- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.961
hu hu ben geldim arkadaşlar nasılsınız benim internetimde sorun vardı giremedim.ama buralar baya hareketlenmiş.
fusbor a çok üzüldüm gerçekten hayırlısı olsun ne diyim dicem sözüm yok
ee dikişler alınmış doğumlar bekleniyormuş aman aman
samyeli hamile kalmış maşallah
chnb ehliyet almış hayırlı olsun
beni merak edenler olmuş.biz çok şükür iyiyiz arada dikişlerde acı hissediyorum ama önemsememye çalışıyorum.bende sizleri çok merak ettim.
adını sayamadığım bir çok arkadaş gelmiş hoşgelmişler
canım allah kabul etsin güle güle,ne güzel bir dua etmişsin inşallah dualarımız kabul olur..kendini bırakma herşey güzel olucak..
canım dr ları anlamak mümkün değil benimki tecrübeli ama yapmıyor bekletiyor yatırıyor anlamadım gitti..sen kendince önlemleri alırsın gene dr una sürekli sorular sorarsın bilinçlisin sen zaten dr tehlike görürse riske atmaz eminim.benide 18 inde çağırmıştı ama gitmesem çorludaki dr ölçtürsem diyorum rahim ağzımı olmazmı?28.haftamda celeston için gitsem nolur?
işşallah kardeşim inan her şey güzel olsun diye okadar çabalıyorumki ama olmuyo biraz aile meseleri var ben takmıyımda kim taksın artık bu yolda yanlızım bir yaradan bir eşim var kendi ailemi sorma hepsi memlekette eşimin aileside eşimle benimle konuşmuyo dışlandık anlıcagıncanım allah kabul etsin güle güle,ne güzel bir dua etmişsin inşallah dualarımız kabul olur..kendini bırakma herşey güzel olucak..
canım dr ları anlamak mümkün değil benimki tecrübeli ama yapmıyor bekletiyor yatırıyor anlamadım gitti..sen kendince önlemleri alırsın gene dr una sürekli sorular sorarsın bilinçlisin sen zaten dr tehlike görürse riske atmaz eminim.benide 18 inde çağırmıştı ama gitmesem çorludaki dr ölçtürsem diyorum rahim ağzımı olmazmı?28.haftamda celeston için gitsem nolur?
canım dikkat edesin maşallah tüh tüh deyim allahım nazarlardan saklasın hade çogu gitmiş azı kalmışhu hu ben geldim arkadaşlar nasılsınız benim internetimde sorun vardı giremedim.ama buralar baya hareketlenmiş.
fusbor a çok üzüldüm gerçekten hayırlısı olsun ne diyim dicem sözüm yok
ee dikişler alınmış doğumlar bekleniyormuş aman aman
samyeli hamile kalmış maşallah
chnb ehliyet almış hayırlı olsun
beni merak edenler olmuş.biz çok şükür iyiyiz arada dikişlerde acı hissediyorum ama önemsememye çalışıyorum.bende sizleri çok merak ettim.
adını sayamadığım bir çok arkadaş gelmiş hoşgelmişler
Bu arada kızlar, doktoruma facebookta mesaj gönderdim. Tüm kaygılarımı yazdım. Umarım beni yanlış anlamaz, kendisinden memnuniyetimi de dile getirdim. İnsan kayıplar yaşayınca daha da evhamlı oluyor. Dışarıdan insanlar bizim belki de ne kadar ince düşündüğümüzü söylerler ama bizler acılar yaşadığımız için böyle olduk.
ney facemi amanınkız o nasıl doktormuş benim doktorada deyimde varsa versin kız ben dertlerimi anlatsam vallahi hastanedeki güvenlik görevlilrine bunu sakın almayın diye tembih eder he işşallah allahım gönlündeki muradını tez zamanda verir işşallah bu arada ehliyet almışın kusura bakma gözümden kaçmış hade gene iyisin beni artık gezdiriverisin artıgın bende istiyorum ama olmaz olamaz zaten panik atagım arabaya binip trafige çıksam kesin trafik felç olurdu benim yüzümden
Kendi derdimden bugün hamilelik müjdesi verenlerin sevincini bile yaşatmadım size. Onlar da, sizler de kusuruma bakmayı lütfen...
amin kardeşim cümlemizinkini işşallah aneme dedimki bugün anne acaba benimde olurmu bebegim herkezin var bak 2 kere rabbim verdi yanına aldı acaba 3 benle kalırmı diyorum ne çare elimden bir şey gelse keşke benim hamile kalmam içim bir mucize lazım çünkü pko var bende çok zor hamile kalıyorum benAmin..... Allah'ım evlat sevgisini tüm isteyenler gibi sana da nasip etsin. İnan bunu o güzel kalbinle çooooooooooooooooook hak ediyorsun...
