- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.381
İnşallah canım. Bu sefer enfeksiyon çıkmaz inşallah.Bu aralar yoğun burası. Yeni hamile haberleri, yeni arkadaşlar, doğum yapanlar, doktora kontrole gidenler, bebeğe niyetlenenler... Bakalım heepimiz için hayırlısı olur inşallah...
allah razı olsun arkadaşım benim sagolasın inan sen bir dogurdum ben dokuz hemerhaba kızlar....bu hafta benim için çok zorlu ve yorucu geçti.. sayfada bayağı hareketliymiş..
SEVTUUUUUNNNNN... senini için o kadar sevindimki anlatamam, yazını gözlerim dolu dolu okudaum canım yaaaa..Rabbim inşallah bu sefer kucağına almayı nasip edicek, çok derinden hissediyorum, doğumda adını zikrettiğim kişilerin içindeydin.. dualarımız kabul oldu canım..kendine bundan sonra çok dikkat et tamammı...
özlemcimde çok iyiymiş maşallah 29 olmuşsun...
ayercim inşallah haftan biraz daha ilerler ama doğumun olursada hayırlı doğumlar olsun canım..Rabbim yavrunu sana bağışlasın..
güldenazda doğum yapmıştır büyük ihtimal..Rabbim bir avazda kurtasın..
sayfaya yeni gelen arkadaşlarada aramıza hoşgeldiniz diyorum, inşallah bizim hikaye ve tecrübelerimiz size yardımcı olur..
güzel doğum dileklerini eksik etmeyen arkadaşlarada çok çok teşekkür ediyorum..
teyzeleri bizde iki gündür yenidoğan sarılığı olduk değeri biraz yüksek çıktı sütüm yeterli gelmediğinden galiba, dünde birgün küvezde kaldı bebişim fototerapi diye ışık tedavisi verdiler çok şükür faydası oldu bugün eve getirdik değeri bayağı düşmüş, sütüm biraz az hem süt hem mama ile besleniyoruz, pazartesi kontrolümüz var inşallah o zamana kadar tamamen atlatırız..
canım allahım tez zmanda sanada ve diger arkadaşlarada nasip etsin işşallah bende herşeyimi hazırladım eşime evi ayarlıcam şimdi allah nasip ederse haftada bir evi temizlese yeter zaten kendide aşçılık yaptı yemek işimde sorun olmaz işallah bebegim dogana kadar istiyosa evi .....götürsün umrumda degil vallahi 2 kayıp yaşadım 3 yaşamam işşallah çünkü çok zor ellerim her seferde boş çıktım hastaneden işşallah bu sefer boş çıkmamSevtun, canım kardeşim benim, Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben de bilmiyorum ne olacak. Ama içim bir tuhaf oluyor aklıma geldikçe. Şimdiden dolaba bir şeyler ayarlamaya başladım eşimin yemesi için. Benim 16. hafta bitene dek bulantılarım çok oluyor. Kaşarlı tost, patates haşlama, yeşil zeytin ve ayva dışında bir şey yiyemiyorum. Değil yemek yapmak mutfağın kapısının açılmasına dayanamıyorum. Bu yüzden bir şeyler koydum buzluğa. Kardeşim de nisan da doğum yapacak. Annemlere söylemeyeceği hamile olursam. Ben çabuk hamile kalıyordum ama bu sefer olur mu bilmem canım...
iyigeceler kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.benimde bu sabah antibiyotiğim bitti. pazartesi kont gideceğim bakalım enfeksiyon değerleri düştümü?inş düşmüştür merakla bekliyorum... artık benimde hareketlerim çok yavaşladı kısıtlandı ayakta kaldığımda karnımın alt kısmına baskı oluyor epey bi acı veriyor. bi kaç hafta daha dayansak inş bebişlerimizi alsak kucağımıza.....
