- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.841
ah bu eşler bazen çok anlayışsız oluyorlar. burada okuyorum eşlerinin çok anlayışlı olduklarını yazmışlar inan çoğu zaman özeniyorum ben hamileyken de bu konuda sorunlar yaşadım ben yatarken sıkılırken benimle hiç ilgilenmedi mecbur yatacaksın dedi 1gün yanımda durup benimle vakit geçirmedi ki çalışma saatleride uygun zamanı vardı. bebeğimi kaybettikten sonrada çok kötüydüm. ağladığım için oda üzülüyormuş morali bozuluyormuş oysaki ozamn benim ona çok ihtiyacım vardı toparlanmamda hiç yardımcı olmadı. o yanımda horul horul uyurken ben sabahlara kadar ağladım. nasıl düzeleceğim diye düşünürken burası çok iyi geldi.
bebeğimi 22haftlık kaybettim 20.haftda dikiş atıldı ama olmadı.ben çok dr gezdim aslında bana 3ayda açılma olduğu dikilmesi gerektiği söylendi ama ben tabi tek doktorun dediğine güvenmedim çok dr gezdim biri dikilsin dedi diğeri gerek yok dedi tabi her gitiiğim dr bişey istiyor istenilen herşeyi eşim yaptıralım diyor hiç gerek olmadığı halde eşim istiyor diye 19.haftda gereksiz bir amniyosentez yaptırdım 2hft üniversitede ordan oraya koşuşturdum bu arada rahim ağzı daha çok açılmış benim hiç kalkmadan yatmam gerekirken. istediğim gibi doktoru buldum ama çok geç oldu. hiç kurtulamadığım enfeksiyon da vardı rahim ağzıda çok açıktı. dikişten sonra azar azar suyum gelmiş ama ben hiç farketmedim sürekli akıntım olduğu için akıntı zannettim dikişten 2hft sonra kanamam oldu dra gittik hiç suyu kalmamış almamız lazım dedi normal doğum yaptım bende dikişler alındıktan sonra hemen geldi zaten inan hiç anlamadım bile karnımda canlıydı ama doğarken ölmüş kuzum 385grmdı minicikti ama çok tatlıydı ben görmek istedim ama şimdi hiç gözümün önünden gitmiyor.
yara yakmanın dondurmanın zararları varmış ama benim enfeksiyonum hiç geçmiyor orda yer etmiş artrık. doktorum hamileliğimde de enfeksiyondan dolayı suyumun geldiğini düşündüğü için ondan kurtulmamız lazım dedi ama şükür ki yara geçmiş yeni bir hamilelikte de açılmadan çok enfeksiyonla savaşacağız dedi açılmayı dikişle durduruz ama enfeksiyonu durduramazsak yine aynı olur dedi.
izmirde oturuyorum çalışmıyorum benimde doktorum beklememem için kürtaj yapmadı biran önce rahim toparlansın diye normal oldu. 3ay oldu başlayabilirsin dedi ama ben 1ay daha beklemek istiyorum. aslında temmuz gibi düşünüyorduk maddi açıdan malum dikişler, düşükler, özel hastaneler maddi açıdan biraz zorlandık gittiğim hastanenin sgk anlaşması yok ücretler bize biraz fazla geliyor. ama doktorun anlattıklarından sonrada biraz heveslendim bende pko vardı hemen olmuyordu önceki de çatlatma iğnesiyle olmuştu. doğumdan sonra hemen kalabilirsin belki dedi pko da çok fazla değilmiş biraz moral verdi heveslendim bakalım ikna edebilirsem inşallah marta başlamak istiyorum.
