- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.301
canlarım bugün test yaptım sonuç pozitif hamileyim yavrun dursaydı bugün dogumum olucaktı ama olmadı yaradan birini aldı birini verdi allahıma şükürler olsun allahım işşallah isteyen herkeze nasip eder işşallahyarencim canım allahım analı babalı büyütsün işşallah bebem işşallah bende saglıcakla alırım kucagıma yavrumu pazartesi randevu alaıcam bakalım işşallah gidicem herkeze iyi akşamlar diliyorum yaradanım gönlünüzdeki muratları tez zamanda versin işşallah
canım çok sevindim çok mutlu oldum inş hamileliğini sonuna kadar götürür ve bebğini kucağına alırsın .bize aradada olsa bilgi ver yalnız bırakma...
chnb,fadik inş sizlerde böyle güzel haberlerinizi paylaşırsınız bizimle
canım çok sevindim oley
canlarım bugün test yaptım sonuç pozitif hamileyim yavrun dursaydı bugün dogumum olucaktı ama olmadı yaradan birini aldı birini verdi allahıma şükürler olsun allahım işşallah isteyen herkeze nasip eder işşallahyarencim canım allahım analı babalı büyütsün işşallah bebem işşallah bende saglıcakla alırım kucagıma yavrumu pazartesi randevu alaıcam bakalım işşallah gidicem herkeze iyi akşamlar diliyorum yaradanım gönlünüzdeki muratları tez zamanda versin işşallah
hayırlısıyla inş canım inş...
biliyorsun nisan geliyor...
o ayı bebeğimin doğum zamanını hamile olarak geçirmeyi çok isterim....
rabbim hayırlısıyla ve sağlıcakla nasip eder inş...
kızlar sevtuna nasıl sevindimanlatamam hamiş haberlerini almaya başladık inşallah sıra bizlerede gelir hemde çok güzel zamanda hamile kalmış bende bu ay çok istiyorum benim bebeğimde dursaydı 20martta olacaktı eğer hamile kalırsam 15mart gibi öğrenirim benim için çok iyi olacak yoksa ogünleri nasıl geçiririm bilmiyorum
kızlar bu gün doktor kontrolümde doktorum suyumun azaldığını yarın suni sancıyla doğumu başlatacağını söyledi ,doğum sırasında hepiniz için dua edicem.öptüm ,inşallah sağlıkla bebeğim kucağımda hastaneden çıktığı yazarım arkadaşlar,hepinizi çok öptüm.
canım benim sağol inşallah atlatıcaz hepbirlikte buradan inanılmaz destek alıyorum..annem gelmedi ama eşim daha iyi ve komşularım aralarında anlaşmış hergün biri yemeğimi tatlısına kadar getiriyorlarHa bir gayret. Bak 27'yi geçmişsin. Bence riskli dönemlerin çoğunu atlattın. Bana sancım tuttuğunda doktor 24. haftadan önce doğarsa hiçbir müdahalede bulunmayın dediklerini söylemişti. Maşallah sen o haftaları atlattın. Birkaç haftadan sonra psikolojin düzelecek daha da rahatlayacaksın. Annen geldi mi canım. Bu arada beslenmene dikkat edebiliyor musun?
sağol canım inş...inşallah fadikçiğim nisan olmadan alırız senden de bu haberituubadan da 15 mart gibi bekliyoruz chnb'den de biran önce
bu arada kızlar ceyda düvenci bugün hastaneden çıkmış hamileliğinin son ayı olduğu için. ona da serklaj yapılmış ve erken doğum riski var diye o da yatmış uzunca süre hastanede... yattığını biliyordum da serklajlı olduğunu yeni öğrendim... o da bizden anlayacağınız..
Bizim ayer'imiz ne yaptı acaba? Bi haber alabilseydik...
allah razı olsun komşularından canımm...canım benim sağol inşallah atlatıcaz hepbirlikte buradan inanılmaz destek alıyorum..annem gelmedi ama eşim daha iyi ve komşularım aralarında anlaşmış hergün biri yemeğimi tatlısına kadar getiriyorlarp.tesi diye konuştuk annemle bişey kalmadı..biz bugün çok eyecanlı bi gün geçirdik
istanbuldaki dr aradım kasılmalarım saatte 5-6 olmaya başladı dedim hemen ordaki hastaneye git 45dk nst çektir ordaki dr görsün beni ara onun yanında dedi..neyse biz bi panik gittik nst çektirdik devletteki dr izinliymiş muayenehanesine gidip gösterdik..sonuç 0 kasılma,oysa çekilirken karnım 3 kez sertleşmişti..vaginal baktı kısalma 2.1 cm dedi,birde elle yumuşaklığına baktı açılma yok hafif yumuşak yatışa devam dedi..sonra dr aradık istanbuldakini onunla ilaçları konuştular nidilat,magnezyum,progestana devam..veee bebişim 1200gr 38cm olmuş teyzeleri çok mutlu oldum çok..dr 1 ay daha yat sonra kalkarsın ufak ufak dedi..
canımm harika bir haber bu çok sevindim çoook..tebrik ederim bu kez herşey güzel olacak tamammı
sağol canım inş...
ceydanın serklajlı olduğunu bende duymamıştım...
onuda ancak bizler anlıyoruz değil mi...
rabbim sağlıcakla kucaklamasını nasip etsin...
inş ayerde güzel haberlerle gelir...
rabbim bebişini sağ salim onlara bağışlasın...
allah razı olsun komşularından canımm...
çok sağolsunlar...
demek maşalah 0 sancı 0 kısalma
bu sıfırları bazen çok seviyorum...
az kaldı canım az daha sabır....
canım benim sağol inşallah atlatıcaz hepbirlikte buradan inanılmaz destek alıyorum..annem gelmedi ama eşim daha iyi ve komşularım aralarında anlaşmış hergün biri yemeğimi tatlısına kadar getiriyorlarp.tesi diye konuştuk annemle bişey kalmadı..biz bugün çok eyecanlı bi gün geçirdik
istanbuldaki dr aradım kasılmalarım saatte 5-6 olmaya başladı dedim hemen ordaki hastaneye git 45dk nst çektir ordaki dr görsün beni ara onun yanında dedi..neyse biz bi panik gittik nst çektirdik devletteki dr izinliymiş muayenehanesine gidip gösterdik..sonuç 0 kasılma,oysa çekilirken karnım 3 kez sertleşmişti..vaginal baktı kısalma 2.1 cm dedi,birde elle yumuşaklığına baktı açılma yok hafif yumuşak yatışa devam dedi..sonra dr aradık istanbuldakini onunla ilaçları konuştular nidilat,magnezyum,progestana devam..veee bebişim 1200gr 38cm olmuş teyzeleri çok mutlu oldum çok..dr 1 ay daha yat sonra kalkarsın ufak ufak dedi..
kızlar bu gün doktor kontrolümde doktorum suyumun azaldığını yarın suni sancıyla doğumu başlatacağını söyledi ,doğum sırasında hepiniz için dua edicem.öptüm ,inşallah sağlıkla bebeğim kucağımda hastaneden çıktığı yazarım arkadaşlar,hepinizi çok öptüm.
sana da maşalalh 10 hafta olmuş canım...
kaçıncı haftada dikiş olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?