kızlar cuma günü saat 16:00 da doğum yaptım.çok şükür sağlığımız yerinde.doğum sırasında hepinize dua ettim.saat sabah 10:00 da suni sancıyı başladılar .suni sancıya rağmen açılmam değişmeyince suyumu patlattılar sonra olan oldu.yarım saat içinde açılmam iki cm den 7 cm e çıktı.doğumhaneye alındıktan bir buçuk saat sonra bebeğim dünyaya geldi.zor bir doğum oldu özellikle son iki saati .allahım sizede bu duyguları yaşatsın ,bebeğimi çıktığı an bambaşka bir duygu ,,ağlamamak elde değil.
kızlar cuma günü saat 16:00 da doğum yaptım.çok şükür sağlığımız yerinde.doğum sırasında hepinize dua ettim.saat sabah 10:00 da suni sancıyı başladılar .suni sancıya rağmen açılmam değişmeyince suyumu patlattılar sonra olan oldu.yarım saat içinde açılmam iki cm den 7 cm e çıktı.doğumhaneye alındıktan bir buçuk saat sonra bebeğim dünyaya geldi.zor bir doğum oldu özellikle son iki saati .allahım sizede bu duyguları yaşatsın ,bebeğimi çıktığı an bambaşka bir duygu ,,ağlamamak elde değil.
çok şükür güzel haberle geldin canım...kızlar cuma günü saat 16:00 da doğum yaptım.çok şükür sağlığımız yerinde.doğum sırasında hepinize dua ettim.saat sabah 10:00 da suni sancıyı başladılar .suni sancıya rağmen açılmam değişmeyince suyumu patlattılar sonra olan oldu.yarım saat içinde açılmam iki cm den 7 cm e çıktı.doğumhaneye alındıktan bir buçuk saat sonra bebeğim dünyaya geldi.zor bir doğum oldu özellikle son iki saati .allahım sizede bu duyguları yaşatsın ,bebeğimi çıktığı an bambaşka bir duygu ,,ağlamamak elde değil.
inş düşmüştür canım...iyigeceler kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.benimde bu sabah antibiyotiğim bitti. pazartesi kont gideceğim bakalım enfeksiyon değerleri düştümü?inş düşmüştür merakla bekliyorum... artık benimde hareketlerim çok yavaşladı kısıtlandı ayakta kaldığımda karnımın alt kısmına baskı oluyor epey bi acı veriyor. bi kaç hafta daha dayansak inş bebişlerimizi alsak kucağımıza.....
geçmiş olsun canım...merhaba kızlar....bu hafta benim için çok zorlu ve yorucu geçti.. sayfada bayağı hareketliymiş..
SEVTUUUUUNNNNN... senini için o kadar sevindimki anlatamam, yazını gözlerim dolu dolu okudaum canım yaaaa..Rabbim inşallah bu sefer kucağına almayı nasip edicek, çok derinden hissediyorum, doğumda adını zikrettiğim kişilerin içindeydin.. dualarımız kabul oldu canım..kendine bundan sonra çok dikkat et tamammı...
ayercim inşallah haftan biraz daha ilerler ama doğumun olursada hayırlı doğumlar olsun canım..Rabbim yavrunu sana bağışlasın..
sayfaya yeni gelen arkadaşlarada aramıza hoşgeldiniz diyorum, inşallah bizim hikaye ve tecrübelerimiz size yardımcı olur..
teyzeleri bizde iki gündür yenidoğan sarılığı olduk değeri biraz yüksek çıktı sütüm yeterli gelmediğinden galiba, dünde birgün küvezde kaldı bebişim fototerapi diye ışık tedavisi verdiler çok şükür faydası oldu bugün eve getirdik değeri bayağı düşmüş, sütüm biraz az hem süt hem mama ile besleniyoruz, pazartesi kontrolümüz var inşallah o zamana kadar tamamen atlatırız..
masallah bebegine canim zor haftalarida atlatmissiniz cok sukur guzel haberlerini yaz firsat buldukcacanım cok ıyıyız sukur rabbıme cuma gunu konturolumuz vardı dr amcamız cok ıyı gorunuyo dedı 28+3 1450 gr boyuda uzun olacakmıs ıns...saglıkla gelsınde...
