- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.461
Fadik,chnp sayfadasınız görüyorum nasılsınız kızlar.Ben yarın HSG çektiricem canım acır korkusu ve kötü bir şonuç çıkar diye dua edin bana lütfenn.
allah yardımcın olsun canım...
güzel heberlerle gelirsin inş...
stres yapma sakin olmaya çalış...
çıkacak sonuçtanda korkma canım...
inş birşey çıkmaz ama çıksa bile herşeyin bir çaresi var...
rabbim dermansız dert vermesin...
ayy sağol kuzucum evet valla rahatlıyoruz günler geçtikçe,darısı başına canım..sen yarın dr gidiyon sanırım güzel haberlerle gel inşallahhh ve ticker yap kendine beraber sayalım..eylemcim bebekim maşşalh diyeyim önce bir1 hafta sonra 7 aylık olucak he mercimek işşallah kucagına aldıgın günleri emzirdigin bagrına bastıgın günleri gösterir mevlam sana
Fadik,chnp sayfadasınız görüyorum nasılsınız kızlar.Ben yarın HSG çektiricem canım acır korkusu ve kötü bir şonuç çıkar diye dua edin bana lütfenn.
Hayır...
Küsmüyorum hayata,
Sandığınız gibi değil.
Biraz canım sıkkın hepsi bu...
Topacı elinden alınmış çocuk gibiyim
...Özlüyorum sadece kaybettiğim oyunu...
Umutluyum ama!
İsterseniz bakın gözlerime, ışıl ışıl...
Hep güzel şeyler düşünüyorum.
Aydınlık yakın...
Biri tutuyor elimden, diyor ki sabret...
Ben de var olan şey mutsuzluk değil,
Bir parça sükunet...
......Sonra bahar gelecek!
Açacak gökyüzüm.
Yüreğimin kışı,
Güneşime diz çökecek.....
Gülüşlerim olacak benimde,
Neşeli çıkacak her daim sesim,
İçim sığmayacak içime.....
Güzel şey umut etmek...
Düşlemek yarınları...
Hemen arkasından sevmeler gelecek!
Küsmedim ki hayata...
Biraz canım sıkkın hepsi bu.
Durana dek dünya,
O topaç dönmeye devam edecek.....
alıntı
Fadik ben 3 yıldır bahtsız bedeviye döndüm malesef başıma üst üste okadar sıkıntı geldiki anlatsam yok artık dersin.Artık korkar oldum ama isyanda etmiyorumm,dibe nekadar batarsam okadar yükselirim inancıyla..Allah hepimize güzel günler göstersinn inşallah
canım sıkıntıların her neyse allah yardımcın olsun...
rabbim feraha çıkarsın...amin...
tabiki isyan etmiyoruz...
bizim sıkıntı yada şer gördüğümüz herşeyin altında elbet bir hayır vardır...
neyin hayırlı neyin şer olduğunu biz bielmeyiz...
rabbim dermansız dert vermesin...
şiir çok güzel canım çokta anlamlı...
çok güzelmiş canım
ayy sağol kuzucum evet valla rahatlıyoruz günler geçtikçe,darısı başına canım..sen yarın dr gidiyon sanırım güzel haberlerle gel inşallahhh ve ticker yap kendine beraber sayalım..
korkma canım rahat ol bende çektirdim acımıyor çok fazla..derin derin nefes al bebişinin hayalini kur o an..bende rahimde bölme çıktı ameliyat oldum mesela..allah çözümsüz dert vermesin yeterki dualarım seninle..
canım benim iyi sayılırım. çok baskı hissediyorum aşağı doğru ve dikişim batıyor sanki o anlarda.o yüzden pek ayağa kalkmadan yatmaya çalışıyorum.benim de doktorum 36 -yada 37 de durumuna göre alırız dikişini dedi. benim kzıımda 24. haftadan beri baş aşağı doğum pozisyonunda.midemi tekmeleyip duruyor :))dikşi alırız cümlesi normal doğumu işaret ediyor. çünkü eğer sezeryan olacaksa dikşi almıyorlar, sezryan sırasında alıyorlarmış. benim doktorum da normal doğumdan yana ama ben korkuyorum açıkçası. ya bebek zorlanırsa doğumda diye. kendimden geçtim kendim için hiç korkmuyorum. annelik böyle birşey demekki. benim de randevum cumartesi günü ayın 5 inde idi ama doktorum yokmuş. 7. si akşamı yani pazartesiye kaldı randevum.bu günlerde 35. haftaya gireceğim sanırım. tatlişoğlumun çizelgesi ile hemen hemen aynı benim bebek gelişimim. oradan takib edebilirsiniz.kanaman olmamasına çok seviyorum arkadaşım. nakalım ne olacak yarın. benim de kontrolüm salı akşamı. bana da o güne gelirse 36-37. haftalarda alırız dikişi demişti. ben de bi sorun çıkmazsa epiduralli normal doğum düşünüyorum ama doktorumla hiç konuşmadık henüz bunları... ister misin biz de yaren ve güldenaz gibi 40 haftayı geçirelimgerçi benim doktor 40'a kalmaz demişti ama... bu haftalara geldik çok şükür
bugün karnım çok ağrıdı bebeğin aşağıya doğru döndüğünü hissettim... başı solda yukarıdaydı. mideme baskı yapıyordu. sanki döndü ve başı aşağıda gibi şimdi. midemin altında da ayakları var :) biraz rahatlattı bu duruşu beni... bakalım salı ne diyecek doktor.
