Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Ben de aynı durumdayım canım, burası çok soğuk değil ama yağmurlu. Ben de temizliğe yardımcı alacağım. Adetin düzenli oluyor mu canım. Yumurtlama dönemine dikkat et. Doktor bana iki günde bir olsun demişti ve hemen banyo yapma demişti. Biliyorsundur zaten. İnşallah biz de bu ay güzel haberler verebiliriz. Ben de su çiçeği belirtlerişimdilik yok. İnşallah çocukken olmuşumdur. Haberlerini bekliyorum...

gözün aydın canım.allah sağlıklı uzun ömürler versin .sabrın sonunda mükafatların en güzelini aldın.birlikte hep mutlu olun inşallah.

İnşallah canım istersen bu hastalığını bir psikoloğa sor. Ben yazın bir kez Validebağ Devlet Hastanesi'nde Serpil di sanırım adı doktora gitmiştim. En azından seni tanımayan biriyle rahatlatıyor inşanı. Belki sana tavsiyelerde bulunur. Haftanın belli günleri Polis Hastanesinde de oluyor. Dualarımdasın canım...

gözün aydın canım.allah sağlıklı uzun ömürler versin .sabrın sonunda mükafatların en güzelini aldın.birlikte hep mutlu olun inşallah.

Salihas forumu baştan okuduğum için seni tanıyorum aslında. Sen de zorluklar çekmiştin, başta benim gibi büyük şehirde olmamanın zorluklarını. Sizin döneminiz de çok güzelmiş, ne güzel birbirinize hep destek olmuşsunuz. Biz sizlerden çok şeyler öğrendik, bilinçlendik; inşallah bizleri ileride okuyanlar a da bu konularda bizim faydamız olur. Ne güzel hala burada bizlere destek olabiliyorsun. Teşekkürler...

canım zaten çalışıyorsunda en güzeli yardımcı tabiki...
inş iyi biri denk gelir...

benim adet günüm net bir gün olmuyor...
28-34 arası falan oluyorum....
bu yüzden yumoş günü hep değişir...
önceden kalma elimde ovulasyon testleri var belki onları kullanırım...
yoksa adet günüm net olmadığından akıntı takibinde de kaçırabilirim...
ah canım geçmişte hamile kalmak için az uğraşmadım...
bu yüzden biraz bilgiliyim ama nasip çok önemli...
herşeyin bir zamanı var eğer zamanı gelmemişse ne kadar uğraşırsan uğraş boşa...
inş zamanımız gelmiştir de hep beraber sağlıklı hamilelik geçiririz...

canım inan her an aklımdasın yaşadığın sıkıntıları anlıyorum...
rabbim yardımcınız olsun...
inş sağlıcakla bebişine kavuşur ve uzun sağlıklı bir hayat sürersiniz...

Son düzenleme:
evet cok yoruyorlar beni gazlariyla ugrasiyoruz devamli birini yediriyorum altina falan bakiyorum tam rahatlayim derken oburu basliyor anlayacagin ikiz cok cok zormus sende masallah guzel haftalardasin dogum heyecani basliyor saglikla al bebisini kucagina Insallah

evet baksana surekli acima olmus biryerlerden 3dikis oldugu halde hemde bebegin kilosuda fazla degilmis Allah yardimcisi olsun hadi bakalim sira sende

allah razı olsun güzel dileklerin için aynı benim gibi oldun desene allahım yardımcımız olsun canım
ah canım gittim çok gittim korkum karnımdakine bir şey olucak çarpıntım olunca kendimi dinlememye çalışıyorum ama ah şu kahrolası beynim yokmu ona bir söz geçse herşey olucak biticek ama olmuyo kusura bakmayın kafanızı çok şişiriyorum bu konuyla ama ne yapacagımı şaşırdım kaldım birilerine desem anca sen yapıyosun rahatlık batıyo deyip ban siten ediyolar eşime desem kızıyo hep sen yapıyosun kafana ne takıyosun takmaktan oluyo diyo ama bilmiyolar neler çektigimi insan bile bile hayatını zehir edermi size soruyorum allahım yavrumu korusun bagışlasın işşallah dogum yapınca saglıklı bir şekilde bebegime annelik yaparım ya yapamazsam diye çok korkuyorum eger sizi sıkıyosam ne olur affedin hakkınızı helal edin içimi bir nevze olsun boşaltıyorum allah hepinizden razı olsun işşallah allahım şifamıda verir işşallah doktorun dedigi kafanda bitiriceksin ilaç çare degil dedi bende namaza tespihe yöneldim allahıma itikatımı hiç bırakmadım ama bazen bana sen yapıyosun işte rahatlık batıyo diyenlermi aferdersiniz diyorum yaradanım keşke benim yaşadıklarımı bir anlasalar şöyle 1 saat verki anlasınlar diyorum ama ne çare boş boşuna dememişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlr diye tekrardan hakkınızı helal edin kusura bakmayın kafanızı şişirdim
allah razı olsun arkadaşım güzel dileklerin için sagolasın

