- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.441
canım ben mimarım, banyo dizaynı yapan bir firmada çalışıyorum. inşaatlara gidip ölçü alıyorum. inşaat olduğu için asansör yok, bazen yeri geliyor 8-9 kat merdiven çıkıyorum.
müşterim gelince bazen 2 saat ayakta kalıp onlara malzeme beğendiriyorum.
20 marttan sonra raporlu olcam inşallah, rabbim o günleri gösterirse.
Canım google'ye serklaj video yazınca bir dakikalık bir görüntü var. Bence o kadar sıkıntılar çektik, çok acımaz zaten anesteziyle yapılıyor. Asıl önemlisi sonrası bence. İnşallah senin için her şey iyi olacak. Sevtun, sana tam olarak rahim ağzı yetmezliği teşhisi konulmuş muydu? İdrar yolu enfeksiyonu, rahimde bir enfeksiyon vb. tahliller yapılmış mıydı, bebeklerini kaybetmeden önceki süreçte?
CANIM 2 ÇOCUGUMU KAYBETTİM KONULDU ASLINDA İLKİNDED KONULMUŞTU AMA BENİM DOKTOR YOK DEYİP BİZİ KANDIRDI 4 TANEDE DOKTOR DEYİNCEDE İNANMAK ZORUNDA KALMIŞTIK TESTLER YAPILDI YATTIGIM AKŞAM HERŞEY TEMİZ RAHİMİNİ DİKİCEZ DEDİLER MALESEFALLAHIM SAGLIKLI SAATLİ BİR ŞEKİLDE SANADA NASİP ETSİN İŞŞALLAH SANA BİZİM TOPİKTEN SELAM YOLLADIM GÖRMEDİN GALİBA
FADİKÇİN BU ARADA UMUDUNU YİTİRME BEBEİKİM NEDEN KARAMSAR OLUYOSUN BAK BANA IKADAR UGRAŞTIM KENDİ EVİMDE OLMADI 1 KEREDEN MAŞŞALLAHOLUVERDİ ALLAHIN İŞİNA AKIL SIR ERMEZ CANIM BENİM İNANIYORUM SİZLEREDE YARADAN VERİCEK BENİM HAMİLE KALMAM BİR MUCİZE ÇÜNKÜ BENDE PKO VAR ÇOK ZOR KALIRSIN DEDİ DOKTOR AMA RABBİM İSTEDİKTEN SONRA TAŞIN ÜSTÜNDE BİLE OT BİİTİREN RABBİM BİZİM BEDENİMİZEDE TOHUMLARI KOYUM CAN VERİYO ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN
hayırlısıyla inş hep beraber canım...Amin canım. Ne güzel olur. Ben senden de umutluyum. Bak Sevtun'un ailesi vardı yanında. Ben olmaz bu ay Sevtun'un diye düşünmüştüm. Bir kaçamakla da olabiliyor bu işler. İnşallah olur canım. Beraber sayarız günlerimizi inşallah.
yok canım karamsar değilim...CANIM 2 ÇOCUGUMU KAYBETTİM KONULDU ASLINDA İLKİNDED KONULMUŞTU AMA BENİM DOKTOR YOK DEYİP BİZİ KANDIRDI 4 TANEDE DOKTOR DEYİNCEDE İNANMAK ZORUNDA KALMIŞTIK TESTLER YAPILDI YATTIGIM AKŞAM HERŞEY TEMİZ RAHİMİNİ DİKİCEZ DEDİLER MALESEFALLAHIM SAGLIKLI SAATLİ BİR ŞEKİLDE SANADA NASİP ETSİN İŞŞALLAH SANA BİZİM TOPİKTEN SELAM YOLLADIM GÖRMEDİN GALİBA
FADİKÇİN BU ARADA UMUDUNU YİTİRME BEBEİKİM NEDEN KARAMSAR OLUYOSUN BAK BANA IKADAR UGRAŞTIM KENDİ EVİMDE OLMADI 1 KEREDEN MAŞŞALLAHOLUVERDİ ALLAHIN İŞİNA AKIL SIR ERMEZ CANIM BENİM İNANIYORUM SİZLEREDE YARADAN VERİCEK BENİM HAMİLE KALMAM BİR MUCİZE ÇÜNKÜ BENDE PKO VAR ÇOK ZOR KALIRSIN DEDİ DOKTOR AMA RABBİM İSTEDİKTEN SONRA TAŞIN ÜSTÜNDE BİLE OT BİİTİREN RABBİM BİZİM BEDENİMİZEDE TOHUMLARI KOYUM CAN VERİYO ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN
