- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.321
sevtun arkadaşım hayırlı olsun
bende çok sevindim bu sayfadan bir hamile haberi alınca
allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
inşallah hamileliğin sorunsuz ve rahat geçer
güldenaz sanada hayırlı kolay doğumlar arkadaşım
sağlıklı kurtulun inşallah
samyeli canım sanada hayırlı olsun diyememiştim
allah sağlıkla tamamına erdirsin canım çok sevindim
maşallah 10 haftalık olmuşsun bile
dikişin nerede atılacak canım banada fikir olsun
canım sağol, darısı başına. rabbim nasip ederse özel ümit hastanesinde tanser bey atacak. sen şimdi hangi doktora gidiyorsun?
ayercim allah (cc) yardımcınız olsun...mrb. arkadaşlar. nasılsınız? biz hala hastanedeyiz.sürekli pre-par kullanıyorum. doktor her an herşeye hazırlıklı olun dedi.pre-parın dozunu arttıdığını ama bununda vücudun tolere olacağı kadar kullnaılabileceğini söyledi. rahim ağzı 28 den 22 birgünde indi.1.5 a inince erzuruma sevk edeceğini söyledi.gece gündüz dualarınızı bekliyorum.bu arada chnb çocuğum erkek.
benim rahimde sorun varmış .preterm eylem varmış.sadece rahim ağzı yetmezliği değilmiş. sadece rahim ağzı yetmezliği olsaydı şimdi doğum eylemi başlamazdı dedi.benden bu kadar.yaren58 gözün aydın bebeğin doğmuş. çok sevindim.
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda bazen böyle geç gidebiliyor...canım 10 haftalık ama galiba geç döllenme olmuş, 9. haftadayız aslında. bi hafta geriden geliyoruz. rabbim nasip ederse 25 martta atılacak.
sağol arkadaşım...Fadik Allah kalbine göre versin.Hayırlı haberlerini bekliiyorumm
allah razı olsun canım benim işşallah benim gibi evlay hasretiyle yanan herkeze nasip etsin yaradansevtun arkadaşım hayırlı olsun
bende çok sevindim bu sayfadan bir hamile haberi alınca
allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
inşallah hamileliğin sorunsuz ve rahat geçer
güldenaz sanada hayırlı kolay doğumlar arkadaşım
sağlıklı kurtulun inşallah
samyeli canım sanada hayırlı olsun diyememiştim
allah sağlıkla tamamına erdirsin canım çok sevindim
maşallah 10 haftalık olmuşsun bile
dikişin nerede atılacak canım banada fikir olsun
canım benim seninle aynı anda dgum olucak inan senin hamile haberini duyunca çok sevindim dedim yaradanım 3 leri bizlere bagışla keşke dedim birlikte hamile kalsak diye içimden geçirdim meyerse mucizem içimdeymişcanım 10 haftalık ama galiba geç döllenme olmuş, 9. haftadayız aslında. bi hafta geriden geliyoruz. rabbim nasip ederse 25 martta atılacak.
canım yaradan rabbim sag saglim almayı nasip etsin kucagınamrb. arkadaşlar. nasılsınız? biz hala hastanedeyiz.sürekli pre-par kullanıyorum. doktor her an herşeye hazırlıklı olun dedi.pre-parın dozunu arttıdığını ama bununda vücudun tolere olacağı kadar kullnaılabileceğini söyledi. rahim ağzı 28 den 22 birgünde indi.1.5 a inince erzuruma sevk edeceğini söyledi.gece gündüz dualarınızı bekliyorum.bu arada chnb çocuğum erkek.
benim rahimde sorun varmış .preterm eylem varmış.sadece rahim ağzı yetmezliği değilmiş. sadece rahim ağzı yetmezliği olsaydı şimdi doğum eylemi başlamazdı dedi.benden bu kadar.yaren58 gözün aydın bebeğin doğmuş. çok sevindim.
