- 27 Nisan 2010
- 662
- 79
- 318
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.041
merhaba arkadaşlar nasılsınız
tü tü maşallah yaren ve güldenaz bitirdiniz günleri.Allah birde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
tabi benim ve tüm isteyenlere de
benim 3 gündür akşamları karnım taş gibiydi.bugün randevu alıp gittim.doktor bir saat içinde 5 i falan geçerse gel önlem alalım dedi.bende herhalde bir saati geçmiyor dedim.çünk ü ilk kasılmalarda psikolojim bozuluyor.acaba erken mi oalcak falan sabaha kadar uyuyamıyorum.neyse takip edicem.
bebeğim 1140 gram olmuş.herşeyi iyi çok şükür.sezeryan olacaksın dedi.dikişleri de o zaman alıcam hiç anlmaıcaksın dedi.nidilata devam.34 de bakıcam gelmek isterse alırım küvözde bakarız dedi.ama inş. geçerse 38 de alırım dedi.rahmini zorlamak istemiyorum.zaten zor bir hamileleik geçirdin dedi.hadi bakalım hayırlsıı
sizleri umutlandırmak için ayrıntılı yazdım.ben 28 olacağımı hayal bile edemiyordum.çok şükür
canım her namazında dua ediyorum ben bunu hepiniz bilin
canım bende okuyodum ilk sayfaları ana kafam o kadar karıştıki bıraktım
allah razı olsun bacım
kız sen adresi ver hemen bana bakimgelip senin keratayla bir konuşuyum belkim gelmeye ikna ederim keratayı bu arada sen nerdeyin il olarak bebikim
kız siz bir dogurucaksınız ben 9 he aşk olsun o sıpalarasaglıklı gelsinlerde önemli degil bebem ya kızmı erkekmiyi senin ve güldenazın şafakta görünmüyo bu aralar nuraymıydı nurtenmiydi aklımdan gettide onlar nerdeler acep isim düşündünüzmü ya kafa bir gelip bir gidiyo mazur görün artıgın
canım bir taneminan yazdıkların her kerlimeyi gözlerim dolarak okuyorum ne acı demi bende ilk bebegimi görmedim ama ban bir şey getirdiler imza için yavrumun ayak izleri vardı o an sanki içimden bir şey koparıp görtürdüler allahuım bir daha evlat acısı göstermesin işşallah
canım bir bilgim olsa ina seve seve cevap vericem ama bilgim yok malesefKızlar... Oğlum okuldan geldi su çiçeği çıkarmış. Ben de bilmiyorum çıkarmış mıydım çocukken. Çıkarmadıysam bana geçmiş midir? Klomen de kullanıyorum. Yine mi ertelesem bir dahaki aya?
canım 40 haftaları görürüsün işşallah sag saglim alırsın merak etme bebegini nidilat çok çarpıntı yapıyomu merak ettim:44::44::44:merhaba arkadaşlar nasılsınız
tü tü maşallah yaren ve güldenaz bitirdiniz günleri.Allah birde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
tabi benim ve tüm isteyenlere de
benim 3 gündür akşamları karnım taş gibiydi.bugün randevu alıp gittim.doktor bir saat içinde 5 i falan geçerse gel önlem alalım dedi.bende herhalde bir saati geçmiyor dedim.çünk ü ilk kasılmalarda psikolojim bozuluyor.acaba erken mi oalcak falan sabaha kadar uyuyamıyorum.neyse takip edicem.
bebeğim 1140 gram olmuş.herşeyi iyi çok şükür.sezeryan olacaksın dedi.dikişleri de o zaman alıcam hiç anlmaıcaksın dedi.nidilata devam.34 de bakıcam gelmek isterse alırım küvözde bakarız dedi.ama inş. geçerse 38 de alırım dedi.rahmini zorlamak istemiyorum.zaten zor bir hamileleik geçirdin dedi.hadi bakalım hayırlsıı
sizleri umutlandırmak için ayrıntılı yazdım.ben 28 olacağımı hayal bile edemiyordum.çok şükür
Amin güzel arkadaşım benim. Allah'ım sana her şeyin en iyisini verir inşallah...
chnb canım ben çıkıyorum namaz saati geldi sonra görüşürüz
Eylem nasılsın hemşerim? Doktordan ses seda yok. Bizim oğlan su çiçeği geçirdi . Anneme sordum geçirdim mi diye. Hatırlamıyor. Doktoru klomen kullanıyorum bana da geçmiş midir, bu ayı da pas geçeyim mi diye arayayım dedim ama ameliyattaymış. Saat 4 civarıydı. Sekreteri çocuğunuza fazla yaklaşmayın dedi. Nasıl yaklaşmayayım ki! Zaten ne zamandır birlikte uyuduk. Sonrasında da malesef ulaşamadım. Hastane kartındaki cep telefonu numarasını da hastanede bulunduğu saatlerde mi kullanıyor acaba? Aradım cevap vermiyor. İnşallah çocukken geçirmişimdir. Ne diyeyim.
