Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım cok ıyıyız sukur rabbıme cuma gunu konturolumuz vardı dr amcamız cok ıyı gorunuyo dedı 28+3 1450 gr boyuda uzun olacakmıs ıns...saglıkla gelsınde...
ılk defa nst ye baglandık super bıseymıs yaaa...
bızden haberler bu kadar sekerler... kendınıze cok ıyı bakın...opuyoruz kocaman...

İyi olmana sevindim canım. İnşallah bebeğin vaktinde gelecek. Fusbordan haber yok canım. Ben de çok merak ediyorum ve onun bir daha deneyip hayırlısıyla bebeğini kucağına alması için çok dua ediyorum. Onun için çok üzgünüm...

Yarenciğim nasılsın? Sezin ne yapıyor? Süt ve gaz ile ilgili neler yaşıyorsun canım?

yarencıgım hosgeldın tatlım....
rabbım kelebegını saglıkla buyutmeyı butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın ıns.....

merhaba kızlar....bu hafta benim için çok zorlu ve yorucu geçti.. sayfada bayağı hareketliymiş..
SEVTUUUUUNNNNN... senini için o kadar sevindimki anlatamam, yazını gözlerim dolu dolu okudaum canım yaaaa..Rabbim inşallah bu sefer kucağına almayı nasip edicek, çok derinden hissediyorum, doğumda adını zikrettiğim kişilerin içindeydin.. dualarımız kabul oldu canım..kendine bundan sonra çok dikkat et tamammı...
özlemcimde çok iyiymiş maşallah 29 olmuşsun...
ayercim inşallah haftan biraz daha ilerler ama doğumun olursada hayırlı doğumlar olsun canım..Rabbim yavrunu sana bağışlasın..
güldenazda doğum yapmıştır büyük ihtimal..Rabbim bir avazda kurtasın..
sayfaya yeni gelen arkadaşlarada aramıza hoşgeldiniz diyorum, inşallah bizim hikaye ve tecrübelerimiz size yardımcı olur..
güzel doğum dileklerini eksik etmeyen arkadaşlarada çok çok teşekkür ediyorum..
teyzeleri bizde iki gündür yenidoğan sarılığı olduk değeri biraz yüksek çıktı sütüm yeterli gelmediğinden galiba, dünde birgün küvezde kaldı bebişim fototerapi diye ışık tedavisi verdiler çok şükür faydası oldu bugün eve getirdik değeri bayağı düşmüş, sütüm biraz az hem süt hem mama ile besleniyoruz, pazartesi kontrolümüz var inşallah o zamana kadar tamamen atlatırız..

iyi akşamlar özlem, chnb.. şimdilik çok iyiyim şükür.. beslenmemiz düzene girdi en azından.. sütümde biraz daha artıcak gibi ama daha yeterli değil henüz..

Amin.... Ne güzel haberler bunlar. Fadik'in dediği gibi hastanede olman daha iyi. Sen de kendini güvende hissesersin canım.

iyi akşamlar özlem, chnb.. şimdilik çok iyiyim şükür.. beslenmemiz düzene girdi en azından.. sütümde biraz daha artıcak gibi ama daha yeterli değil henüz..

Canım biliyorsun ama ben yine hatırlatayım. Benim Edirne'den arkadaşımın sütü azdı. Doktoru Humana Stil Tea yazmış. İnan ben böyle şeylere inanmazdım, bebek emerken boğulacak gibi oluyor, o kadar çoğaldı ki ben bile şaşırdım dedi. Belki de kullanıyorsundur. Bir de uyku önemli. Uykusuz kalmamaya çalış. Bu konuda tecrübeliyim. Benim oğlan çok gazlıydı hiç uyumazdı ve ben de. O yüzden ben de süt konusunda çok zorluk çekmiştim.

uzuldum cok rabbımden sabırlar dılıyorum....
neden oldu kı????

Hastanedeydi. Dikişlerini birkaç kez diktiler. Diktikçe bir yerlerden açılma yapmış. Doktorlar bile biz böyle şey şimdiye dek görmedik demişler. Bir süre yazmayacağını belirtmişti. Hepimiz çok sarsıldık bu haberle malesef...

o acıyı 3 kez yasayan bırısı olarak acısını cok ıyı anlayabılıyorum...rabbımden butun kalbımle sabırlar dılıyorum....ve onun ıcın herseyın en hayırlısını....

Sevtun, canım kardeşim benim, Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben de bilmiyorum ne olacak. Ama içim bir tuhaf oluyor aklıma geldikçe. Şimdiden dolaba bir şeyler ayarlamaya başladım eşimin yemesi için. Benim 16. hafta bitene dek bulantılarım çok oluyor. Kaşarlı tost, patates haşlama, yeşil zeytin ve ayva dışında bir şey yiyemiyorum. Değil yemek yapmak mutfağın kapısının açılmasına dayanamıyorum. Bu yüzden bir şeyler koydum buzluğa. Kardeşim de nisan da doğum yapacak. Annemlere söylemeyeceği hamile olursam. Ben çabuk hamile kalıyordum ama bu sefer olur mu bilmem canım...

o acıyı 3 kez yasayan bırısı olarak acısını cok ıyı anlayabılıyorum...rabbımden butun kalbımle sabırlar dılıyorum....ve onun ıcın herseyın en hayırlısını....

İnşallah. Fusbor da çabuk hamile kalabildiğini yazmıştı önceden. Bir daha denemeyeceğini ima etmişti. İnşallah bu düşüncesinden vazgeçer, iyi bir teşhisten sonra tedavisini yaptırır ve inşallah yeniden hamile kalır. Ben bu forumu baştan sona okudum. Arkadaşlarımızın hepsine çok ama çok üzüldüm. Ama Fusbor'a nedense daha çok üzüldüm. Onun için çok dua ediyorum...

iyigeceler kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.benimde bu sabah antibiyotiğim bitti. pazartesi kont gideceğim bakalım enfeksiyon değerleri düştümü?inş düşmüştür merakla bekliyorum... artık benimde hareketlerim çok yavaşladı kısıtlandı ayakta kaldığımda karnımın alt kısmına baskı oluyor epey bi acı veriyor. bi kaç hafta daha dayansak inş bebişlerimizi alsak kucağımıza.....

İnşallah canım. Bu sefer enfeksiyon çıkmaz inşallah.Bu aralar yoğun burası. Yeni hamile haberleri, yeni arkadaşlar, doğum yapanlar, doktora kontrole gidenler, bebeğe niyetlenenler... Bakalım heepimiz için hayırlısı olur inşallah...

Gamze seni öbür siteden takip ediyorum. Nasıl gidiyor? Mucizen nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…