- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.401
evet canım bu ay korunmayı bıraktık..
ama daha yumoş zamanı gelmedi bende yumoş zamanından önce temizlik yapayım dedim ama olmadı işte...
aslında çok takmıyorum sadece elim ayağım tutarken yaparım diyodum...
ama olmassa olmasın bebişim tez zamanda sağlıcakla gelsinde 9 ay sonra bile yaparım...
o kadar sıkıntı çektikki bundan sonra 9 ay hiç cam silinmese inan takmam...
canım biz 4 elti aynı binada oturuyoıruz annemlere 100 mt uzakta...
iş böyle olunca dışardan kadın tutamıyorum....
şimdi söylesem hepside yardım eder ama arada fol yok yumurta yok hemen bir ayda bebek olacağı belli değil...
bu yüzden şimdi söylemiyorum...
hamile kalıncada artık ne yaparlarsa...
şunu yapın bunu yapın diye emir vermiyorum...
kızlar cuma günü saat 16:00 da doğum yaptım.çok şükür sağlığımız yerinde.doğum sırasında hepinize dua ettim.saat sabah 10:00 da suni sancıyı başladılar .suni sancıya rağmen açılmam değişmeyince suyumu patlattılar sonra olan oldu.yarım saat içinde açılmam iki cm den 7 cm e çıktı.doğumhaneye alındıktan bir buçuk saat sonra bebeğim dünyaya geldi.zor bir doğum oldu özellikle son iki saati .allahım sizede bu duyguları yaşatsın ,bebeğimi çıktığı an bambaşka bir duygu ,,ağlamamak elde değil.
allah razı olsun arkadaşım benim sagolasın inan sen bir dogurdum ben dokuz heişşallah bu bebegimi saglıklı bir şekilede alırım kucagıma canım dün çok kötü oldum beni bir görseniz panik atagım akşam 8 bir başladı gece 1 kadar allahım içime öyle bir korku çarpıntı oluyoki ne dua biliyosam okudum bol bol selevat getirdim sakinleşemedim gittim dedim rabbim karnımdaki bebegime bir şey olmasın ne olur okadar korktumki kanama olucakta bebegime bir şey olucak diye çok korktum şimdide aynıyım ama okadar degil neden böyle oluyo acaba allahımın gücüne gitmesin ben eski sevtunu geri istiyorum ya beni bu hale sokanlar utansın işşallah bebegime bir şey olmaz demi ne yapıcagıma şaşırdım ,nanın diyorum hamilesin sevin yavrun içinde ama olmuyo beynime söz geçiremiyorum söz çok yalvardım yaradanıma ne olur rabbim bebegime bir şey olmasın hastalık senden geldi diye ne olur benden geri al diye okadar zor bir şeyki bu hastalıgı çekmek yaşayan bilir vallahi ben ne yapacagım şaştımda kaldım
bu arad bebikim allahım bagışlasın yavrunun acısını göstermesin işşallah güldenaz nerde acaba daha dogurmadımı acep
canım allahım tez zmanda sanada ve diger arkadaşlarada nasip etsin işşallah bende herşeyimi hazırladım eşime evi ayarlıcam şimdi allah nasip ederse haftada bir evi temizlese yeter zaten kendide aşçılık yaptı yemek işimde sorun olmaz işallah bebegim dogana kadar istiyosa evi .....götürsün umrumda degil vallahi 2 kayıp yaşadım 3 yaşamam işşallah çünkü çok zor ellerim her seferde boş çıktım hastaneden işşallah bu sefer boş çıkmamnasip olursa sigortaya gidicem 2 oglumdada özele gitmiştim beni dogum ettiren bir bayan vardı ondan çok memnunum randevu alabilirsem salı günü gidicem bakalım kesin kan testide yapar dei degerlerime bakmak için allahım ne verirse hayırlısını versin işşallah tek korkum benim bu hastalık bebege bir sakatlık bırakır diye aklım çıkıyo ne olur allahım bu hastalıgı benden al bebegimi ban bagışla
maşşallah canım senin mercimege işşallah 40 haftaları görürüsün
ne olur bana dua edinde şu hastalık illetinden kurtulayım çünkü çok yoruldum ben
gözün aydın canım.allah sağlıklı uzun ömürler versin .sabrın sonunda mükafatların en güzelini aldın.birlikte hep mutlu olun inşallah.