canım benim sağol inşallah atlatıcaz hepbirlikte buradan inanılmaz destek alıyorum..annem gelmedi ama eşim daha iyi ve komşularım aralarında anlaşmış hergün biri yemeğimi tatlısına kadar getiriyorlarp.tesi diye konuştuk annemle bişey kalmadı..biz bugün çok eyecanlı bi gün geçirdik
istanbuldaki dr aradım kasılmalarım saatte 5-6 olmaya başladı dedim hemen ordaki hastaneye git 45dk nst çektir ordaki dr görsün beni ara onun yanında dedi..neyse biz bi panik gittik nst çektirdik devletteki dr izinliymiş muayenehanesine gidip gösterdik..sonuç 0 kasılma,oysa çekilirken karnım 3 kez sertleşmişti..vaginal baktı kısalma 2.1 cm dedi,birde elle yumuşaklığına baktı açılma yok hafif yumuşak yatışa devam dedi..sonra dr aradık istanbuldakini onunla ilaçları konuştular nidilat,magnezyum,progestana devam..veee bebişim 1200gr 38cm olmuş teyzeleri çok mutlu oldum çok..dr 1 ay daha yat sonra kalkarsın ufak ufak dedi..
canımm harika bir haber bu çok sevindim çoook..tebrik ederim bu kez herşey güzel olacak tamammı
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
allah yardımcın olsun canım...
kolay bir doğum olur ve sağlıcakla kucaklarsın inş...
canım yaa inan çok çok sevindim...
rabbim bu bebişini sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin...
yanlış hatırlamıyorsam sen zor hamile kalıyordun canım
ama çok şükür bebişin çok bekletmedi...
benim bebişim doğum zamanıda nisan başı...
inş bende o zaman bir süprizle karşılaşırım...
hadi canım inş güzel haberlerle dönersin çok sevindim...sağlıcakla doğumunu yap.bizlerde bol bol dua et inş..
canım çok sevindim çok mutlu oldum inş hamileliğini sonuna kadar götürür ve bebğini kucağına alırsın .bize aradada olsa bilgi ver yalnız bırakma...
chnb,fadik inş sizlerde böyle güzel haberlerinizi paylaşırsınız bizimle
oleeeeyyycanım benim ne kadar çok sevindim anlatamam nasıl mutlusundur şimdi sen Allah'ım dualarını kabul etti hemde ne güzel bir zamanda geldi bebişin sana inşallah kucağına almayıda nasip eder
sevtuuuuunnnnninanamıyorum nasıl sevindirdin bizi
çoooook mutlu bir haber bucanım inşallah herşey yolunda gider. zamanında serklajını olursun hiç kalkmaz hep yatarsın
37. haftaları görürsün alırsın yavrunu kucağına... canım benim herşey istediğin gibi olsun...
korkutmuştun bizi ben kolay hamile kalamıyorum diye... bak şimdi ne güzel oldu... güzel haberlerini bekliyoruz artık
darısı hamile kalmak isteyen bütün arkadaşların başına
Tebrik ederim. İnan çoooooooooooooook mutlu oldum. Allah inşallah tamamına erdirir. İnan senin bu haberini almayı çok istiyordum canım.Allah her şeyi gönlüne göre versin Sevtun'um.
canım benim çok sevindim allahım kucagına almayı nasip etsin inş...
hayirli dogumlar canimkızlar bu gün doktor kontrolümde doktorum suyumun azaldığını yarın suni sancıyla doğumu başlatacağını söyledi ,doğum sırasında hepiniz için dua edicem.öptüm ,inşallah sağlıkla bebeğim kucağımda hastaneden çıktığı yazarım arkadaşlar,hepinizi çok öptüm.