yaren ve güldenaz harikalar inşallah bizlerde çektiğimiz acıların karşılığını hayırlısıyla alırız
nuray,chnb sağolun kızlar sağsalim geldik evimize dikkat etmeye çalışıyorum geldiğimden beri ama inan benim eşimde okadar vurdum duymazki hiç yardımcı olmuyor çok dağınık ki benim yatmam gerektiğini bildiği halde çorabını bile kirli sepetine atmayan bi tip..kendi başıma çabalıyorum anneciğimi şimdiden özledim haftaya çağırırım kısmetse arada gelicek sağolsun..ben raporluyum heyet alıyorum hep 45 gün rahat oluyor..edirnenin yolları harici hiçbiyeri görmeden gittim geldim vallahi bende anlamadım..umarım herkesler iyidir
Canım senin yazdıklarını takip ediyorum. Artık stres yapma canım. Durumun bana benziyor. Benim 6,5 yaşındaki oğlumda 29. haftada 4 cm açıklıkla Zeynep Kamil'de yatmıştım. Dikiş atmamışlardı ve 35' e kadar evde yattım ve sonrasında doktorum normal hayatına dönebilirsin deyince inan hiç oturmamıştım. Hatta doğum sancım tuttuğunda evde sırf toz alma işi kalmıştı. Sancılarım azaldıkça evimin tozunu bile almıştım. Ramazandı. Sahur yemeği hazırladım, yemek yedik ve sancımın olduğunu o zaman söylemiştim. İnşallah senin için iyi olacak. Sakın kendine stres yapma canım. Peki oğlunda buna benzer şeyler yaşamış mıydın?
sağol canım dileklerin için oğlumda böyle bişey hiç yaşamamıştım ve hiçte duymamıştım bunda duydum ve öğrendim ....hayırlısı artık bilmiyorum gün doldurmaya çalışıyorum sanırım sen şuan hamile değilsin ne düşünüyosun kalmayı istiyomusun eğeer değilsen bence önce doktora git sonra karar ver ....
ah canım eşine desen belkim okadar düzensiz olmaz ben öyle yapmıştım sagolsun dedigimi yaptı eger yapmazsada beni çagır geliyim böyle böyle yapıyım onanuray,chnb sağolun kızlar sağsalim geldik evimize dikkat etmeye çalışıyorum geldiğimden beri ama inan benim eşimde okadar vurdum duymazki hiç yardımcı olmuyor çok dağınık ki benim yatmam gerektiğini bildiği halde çorabını bile kirli sepetine atmayan bi tip..kendi başıma çabalıyorum anneciğimi şimdiden özledim haftaya çağırırım kısmetse arada gelicek sağolsun..ben raporluyum heyet alıyorum hep 45 gün rahat oluyor..edirnenin yolları harici hiçbiyeri görmeden gittim geldim vallahi bende anlamadım..umarım herkesler iyidir
şükür kavuşturana bebem hep aklım sendeydi inan kız uykuya hasret daha çok klıcaksın haberin ola arkadaşımında ikizleri vardı ban bir gün dediki sevtun vallahi ban bir yatak bir yastık versinler bir hafta yatmazsam namerdim dedi görünen köy klavuz istemez bebem garibim çok eziyet çekti olsun be o güzel eziyetten bir limimde ben alsam ne güzel olurduselam kızlar ınsallah hepınız ıyısınızdır ben pek ugrayamıyorum malum ıkı bebekle cok zorlanıyorum uykuya hasret kaldım valla tatlısıyla zorluguyla darısı tum ısteyenlerın basına hepınıze saglıklı gunler dılıyorum yatarak hamılelıgını surduren arkadaslar yatagın keyfını cıkarın
canım bendede olmuştu doktor o dedigin vajinal şeyi o kozmetige giriyo sakın kullanma dedi vallahı ben attım onuları ben sirke kullandım mantara birebir inanın geçiyo bir maşafa tasa bir ölçek sirke koyup orayı yıkayın çok rahat ediceksiniz test edip onaylandıİnşallah her şey gönlüne göre olur canım. Bu enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu mu? Hamileyken çok daha sıkoluyormuş. Tamamen idrarı boşaltılamıyormuş bebek büyüdükçe. Kalan idrar da enfeksiyon yapıyormuş. Bunun için de çok su içmek lazımmış. Bir de önceki sayfalarda elma sirkeli suyla temizlenmeyi ve numis med denilen bir ürünü tavsiye etmişlerdi. Bende de enfeksiyon vardı doğumda.İnşallah artık bu tip şeyler yaşamayız.
