- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.361
canım cok ıyıyız sukur rabbıme cuma gunu konturolumuz vardı dr amcamız cok ıyı gorunuyo dedı 28+3 1450 gr boyuda uzun olacakmıs ıns...saglıkla gelsınde...canıım çok sevindim, rabbim sağlıklı koaly bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasib etsin.
darısı tüm hamile kalmaya çalışan arkadaşlara..
güldenaz canım belki şimdi bebişin kollarındadır güzel haberlerini bekliyoruz.
ayer canım sen, merak ediyorduk,umarım riskli dönemi sorunsuz atlatır, 36 ları görürsün , dualarımzı seninle.
eylemcim senin sıfırları bende sevdim inşallah gelişimini tamamlayana kadar bu şekilde devam eder.bebğinin kilosu da çok iyi maşallah.
özlem canım umarım sende iyisindir bir süredir uğramadın bizleri habersiz bırakma.
canım cok ıyıyız sukur rabbıme cuma gunu konturolumuz vardı dr amcamız cok ıyı gorunuyo dedı 28+3 1450 gr boyuda uzun olacakmıs ıns...saglıkla gelsınde...
ılk defa nst ye baglandık super bıseymıs yaaa...
bızden haberler bu kadar sekerler... kendınıze cok ıyı bakın...opuyoruz kocaman...
İyi olmana sevindim canım. İnşallah bebeğin vaktinde gelecek. Fusbordan haber yok canım. Ben de çok merak ediyorum ve onun bir daha deneyip hayırlısıyla bebeğini kucağına alması için çok dua ediyorum. Onun için çok üzgünüm...[/QUOT
sagolasın canım....AMIN ıns...
fusbor enson hamıleydı dıye hatırlıyorum bebegını kayıpmı ettı????
İyi olmana sevindim canım. İnşallah bebeğin vaktinde gelecek. Fusbordan haber yok canım. Ben de çok merak ediyorum ve onun bir daha deneyip hayırlısıyla bebeğini kucağına alması için çok dua ediyorum. Onun için çok üzgünüm...[/QUOT
sagolasın canım....AMIN ıns...
fusbor enson hamıleydı dıye hatırlıyorum bebegını kayıpmı ettı????
Bilmediğini bilmiyordum. Seni üzmek istemezdim malesef...
arkadaslar bugun doktorum yanima geldi ve biraz olsun umutlandim.bana bir kac hafta daha burdasin dedi serumla devam yani sordum kac haftaya kadar gidebilirim dedi oda 40 tabi olmazda 30 ustunde dusunuyorum dedi oyle deyince azda olsun umit oldu icimde serumun dozunu yuksek vermiyoruz en azinida vermiyoruz yani gerektiginde yukseltiriz dedi .bugun daha iyiyim cok sukur allahim ins yuzumuzu guldurur bi benim dedig butun hamile olanlarin bebek isteyenlerin yuzunu guldursun kurban oldugum.
iyi akşamlar özlem, chnb.. şimdilik çok iyiyim şükür.. beslenmemiz düzene girdi en azından.. sütümde biraz daha artıcak gibi ama daha yeterli değil henüz..
uzuldum cok rabbımden sabırlar dılıyorum....
neden oldu kı????
canım siz benim için artık bir kardeş bir arkadaş oldunuz sizlerle sevinip sizlerle güldüm ben fosbor arkadaşımız bebegini kaybettiginde yazıyı okuyunca dedim ah allahım şimdi yürecigi nasıl yanmıştır dedim okadar üzüldümki dedim allahım ona şifa ver sabır ver ne olur acısının hafiflet dedim her seferinde çünkü hepimizde aynı dertten müzdaribiz işşallah sizlerde alırsınız kucagınıza bende sag saglim 40 haftaları görürüz işşallah
ben bu ay hiç umutlu degildim vallahi allah biliyoya 1 kere yaramazlık yaptık okadarçünkü hastalıgım nüksetmişti eşim garibima dedim keşke dedim 1 seferde olsa diye oda allahımın işine aıkl sır ermez bir bakmışsın hamilesin dedi o günü hiç unutmuyorum içimden bir sess vallahi diyoki hamilesin ama diyorum umutlanma ogün öglen namazını kıldım tespih çekerken aklıma şu geldi ey sevyun sen şimdi 23 şubatta dogum yapıcaktın yavrunu alıcaktın kucagına koklucaktın hayallerin gerçek olucaktı bak dicektin eşine başardım al bu senin oglun bak başardım ogün eşime dedim dişlerim çok agrıyo tam gittik dişçi koltuguna oturdum içimdeki ses şöyle dedi mucizen içinde söyle doktora dedim ben şüpheleniyorum oda test yap müdahale öyle yapalım dedi ordan çıktık eşim yemege götürdü sonra ilaçları aldı bir de test ilkindi namazını kıldım levebaya gittim okadar heyecanlandımki sanki kalbim yerinden çıkıcak gibi baktım amanın oda ney evin içinde bagırıyorum garip geldi bak çift çizgi dedim başladım aglamaya ban kızdı ne aglıyosun sevinsene dedi bende sevinçten aglıyorum dedim garip oda başladı aglamaya dedim yaradanım bebegimin dogum edicegin gün ban 3 yavrumu yolladın san şükürler olsun dedim hemen şükür namazı kıldım allahıma şükrettim bu kerez allahım dedim çok mutlu edicektim eşimi inanın kendim için okadar sevinmiyorum sırf eşim için seviniyorum çünkü o her mutlulugu hakkediyo agzı kulaklarında sevinçten allahım diyorum ne olur bu kerez olsun yavrumu bana bagışla dedim sizler için her namzda dua ediyorum bütün ümmeti muhammede dilerim rabbimden sag saglim tez zamnda evlatlarla buluşturur o güzel kalbinizde mutluluk olsun işşallah tez zamanda bebeklerinizi alırsınız işşallah allahım beni sevindirdi sizleride tez zamanda sevindirsin işşallah
o acıyı 3 kez yasayan bırısı olarak acısını cok ıyı anlayabılıyorum...rabbımden butun kalbımle sabırlar dılıyorum....ve onun ıcın herseyın en hayırlısını....
iyigeceler kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.benimde bu sabah antibiyotiğim bitti. pazartesi kont gideceğim bakalım enfeksiyon değerleri düştümü?inş düşmüştür merakla bekliyorum... artık benimde hareketlerim çok yavaşladı kısıtlandı ayakta kaldığımda karnımın alt kısmına baskı oluyor epey bi acı veriyor. bi kaç hafta daha dayansak inş bebişlerimizi alsak kucağımıza.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?