oleeeeyyyyyyy canim arkadasim nasil sevindim canimya Allah tamamina erdirsin sagsalim kucagina almayi nasip etsin darisi topikteki hamis kalmayi bekleyen arkadaslarin basinacanlarım bugün test yaptım sonuç pozitif hamileyim yavrun dursaydı bugün dogumum olucaktı ama olmadı yaradan birini aldı birini verdi allahıma şükürler olsun allahım işşallah isteyen herkeze nasip eder işşallahyarencim canım allahım analı babalı büyütsün işşallah bebem işşallah bende saglıcakla alırım kucagıma yavrumu pazartesi randevu alaıcam bakalım işşallah gidicem herkeze iyi akşamlar diliyorum yaradanım gönlünüzdeki muratları tez zamanda versin işşallah
mrb. arkadaşlar. nasılsınız? biz hala hastanedeyiz.sürekli pre-par kullanıyorum. doktor her an herşeye hazırlıklı olun dedi.pre-parın dozunu arttıdığını ama bununda vücudun tolere olacağı kadar kullnaılabileceğini söyledi. rahim ağzı 28 den 22 birgünde indi.1.5 a inince erzuruma sevk edeceğini söyledi.gece gündüz dualarınızı bekliyorum.bu arada chnb çocuğum erkek.
mrb. arkadaşlar. nasılsınız? biz hala hastanedeyiz.sürekli pre-par kullanıyorum. doktor her an herşeye hazırlıklı olun dedi.pre-parın dozunu arttıdığını ama bununda vücudun tolere olacağı kadar kullnaılabileceğini söyledi. rahim ağzı 28 den 22 birgünde indi.1.5 a inince erzuruma sevk edeceğini söyledi.gece gündüz dualarınızı bekliyorum.bu arada chnb çocuğum erkek.
arkadaslar benim durumumu hic yasayan oldumu ben pazartesinden beri hastanedeyim gunde 20 yakin sertlesmem oluyodu serumla ilac veriyolar ilacin dozunu arttirdilar yeterli gelmedigi icin allahim ins gecer daha cok erken dogum icin pazartesi 33mm di rahim agzim ve her kasilmada kisalcak diye korkuyorum hic sizdede boyle olmusmuydu .rahim agzi kisa olupta sonuna kadar dayanabilen varmi.alahim bi 30 haftaya gelseydik cok rahatlicaktim ayni acilari cekmek istemiyorum allahim ins bi kayip daha yasatmaz hic kimseye.dualarinizi bekliyorum.
arkadaslar benim durumumu hic yasayan oldumu ben pazartesinden beri hastanedeyim gunde 20 yakin sertlesmem oluyodu serumla ilac veriyolar ilacin dozunu arttirdilar yeterli gelmedigi icin allahim ins gecer daha cok erken dogum icin pazartesi 33mm di rahim agzim ve her kasilmada kisalcak diye korkuyorum hic sizdede boyle olmusmuydu .rahim agzi kisa olupta sonuna kadar dayanabilen varmi.alahim bi 30 haftaya gelseydik cok rahatlicaktim ayni acilari cekmek istemiyorum allahim ins bi kayip daha yasatmaz hic kimseye.dualarinizi bekliyorum.
canim 20 neki belki sana garip gelicek ama bende cok daha fazlasi oluyordu 32. haftaya kadar dayana bildim ikiz oldugu halde hemde serum falan yemeden hem fazla kisa degilki rahim olcun kac haftaliksin canim? doktor gozetimindesin fazla strese sokma kendini ozaman daha cok kasilma oluyormus drun dedigi kadariyla
doktorlardan biri ERTUĞRUL AKDAŞ bu medical parkta ,diğeri vitale kadın doğum hastanesinde ALİ FUAT ŞENGÖR balon benzetmesi ali fuat beye ait. ali fuat bey türkiyede yılın dr seçildi çok başarılı ama riskli gebelik uzmanımı bilmiyorum, bebeği olmayanlar çok gidiyor kendisi tüp bebek yapmıyor ama tüp bebekiçin uygun ortam hazırlıyor,çok hastası var hamile kalamayan bir çok arkadaşım ikiz doğurdu onunla ama çok kalabalık oluyor randevu saatin çok sarkıyor şehir dışı yurt dışı çok hastası var. şehir dışından gelenler için misafirhanesi var. ben bu ay denedim bugün tahlil yaptım negatif çıktı( ben istiyorumhemen yaa,etrafımdaki her hamilelik haberi beni üzüyorarkadaşlarım hep ikinci turu döndü bilmiyorum artıkhayırlısı
Canım Ali Fuat Bey'e mesaj attım demiştim ya cevaplamış sağolsun. Herhangi bir şey yazmamış durumumla ilgili burada bir arkadaşının ismini vermiş. Benim yan komşumun ablası ikiz hamile idi onun doktoruydu duymuştum ismini. Arkadaşıymış. Buradaki Fakültede. Bir de Sevtun'un haberine çok duygulanmıştım eşim görünce halimi ne kadar çok istediğini biliyorum dedi ve yumurtlama dönemim sanırım tutmuşmudur bilmiyorum, ben de su çiçeği için Allah'a dua ettim, bu sefer kötü tesadüfler beni bulmasın diye. O da hastaydı bilmiyorum artık.