Bu arada doktorumla ilgili Hatay yerel gazetesinde Hatay'da ilk kez doğumu kolaylaştıran dienetal isimli bir jel kullanılarak normal gerçekleştirdiği yazılmış. Doktor kullanılan jel ile doğum kontrolünün arttığı ve hastanın hızlı ve rahat bir doğum gerçekleştirip doğum travmasının azaldığını ifade etmiş.
Güldenaz'la Yaren'e duyurulur, belki onlar da tercih ederler böyle bir yöntem...
iyiyim canım zaten dr ların cep telefonunu açtığı çok nadirdir bence geçirmişsindir canım ama sen bilirsin genede..seni p.tesi çağırmamışmıydı ozamana kadar kullan olmazsa korunursunuz gene adetinin bitişinin ilk günleri değilmi daha..
Şafak sen nasılsın? Nasıl geçiyor günlerin?
iyiyim canım saol. sen de iyisindir umarım.
fusbordan sonra hala kendime gelemedim. okuyorum yazılan herşeyi ama içimden yazmak gelmiyor.. kendi çizelgemi görmek bile gelmiyor içimden. sana cevap yazarken kaldırayım dedim ama bulamadım kaldırılacak yeri.
ama samyeline çok sevindim. güldenazla yaren'e çok seviniyorum... yeni hamile haberleri alırım diye umuyorum bakıyorum hep...
hah kaldırdım şimdi...
chnb sen de canını sıkma canım. bi de tek doktora bağlı kalma derim ben...
umarım herşey güzel olacak....[/QUOTE
Doktorum serklaja sıcak bakmayacak sanırım hamileyken. O zaman ben de İstanbul'a uçakla giderim ya da serklajı yapacak iyi bir doktor ararım. Ama serklajı mutlaka yaptıracağım canım. Burada bir arkadaşımız kimdi hatırlamıyorum serklajı sırf rahime değil, kafamdaki düşüncelere de attırmış olacağım demişti. Ben de ona katılıyorum canım... Ama sen de kendini fazla yıpratma. Biraz mutlu olmay çalış. Çok zor olsa da...
chnb sen de canını sıkma canım. bi de tek doktora bağlı kalma derim ben...
umarım herşey güzel olacak....[/QUOTE
Doktorum serklaja sıcak bakmayacak sanırım hamileyken. O zaman ben de İstanbul'a uçakla giderim ya da serklajı yapacak iyi bir doktor ararım. Ama serklajı mutlaka yaptıracağım canım. Burada bir arkadaşımız kimdi hatırlamıyorum serklajı sırf rahime değil, kafamdaki düşüncelere de attırmış olacağım demişti. Ben de ona katılıyorum canım... Ama sen de kendini fazla yıpratma. Biraz mutlu olmay çalış. Çok zor olsa da...
evet insanı psikolojik olarak da rahatlatıyor. bi risk doğurmasın da... bana serklaj yapıldığında doktorum serklajın da rahmi uyardığını ve kasılmaları başlatabileceğini söylemişti. bi de enfeksiyon olabilir demişti. tutmayabilir de demişti... bi de dikerken iğne keseye değerse su gelebiliyormuş. çok şükür hiçbiri olmadı bunların ama biton nidilat ve bi ton antibiyotik kullandım. AMA benim serklajım acil - kurtarıcı serklajdı. rahim ağzında açılma kesede sarkma vardı. koruma için 13-14. haftalarda yapıldığında önleyici serklaj diyorlar ya işte onda bu riskler var mı bilmiyorum... ama sorun rahim ağzı yetmezliğiyse serklaj da çok ama çok önemli ve tartıya konduğunda sanırım yapılması gerek.
her zaman en iyisi bikaç doktora görünmek galiba... yine de sen şimdi bunları boşver önce bi hamile kalmaya bak canım...
Eylem nasılsın hemşerim? Doktordan ses seda yok. Bizim oğlan su çiçeği geçirdi . Anneme sordum geçirdim mi diye. Hatırlamıyor. Doktoru klomen kullanıyorum bana da geçmiş midir, bu ayı da pas geçeyim mi diye arayayım dedim ama ameliyattaymış. Saat 4 civarıydı. Sekreteri çocuğunuza fazla yaklaşmayın dedi. Nasıl yaklaşmayayım ki! Zaten ne zamandır birlikte uyuduk. Sonrasında da malesef ulaşamadım. Hastane kartındaki cep telefonu numarasını da hastanede bulunduğu saatlerde mi kullanıyor acaba? Aradım cevap vermiyor. İnşallah çocukken geçirmişimdir. Ne diyeyim.
Bu arada doktorumla ilgili Hatay yerel gazetesinde Hatay'da ilk kez doğumu kolaylaştıran dienetal isimli bir jel kullanılarak normal gerçekleştirdiği yazılmış. Doktor kullanılan jel ile doğum kontrolünün arttığı ve hastanın hızlı ve rahat bir doğum gerçekleştirip doğum travmasının azaldığını ifade etmiş.
Güldenaz'la Yaren'e duyurulur, belki onlar da tercih ederler böyle bir yöntem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?