- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.001
merhaba kızlarrrr bende tık yok dahaaaaaa..ama bugün bebiş sanki az oynuyo doktoru arasam mı acaba, yarın ikide kontrolüm var ama..birşey olurmuki;?
sevtun maşallah hiçbirimizi yanlız bırakmıyosun..bize destek ve moral oluyosun, inşallah sende tez zamanda hamiş olursun bizde seni bol bol keyiflendiririz..
samyeli rapor işini üniv. veya devlet hastanesinin prof veya doç. doktoru bul özeline git durumu anlat hem serklajişini hallettirirsin hemde daha kolay rapor alırsın canım..zaten bizim gibi uzun süre yatış raporunu özelden yazdıramazsın sürekli..hemde çok pahalıya mal olur sana özelde bu işler..devlet veya üniv hastanesiyle bağlantıya geç hemen..
kızlar annem yokya ben yemek yapmaya falan kalkıyorum hep yatamıyorum artık bişey olurmu bebişime of yarında burda dr gidicem çok korkuyorum kısalmış diycek gibi geliyo sanki napçam bilmiyorum oyy oyy sizler napıyonuz chnb iyimisin canım faceden cevap gelmişmi dr dan?
Aman canım niye yemek yapıyorsun? Temizliğe gelen yardımcına söyle bir tas çorba kaynatıversin. Yok mu tarhanan olmazsa eşine söyle annen gelene dek pratik bir şeyler yapsın. Az daha dayan canım dikişin de yok kendini çok yorman doğru değil bence.Doktora daha sonra daha ayrıntılı bir mesaj attım ara ara bakıyorum ama cevap gelmedi henüz. Hastanede de çok yoğun. İnşallah akşama bakar da yanıtlar.
Ha bu arada kızlar bugün klomene başladım. Pazartesi çağırmıştı sorar kullandın mı diye? Olumsuz bir etkisi olur mu kullanmamın sizce? 2x1 demiş. İki tane kullanacağım hayırlısı olur inşallah.
canım üniv den biraz zor olurda devlette kolay oluyor benim tanımda erken doğum tehtidi,habitüel abortus yazıyor.bi dr bul devlette özel muayenehanesi varsa bi oraya git anlat durumunu sonra hastaneye çağırır seni o bi kağıt yazcak sağlık kurul odasına gitçen ordan 2 hekim adı daha aççaklar zati kendi dr imzalayınca onlar sorun çıkarmıyo imzalıyo kurul odasına bırakıyon 2 gün sonra gidiip alıyosun bukadar ben 45 aldım en son.gene alcam kısmetse.sonuçta kayıplarımız var zevkten değil bu çaba..banada dikiş atılmadı ve 2,2 ama veriyor üstelik ben rahim ağzı kısalığımı bilmeden aldım sonra ayrıntılı ultrasonda öğrendik kayıplar yüzünden verdi..inşallah anlatabildim bişey olursa sor yine bana öptüm..
canım sizlere moral olduysam ne mutlu bana canım inan çok sevindim motive olun diye kız ugraşıyorum burda gülün hep gülün ne olur allahım hiç aglatsaın işşallah sizleri hep böyle gülünmerhaba kızlarrrr bende tık yok dahaaaaaa..ama bugün bebiş sanki az oynuyo doktoru arasam mı acaba, yarın ikide kontrolüm var ama..birşey olurmuki;?
sevtun maşallah hiçbirimizi yanlız bırakmıyosun..bize destek ve moral oluyosun, inşallah sende tez zamanda hamiş olursun bizde seni bol bol keyiflendiririz..
samyeli rapor işini üniv. veya devlet hastanesinin prof veya doç. doktoru bul özeline git durumu anlat hem serklajişini hallettirirsin hemde daha kolay rapor alırsın canım..zaten bizim gibi uzun süre yatış raporunu özelden yazdıramazsın sürekli..hemde çok pahalıya mal olur sana özelde bu işler..devlet veya üniv hastanesiyle bağlantıya geç hemen..
canım allahım rasgetirsin işşallah bebem benim işşşallah ilk maçta alırsın kupayı hade arkanda koskoca topik var bende tabe ilk başta ben varım unutma he gel bakıyım yanıma bak şimdi sana moral ve dilek öpücü yolluyorum canım dile dileklerini bakem benim yerimede tutHa bu arada kızlar bugün klomene başladım. Pazartesi çağırmıştı sorar kullandın mı diye? Olumsuz bir etkisi olur mu kullanmamın sizce? 2x1 demiş. İki tane kullanacağım hayırlısı olur inşallah.