işşallah kardeşim inan her şey güzel olsun diye okadar çabalıyorumki ama olmuyo biraz aile meseleri var eşimin annesi bizimle konuşmuyo helede eşimle garibimi geçen aglarken yakaladım çok üzülüyorum aradıgı halde annesini yok dedirtiyo geçen yanına gitti ama evde bulamadı çünkü karşılaşmasın diye evden gitmiş eşime çok üzülüyorum birazda ondan sıkıntım ne arıyo ne soruyo allahım ne anneler var allah nasip etsin benim yavrularım olursa asla yapmam öyle çünkü evlada ne yapsanda kızamazsınız ben onu söyler onu bilirimcanım benim sen neden üzgünsün bakiyim morarilini yüksek tutman lazım. üzülürsen bebişin sana kızar seni bekletir yoksa, üzülmeyeceksin ki hemen gelsin... inşallah bu defa biz galip çıkacağız yeneceğiz bu sorunu hıh rahim ağzı yetmezliğide neymiş diyip gülüp geçeceğizbaşaracağız bak arkadaşlarımız ne güzel haberler veriyor samyelinin hamileliği beni çok mutlu etti.inşallah bizlere de sıra gelecek.. Allahım dualarını kabul eder inşallah
kızlar mrb.bana yardım edin.24+4hamileyim su fazlalığım vardı.kaburgamın orda sancı oldu.dra gittik vee rahim 1 cm açılmışş.çok endişeliyim bebeğin akciğerini geliştirici iğne yapıldı.magnezyum ve ağrı kesici de kullanıom.nolcak bilmiom.allah onu benden ayırmasınnn kimseyi ayırmasın.
Geçmiş olsun canım riskli haftalardasın aman dikkat. Hastanede yatabilirsen birkaç hafta bence iyi olur doktorun ne diyor. Benim 2. hamileliğimde 29. haftadan 35. haftaya kadar 4 cm açıkla hep yatmıştım dikişim yoktu canım hep yat canım bence...
evet haklısın perşembe burda gidiyim hala aynıysa kısalma telefon eder söylerim,dahada kısalmışsa direk arar giderim en iyisi bu şeker yükleme testide yapılcak perşembe bakalım hayırlısı..ahh canım annemin yanındaki gibi olmuyor ama napim yatmaya çalışıyorum yemek yapmakta olmasa daha iyi olcak yarında temizlikçi gelcek ben yapmıycam idare ediyoruz bakalım hayırlısı..Bilmem ki canım. İstersen İstanbul'daki doktorunu ara sor, yolculuktan endişe ettiğini bu arada çok yolculuk yapmış olduğunu belirt ve Çorlu'daki doktoruna gitsen olmaz mı diye sor canım hemşerim...Annen de yakında gelecek sakın yorma kendini canım. Önemli birkaç haftayı atlatsan çok rahatlayacaksın...
olsun canım sen güçlü ol ki eşinede destek ol,elbet anlarlar hatalarını..benim ailemle aram 1 saat gel görki bende önce allaha sonra eşime güveniyorum gene,ha deyince gelinmiyor gelseler kalamıyorlar herkesin kendi evi..ben 3 kez kaybettim bu 4.bebeğim inanasım gelmiyor ama kaybetmemek için hep dua ediyorum napim bizim elimizden başka bişey gelmez rabbim yüzümüzü güldürsünişşallah kardeşim inan her şey güzel olsun diye okadar çabalıyorumki ama olmuyo biraz aile meseleri var ben takmıyımda kim taksın artık bu yolda yanlızım bir yaradan bir eşim var kendi ailemi sorma hepsi memlekette eşimin aileside eşimle benimle konuşmuyo dışlandık anlıcagın
kızlar mrb.bana yardım edin.24+4hamileyim su fazlalığım vardı.kaburgamın orda sancı oldu.dra gittik vee rahim 1 cm açılmışş.çok endişeliyim bebeğin akciğerini geliştirici iğne yapıldı.magnezyum ve ağrı kesici de kullanıom.nolcak bilmiom.allah onu benden ayırmasınnn kimseyi ayırmasın.
evet haklısın perşembe burda gidiyim hala aynıysa kısalma telefon eder söylerim,dahada kısalmışsa direk arar giderim en iyisi bu şeker yükleme testide yapılcak perşembe bakalım hayırlısı..ahh canım annemin yanındaki gibi olmuyor ama napim yatmaya çalışıyorum yemek yapmakta olmasa daha iyi olcak yarında temizlikçi gelcek ben yapmıycam idare ediyoruz bakalım hayırlısı..Bilmem ki canım. İstersen İstanbul'daki doktorunu ara sor, yolculuktan endişe ettiğini bu arada çok yolculuk yapmış olduğunu belirt ve Çorlu'daki doktoruna gitsen olmaz mı diye sor canım hemşerim...Annen de yakında gelecek sakın yorma kendini canım. Önemli birkaç haftayı atlatsan çok rahatlayacaksın...