ah canım ne demişler babanın cigeri bir yanar annenin cigeri 1000 yanar bizlerde öyleyiz onlar anca hamilelige vesile oluyolar bizse ürkek ceylan gibi taşıyoruz inan bana bebegimde 9 kilo verdim birde inanmazsınız belkim hep saglıklı ot türü şey yedim bebegime bir şey olucak diye ödüm kopuyodu ah yavrum annecin kokunu özledi varlıgını çok özledi helede mercimek paşam diye sana seslenmeni özledi anacıgını neden bırakıp gittim paşam benimcanım benim seni çok iyi anlıyorum çoğu zaman bende aynı şeyleri yaşıyorum nezaman bu konuyu açsam sanki çok umursamaz davranıyor yada bana öyle geliyor sanırım daha çok ilgi bekliyorum benim kadar o da düşünsün istekli olsun istiyorum ama yok. bazen bende senin gibi sadece benmi istiyorum yeni bir bebek diye isyan ediyorum düşünmiycem diyorum ama yapamıyorum işte.
gerçi fadik'e sormuşsun ama bende durumumu anlatayım. sevtun, fadik, sen, ben aynı durumdayız başka unuttuğum arkadaşlar varmı bilmiyorum şuan aklıma gelmedi. allah izin verirde hamile kalırsak haftalarımızı birlikte sayacağız inşallah.
benimde bugün 2.kontrolüm vardı. doğumdan sonra rahimde yara oluşmuştu geçmezse dondurulacaktı çok şükür geçmiş. doktorum her şey yolunda korunmayı bırakabilirsin dedi folik asit verdi. bu ayı da pas geçmeyi düşünüyorum henüz 2 defa hastalandım 3.yüde olayım istiyorum. benim öncekinde de dikişlerim vardı ama olmamıştı yine olmazsa diye çok korkuyordum ki fusborun yaşadıklarından sonra daha çok korkar oldum. bakalım bir ay daha beklemeyi düşünüyorum
canım benim ev bitmedi annemdeyim halen bebek işide yok gibi birşey neden dersen bir kere vesile oldum bu ay daha yok ablamlar memeleketten geldi bugün selavatladık artık evime geçince vesile olucaz işşallah bir seferde gelmiştir gene mercimegim ama umudum yok canım ya nerde bende o şans ben 7 senede bir hamile kalıyorum geçen ablama gittim kaynanası yüzüme kaldırdı kızım sen 7 senede bir hamile kalıyosun bak buda öyle olur dedi onların orda biri varmış onu anlattı kadına rengimi belli etmedim ama çok bozuldumSevtun'um sen nasılsın? Annenleri yolcu ettin mi? Evde annenler varken de bebek işleri de zor olmuştur...
ah canım eşler aslında bir anlasalar bizim ne çektigimizi nerde ben hakkını yiyemem eşimin şimdi ama geçen çok kötü oldum agladım bana kızdı ne aglıyosun gerimi gelicek yavrumuz dedi teselli etti ama ben bir bagırmışım ona senmi 5 ay karnında taşıdım ben taşıdım sen nerden biliceksin bu acıyı senmi dogum ettim benim yaşadıklarımı anlamzsın sen deyip çok kavga ettim onunla eger bir hamile kalıyım onunla işim biticem köprüden geçene kadar iyi davranmam lazım yoksa mercimegim gelmez sonra emelime kavuşuyum yüzüne balmıcem:)))))evde umrumda degil isterse pislik götürsüm çok titiz insanın ben gerekirse kadın tutarım olur biter yavrumdan önemli degil hiç bir şeyah bu eşler bazen çok anlayışsız oluyorlar. burada okuyorum eşlerinin çok anlayışlı olduklarını yazmışlar inan çoğu zaman özeniyorum ben hamileyken de bu konuda sorunlar yaşadım ben yatarken sıkılırken benimle hiç ilgilenmedi mecbur yatacaksın dedi 1gün yanımda durup benimle vakit geçirmedi ki çalışma saatleride uygun zamanı vardı. bebeğimi kaybettikten sonrada çok kötüydüm. ağladığım için oda üzülüyormuş morali bozuluyormuş oysaki ozamn benim ona çok ihtiyacım vardı toparlanmamda hiç yardımcı olmadı. o yanımda horul horul uyurken ben sabahlara kadar ağladım. nasıl düzeleceğim diye düşünürken burası çok iyi geldi.