canım siz benim için artık bir kardeş bir arkadaş oldunuz sizlerle sevinip sizlerle güldüm ben fosbor arkadaşımız bebegini kaybettiginde yazıyı okuyunca dedim ah allahım şimdi yürecigi nasıl yanmıştır dedim okadar üzüldümki dedim allahım ona şifa ver sabır ver ne olur acısının hafiflet dedim her seferinde çünkü hepimizde aynı dertten müzdaribiz işşallah sizlerde alırsınız kucagınıza bende sag saglim 40 haftaları görürüz işşallah
ben bu ay hiç umutlu degildim vallahi allah biliyoya 1 kere yaramazlık yaptık okadarçünkü hastalıgım nüksetmişti eşim garibima dedim keşke dedim 1 seferde olsa diye oda allahımın işine aıkl sır ermez bir bakmışsın hamilesin dedi o günü hiç unutmuyorum içimden bir sess vallahi diyoki hamilesin ama diyorum umutlanma ogün öglen namazını kıldım tespih çekerken aklıma şu geldi ey sevyun sen şimdi 23 şubatta dogum yapıcaktın yavrunu alıcaktın kucagına koklucaktın hayallerin gerçek olucaktı bak dicektin eşine başardım al bu senin oglun bak başardım ogün eşime dedim dişlerim çok agrıyo tam gittik dişçi koltuguna oturdum içimdeki ses şöyle dedi mucizen içinde söyle doktora dedim ben şüpheleniyorum oda test yap müdahale öyle yapalım dedi ordan çıktık eşim yemege götürdü sonra ilaçları aldı bir de test ilkindi namazını kıldım levebaya gittim okadar heyecanlandımki sanki kalbim yerinden çıkıcak gibi baktım amanın oda ney evin içinde bagırıyorum garip geldi bak çift çizgi dedim başladım aglamaya ban kızdı ne aglıyosun sevinsene dedi bende sevinçten aglıyorum dedim garip oda başladı aglamaya dedim yaradanım bebegimin dogum edicegin gün ban 3 yavrumu yolladın san şükürler olsun dedim hemen şükür namazı kıldım allahıma şükrettim bu kerez allahım dedim çok mutlu edicektim eşimi inanın kendim için okadar sevinmiyorum sırf eşim için seviniyorum çünkü o her mutlulugu hakkediyo agzı kulaklarında sevinçten allahım diyorum ne olur bu kerez olsun yavrumu bana bagışla dedim sizler için her namzda dua ediyorum bütün ümmeti muhammede dilerim rabbimden sag saglim tez zamnda evlatlarla buluşturur o güzel kalbinizde mutluluk olsun işşallah tez zamanda bebeklerinizi alırsınız işşallah allahım beni sevindirdi sizleride tez zamanda sevindirsin işşallah
Canım Ali Fuat Bey'e mesaj attım demiştim ya cevaplamış sağolsun. Herhangi bir şey yazmamış durumumla ilgili burada bir arkadaşının ismini vermiş. Benim yan komşumun ablası ikiz hamile idi onun doktoruydu duymuştum ismini. Arkadaşıymış. Buradaki Fakültede. Bir de Sevtun'un haberine çok duygulanmıştım eşim görünce halimi ne kadar çok istediğini biliyorum dedi ve yumurtlama dönemim sanırım tutmuşmudur bilmiyorum, ben de su çiçeği için Allah'a dua ettim, bu sefer kötü tesadüfler beni bulmasın diye. O da hastaydı bilmiyorum artık.
