- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.921
cevap verdıgın ıcın öncelikle teşekkür ederim. banada doktorum igne verdı onu hergun yaptırıcam amelıyata kadar.umarım hersey yolunda gıder
cnm o pregesteron düşük tehlikesine karşı onun ben şimdi progesteronun hapını kullanıyorum.benim dediğim iğne dikişten sonra bebeğin kesesinde enfeksiyon oluşmasın diye aylık bir iğne verdi penisilin.tedbir amaclı.bu iğneyi sadece ayda 1 kez olacaksın dedi.
hımm yanlıs anlamısım. pregesteron ignesını kullandım ılk hamılelıgımde bı faydası olamadı malesef umarımmm sana olur. bana başka bı ıgne verdı doktorum
cnm bana faydası oldu şuan 17 haftalık hamileyim.başka iğne vermiş olsa bile içeriği aynı yani içinde pregesteron hormonu var iğnelerin isimleri değişik olabilir.
canım seninde kandilin mübarek olsun öncelikle allahım kucagına almayı nasip etsin sendede serklaj uygulandımı ve benim merak ettiğim serklaj varkende bebek büyüdükçe aşagı baskı yapıomu?
hoşgeldin arkadaşım....merhaba arkadaslar bende 1 aylık hamıleyım.martın sonu gibi rahim agzına dikiş atılacak.korkularım var.dikilip yınede düşük yapanlar varmıdır ki.
her gün kullandığına göre kan sulandırıcıdır...hımm yanlıs anlamısım. pregesteron ignesını kullandım ılk hamılelıgımde bı faydası olamadı malesef umarımmm sana olur. bana başka bı ıgne verdı doktorum
merhaba arkadaslar bende 1 aylık hamıleyım.martın sonu gibi rahim agzına dikiş atılacak.korkularım var.dikilip yınede düşük yapanlar varmıdır ki.
kızlar mrb nasılsınız,,
size bi haberim var. Ben hamileyim. 8 haftalık. önceden belliydi ama kalp atışını duymadan kimseye söylemedik. Daha annemler bile bilmiyor. Bugün kalp atışını duydum çok şükür.
maşallah canım...kızlar mrb nasılsınız,,
size bi haberim var. Ben hamileyim. 8 haftalık. önceden belliydi ama kalp atışını duymadan kimseye söylemedik. Daha annemler bile bilmiyor. Bugün kalp atışını duydum çok şükür.
kızlar mrb nasılsınız,,
Edamecrin'in dediği gibi sil baştan. Şu an o şarkıyı dinleyeceğim ...
Kızlar doktordan geldim. Kafam çok karışık. Bugün adetimin 4. günü. Doktor klomen verdi çabuk hamilelik olsun diye. Aslında ben çabuk hamile kalıyorum. Hamile kalınca da crinone jel verdi vajinal.
Bir de kafamı karıştıran şu oldu: Histeroskopiden sonra bujiyle ölçüm yaptığını ve önceden sezeryan doğum yapmış biri olarak rahmimin çok geniş olduğunu( bu arada 25. haftalık olan 800 gramdı onu küçük diye pek dikkate almadı sanırım) bir dahaki hamilelikte serklaj yapılması gerektiğini söylemişti. Bugün ise rahimağzı yetmezliği teşhisi gerektirecek bir durumumun olmadığını söyledi. Zaten dünyada da yavaş yavaş terk edilen bir yöntem deyince ben de bunun üzerine bu forumdan bahsettim. Benzer durumda olup tedbir amaçlı da olsa yapılan birçok arkadaşımın bebeklerini kucağına aldığını söyledim. Hatta Tatlişoğlumun 29. haftada yapıldığını bile söyledim. Muayene esnasında gebelik öykülerimin hepsini anlattım. Doktor dedi ki yapıldıktan sonra da enfeksiyon riskinden dolayı bebek kayıpları yaşıyoruz dedi.Hatta kendisinin daha önceden bu ameliyatı 12. haftasında bir hastasına yaptığını ama enfeksiyondan dolayı bebeği kaybettiklerini söyledi. Ben de kaçıncı hafta diye sordum 2. haftada dedi. Acaba yalnızca bir kere mi yapmış bu işlemi yoksa bir kere mi başarısız olmuş onu da sormak aklıma gelmedi. Rapor işini sordum hamileliğin gidişatına göre bakarız sen her an rapor alacakmış gibi okul işlerinde temkinli ol dedi.
Bir de o zaman benim bebeğimi kaybetme nedenim idrar yolu enfeksiyonu muydu? dedim ona da net bir şey demedi. 2. gebeliğimde ishal olmuştum. Doğum hormonuyla o hormon aynıymış. Ben o zaman enfeksiyondan mı kaybetmiştim acaba dedim. Pazartesi günü banyo yapmadan gel kültür alalım dedi.
Onu enfeksiyon için mi stedi anlamadım.
Tek sevindiğim nokta, vücudum hamileliğe hazırmış, kist falan yokmuş. Kızlar ben Hatay'dayım ve ne yapacağımı şaşırdım. Doktorumu da seviyordum ama bugünkü görüşmem hiç beklediğim gibi gitmedi. Rahimağzı yetmezliği değilse neydi? Şimdi bu ay hamile kalmak istiyorum başka başka yerlere gidip de yeniden vajinal muayenelerle uğraşmak istemiyorum.Kafam çooooooooook karışık. Sıkıntıdan ağlıyorum....
kızlar mrb nasılsınız,,
Kızlar bu klomeni ne zaman kullanacağımı unuttum. Şimdi baktım. 2x 1 yazmış. internette baktım yumurtlama problemi olanlar için diyor. Ben erken doğumumdaki hamileliğimde ve öncekilerde çabuk hamile kalmıştım. 24 aralık 2009 da adet olmuştu. 30 Aralık'ta spiralimi çıkartmıştım. 24 Ocak'ta adet olmamıştım bir daha. Zaten bir sürü ilaç kullanacağız hamilelikte. Kullanmasam mı acaba? Bir de benim 8. hafta gibi lekelenmelerim başlıyor. Doktor bebeğin oluştuğu haftalar onlar dedi. Ne yapmalıyım bilmiyorum inanın...
ayyyy maşallah çok sevindim canım harika bir haberAllah'ım kucağına almayı nasip etsin. serklaj yapılacakmı. ayyy hadi kızlar sıra bizde sevtun,fadik,chnb,ceylinirem çok heyecanlandım bakalım samyeliden sonra kimin haberini alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?