- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.061
oooooo...şu jeli bir araştırayım geleyim bakem neymiş:82::82:
sevtun nidilat ilk 2 hafta bende çarpıntı yaptı.şimdi alıştım.ama benim doktorum aç tok dememişti bende saati gelince alıyordum.prospektöründe tok yazdığını görünce tok yuttum.artık çarpıntı olmuyor.bir lokma ekmek yada elma falan hemen yiyip içiyorum.hiç sorun olmuyor.birde benim dikkatimi çeken burdaki serklajlıların hepsinden daha az ilaç kullanıyorum.sadece demir vitamin ve nidilat.ne penisilin ne antibiyortik ne de progesteron.ben burdaki arkadaşların kullandıklarını söylemiştim serklajdan sonra. sen bana güven ben bu işi biliyorum demiştiama Allaha şükür doktor bugün hiç kısalma olmamış dedi..hakikaten de o kadar ilaca gerek yok.
bugündü kontrolümde dün dayanamayıp gittim ya canım..taaaaa pazartesi gel doğurmazsan dedi doktor..hala tık yok yaaaa..çok nazlılar herhalde kızların dediği gibi canım gelmek için bahşiş istiyolar galiba
canım her doktor diyor gerek yok diye ama sen genede iç bebem ben bıraktıgıma pişman oldumiyi akşamlar kızlar geçmişi okuyodum anladığım kadarıyla çoğumuz iyiyiz yeni hamile haberlerimiz varmış tebrik ediyorum onlarıda sağlıklı sıhhatli kolay hamilelikler yaşarız umarım hepimiz.. güldenazla yarenin nazlı bebişlerinitez zamanda bekliyoruz.. az daha sabredin kızlar..
ben iyiyim annemdeyim kendi evimde yani kayınvalidemlerin yanında pek huzur olmadığı için eşim anneme getiriyo beni sinir stresten uzak durmak gerekiyo diye..
kızım maşşallah hareketli habire tekmeliyo şiddete maruz kalıyorum resmentekme tokat yaşayıp gidiyoruz işte.. geçen ayın sonunda gittiğim kontrolde dr um progestanı bıraktırmıştı bana artık faydası yok diye .. o yüzden tedirginim biraz daha da dikkatli olmaya çalışıoyrum .. önümzdeki hafta işallah bi aksilik çıkmassa ayrıntılı usg ye gircem işallah ondada herşey yolunda gider..
kızlar yanlış hatırmlamıyosam aramızda ardahanda olan biri vardı kimdi o ? kardeşimin askerliği ardahana düştüde o yüzden soruyorum..
pazar günü kardeşimi uçağa bindircez Atatürk havaalanından ordanda fuara gidicez ANNE-BEBEK-ÇOCUK FUARINA merak ediyorum bakalım neler varmış gelebilen olursa buluşalım kızlar..
canım bilgilendirdigin için allah razı olsun içime su serptin inan kız gel öpücem vallahi getir bakıyım nanagınıchnb saolasın beni çok mutlu ettin.özlenmek güzel. :)
inşallah umut olurum sizlere.
sevtun nidilat ilk 2 hafta bende çarpıntı yaptı.şimdi alıştım.ama benim doktorum aç tok dememişti bende saati gelince alıyordum.prospektöründe tok yazdığını görünce tok yuttum.artık çarpıntı olmuyor.bir lokma ekmek yada elma falan hemen yiyip içiyorum.hiç sorun olmuyor.birde benim dikkatimi çeken burdaki serklajlıların hepsinden daha az ilaç kullanıyorum.sadece demir vitamin ve nidilat.ne penisilin ne antibiyortik ne de progesteron.ben burdaki arkadaşların kullandıklarını söylemiştim serklajdan sonra. sen bana güven ben bu işi biliyorum demiştiama Allaha şükür doktor bugün hiç kısalma olmamış dedi..hakikaten de o kadar ilaca gerek yok.
amin canım cümlemizle seviniriz işşallahAllah kabul etsin arkadaşım, inşallah dediğin gibi olur ve birbirimize destek olur, "dokuz ayı" birlikte tamamlarız inşallah... Diğer kızlar da katılır inşallah bize...
kızlar ben geldim dr dan.ilk defa gittiğim için önce hikayemi kullandığım ilaçları anlattım.rahim ağzımın 2.2 çıktığını söyledim en son..neyse geçtik muayeneye vajinal baktı öksürttü bastırdı tekrar tekrar dedim kaç 3.2cm dedi hunileşmede açılmada yok dedi.tabi istanbuldaki dr yatışla uzaması mümkün değil dedi sadece 1 kaç mm belki demişti dedim yani bilemiyorum nasıl ölçtü dedi böyle çıkıyo dedi..kafam karıştı şimdi inanamadım.celestonu sordum 28.haftada şu halde gerek yok dedi..bebeğim 750gr civarıymış düşük sanki azcık ..istanbula gitmeden olmayacak bu iş ama en azından acil bi durum yok şuan onu anladım ay başına kadar istirahat edip giderim muhtemelen..böyle kafamda soru işaretleriyle kaldım siz nasıl yorumluyosunuz bu durumu?