canım inan yanımda olsan seve seve bütün işlerini yapardım inan buna ben çok çektim kimsesizlikten canım elimizemi yapışıcak demi iki temizlik iki iki yemek tamamdır işinşallah yanıtlar olmadı bidahaki kontrolünde yanıtlayabilir canım..yardımcıyı bulsam sopalıycam ben bugün gelicekti hastaymış yarın gelicek inşallah gelmezse başkasını bulcam valla..benim eşimde o kabiliyet nerdeeeeeeee o yemesini bilir sadece..evdeki malzemeler atılmasın diye yaptım napim yarından sonra dışardan alıcaz artık yapmam tamam..
merhaba kızlar ben doktoru aradım, bebek hareketlerini bugün fazla hissedemiyorum dedim, oda beni hastaneye yönlendirdi, neyse biz tabi doğum çantasıyla gittik her ihtimale karşı.. ultrasona baktılar, suyu sınırda dediler şimdilik bir tehlikesi yokmuş, nts ye de bağladılar hareketleri normalmiş yani beni geri gönderdilerrrrrr.. yine doğuramadıımmmm...
sevtuncum bu gün kontrolüm vardı.bende de hala tık yok.bebeğin durumu için çok şükür ii dedi.yaren de daha doğurmamışbak şimdi gelmio bu fıstıklar.
inşallah yanıtlar olmadı bidahaki kontrolünde yanıtlayabilir canım..yardımcıyı bulsam sopalıycam ben bugün gelicekti hastaymış yarın gelicek inşallah gelmezse başkasını bulcam valla..benim eşimde o kabiliyet nerdeeeeeeee o yemesini bilir sadece..evdeki malzemeler atılmasın diye yaptım napim yarından sonra dışardan alıcaz artık yapmam tamam..
sevtuncum bu gün kontrolüm vardı.bende de hala tık yok.bebeğin durumu için çok şükür ii dedi.yaren de daha doğurmamışbak şimdi gelmio bu fıstıklar.
Güldenaz aynı doktora mı gidiyorsun? Merak ettim.
bugün 16:30 damı gideceksin canım...sevtun chnb sağolun kızlar düşünmeniz yeter aynı şehirde olsak eminim yalnız kalmazdım,dualarınız yeterli bize..ben sabah çorludaki dr gittim izinliymiş neyse şeker yükleme yapılacaktı bide idrar kültürü onları verdim geldim.yeni açılan özel hastane var oradan randevu aldım 16.30 a ilk defa gitçem bakalım olmazsa istanbul yolları göründü gene bize..
bende doğum haberi varmı dedim ama cıkss gelmemiş bebişler napalım bekliycez :))
az kaldı canım az daha sabret....slm kızlar bende güldenazla yaren doğum yaptımı acaba diyodum bebişlerin keyfi yerinde herhalda çıkmıyolar dikiş varken sanki hemen doğuverecekmiş gibi geliyo şimdide çıkmıyolar keratalar demekki onunda zamanı var bize mutlaka haber verin kızlar...
sevtun canım inş seninde duaların kabul olurda bu topikte sen ve cnhb nında hamiş haberlerini duyar sizlere destek oluruz..ben valla dün bi sağlık ocağına gittim geldim karnımın altı ağrıdı aykta kalınca bebek sanırım baskı yapıyor allahtan kayınvalidem varda bakıyor malum birde 4 yaşında oğlum var yoksa çok zor olurdu.... benim burda aynı haftada olduğum bir tanıdığım var 12 yıl sonra hamile kaldı onun bebeğini 10 martta sezeryanla alacaklarmış sanırım doktor riske atmak istemedi...oyyy günler geçiversede bende doğursam sürekli yatmakta zorr.birde gezmeyi çok seviyodum alışmıştım işim bitince oğluşla dışarı çıkıyoduk dolaşıyoduk..hayırlısı kızımda sağlıklı doğsunda hemen atcam kendimi dışarıya:))cumartesi kontrolüm var bakalım rahim boyunda değişiklik varmı?
az kaldı canım az daha sabret....
allah yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?