- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.341
canım ağlattın beniinşalah sorunsuz haftalarını tamamlayıp kucağına almayı nasip eder rabbim
tuubaaoz+
hoş geldin bebekimgüldenaz dogurdumu acebe merk ettim şimcik girmemişte
ben bir namazı kılıp geliyorum şimcikduslsrım sizlerle
dün suni sancı verilecekti...
daha gelmediğine göre doğum etmiş olabilir...
allah yardımcıları olsun...
güzel haberlerle gelir inş..
dün suni sancı verilecekti...
daha gelmediğine göre doğum etmiş olabilir...
allah yardımcıları olsun...
güzel haberlerle gelir inş..
gelecekmisin sonra açayımmı msn. allah kabul etsin
arkadaslar bugun doktorum yanima geldi ve biraz olsun umutlandim.bana bir kac hafta daha burdasin dedi serumla devam yani sordum kac haftaya kadar gidebilirim dedi oda 40 tabi olmazda 30 ustunde dusunuyorum dedi oyle deyince azda olsun umit oldu icimde serumun dozunu yuksek vermiyoruz en azinida vermiyoruz yani gerektiginde yukseltiriz dedi .bugun daha iyiyim cok sukur allahim ins yuzumuzu guldurur bi benim dedig butun hamile olanlarin bebek isteyenlerin yuzunu guldursun kurban oldugum.
canlarım bugün test yaptım sonuç pozitif hamileyim yavrun dursaydı bugün dogumum olucaktı ama olmadı yaradan birini aldı birini verdi allahıma şükürler olsun allahım işşallah isteyen herkeze nasip eder işşallahyarencim canım allahım analı babalı büyütsün işşallah bebem işşallah bende saglıcakla alırım kucagıma yavrumu pazartesi randevu alaıcam bakalım işşallah gidicem herkeze iyi akşamlar diliyorum yaradanım gönlünüzdeki muratları tez zamanda versin işşallah
allah razı olsun canım işşallah benim yüzümü güldürdü yaradan tez zamnda arkadaşlarımında yüzünü güldürsün işşallahcanıım çok sevindim, rabbim sağlıklı koaly bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasib etsin.
darısı tüm hamile kalmaya çalışan arkadaşlara..
güldenaz canım belki şimdi bebişin kollarındadır güzel haberlerini bekliyoruz.
ayer canım sen, merak ediyorduk,umarım riskli dönemi sorunsuz atlatır, 36 ları görürsün , dualarımzı seninle.
eylemcim senin sıfırları bende sevdim inşallah gelişimini tamamlayana kadar bu şekilde devam eder.bebğinin kilosu da çok iyi maşallah.
özlem canım umarım sende iyisindir bir süredir uğramadın bizleri habersiz bırakma.
hastanede kalman daha iyi canım...arkadaslar bugun doktorum yanima geldi ve biraz olsun umutlandim.bana bir kac hafta daha burdasin dedi serumla devam yani sordum kac haftaya kadar gidebilirim dedi oda 40 tabi olmazda 30 ustunde dusunuyorum dedi oyle deyince azda olsun umit oldu icimde serumun dozunu yuksek vermiyoruz en azinida vermiyoruz yani gerektiginde yukseltiriz dedi .bugun daha iyiyim cok sukur allahim ins yuzumuzu guldurur bi benim dedig butun hamile olanlarin bebek isteyenlerin yuzunu guldursun kurban oldugum.
canım bende bi ümitleniyorum bi bırakıyorum kendimi ama günler geçiyor geçicekkk allahın izniyle burdaki herkes alıcak kucaklarına bebişlerini..dualarımız seninle..ins arkadasim oyle cok korkuyorumki kaybetmekten birdaha ayni aciyi yasamaktan dua etmekten baska caremiz yok.erken dogupta gozunun onunde erimesi daha zor olur allahim ins o gunleri hic kimseye yasatmaz.
canıım çok sevindim, rabbim sağlıklı koaly bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasib etsin.
darısı tüm hamile kalmaya çalışan arkadaşlara..
güldenaz canım belki şimdi bebişin kollarındadır güzel haberlerini bekliyoruz.
ayer canım sen, merak ediyorduk,umarım riskli dönemi sorunsuz atlatır, 36 ları görürsün , dualarımzı seninle.
eylemcim senin sıfırları bende sevdim inşallah gelişimini tamamlayana kadar bu şekilde devam eder.bebğinin kilosu da çok iyi maşallah.
özlem canım umarım sende iyisindir bir süredir uğramadın bizleri habersiz bırakma.
valla suan 24+4 gunluk hamileyim iste her 3 haftada gitmemde kisalma oldugunu gordugum icin cok korkuyorum.bugun yine baska serum taktilar prepar olani bu daha agirmis iyi geldi cok sukur bu gerekirse 26 haftaya kadar hastanede yatarim zaten burdan cikayim annemlere gidecem orda yatcam.ins hersye yoluna girer.
arkadaslar bugun doktorum yanima geldi ve biraz olsun umutlandim.bana bir kac hafta daha burdasin dedi serumla devam yani sordum kac haftaya kadar gidebilirim dedi oda 40 tabi olmazda 30 ustunde dusunuyorum dedi oyle deyince azda olsun umit oldu icimde serumun dozunu yuksek vermiyoruz en azinida vermiyoruz yani gerektiginde yukseltiriz dedi .bugun daha iyiyim cok sukur allahim ins yuzumuzu guldurur bi benim dedig butun hamile olanlarin bebek isteyenlerin yuzunu guldursun kurban oldugum.
kızlar bu rahim kasılmasını anlayan varmı nasıl bişey ben anlayamıyorum
kızlar bu rahim kasılmasını anlayan varmı nasıl bişey ben anlayamıyorum
arkadaşım korkma... doktorum bana hiç umut vermiyordu. elimizden geleni sen de ben de yapıyoruz bakalım diyordu... 30'ların üstüne çıkar mı bilemem diyordu... tek hedefimiz 28'i doldurmaktı bizim...
bak biz 35'i bitiriyoruz yarın... eşimle konuşuyoruz da bazen "bu haftayı göreceğimiz hiç aklımıza gelmezdi" diyoruz "rüya gibi" diyoruz...
çok stres yapma kendine. daha faydası olur rahat olmanın... inşallah sen de ben de tüm buradaki arkadaşlar 37'leri görür iyi haftalarda alırız bebeklerimizi kucağımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?