Ben de baktım ama pek bir şey bulamadım ama gazetede öyle yazmış . Hem de ilk kez Hatay'da yeni yılda benim doktorum uygulamış. Ama niye bilgi yok internette ben de anlamadım canım...
sevtun chnb kilosuna dr normal dedi zaten bana az geldi dedim..benim rahim ağzının uzamasına aklım takıldı aslında mümkünmüdür diye?off bilmiyorumki bırakçam ipin ucunu artık oku oku gözlerim kör oldu bilmekte iyi değil bazen her dr gidişimde ayrı hüsranla dönüyorum
sevtun chnb kilosuna dr normal dedi zaten bana az geldi dedim..benim rahim ağzının uzamasına aklım takıldı aslında mümkünmüdür diye?off bilmiyorumki bırakçam ipin ucunu artık oku oku gözlerim kör oldu bilmekte iyi değil bazen her dr gidişimde ayrı hüsranla dönüyorum
Malesef bizler böyle olduk canım. Benim şimdiden gözlerime uyku girmiyor.Kafamda kurup duruyorum. Eğer rahim ağzı yetmezliği değilse ben ne yapacağım. Düşün teşhis belli diye buna seviniyordum buradaki olumlu sonuçları gördüğüm için. Artık zihnimde her şey sil baştan: Enfeksiyonday mıydı, protein S eksikliğinden miydi, troidden miydi, yorgunluktan mıydı, stresten miydi, Nevşehir'e gitmiştim ondan mıydı vb. bütün bu nedenler kafamda uçuşup duruyor. Belki de birkaçı bir arada. Bir de benim tek bu doğumun dışında, erken doğum riskiyle 29. haftadan sonra yatarak geçirdiğim başarılı bir öyküm var biliyorsun. Her ihtimali ikisini düşünerek değerlendirmeye çalışıyorum kafamda....
Kız Eylem bu kızanlar doğunca bizim gibi evhamlı olacak bu gidişle. Artık genlerimize işlemiştir herhalde. Yandık o zaman...
herkese merhaba
18+6 haftalık hamileyim geçengün girdiğim ayrıntılı ultrasonda serviks boyum 39,5 mm çıktı fakat 2 mm açılma gözüküyo dediler
bugun kendi doktorum muayne etti şimdilik dikiş atmıycağını herşeye dikkat etmemi söyledi
servikal yetm. konusunda hiç bilgin yok acaba illa dikiş atırsamıydım?
bende aynıyım canım yaa bebeğimi kaybettiğim zamanlar böyleydim sabahlara kadar ağlıyodum uyuku uyuyamıyordum düşünmekten şimdi yine aynı oldum saat 3-4e geliyor ben deli gibi düşünüyorumbebek olmadan kafayı yicem herhalde offf düşüncesi bile strese sokuyor hamileliğmiz nasıl geçecek çok merak ediyorum:18:
troid sende de mi var? benim doktorum protein s testi istemedi benden gerek görseydi istermiydi acaba
kızlar yaaa bir de bu aralar bende acayip bi gaz sancısı var her sabah oluyor kıvranıyorum önce seviniyorum kasıklarımda ağrı olunca yumurtlama dönemi herhalde diye sonra anlıyorum ki gaz sancısıneden olurki yediklerim aynı herzaman yediğim şeyler üşüttüm mü acaba
ay bende böyle düşünüyorum inan,kendimi telkin etmeye çalışıyorum herşey yolunda sorun yok diye ama herşeyide takıyorum geceleri uyuyamıyorum bile doğru düzgün..allah sonumuzu hayır etsin ne diyim bize :))oğlun nasıl oldu canım?
herkese merhaba
18+6 haftalık hamileyim geçengün girdiğim ayrıntılı ultrasonda serviks boyum 39,5 mm çıktı fakat 2 mm açılma gözüküyo dediler
bugun kendi doktorum muayne etti şimdilik dikiş atmıycağını herşeye dikkat etmemi söyledi
servikal yetm. konusunda hiç bilgin yok acaba illa dikiş atırsamıydım?
merhaab arkadaşlar hayırlı cumalar
güldenaz ve yaren e daha doğurmadılar bugün gelmemişler.benden öneri hurma yiyin kızlar.hz.meryeme doğum anında vahiy gelmiş.yanındaki ağacı salla.ve hurma ye denmiş.oda kısa süre sonra doğum yapmış.
jeli bir hamile blogunda okumuştum.doktoru bebeğin kalp atışlarını bozduğunu söylemişti.
chnb ve tubaoz ben size takmayın diyemem.çünkü bende aynı paranoya olmuştum.bir sürü sebep aradım.doktor temizlik stres v.s. ama onlar sadece vesile.asıl biz imtihana tabi olduk.inş.isyan etmemişimdir.hamile kalınca yeni bir heyecanla rahatlıyacaksınız.taki 30 lu haftalara kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?