bebeğimi 22haftlık kaybettim 20.haftda dikiş atıldı ama olmadı.ben çok dr gezdim aslında bana 3ayda açılma olduğu dikilmesi gerektiği söylendi ama ben tabi tek doktorun dediğine güvenmedim çok dr gezdim biri dikilsin dedi diğeri gerek yok dedi tabi her gitiiğim dr bişey istiyor istenilen herşeyi eşim yaptıralım diyor hiç gerek olmadığı halde eşim istiyor diye 19.haftda gereksiz bir amniyosentez yaptırdım 2hft üniversitede ordan oraya koşuşturdum bu arada rahim ağzı daha çok açılmış benim hiç kalkmadan yatmam gerekirken. istediğim gibi doktoru buldum ama çok geç oldu. hiç kurtulamadığım enfeksiyon da vardı rahim ağzıda çok açıktı. dikişten sonra azar azar suyum gelmiş ama ben hiç farketmedim sürekli akıntım olduğu için akıntı zannettim dikişten 2hft sonra kanamam oldu dra gittik hiç suyu kalmamış almamız lazım dedi normal doğum yaptım bende dikişler alındıktan sonra hemen geldi zaten inan hiç anlamadım bile karnımda canlıydı ama doğarken ölmüş kuzum 385grmdı minicikti ama çok tatlıydı ben görmek istedim ama şimdi hiç gözümün önünden gitmiyor.
yara yakmanın dondurmanın zararları varmış ama benim enfeksiyonum hiç geçmiyor orda yer etmiş artrık. doktorum hamileliğimde de enfeksiyondan dolayı suyumun geldiğini düşündüğü için ondan kurtulmamız lazım dedi ama şükür ki yara geçmiş yeni bir hamilelikte de açılmadan çok enfeksiyonla savaşacağız dedi açılmayı dikişle durduruz ama enfeksiyonu durduramazsak yine aynı olur dedi.
izmirde oturuyorum çalışmıyorum benimde doktorum beklememem için kürtaj yapmadı biran önce rahim toparlansın diye normal oldu. 3ay oldu başlayabilirsin dedi ama ben 1ay daha beklemek istiyorum. aslında temmuz gibi düşünüyorduk maddi açıdan malum dikişler, düşükler, özel hastaneler maddi açıdan biraz zorlandık gittiğim hastanenin sgk anlaşması yok ücretler bize biraz fazla geliyor. ama doktorun anlattıklarından sonrada biraz heveslendim bende pko vardı hemen olmuyordu önceki de çatlatma iğnesiyle olmuştu. doğumdan sonra hemen kalabilirsin belki dedi pko da çok fazla değilmiş biraz moral verdi heveslendim bakalım ikna edebilirsem inşallah marta başlamak istiyorum.
yaren ve güldenaz harikalar inşallah bizlerde çektiğimiz acıların karşılığını hayırlısıyla alırız
Arkadaşlar, hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez doktor rapor veriyor mu? Yoksa serklajı mı bekliyor? Serklaja kadar da yatmak gerekiyor mu? Cevaplarsanız sevinirim.
merhaba canım, miniklerin iyi olsunlarda onlar tatlı yorgunluklar bizde bak hala bekliyoruz gelsinlerde sevelim diye..zaten son iki aydır vücud ağırlığından ve doğum sitresinden uyku muyku yok gözlerde..selam kızlar ınsallah hepınız ıyısınızdır ben pek ugrayamıyorum malum ıkı bebekle cok zorlanıyorum uykuya hasret kaldım valla tatlısıyla zorluguyla darısı tum ısteyenlerın basına hepınıze saglıklı gunler dılıyorum yatarak hamılelıgını surduren arkadaslar yatagın keyfını cıkarın
merhaba canım, miniklerin iyi olsunlarda onlar tatlı yorgunluklar bizde bak hala bekliyoruz gelsinlerde sevelim diye..zaten son iki aydır vücud ağırlığından ve doğum sitresinden uyku muyku yok gözlerde..
canım ben 8 haftadan itibaren rapor almaya başladım, ilk önce 20 günlük yazıyorlar daha önceki düşük öykülerinden bahsediyor, 3 kez aldım serklaja kadar sonra serklajdan sonra 6 şar haftalık yazzdılar doğuma kadar vermiyorlar yani 32. haftaya kadar böyle devam ettik zaten 32. haftaya gelince normal doğum iznini veriyorlar hemen..
canım bendede olmuştu doktor o dedigin vajinal şeyi o kozmetige giriyo sakın kullanma dedi vallahı ben attım onuları ben sirke kullandım mantara birebir inanın geçiyo bir maşafa tasa bir ölçek sirke koyup orayı yıkayın çok rahat ediceksiniz test edip onaylandı
Canım elma sirkesi mi? Bir de 1 ölçek dediğin ne kadar? Sirkenin kapağı mı? Yarım çay bardağı mı? Bir de yıkadıktan sonra durulama suyu da kullanılıyor mu? Kullanılmıyorsa yanma olmuyor mu? Çok sordum kusura bakma canım.