olsun canım sen güçlü ol ki eşinede destek ol,elbet anlarlar hatalarını..benim ailemle aram 1 saat gel görki bende önce allaha sonra eşime güveniyorum gene,ha deyince gelinmiyor gelseler kalamıyorlar herkesin kendi evi..ben 3 kez kaybettim bu 4.bebeğim inanasım gelmiyor ama kaybetmemek için hep dua ediyorum napim bizim elimizden başka bişey gelmez rabbim yüzümüzü güldürsünişşallah kardeşim inan her şey güzel olsun diye okadar çabalıyorumki ama olmuyo biraz aile meseleri var ben takmıyımda kim taksın artık bu yolda yanlızım bir yaradan bir eşim var kendi ailemi sorma hepsi memlekette eşimin aileside eşimle benimle konuşmuyo dışlandık anlıcagın
Sevtun'um sağol. Sen buranın neşesisin. Biraz yazmayınca hemen gözlerim seni arıyor. Allah her şeyin en iyisini versin sana arkadaşım. Eşin de çok iyi biri anladığım kadarıyla. Benimkisi de iyi ama bazen beni üzüyor.
Canım evet bebeğimi kaybettiğimde facebookta beni onaylamıştı. Birkaç kez yazıştık. Sağolsun sorularıma cevap vermişti. Onu kırmaktan da korkuyorum çünkü insan olarak da çok iyi bir insan. Hastanede yatarken yüzünden beni anladığını, durumuma üzüldüğünü hissetmiştim canım. Elinden geleni de yapmıştı genç bir doktor, bu yönden de daha iyi iletişim kurmuştum.
amin canım,sen hiç kalkmadan yat wc ye bile kalkma bence bu şekilde bebeğini kucağına alanlar varmış bende okudum arkadaşlarda söyledi,hangi ildesin bir dr daha fikrini alsan bi süre hastanede yatırsa seni daha iyi sanki..allah yardımcımız olsun
tamam canım annem gelio.bkalım ne zmana kadar yatcam ki ben öğretmenim.sonuna kadar yatamam ki bir tıp fak. gittim o böle dedi.2. kendi druma gittim özel hastane oda öle dedi.2side aynı dedi yanii.inş allah yaşamasını nasip eder.o dilerse neler olmaz kii..ama çok alıştım kızıma herşeyi hazırrr.allahım korusun inşşş.
tamam canım annem gelio.bkalım ne zmana kadar yatcam ki ben öğretmenim.sonuna kadar yatamam ki bir tıp fak. gittim o böle dedi.2. kendi druma gittim özel hastane oda öle dedi.2side aynı dedi yanii.inş allah yaşamasını nasip eder.o dilerse neler olmaz kii..ama çok alıştım kızıma herşeyi hazırrr.allahım korusun inşşş.
bende hemşireyim canım yatarsın heyet raporu verirler korkma üniv.hastanesinden alırsın..demek seninde kız benimkide kız biraz daha dayanırlar umarım..benim kızımın hiçbişeyi yok daa 30.haftayı geçince alıcak annem ve eşim belki bende kaçamak yaparım ozaman..
kızlar mrb nasılsınız,,
size bi haberim var. Ben hamileyim. 8 haftalık. önceden belliydi ama kalp atışını duymadan kimseye söylemedik. Daha annemler bile bilmiyor. Bugün kalp atışını duydum çok şükür.
Canım öncelikle hayırlı olsun. Allah dokuz ay sonunda sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin. Doktorun dikiş atma kararını niye verdi? Tedbir amaçlı mı? Önceki öykünden dolayı mı?
neden alıcaklar canımm yaaa anlamadım.canım ben sözleşmeli öğretmenim 1 ay rapor hakkım.inş canım inş..40ı tamamlarlarr
Kızlar bu klomeni ne zaman kullanacağımı unuttum. Şimdi baktım. 2x 1 yazmış. internette baktım yumurtlama problemi olanlar için diyor. Ben erken doğumumdaki hamileliğimde ve öncekilerde çabuk hamile kalmıştım. 24 aralık 2009 da adet olmuştu. 30 Aralık'ta spiralimi çıkartmıştım. 24 Ocak'ta adet olmamıştım bir daha. Zaten bir sürü ilaç kullanacağız hamilelikte. Kullanmasam mı acaba? Bir de benim 8. hafta gibi lekelenmelerim başlıyor. Doktor bebeğin oluştuğu haftalar onlar dedi. Ne yapmalıyım bilmiyorum inanın...
yok canım yanlış anladın bebeğin kıyafetlerini falan alıcaklar 30.haftadan sonra..o dediğin tek hekim raporu 1 ay heyet raporu başka onda süre yok zaten korkma amirlerinede milli eğitimede sorabilirsin,32 den sonra doğum iznine ayrılırsın zaten inşallah o günleri görürüz hepbirlikte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?