ılk defa nst ye baglandık super bıseymıs yaaa...
bızden haberler bu kadar sekerler... kendınıze cok ıyı bakın...opuyoruz kocaman...
bende bilmiyordum cok uzuldum benim dogum yaptigim zamanlarda olmus herhalde yoksa haberim olurdu Allahim kimseye yasatmasin bende neden ugramiyor diyordumBilmediğini bilmiyordum. Seni üzmek istemezdim malesef...
iyi olmaniza sevindim canim benim bebislerimede birkac sefer yapildi fototerapikorkulucak birsey degil sutun icin rezene cayi oneririm bana cok iyi geldi birde hipp cayi var set getiricionunda icinde rezene falan var zaten birde her 3saatte bir sagmak gerekmis sut cogaliyormusmerhaba kızlar....bu hafta benim için çok zorlu ve yorucu geçti.. sayfada bayağı hareketliymiş..
gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun
sevtuncum rabbim bu sıkıntına acil şifalar versin...
inş bu rahatsızlığı tamamen atlatırsın...
bebişinide sağlıcakla sizlere bağışlasın...
kızlar ne güzel maşallah hamilelik için evde hazırlıklar yapmaya başlamışsınız...
ben yemek falan düşünmüyorum çünkü dolabım küçük yerim yok...
bende evi dipten delikten temizleyeyim diyordum...
ama hava yağışlı ve çok çok soğuk...
bu havada camda silinmez...
evinde her odasınını yakmıyorum yani evdede pek bir iş yapamam...
aslında soğuğa çok takmam sıkı giyinir yaparımda ama sonunda birde hasta olmak var...
bu aşamada kendime dikkat etmem lazım...
hava durumuna baktıp böyle 1 hafta soğuk...
biizm temizlik işi yatacağa benziyor...
bu ay korunmayi birakicakmissin Allah yardimcin olsun canim ilk seferde sende guzel haberleri verirsin Insallah temizlik icin yardimci alsan birseferlik olmazmi? ondan sonra yat doguma kadar
evet canım bu ay korunmayı bıraktık..
ama daha yumoş zamanı gelmedi bende yumoş zamanından önce temizlik yapayım dedim ama olmadı işte...
aslında çok takmıyorum sadece elim ayağım tutarken yaparım diyodum...
ama olmassa olmasın bebişim tez zamanda sağlıcakla gelsinde 9 ay sonra bile yaparım...
o kadar sıkıntı çektikki bundan sonra 9 ay hiç cam silinmese inan takmam...
canım biz 4 elti aynı binada oturuyoıruz annemlere 100 mt uzakta...
iş böyle olunca dışardan kadın tutamıyorum....
şimdi söylesem hepside yardım eder ama arada fol yok yumurta yok hemen bir ayda bebek olacağı belli değil...
bu yüzden şimdi söylemiyorum...
hamile kalıncada artık ne yaparlarsa...
şunu yapın bunu yapın diye emir vermiyorum...
evet anladim canim sen hamile kalda temizligi bosver onemli olan bebis gecmise takildim fusborun bebegini kaybettigini bilmiyordum cok uzuldum cok mucadele vermis Allahim kimseye yasatmasin Nefisem arkadasimiz neyapti acaba nezamandir yok onunda zamani yaklasiyordu
merhaba kızlar....bu hafta benim için çok zorlu ve yorucu geçti.. sayfada bayağı hareketliymiş..