Ben de aynı durumdayım canım, burası çok soğuk değil ama yağmurlu. Ben de temizliğe yardımcı alacağım. Adetin düzenli oluyor mu canım. Yumurtlama dönemine dikkat et. Doktor bana iki günde bir olsun demişti ve hemen banyo yapma demişti. Biliyorsundur zaten. İnşallah biz de bu ay güzel haberler verebiliriz. Ben de su çiçeği belirtlerişimdilik yok. İnşallah çocukken olmuşumdur. Haberlerini bekliyorum...
[meraba arkadaşlar bu aralar doğumlar kasılmalar almış başını gitmiş.
ellerimin damarları patladı damarlarım ince olduğuiçin zor yazıyorum.damarlarımda kan değil pre-par dolaaşıyor.kasılmayı merak ediyordum bende ama öğrenndşim.karnın srtleşiyor.düzenliyse hemen rahimağzı kısalıyor.
yaren bebişi öp kokla
güldenaz sanada çok sevindim.
sevtun hayırlı hamilelik geçir inş.
chnb fadik Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün
hasttanedaşlarım ardatuana ve özlem serum çok zor.wc eşim sürgüye tutuyor.oda mahvoldu benim yüzümden.34 olunca alırım dedi doktor.sizede celestone yapıldı.günde 2 kere ns t bağlanıyyorum.2 günde 1 rahimboyu ölçüyor.bu akşamda bakacak inş. kısalmamıştır.sizde uygulanan tedavi yazın karşılaştıralım.
herkesi öpüyorum.
evet cok yoruyorlar beni gazlariyla ugrasiyoruz devamli birini yediriyorum altina falan bakiyorum tam rahatlayim derken oburu basliyor anlayacagin ikiz cok cok zormus sende masallah guzel haftalardasin dogum heyecani basliyor saglikla al bebisini kucagina Insallahcanım benim çok şükür güzel haberle geldin. rabbim analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmek nasib etsin.
yarencim geçmiş olsun canım. sarılık yeni doğanda çok sık görlüyor malesef, atlatmanıza sevindim. sütün de umarım bir an önce çoğalır. humana çayı dene bence, birde daha çnce de yazmıştım kuru dut ve helva da sütü çoğaltan yiyeceklerdenmiş.uyku ve bol sıvı da öneriyorlar.
eylemcim canım ben hiç hazırlık yapmıyorum . annem ve eşim hastane çıkışı için acil lazım olabilecek birkaç parça birşeyler aldı.bende geçen hafta dr. kontrolüne gidince birkaç bady falan aldım hemen hastaneye yakın bir mağazadan. gerisi sonra halledilir nasılsa.yeterki sağlıkla kavuşalım kızımıza.
ysmn canım iyi olmanıza sevindim. büyüyordur senin minikler artık,
evet fusbora bizde çok üzüldik onu ancak bizler analrız...
ama elimizden birşey de gelmiyor işte...
rabbim sabrını versin yaşadıkları son acı olur inş...
fusborun bence rahimağzı yetmezliğinden başka sorunu var...
doğumu tetikliyen rahim de anomali falan olabilir....
nefisem 4-5 gündür girmemiş ama çok sık gelen bir arkadaş değildi...
38. haftası da bitmek üzere yani tam doğum haftaların da sağlıcakla kucaklar inş...