İnşallah her şey gönlüne göre olur canım. Bu enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu mu? Hamileyken çok daha sıkoluyormuş. Tamamen idrarı boşaltılamıyormuş bebek büyüdükçe. Kalan idrar da enfeksiyon yapıyormuş. Bunun için de çok su içmek lazımmış. Bir de önceki sayfalarda elma sirkeli suyla temizlenmeyi ve numis med denilen bir ürünü tavsiye etmişlerdi. Bende de enfeksiyon vardı doğumda.İnşallah artık bu tip şeyler yaşamayız.
yok canım idrar yolu değil rahimde enfeksiyonum var sürekli akıntım oluyor geçen ay antibiyotik fitil kullandım akıntım giderek azaldı inşallah tamamen biter drum bana doğumdan sonra sebamed sıvı sabun verdi onu kullandım şimdi de 2-3günde 1 banyodan banyoya kullanıyorum.
buarada ben günlerdir martta düşünüyorum diyorum eşim sanki hiç istemiyor hiç ilgilenmiyor diye dert yanıyorum ya bugün eve geldi hiç plan yapmayalım korunmayı bırakalım olursa olur dedi şok oldum.adetim dün bitmişti oluruna bıraktık nezamn olursa artıkanlıycanız bizde başladık bakalım çalışmalara çok heyecanlıyım ve korkuyorumm. fadik başlamışmıydı bizden bekleyen kalmadı sanırım hepimiz başladık galiba inşallah hayırlı güzel haberler alırız
Bermel, meleğimin adaşının annesi nasılsın?
Merhaba canim ben iyi olmaya calisiyorum..bu siteden cikmaz oldum hep okuyorum hep okuyorum.
dertlesek konusacak kisiler ariyorum ama sonra vaz geciyorum..sadece okumakla kaliyorum.
Cunku benim sonucum daha belli degil..beklemekdeyim martin dordunde randevum var ve ondan sonra bakcaz ne zamana kontrol edecekler..ilk once rahim filmleri falan cekilcekmis kan testi falan.
Bebegimin otopsi sonucu verilcek..ama kucuk bi ihtimalmis bebekden kaynaklanan bir dusuk diye..cunku bebegin buyumesi falan iyiydi..digeride oyleydi tam minik insanlardi oglum ile kizim.
her seyi belliydi..resimleride var ikisinin ama esim sakladi ben benim ricamla..cunku bakamiyorum dayanamiyorum agliyorum..denedim bakmak icin bir gun ama olmadi yapamadim.kendimi iyice toparladikdan sonra bakcam insallah..cunku Beratimin resmine bakamadan Melegimin resimleri geldi elimize..cok zor gunler yasiyorum.
Canim gecen gunku yazini okudum Fosforunua yazidigin yazilari cok hosuma giti beni cok rahatlatti..o yaziyi sakladim ve burdan tanidikarim var onlarda ayni acilari yasadilar onlara gonderdim..cok sevindiler onlarda Allah senden razi olsun.
Ben Internetten cok ariyorum sefaatcilik hakkinda bilgi ama bulamiyorum..bulsamda tam degil.
Mesela ben hala aklimda soru isareti cunku 18 haftalik olu dogan bebebekler sefaatci olurmu diye..bazi kisiler olur diyor bazi kisiler olmaz cunku babak dogdugunda aglamamis falan diye.
o haftadaki bebek zaten canli olsa bile karninda dogan ana kadar dunyaya geldiginde olur cunku cigerleri tam gelismemis oldugundan..
Ama senin o yazilarin beni cok rahatlatti..teselli etti cok sagol..
Bende o yuzden iyice toparlanmaya caliscam ve isimie gucume geri doncem cunku tam bi ay once suyum geldi ve hasta bildirdim sonra birinci ayin 20 dede dogum oldu..Aslinda istesem baya bir uzun zaman rapor alirim ama evde oturmak yada disari cikmak gezmek falan icimden gelmiyor hersey beni boguyor bos geliyor..ise baslarsam belki kafam dagilir.