Son düzenleme:
nuraycımbebiş sağsağlim doğsunda dediğin gibi gerisi halledilir arkadaşım az kaldı hayırlısıyla..
ayer,ardatuana ve özlemdualarımda ve aklımdasınız kızlar çok zor ama napalım sabretçez..
sevtunbebiş için güçlü ol oldumu canım salma kendini güzel düşünücez güzel olucak..
chnbcanım su çiçeği olmamana sevindim bidahaki ay bebiş gelir inşallah..
benim çok nadir hafif sertleşmeler oluyor karnımda ama sayısı çok az şükür..istanbuldaki dr kongreye gidiyormuş c.tesi randevuyu çarşambaya çekmişler..bakalım durum nasıl,celestone yapılcakmı..herkesler iyidir umarım?

Son düzenleme:
# yaren58
# gamze81
hoş geldiniz canlarım yarencim bebekim güldenazla ev adresinizi verin canım sizlere nacizane hediye yollamak istiyorum tabi kabul ederseniz özelime bildirmeniz yeterli aklımdayken deyim dedimde

güldenazcım gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..sağsalim kurtardın sende..
salihascım humana still in faydasını gördünmü bende yarın alayım diyorum ama, evde süt yapıcı birçok şey yiyorum biraz arttı ama hala mamaya devam ediyorum yetmiyor gibi..

arkadasim bana serumdan baska bisey yapmiyolar rahimuzunluguna bakarsak tekrar sertlesme olur diyo doktor cunki rahmim cok hassas o yuzden her 3 haftada bi bakacak doktor .ins benimkide kisalmamistir .

anason iç bebekim anason hep ucuz hemde süt yapıyo kız nasip olursa biraz beklesin sesnin bebik süt annesi olurum ben tabi ozamana kadar olursa komposto ye bebikim süt yapar birde suyu bol tüket

ah canım gözünaydın. sağlıkla büyüt bebeğini
hepimize nasip olacak inşallah bu duygular

canım uzundur giremedim şimdi okuyorum bütün mesajları, umarım yakında seninde iyi haberlerini alırız,hepimiz bebeklerimizi sağlıklıca ve zamanında kucaklarımıza alırız inşallah...

# chnb
# tatlişoğlum
# 06EE
# safak__
# crameren
CANLARIM BEN ÇIKIYORUM SİZLERE İYİ AKŞAMLAR ALLAHIMA EMANET OLUN İŞŞALLAH TEZ ZAMANDA KALBİNİZDEKİ MURATLARINIZI VERSİN YARADANIM

tatlişoğlum sayfadasın.. nasılsın arkadaşım? yarın doktor randevun var galiba...
doğumu konuştunuz mu hiç??

iyiyim canım bende geçmiş sayfaları okumaya çalışıyordum okudum...evet canım yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek canım doğum hakkında yarın konuşmayı düşünüyorum enfeksiyon sonucu ne çıkacak o da ayrı bir merak konusu daha önce kanamam olduğunda doktor eğer kanaman ve sancın olursa dikişleri 34 haftada alırız demişti. şükür kanamam yok sancımda arada oluyor çok değil sanırım o da normal...yarın 35. haftaya giriyoruz..duruma göre doktor ne diyecek bilmiyorum..geçenlerde burdada sanırım bahsetmiştim bir tanıdık var onunda 12 sendir falan bebeği olmuyor diye onunda haftası bizimle aynydı doktor ona 10 marta gün vermişti sezeryan olacaktı.geçen şubatın 20 sinde bebeği doğum yapmış almışlar sezeryanla küvezede koymamışlar kendisini görmedim ama duydum şimdi evdelermiş durumlarıda iyiymiş.bende tansiyon problemide var o yüzden bende korkuyorum bebeğe karnımda falan bişey olur diye.ilkini ben normal doğum yapmıştım bunu korkuyorum epidural sezeryanmı olsam diyorum karar veremedim.yarın doktora soracam işte inş iyi haberlerle dönerim.o kanamamın olduğu zaman doktor bu bebek 36. haftayı anca gelir demişti.17 mm benim rahim boyu epey kısa yani valla hakkımızda hayırlısı canım... sen nasılsın sağlığın nasıl kontrolün varmı yakın zamanda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…