allah razı olsun güzel dileklerin için aynı benim gibi oldun desene allahım yardımcımız olsun canımcanım siz benim için artık bir kardeş bir arkadaş oldunuz sizlerle sevinip sizlerle güldüm ben fosbor arkadaşımız bebegini kaybettiginde yazıyı okuyunca dedim ah allahım şimdi yürecigi nasıl yanmıştır dedim okadar üzüldümki dedim allahım ona şifa ver sabır ver ne olur acısının hafiflet dedim her seferinde çünkü hepimizde aynı dertten müzdaribiz işşallah sizlerde alırsınız kucagınıza bende sag saglim 40 haftaları görürüz işşallah
ben bu ay hiç umutlu degildim vallahi allah biliyoya 1 kere yaramazlık yaptık okadarçünkü hastalıgım nüksetmişti eşim garibima dedim keşke dedim 1 seferde olsa diye oda allahımın işine aıkl sır ermez bir bakmışsın hamilesin dedi o günü hiç unutmuyorum içimden bir sess vallahi diyoki hamilesin ama diyorum umutlanma ogün öglen namazını kıldım tespih çekerken aklıma şu geldi ey sevyun sen şimdi 23 şubatta dogum yapıcaktın yavrunu alıcaktın kucagına koklucaktın hayallerin gerçek olucaktı bak dicektin eşine başardım al bu senin oglun bak başardım ogün eşime dedim dişlerim çok agrıyo tam gittik dişçi koltuguna oturdum içimdeki ses şöyle dedi mucizen içinde söyle doktora dedim ben şüpheleniyorum oda test yap müdahale öyle yapalım dedi ordan çıktık eşim yemege götürdü sonra ilaçları aldı bir de test ilkindi namazını kıldım levebaya gittim okadar heyecanlandımki sanki kalbim yerinden çıkıcak gibi baktım amanın oda ney evin içinde bagırıyorum garip geldi bak çift çizgi dedim başladım aglamaya ban kızdı ne aglıyosun sevinsene dedi bende sevinçten aglıyorum dedim garip oda başladı aglamaya dedim yaradanım bebegimin dogum edicegin gün ban 3 yavrumu yolladın san şükürler olsun dedim hemen şükür namazı kıldım allahıma şükrettim bu kerez allahım dedim çok mutlu edicektim eşimi inanın kendim için okadar sevinmiyorum sırf eşim için seviniyorum çünkü o her mutlulugu hakkediyo agzı kulaklarında sevinçten allahım diyorum ne olur bu kerez olsun yavrumu bana bagışla dedim sizler için her namzda dua ediyorum bütün ümmeti muhammede dilerim rabbimden sag saglim tez zamnda evlatlarla buluşturur o güzel kalbinizde mutluluk olsun işşallah tez zamanda bebeklerinizi alırsınız işşallah allahım beni sevindirdi sizleride tez zamanda sevindirsin işşallah [
çok sevindim canım.gözünaydın sen hep olumlu düşünmeye çalış.bende çok kaygılıydım hamilelik dönemimde ama inanki kendi kendini yormuş oluyorsun.biliyorum insanın elinde olmuyor ama kendini farklı şeylerle oyalamaya çalış.
bende kaybettiğim kızımı kucağıma alacağım ayda hamile olduğumu öğrendim.inşallah kucağına alacağın günlerde gelecek canım.
ah canım gittim çok gittim korkum karnımdakine bir şey olucak çarpıntım olunca kendimi dinlememye çalışıyorum ama ah şu kahrolası beynim yokmu ona bir söz geçse herşey olucak biticek ama olmuyo kusura bakmayın kafanızı çok şişiriyorum bu konuyla ama ne yapacagımı şaşırdım kaldım birilerine desem anca sen yapıyosun rahatlık batıyo deyip ban siten ediyolar eşime desem kızıyo hep sen yapıyosun kafana ne takıyosun takmaktan oluyo diyo ama bilmiyolar neler çektigimi insan bile bile hayatını zehir edermi size soruyorum allahım yavrumu korusun bagışlasın işşallah dogum yapınca saglıklı bir şekilde bebegime annelik yaparım ya yapamazsam diye çok korkuyorum eger sizi sıkıyosam ne olur affedin hakkınızı helal edin içimi bir nevze olsun boşaltıyorum allah hepinizden razı olsunİnşallah canım istersen bu hastalığını bir psikoloğa sor. Ben yazın bir kez Validebağ Devlet Hastanesi'nde Serpil di sanırım adı doktora gitmiştim. En azından seni tanımayan biriyle rahatlatıyor inşanı. Belki sana tavsiyelerde bulunur. Haftanın belli günleri Polis Hastanesinde de oluyor. Dualarımdasın canım...