hayırlısı canım senden böyle bir haber bekliyordum...slm kızlarrr bugün doktor kontrolüm vardı sabahh kan verdim enfeksiyon için öğleden sonrada sonuçlar çıktı malesef enfeksiyonum hiç düşmemiş aksine 24 ken 28 e yükselmiş.neyse benim tansiyon sorunumda var diye size bahsetmiştim sabah gitmeden kendimi kötü hissettim ölçtüm tansiyonmu 13 9 çıktı tansiyon ilacı içtiğim halde.. doktorda ölçtü ordada 16 9 çıktı.doktor çok beklemeyelim dedi. yüksek tansiyon bebğe zarar verebilirmiş neticede çarşamba gününe randevu verdi epidural sezeryan olacağım inş bebğin gelişimi ii dedi ama 10 gün öncesine göre çok kilo almamıış sanırım buda tansiyondan dolayı..2900 falanmış..artık sonuç olarak kızlar çarşamba günü kısmet olursa yani 2 martta öğlen 12 1 arası doğum olacak.. ne olur bana dua edin..doktor büyük ihtimal bebekte sorun olmaz ciğerleri gelişmiştir dedi zaten kanamam olduğundada ciğer geliştirici iğne olmuştum.. hakkımızda hayırlısı...haa serklajıda uyuşunca alacağım hiç hissetmeyeceksin bile dedi..sonuç bu kızlar eve yeni geldik sizlere haber vereyim dedim....
hayırlısı canım senden böyle bir haber bekliyordum...
çünkü durumunu biliyoruz ve bundan sonra bebeğin anne karnında da risk altında olabilir...
çok şükür ki güzel bir haftadasın bence bebeğin kilosuda maşallah gayet iyi...
canım tamam çarşamba günü o saatlerd e aklımda olacaksın...
rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin...
sende doğum öncesi bizlere dua etmeyi unutma...
slm kızlarrr bugün doktor kontrolüm vardı sabahh kan verdim enfeksiyon için öğleden sonrada sonuçlar çıktı malesef enfeksiyonum hiç düşmemiş aksine 24 ken 28 e yükselmiş.neyse benim tansiyon sorunumda var diye size bahsetmiştim sabah gitmeden kendimi kötü hissettim ölçtüm tansiyonmu 13 9 çıktı tansiyon ilacı içtiğim halde.. doktorda ölçtü ordada 16 9 çıktı.doktor çok beklemeyelim dedi. yüksek tansiyon bebğe zarar verebilirmiş neticede çarşamba gününe randevu verdi epidural sezeryan olacağım inş bebğin gelişimi ii dedi ama 10 gün öncesine göre çok kilo almamıış sanırım buda tansiyondan dolayı..2900 falanmış..artık sonuç olarak kızlar çarşamba günü kısmet olursa yani 2 martta öğlen 12 1 arası doğum olacak.. ne olur bana dua edin..doktor büyük ihtimal bebekte sorun olmaz ciğerleri gelişmiştir dedi zaten kanamam olduğundada ciğer geliştirici iğne olmuştum.. hakkımızda hayırlısı...haa serklajıda uyuşunca alacağım hiç hissetmeyeceksin bile dedi..sonuç bu kızlar eve yeni geldik sizlere haber vereyim dedim....
canım saglıklı dogum yaparsın işşallah dualarım seninleslm kızlarrr bugün doktor kontrolüm vardı sabahh kan verdim enfeksiyon için öğleden sonrada sonuçlar çıktı malesef enfeksiyonum hiç düşmemiş aksine 24 ken 28 e yükselmiş.neyse benim tansiyon sorunumda var diye size bahsetmiştim sabah gitmeden kendimi kötü hissettim ölçtüm tansiyonmu 13 9 çıktı tansiyon ilacı içtiğim halde.. doktorda ölçtü ordada 16 9 çıktı.doktor çok beklemeyelim dedi. yüksek tansiyon bebğe zarar verebilirmiş neticede çarşamba gününe randevu verdi epidural sezeryan olacağım inş bebğin gelişimi ii dedi ama 10 gün öncesine göre çok kilo almamıış sanırım buda tansiyondan dolayı..2900 falanmış..artık sonuç olarak kızlar çarşamba günü kısmet olursa yani 2 martta öğlen 12 1 arası doğum olacak.. ne olur bana dua edin..doktor büyük ihtimal bebekte sorun olmaz ciğerleri gelişmiştir dedi zaten kanamam olduğundada ciğer geliştirici iğne olmuştum.. hakkımızda hayırlısı...haa serklajıda uyuşunca alacağım hiç hissetmeyeceksin bile dedi..sonuç bu kızlar eve yeni geldik sizlere haber vereyim dedim....