canım siz benim için artık bir kardeş bir arkadaş oldunuz sizlerle sevinip sizlerle güldüm ben fosbor arkadaşımız bebegini kaybettiginde yazıyı okuyunca dedim ah allahım şimdi yürecigi nasıl yanmıştır dedim okadar üzüldümki dedim allahım ona şifa ver sabır ver ne olur acısının hafiflet dedim her seferinde çünkü hepimizde aynı dertten müzdaribiz işşallah sizlerde alırsınız kucagınıza bende sag saglim 40 haftaları görürüz işşallah
ben bu ay hiç umutlu degildim vallahi allah biliyoya 1 kere yaramazlık yaptık okadarçünkü hastalıgım nüksetmişti eşim garibima dedim keşke dedim 1 seferde olsa diye oda allahımın işine aıkl sır ermez bir bakmışsın hamilesin dedi o günü hiç unutmuyorum içimden bir sess vallahi diyoki hamilesin ama diyorum umutlanma ogün öglen namazını kıldım tespih çekerken aklıma şu geldi ey sevyun sen şimdi 23 şubatta dogum yapıcaktın yavrunu alıcaktın kucagına koklucaktın hayallerin gerçek olucaktı bak dicektin eşine başardım al bu senin oglun bak başardım ogün eşime dedim dişlerim çok agrıyo tam gittik dişçi koltuguna oturdum içimdeki ses şöyle dedi mucizen içinde söyle doktora dedim ben şüpheleniyorum oda test yap müdahale öyle yapalım dedi ordan çıktık eşim yemege götürdü sonra ilaçları aldı bir de test ilkindi namazını kıldım levebaya gittim okadar heyecanlandımki sanki kalbim yerinden çıkıcak gibi baktım amanın oda ney evin içinde bagırıyorum garip geldi bak çift çizgi dedim başladım aglamaya ban kızdı ne aglıyosun sevinsene dedi bende sevinçten aglıyorum dedim garip oda başladı aglamaya dedim yaradanım bebegimin dogum edicegin gün ban 3 yavrumu yolladın san şükürler olsun dedim hemen şükür namazı kıldım allahıma şükrettim bu kerez allahım dedim çok mutlu edicektim eşimi inanın kendim için okadar sevinmiyorum sırf eşim için seviniyorum çünkü o her mutlulugu hakkediyo agzı kulaklarında sevinçten allahım diyorum ne olur bu kerez olsun yavrumu bana bagışla dedim sizler için her namzda dua ediyorum bütün ümmeti muhammede dilerim rabbimden sag saglim tez zamnda evlatlarla buluşturur o güzel kalbinizde mutluluk olsun işşallah tez zamanda bebeklerinizi alırsınız işşallah allahım beni sevindirdi sizleride tez zamanda sevindirsin işşallah [
çok sevindim canım.gözünaydın sen hep olumlu düşünmeye çalış.bende çok kaygılıydım hamilelik dönemimde ama inanki kendi kendini yormuş oluyorsun.biliyorum insanın elinde olmuyor ama kendini farklı şeylerle oyalamaya çalış.
bende kaybettiğim kızımı kucağıma alacağım ayda hamile olduğumu öğrendim.inşallah kucağına alacağın günlerde gelecek canım.
[meraba arkadaşlar bu aralar doğumlar kasılmalar almış başını gitmiş.
ellerimin damarları patladı damarlarım ince olduğuiçin zor yazıyorum.damarlarımda kan değil pre-par dolaaşıyor.kasılmayı merak ediyordum bende ama öğrenndşim.karnın srtleşiyor.düzenliyse hemen rahimağzı kısalıyor.
yaren bebişi öp kokla
güldenaz sanada çok sevindim.
sevtun hayırlı hamilelik geçir inş.
chnb fadik Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün
hasttanedaşlarım ardatuana ve özlem serum çok zor.wc eşim sürgüye tutuyor.oda mahvoldu benim yüzümden.34 olunca alırım dedi doktor.sizede celestone yapıldı.günde 2 kere ns t bağlanıyyorum.2 günde 1 rahimboyu ölçüyor.bu akşamda bakacak inş. kısalmamıştır.sizde uygulanan tedavi yazın karşılaştıralım.
herkesi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?