allah razı olsun arkadaşım güzel dileklerin için sagolasın[meraba arkadaşlar bu aralar doğumlar kasılmalar almış başını gitmiş.
ellerimin damarları patladı damarlarım ince olduğuiçin zor yazıyorum.damarlarımda kan değil pre-par dolaaşıyor.kasılmayı merak ediyordum bende ama öğrenndşim.karnın srtleşiyor.düzenliyse hemen rahimağzı kısalıyor.
yaren bebişi öp kokla
hasttanedaşlarım ardatuana ve özlem serum çok zor.wc eşim sürgüye tutuyor.oda mahvoldu benim yüzümden.34 olunca alırım dedi doktor.sizede celestone yapıldı.günde 2 kere ns t bağlanıyyorum.2 günde 1 rahimboyu ölçüyor.bu akşamda bakacak inş. kısalmamıştır.sizde uygulanan tedavi yazın karşılaştıralım.
herkesi öpüyorum.
ah canım gittim çok gittim korkum karnımdakine bir şey olucak çarpıntım olunca kendimi dinlememye çalışıyorum ama ah şu kahrolası beynim yokmu ona bir söz geçse herşey olucak biticek ama olmuyo kusura bakmayın kafanızı çok şişiriyorum bu konuyla ama ne yapacagımı şaşırdım kaldım birilerine desem anca sen yapıyosun rahatlık batıyo deyip ban siten ediyolar eşime desem kızıyo hep sen yapıyosun kafana ne takıyosun takmaktan oluyo diyo ama bilmiyolar neler çektigimi insan bile bile hayatını zehir edermi size soruyorum allahım yavrumu korusun bagışlasın işşallah dogum yapınca saglıklı bir şekilde bebegime annelik yaparım ya yapamazsam diye çok korkuyorum eger sizi sıkıyosam ne olur affedin hakkınızı helal edin içimi bir nevze olsun boşaltıyorum allah hepinizden razı olsunişşallah allahım şifamıda verir işşallah doktorun dedigi kafanda bitiriceksin ilaç çare degil dedi bende namaza tespihe yöneldim allahıma itikatımı hiç bırakmadım ama bazen bana sen yapıyosun işte rahatlık batıyo diyenlermi aferdersiniz diyorum yaradanım keşke benim yaşadıklarımı bir anlasalar şöyle 1 saat verki anlasınlar diyorum ama ne çare boş boşuna dememişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlr diye tekrardan hakkınızı helal edin kusura bakmayın kafanızı şişirdim
canım inşallah bu bebek sana çok iyi geleceksen öncekinide dikilmediği için kaybetmiştin inşallah bu defa zamanında dikilip sorunsuz bir hamilelik yaşayacaksın ve eminim çok iyi bir anne olacaksın dualarının,sabrının karşılığını alacaksın... birşey olacak diye korkma olumlu düşün herşey çok güzel olacak
ayrıca bizimde hiiiçç kafamızı falan şişirmiyorsun burda hepimiz birbirimize destek oluyoruzaynı şeyleri yaşadık seni çook iyi anlıyoruz hepimizin korkuları var kendini bu kadar sıkma
allah razı olsun canım benim ben dedim kafa şişiriyosam yazmayım diye ama bebegim için güçlü olmalıyım yavrumu okadar çok bekledimki anlatamamah canım gittim çok gittim korkum karnımdakine bir şey olucak çarpıntım olunca kendimi dinlememye çalışıyorum ama ah şu kahrolası beynim yokmu ona bir söz geçse herşey olucak biticek ama olmuyo kusura bakmayın kafanızı çok şişiriyorum bu konuyla ama ne yapacagımı şaşırdım kaldım birilerine desem anca sen yapıyosun rahatlık batıyo deyip ban siten ediyolar eşime desem kızıyo hep sen yapıyosun kafana ne takıyosun takmaktan oluyo diyo ama bilmiyolar neler çektigimi insan bile bile hayatını zehir edermi size soruyorum allahım yavrumu korusun bagışlasın işşallah dogum yapınca saglıklı bir şekilde bebegime annelik yaparım ya yapamazsam diye çok korkuyorum eger sizi sıkıyosam ne olur affedin hakkınızı helal edin içimi bir nevze olsun boşaltıyorum allah hepinizden razı olsunişşallah allahım şifamıda verir işşallah doktorun dedigi kafanda bitiriceksin ilaç çare degil dedi bende namaza tespihe yöneldim allahıma itikatımı hiç bırakmadım ama bazen bana sen yapıyosun işte rahatlık batıyo diyenlermi aferdersiniz diyorum yaradanım keşke benim yaşadıklarımı bir anlasalar şöyle 1 saat verki anlasınlar diyorum ama ne çare boş boşuna dememişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlr diye tekrardan hakkınızı helal edin kusura bakmayın kafanızı şişirdim
