Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım çok sevindim oley

hayırlısıyla inş canım inş...
biliyorsun nisan geliyor...
o ayı bebeğimin doğum zamanını hamile olarak geçirmeyi çok isterim....
rabbim hayırlısıyla ve sağlıcakla nasip eder inş...

Son düzenleme:

oleeeeyyy canım benim ne kadar çok sevindim anlatamam nasıl mutlusundur şimdi sen Allah'ım dualarını kabul etti hemde ne güzel bir zamanda geldi bebişin sana inşallah kucağına almayıda nasip eder

evet canım inş hayırlısı ile hamile kalırsın sevtun gibi bize güzel haber verirsin....

kızlar sevtuna nasıl sevindim anlatamam hamiş haberlerini almaya başladık inşallah sıra bizlerede gelir hemde çok güzel zamanda hamile kalmış bende bu ay çok istiyorum benim bebeğimde dursaydı 20martta olacaktı eğer hamile kalırsam 15mart gibi öğrenirim benim için çok iyi olacak yoksa ogünleri nasıl geçiririm bilmiyorum

sevtuuuuunnnnn inanamıyorum nasıl sevindirdin bizi
çoooook mutlu bir haber bu canım inşallah herşey yolunda gider. zamanında serklajını olursun hiç kalkmaz hep yatarsın
37. haftaları görürsün alırsın yavrunu kucağına... canım benim herşey istediğin gibi olsun...

korkutmuştun bizi ben kolay hamile kalamıyorum diye... bak şimdi ne güzel oldu... güzel haberlerini bekliyoruz artık

darısı hamile kalmak isteyen bütün arkadaşların başına

inş canım inş...
inş bize o gün gelmeden güzel haberi verirsin...

güldenaz kolay bir doğum dilerim sana canım... n'olur çıkar çıkmaz hemen yaz... haberlerini bekliyoruz dört gözle...

inşallah fadikçiğim nisan olmadan alırız senden de bu haberi tuubadan da 15 mart gibi bekliyoruz chnb'den de biran önce

bu arada kızlar ceyda düvenci bugün hastaneden çıkmış hamileliğinin son ayı olduğu için. ona da serklaj yapılmış ve erken doğum riski var diye o da yatmış uzunca süre hastanede... yattığını biliyordum da serklajlı olduğunu yeni öğrendim... o da bizden anlayacağınız..

Bizim ayer'imiz ne yaptı acaba? Bi haber alabilseydik...

canım benim sağol inşallah atlatıcaz hepbirlikte buradan inanılmaz destek alıyorum..annem gelmedi ama eşim daha iyi ve komşularım aralarında anlaşmış hergün biri yemeğimi tatlısına kadar getiriyorlarp.tesi diye konuştuk annemle bişey kalmadı..biz bugün çok eyecanlı bi gün geçirdik
istanbuldaki dr aradım kasılmalarım saatte 5-6 olmaya başladı dedim hemen ordaki hastaneye git 45dk nst çektir ordaki dr görsün beni ara onun yanında dedi..neyse biz bi panik gittik nst çektirdik devletteki dr izinliymiş muayenehanesine gidip gösterdik..sonuç 0 kasılma,oysa çekilirken karnım 3 kez sertleşmişti..vaginal baktı kısalma 2.1 cm dedi,birde elle yumuşaklığına baktı açılma yok hafif yumuşak yatışa devam dedi..sonra dr aradık istanbuldakini onunla ilaçları konuştular nidilat,magnezyum,progestana devam..veee bebişim 1200gr 38cm olmuş teyzeleri çok mutlu oldum çok..dr 1 ay daha yat sonra kalkarsın ufak ufak dedi..

canımm harika bir haber bu çok sevindim çoook..tebrik ederim bu kez herşey güzel olacak tamammı

güldenazcım hayırlı doğumlar dilerim allah ikinizide sağsalim kurtarsın canım..allahım inşallah hamilelik bekleyenlere hayırlı hamilelik benim gibi yatanlara vaktinde doğumlar nasip eder inşallahhhhhhh..

sağol canım inş...
ceydanın serklajlı olduğunu bende duymamıştım...
onuda ancak bizler anlıyoruz değil mi...
rabbim sağlıcakla kucaklamasını nasip etsin...
inş ayerde güzel haberlerle gelir...
rabbim bebişini sağ salim onlara bağışlasın...

allah razı olsun komşularından canımm...
çok sağolsunlar...

demek maşalah 0 sancı 0 kısalma
bu sıfırları bazen çok seviyorum...
az kaldı canım az daha sabır....

ay canım benim çok sevdim bende gerçekten 0 ları..komşularım sağolsun sizde sağolun sayenizde çok iyiyiz..

eylemcim sevindim kasılma olmamasına senin karnım sertleşti dediğin bebek hareketi olmasın canım... bu arada rahim boyun da iyi maşallah. benim 15 mm.ye düşmüştü bi ara. gönlünü ferah tut.. 28. haftada rahatlıyor insan... bak bebişin kilosu da çok iyi maşallah

Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

Güldenaz Allah bir avazda kurtarsın.Sağlıkla kucağına al inşallah

sevtun arkadaşım hayırlı olsun
bende çok sevindim bu sayfadan bir hamile haberi alınca
allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
inşallah hamileliğin sorunsuz ve rahat geçer

güldenaz sanada hayırlı kolay doğumlar arkadaşım
sağlıklı kurtulun inşallah

samyeli canım sanada hayırlı olsun diyememiştim
allah sağlıkla tamamına erdirsin canım çok sevindim
maşallah 10 haftalık olmuşsun bile
dikişin nerede atılacak canım banada fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…