malesef konuldu canım allah razı olsun desteginiz olmasaydı ben ne yapardım bilemiyorumYok canım görmedim. Teşhisin konduysa sorun yok o zaman. İnşallah her şey iyi olacak senin için. Sen güçlü bir kadınsın canım. Çok zor şeyler yaşadın. Bunları atlatacaksın. Arkadaşının nefesle ilgili ve dikkati başka yere toplama ile ilgili tavsiyeleri mantıklı canım.
hayırlısıyla inş hep beraber canım...
evet rabbim nasip ettimi bir kerede de oluyor....
yok canım karamsar değilim...
rabbim dilerse tabiki olur bir ayda da...
hayırlısı bakalım ne olacak...
arkadaslar iyi bi haber aldim doktordan cok sukur beni odasina cikarttilar yatagimla orda bakti bebise ve rahimagzina cok sukur kisalma olmamis duyunca cok rahatladim hatta bir kac milim uzamis cok sukur.biraz bebegim az gram almis oda doktorum strestendir dedi takma kafana duzelir dedi .vucudum serumlara iyi tepki veriyomus arada sertlesmeleri kafaya takma dedi.sizinle paylasmak istedim.birde sorum olcakti acaba bebegim ben sulu yemek yemedigim icinde kilo almamis olabilirmi burda hep ekmek arasi yiyorumda.kafama takildi ama cok yemeye calisiyorum.
slm kızlarrr bugün doktor kontrolüm vardı sabahh kan verdim enfeksiyon için öğleden sonrada sonuçlar çıktı malesef enfeksiyonum hiç düşmemiş aksine 24 ken 28 e yükselmiş.neyse benim tansiyon sorunumda var diye size bahsetmiştim sabah gitmeden kendimi kötü hissettim ölçtüm tansiyonmu 13 9 çıktı tansiyon ilacı içtiğim halde.. doktorda ölçtü ordada 16 9 çıktı.doktor çok beklemeyelim dedi. yüksek tansiyon bebğe zarar verebilirmiş neticede çarşamba gününe randevu verdi epidural sezeryan olacağım inş bebğin gelişimi ii dedi ama 10 gün öncesine göre çok kilo almamıış sanırım buda tansiyondan dolayı..2900 falanmış..artık sonuç olarak kızlar çarşamba günü kısmet olursa yani 2 martta öğlen 12 1 arası doğum olacak.. ne olur bana dua edin..doktor büyük ihtimal bebekte sorun olmaz ciğerleri gelişmiştir dedi zaten kanamam olduğundada ciğer geliştirici iğne olmuştum.. hakkımızda hayırlısı...haa serklajıda uyuşunca alacağım hiç hissetmeyeceksin bile dedi..sonuç bu kızlar eve yeni geldik sizlere haber vereyim dedim....
arkadaslar iyi bi haber aldim doktordan cok sukur beni odasina cikarttilar yatagimla orda bakti bebise ve rahimagzina cok sukur kisalma olmamis duyunca cok rahatladim hatta bir kac milim uzamis cok sukur.biraz bebegim az gram almis oda doktorum strestendir dedi takma kafana duzelir dedi .vucudum serumlara iyi tepki veriyomus arada sertlesmeleri kafaya takma dedi.sizinle paylasmak istedim.birde sorum olcakti acaba bebegim ben sulu yemek yemedigim icinde kilo almamis olabilirmi burda hep ekmek arasi yiyorumda.kafama takildi ama cok yemeye calisiyorum.