canım inşallah bu bebek sana çok iyi geleceksen öncekinide dikilmediği için kaybetmiştin inşallah bu defa zamanında dikilip sorunsuz bir hamilelik yaşayacaksın ve eminim çok iyi bir anne olacaksın dualarının,sabrının karşılığını alacaksın... birşey olacak diye korkma olumlu düşün herşey çok güzel olacak
ayrıca bizimde hiiiçç kafamızı falan şişirmiyorsun burda hepimiz birbirimize destek oluyoruzaynı şeyleri yaşadık seni çook iyi anlıyoruz hepimizin korkuları var kendini bu kadar sıkma
bak duygularımı sizlerle paylaşmam lazım geçen namazda çok dua ettim ey yarrabbi benim gibi evlat hasretiyle yanan arkadaşlara eli ayagı saglıklı saatli evlatlar ver dedim ilk oglumda çok agladım dışarı koydular o sogukta dedim kaynanama anneeeee ne olur onu alın içeri beni koyun dışarı o daha çok kküçük üşür ben onu gözümden sakınmadım dedim çok agladım dedim allahım sen verdin sen aldın boynum kıldan ince tedavi oldugum halde hamile kalamadım sonra yaradanıma yalvardım hiç unutmuyorum eltim benle çok dalga geçmişti çünkü çok agırıma gittiilkindi namazında dua ediyodum ey yarrabbim ne olur benide gör beni çok üzüyolar çok aglatıyolar yalvarırm benide gör dedim o secdenin dili olsada konuşsa okadar çok agladımki nefesim kesildi o ay hamile oldugumu ögrendim dedim yaradanım sana şükürler olsun hamileyim dedim işte o duygu dedim yavruma herşeyler işledim ellerimle seve seve ah oglum annecin seni okadar çok beklediki işşallah abinin yerine seni koyup sevicem dedim hastaneye bir kanamayla giitim yalvardım yakardım sesimi duyuramadım kimselere ilgilenmediler bile benle o yavrumda cennete gitti şimdi 3 hamileyim yaradanım diyorum sen verdin sen aldın ama ne olur bunu saglıklı saatli bir şekilde bana bagişla bu yavrumun acısını gösterme işşallah dedim ben inanıyorum bu mükafatımın sonucunda yavrumu kucagıma alıcam yaradanım duy sesini ne olur sana yalvarıyorum bir daha anne kalbimi acıtma alıyım yavrumu kucagıma saglıklı saatli evlatlar nasip et kız erkek önemli degil benim parçam olucak o artık artık kimseye özenmek istemiyorum acıyarak bakmalarındanda bıktım ban bir şans ver yaradanım ne olur senin yoluna yetiştiriyim işşallah vatanına milletine hayırlı evlat olsun dinini bilsin allahını bilsin peygamberini bilsin alıyım kucagıma onu kokluyum emziriyim öpüyüp benim deyim eşime deyim canım ben başardım bak mükafatım diye herkeze söylüyüm ben sakat degilim ben sakat degilim artık benimde bir evladım var görün ban sakat diyenler aman bunun bebegi olmuyo aman nazar deger sakın vermeyin kucagına diyenler sen kocayı boşa adamın başını yakma adam baba olsun senin yüzünden baba olamıyomu diyenler benden utansın artık bu yolda yanlızım kimseler yanımda yok bir allahım bir eşim birde benim ailem birda sizler ve başka topikte arkadaşlarım var dilegim anne olmak diye bir topik var oruyada yaıyorum onlar benim canım kanım herşeyim oldular onlar sayesinde kendimi toparladım allah hepinizden razı olsun kardeşlerim benim işşallah benim gibi hamile olanlar saglıklı hamilelik geçirsin hamile olmayanlarada yaradanım tez zamanda hamile kalsın işşallah tek istedigim bir mucizeydi oldu allahım mucizemi verdi işşallahta sonunu bu kerez getiririz ben başka topiklere giripte buraları unutucak insan degilim canım öyleleri eriyolar muratlarına sonrada girmiyolar başka sitelşerde görüyoruz merak ediyoruz ne olduda girmiyolar diye sag olsunlar bir tenelzül edip giripte giremicem demiyolar genede canları sagolsun kendileri bilriler
nuraycımbebiş sağsağlim doğsunda dediğin gibi gerisi halledilir arkadaşım az kaldı hayırlısıyla..