işşallah canım benim inanın sizlerle sters atıyorum ben ben çok duygusal bir insanım birine bişey olsa üzülürüm aglarım 40 yabancı bile olsa eşim çok üzülüyorum diye kızıyodu ama şimdi serbestSevtun,çok duygulandırdın beni Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yazmayı ihmal etme bize.Kocan bu bebek haberiyle kızmaz artık buraya girmene :) bizde senden yoksun kalmayız.Burda beraberce tamamlarız 40 haftanı maşallah mercimeğine
canım benim allahım sana ve burdaki bebek bekleyen bütün kardeşlerime taz zamanda versin işşallahta sizlerle bebklerimizi konuşalım allahım ne olur beni mutlu ettin yaradanım onlarına annelikle mutlu edersin işşallahsevtuncum Regrete arkadaşın dediği gibi artık kocişin birşey demez değil mi...
sık sık bekliyoruz...
kendine iyi bak...
arkadaşlar ayer82 arkadaşımıza dua etmeyi unutmayalım...
rabbim bebeğini sağlıcakla onlara bağışlasın...
inş biraz daha dayanır...
arkadaşımız birde erzurum da oralarda bizleri anlayacak dr hastane bulmak çok zor...
rabbim yardımcıları olsun...
canım siz benim için artık bir kardeş bir arkadaş oldunuz sizlerle sevinip sizlerle güldüm ben fosbor arkadaşımız bebegini kaybettiginde yazıyı okuyunca dedim ah allahım şimdi yürecigi nasıl yanmıştır dedim okadar üzüldümki dedim allahım ona şifa ver sabır ver ne olur acısının hafiflet dedim her seferinde çünkü hepimizde aynı dertten müzdaribiz işşallah sizlerde alırsınız kucagınıza bende sag saglim 40 haftaları görürüz işşallah
ben bu ay hiç umutlu degildim vallahi allah biliyoya 1 kere yaramazlık yaptık okadarçünkü hastalıgım nüksetmişti eşim garibima dedim keşke dedim 1 seferde olsa diye oda allahımın işine aıkl sır ermez bir bakmışsın hamilesin dedi o günü hiç unutmuyorum içimden bir sess vallahi diyoki hamilesin ama diyorum umutlanma ogün öglen namazını kıldım tespih çekerken aklıma şu geldi ey sevyun sen şimdi 23 şubatta dogum yapıcaktın yavrunu alıcaktın kucagına koklucaktın hayallerin gerçek olucaktı bak dicektin eşine başardım al bu senin oglun bak başardım ogün eşime dedim dişlerim çok agrıyo tam gittik dişçi koltuguna oturdum içimdeki ses şöyle dedi mucizen içinde söyle doktora dedim ben şüpheleniyorum oda test yap müdahale öyle yapalım dedi ordan çıktık eşim yemege götürdü sonra ilaçları aldı bir de test ilkindi namazını kıldım levebaya gittim okadar heyecanlandımki sanki kalbim yerinden çıkıcak gibi baktım amanın oda ney evin içinde bagırıyorum garip geldi bak çift çizgi dedim başladım aglamaya ban kızdı ne aglıyosun sevinsene dedi bende sevinçten aglıyorum dedim garip oda başladı aglamaya dedim yaradanım bebegimin dogum edicegin gün ban 3 yavrumu yolladın san şükürler olsun dedim hemen şükür namazı kıldım allahıma şükrettim bu kerez allahım dedim çok mutlu edicektim eşimi inanın kendim için okadar sevinmiyorum sırf eşim için seviniyorum çünkü o her mutlulugu hakkediyo agzı kulaklarında sevinçten allahım diyorum ne olur bu kerez olsun yavrumu bana bagışla dedim sizler için her namzda dua ediyorum bütün ümmeti muhammede dilerim rabbimden sag saglim tez zamnda evlatlarla buluşturur o güzel kalbinizde mutluluk olsun işşallah tez zamanda bebeklerinizi alırsınız işşallah allahım beni sevindirdi sizleride tez zamanda sevindirsin işşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?