Neyse canim uzattim iyiki bi sordun nasilsin diye demi..ben tum hikayemi anlattim
Sende yakinda baslicakmisin calismalara insallah gonlune gore olur canim..yuce rabbim hayirlisini versin sana..
Ve tum arkadaslarimin ve senin Mevlid kandilini simdiden kutluyorum insallah hayirlara vesile olur.
Arkadaşlar herkese iyi kandiller.Ben 17 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim.Akşam yattım sabah gaz sancısı sandığım bir ağrıyla uyandım sonra ılık bişey hissetim kanamam olduğunu fark ettim.1 saat içinde doktoruma gittim bu süre içinde sancılarım gelmeye devam etti doktora ulaştığımda beni alttaan kontrol etti ve bebeğin ayağı gelmiş dedi sonrası malum 45 dk içinde doğum yaptım oğlumu kaybettimsonrasında uzun süre çok içim yandı şimdi biraz iyiyim.Sürekli gittiğim dr bana bunun birçok sebepten olabileceğini ilk hamileliklerde bazen rahimin bunu redettiğini bundan sonraki hamileliğimde baştan tutundurucu ilaçlar kullanacağını asprin kullanacağımı falan söledi ben rahim ağzı yetmezliğini bildiğim için rahimağzı yetmezliği olabilirmi dedim olamaz çünkü sen sancıyla geldin rahim ağzı yetmezliğinde sancı olmaz dedi bebeğe genetik test istermiyim diye sordu bebeğe test yaptırdık genetik olarak hiçbir sorunu olmadığı ortaya çıktı bebeğim sağlıklıydı.Bütün bu olanlardan sonradoktora inancımı kaybettim herkesin önerdiği bir profösöre gittim bana rahim açıldıktan sonra sancıda olur kanamada olur dedi ben sende yüksek ihtimal rahim ağzı yetmezliği olduğunu düşünüyorum hastaneye gittiğinde doktorun bebeğin kalp atışlarını dinleseydi sana şuan %90 ihtimalle rahim ağzı yetmezliği olduğunu söyleyebilirdim ama dr bebeğini kontrol etmediği için emin olamıyorum dedi .Ben doktora birsürü soru sordum bana verdiği bazı cevaplar şöyleydi rahim ağzı dikildikten sonra sürekli yatmana gerek yok tutmayacak rahim tutmaz sadece daha dikkatli olmalısın,rahim ağzı alttan dikişle tutmazsa karın içinden bir ameliyatla başka bir dikiş uygulanabiliyomuş,ilk bebekte rahim ağzı yetmezliğinin tespiti şansa bağlıymış ama hamile kalmadan rahim filmi ve 8 nolu hegar bujisi testiyle yüksek oranda tespit edilebilirmiş.Rahim ağzı yetmezliği sorununda dikiş çok yüksek oranda başarı sağlarmış.Uzun zamandır burayı okuyorumm bende öğrendiğim şeyleri paylaşmak istedim Bu mübarek kandil gününde Allah sağlıklı çocuklar nasip etsin hepimize Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın
arkadaşlar ilk sayfaları okuyorumda aklıma takılan bişey oldu.rahim ağzı yetmezliğinde sancı olmadan düşük gerçekleşir die yorumlar var benim düşük olmadan gece hafif hafif karın ağrım gibi bir agrım vardı bende hamilelikte kabız oldugum için gaz sancısı zannetmiştim.(gaz sancılarım ara ara oluyordu )sabah karşı agrı birazda daha artmıştı ve gün içersinde agrım dahada artıp ıkınma gibi bir his geliyordu ve ben bu agrıya anlam vermeye calışırken bebek tuvalette kesesiyle dışarı çıktı.hastaneye gidesiye kese tekrar içriye girmişti ilk muayne sırasında 2cm acıklık oldugu söylenilmişti.ilk hastaneye yattıgımda kanamam yoktu ve aradan 4-5 saat gecince yavas yavas kanama ve sancım basladı ve git gide arttı 24 saatin sonunda sancıyla doğum gerçekleşti.sizlerin düşükleri nasıl oldu.yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?