Hayırlı olsun canım. Bebeğin gayet iyi maşallah. Epudurali bilmiyorum ama ben genel anesteziyle sezeryan oldum, Çok şükür Aydın Bey iyi bir ameliyat yapmıştı, 2. günden itibaren bebeğimin her şeyiyle ben ilgilendim, inan zor değil ve sonrasınada birkaç gün volteren diye bir ağrı kesici kullanmıştım. Bir daha hiçbir şikayetim olmadı, çok şükür...slm kızlarrr bugün doktor kontrolüm vardı sabahh kan verdim enfeksiyon için öğleden sonrada sonuçlar çıktı malesef enfeksiyonum hiç düşmemiş aksine 24 ken 28 e yükselmiş.neyse benim tansiyon sorunumda var diye size bahsetmiştim sabah gitmeden kendimi kötü hissettim ölçtüm tansiyonmu 13 9 çıktı tansiyon ilacı içtiğim halde.. doktorda ölçtü ordada 16 9 çıktı.doktor çok beklemeyelim dedi. yüksek tansiyon bebğe zarar verebilirmiş neticede çarşamba gününe randevu verdi epidural sezeryan olacağım inş bebğin gelişimi ii dedi ama 10 gün öncesine göre çok kilo almamıış sanırım buda tansiyondan dolayı..2900 falanmış..artık sonuç olarak kızlar çarşamba günü kısmet olursa yani 2 martta öğlen 12 1 arası doğum olacak.. ne olur bana dua edin..doktor büyük ihtimal bebekte sorun olmaz ciğerleri gelişmiştir dedi zaten kanamam olduğundada ciğer geliştirici iğne olmuştum.. hakkımızda hayırlısı...haa serklajıda uyuşunca alacağım hiç hissetmeyeceksin bile dedi..sonuç bu kızlar eve yeni geldik sizlere haber vereyim dedim....
canım inşallah ikinizde sorunsuz kurtulursunuz,benim arkadaşımda 35.haftada yüksek tansiyon nedeniyle sezeryan oldu çok şükür bebiş hemen yanına geldi inşallah sorunsuz atlatırsınız..ben o saatlerde dr da olucam dua et sende bize nolur..slm kızlarrr bugün doktor kontrolüm vardı sabahh kan verdim enfeksiyon için öğleden sonrada sonuçlar çıktı malesef enfeksiyonum hiç düşmemiş aksine 24 ken 28 e yükselmiş.neyse benim tansiyon sorunumda var diye size bahsetmiştim sabah gitmeden kendimi kötü hissettim ölçtüm tansiyonmu 13 9 çıktı tansiyon ilacı içtiğim halde.. doktorda ölçtü ordada 16 9 çıktı.doktor çok beklemeyelim dedi. yüksek tansiyon bebğe zarar verebilirmiş neticede çarşamba gününe randevu verdi epidural sezeryan olacağım inş bebğin gelişimi ii dedi ama 10 gün öncesine göre çok kilo almamıış sanırım buda tansiyondan dolayı..2900 falanmış..artık sonuç olarak kızlar çarşamba günü kısmet olursa yani 2 martta öğlen 12 1 arası doğum olacak.. ne olur bana dua edin..doktor büyük ihtimal bebekte sorun olmaz ciğerleri gelişmiştir dedi zaten kanamam olduğundada ciğer geliştirici iğne olmuştum.. hakkımızda hayırlısı...haa serklajıda uyuşunca alacağım hiç hissetmeyeceksin bile dedi..sonuç bu kızlar eve yeni geldik sizlere haber vereyim dedim....
canım bebişe kilo istiyosan sabah 2 haşlanmış yumurta,günde 2 bardak süt,pekmez,ve haftada 3 gün et mutlaka ye canım,çok sevindim kısalma yokmuş inşallah bendede yoktur..tickerin yok kaç haftalık oldunuz..arkadaslar iyi bi haber aldim doktordan cok sukur beni odasina cikarttilar yatagimla orda bakti bebise ve rahimagzina cok sukur kisalma olmamis duyunca cok rahatladim hatta bir kac milim uzamis cok sukur.biraz bebegim az gram almis oda doktorum strestendir dedi takma kafana duzelir dedi .vucudum serumlara iyi tepki veriyomus arada sertlesmeleri kafaya takma dedi.sizinle paylasmak istedim.birde sorum olcakti acaba bebegim ben sulu yemek yemedigim icinde kilo almamis olabilirmi burda hep ekmek arasi yiyorumda.kafama takildi ama cok yemeye calisiyorum.
iyiyim canım sen nasılsın,çarşamba kontrole gidicez istanbula onu bekliyoruz..annem perşembe geliyor ama komşular hala devam sağolsunlar..kaç gün var regl gününe canım inşallah hamilesindir ama olmazsada bidahaki ay kesin olur bence buay çok aksilik yaşadın..Eylemciğim canım hemşerim nasılsın? Nasıl gidiyor? Rastlaşamıyoruz seninle birkaç gündür canım benim. Annen ne zaman gelecek. Komşuların yardımcı olabiliyorlar mı yine. Allah razı olsun onlardan. Ben de psikolojik midir nedir sanki hamileymişim gibi hissediyorum. Heyecenla regl günümü bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?