ayer,ardatuana ve özlemdualarımda ve aklımdasınız kızlar çok zor ama napalım sabretçez..
sevtunbebiş için güçlü ol oldumu canım salma kendini güzel düşünücez güzel olucak..
işşallah canım benim iyiki sizleri tanımışım sanal diye geçmeyin bu siteyi inanın birine birşey olsa üzülüyorum hamile olsalar seviniyorum ben kafayi yidim kaliba çenem düştü gene be
chnbcanım su çiçeği olmamana sevindim bidahaki ay bebiş gelir inşallah..
benim çok nadir hafif sertleşmeler oluyor karnımda ama sayısı çok az şükür..istanbuldaki dr kongreye gidiyormuş c.tesi randevuyu çarşambaya çekmişler..bakalım durum nasıl,celestone yapılcakmı..herkesler iyidir umarım?
ah canım yavrum için dayanmam lazım biliyorum tek istedigim yaradanım bana sabır versin bu hastalıgı benden alsın gitsin işşallah
[meraba arkadaşlar bu aralar doğumlar kasılmalar almış başını gitmiş.
yaren bebişi öp kokla
herkesi öpüyorum.
güldenazcım gözün aydın..allah analı babalı büyütsün..sağsalim kurtardın sende..
Salihascım humana still in faydasını gördünmü bende yarın alayım diyorum ama, evde süt yapıcı birçok şey yiyorum biraz arttı ama hala mamaya devam ediyorum yetmiyor gibi..
kızlar cuma günü saat 16:00 da doğum yaptım.çok şükür sağlığımız yerinde.doğum sırasında hepinize dua ettim.saat sabah 10:00 da suni sancıyı başladılar .suni sancıya rağmen açılmam değişmeyince suyumu patlattılar sonra olan oldu.yarım saat içinde açılmam iki cm den 7 cm e çıktı.doğumhaneye alındıktan bir buçuk saat sonra bebeğim dünyaya geldi.zor bir doğum oldu özellikle son iki saati .allahım sizede bu duyguları yaşatsın ,bebeğimi çıktığı an bambaşka bir duygu ,,ağlamamak elde değil.
Canım Ali Fuat Bey'e mesaj attım demiştim ya cevaplamış sağolsun. Herhangi bir şey yazmamış durumumla ilgili burada bir arkadaşının ismini vermiş. Benim yan komşumun ablası ikiz hamile idi onun doktoruydu duymuştum ismini. Arkadaşıymış. Buradaki Fakültede. Bir de Sevtun'un haberine çok duygulanmıştım eşim görünce halimi ne kadar çok istediğini biliyorum dedi ve yumurtlama dönemim sanırım tutmuşmudur bilmiyorum, ben de su çiçeği için Allah'a dua ettim, bu sefer kötü tesadüfler beni bulmasın diye. O da hastaydı bilmiyorum artık.
arkadasim bana serumdan baska bisey yapmiyolar rahimuzunluguna bakarsak tekrar sertlesme olur diyo doktor cunki rahmim cok hassas o yuzden her 3 haftada bi bakacak doktor .ins benimkide kisalmamistir .
tatlişoğlum sayfadasın.. nasılsın arkadaşım? yarın doktor randevun var galiba...
doğumu konuştunuz mu hiç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?