nuray ne yaptı acaba??? onun haftası ilerde ama gelişimi bizimle aynıydı. nuraycığım ne durumdasın????
sevtun sana da iyi akşamlar arkadaşım.. bebişine de tabi
slm kızlarrr bugün doktor kontrolüm vardı sabahh kan verdim enfeksiyon için öğleden sonrada sonuçlar çıktı malesef enfeksiyonum hiç düşmemiş aksine 24 ken 28 e yükselmiş.neyse benim tansiyon sorunumda var diye size bahsetmiştim sabah gitmeden kendimi kötü hissettim ölçtüm tansiyonmu 13 9 çıktı tansiyon ilacı içtiğim halde.. doktorda ölçtü ordada 16 9 çıktı.doktor çok beklemeyelim dedi. yüksek tansiyon bebğe zarar verebilirmiş neticede çarşamba gününe randevu verdi epidural sezeryan olacağım inş bebğin gelişimi ii dedi ama 10 gün öncesine göre çok kilo almamıış sanırım buda tansiyondan dolayı..2900 falanmış..artık sonuç olarak kızlar çarşamba günü kısmet olursa yani 2 martta öğlen 12 1 arası doğum olacak.. ne olur bana dua edin..doktor büyük ihtimal bebekte sorun olmaz ciğerleri gelişmiştir dedi zaten kanamam olduğundada ciğer geliştirici iğne olmuştum.. hakkımızda hayırlısı...haa serklajıda uyuşunca alacağım hiç hissetmeyeceksin bile dedi..sonuç bu kızlar eve yeni geldik sizlere haber vereyim dedim....
Şafak sen kaç haftalık oldun, çizelgen de yok, takip edmedim canım.
slm kızlarrr bugün doktor kontrolüm vardı sabahh kan verdim enfeksiyon için öğleden sonrada sonuçlar çıktı malesef enfeksiyonum hiç düşmemiş aksine 24 ken 28 e yükselmiş.neyse benim tansiyon sorunumda var diye size bahsetmiştim sabah gitmeden kendimi kötü hissettim ölçtüm tansiyonmu 13 9 çıktı tansiyon ilacı içtiğim halde.. doktorda ölçtü ordada 16 9 çıktı.doktor çok beklemeyelim dedi. yüksek tansiyon bebğe zarar verebilirmiş neticede çarşamba gününe randevu verdi epidural sezeryan olacağım inş bebğin gelişimi ii dedi ama 10 gün öncesine göre çok kilo almamıış sanırım buda tansiyondan dolayı..2900 falanmış..artık sonuç olarak kızlar çarşamba günü kısmet olursa yani 2 martta öğlen 12 1 arası doğum olacak.. ne olur bana dua edin..doktor büyük ihtimal bebekte sorun olmaz ciğerleri gelişmiştir dedi zaten kanamam olduğundada ciğer geliştirici iğne olmuştum.. hakkımızda hayırlısı...haa serklajıda uyuşunca alacağım hiç hissetmeyeceksin bile dedi..sonuç bu kızlar eve yeni geldik sizlere haber vereyim dedim....
arkadaslar iyi bi haber aldim doktordan cok sukur beni odasina cikarttilar yatagimla orda bakti bebise ve rahimagzina cok sukur kisalma olmamis duyunca cok rahatladim hatta bir kac milim uzamis cok sukur.biraz bebegim az gram almis oda doktorum strestendir dedi takma kafana duzelir dedi .vucudum serumlara iyi tepki veriyomus arada sertlesmeleri kafaya takma dedi.sizinle paylasmak istedim.birde sorum olcakti acaba bebegim ben sulu yemek yemedigim icinde kilo almamis olabilirmi burda hep ekmek arasi yiyorumda.kafama takildi ama cok yemeye calisiyorum.
ya ben bişe sorcam ben serklaj ameliyat oldugumda doktorum 2cm demişti gecen hafta kanamam old doktor dikişlere baktı bu sefer 2.5 cnm dedi nası yani dedim 12 haftamda 2cmdi .neyse kanamdan dolayı bebek iyi durumda kanama da kesildi.ama aklıma takıldı varmı böle bişe uzama gibi:S
canım benim iyi sayılırım. çok baskı hissediyorum aşağı doğru ve dikişim batıyor sanki o anlarda.o yüzden pek ayağa kalkmadan yatmaya çalışıyorum.benim de doktorum 36 -yada 37 de durumuna göre alırız dikişini dedi. benim kzıımda 24. haftadan beri baş aşağı doğum pozisyonunda.midemi tekmeleyip duruyor :))dikşi alırız cümlesi normal doğumu işaret ediyor. çünkü eğer sezeryan olacaksa dikşi almıyorlar, sezryan sırasında alıyorlarmış. benim doktorum da normal doğumdan yana ama ben korkuyorum açıkçası. ya bebek zorlanırsa doğumda diye. kendimden geçtim kendim için hiç korkmuyorum. annelik böyle birşey demekki. benim de randevum cumartesi günü ayın 5 inde idi ama doktorum yokmuş. 7. si akşamı yani pazartesiye kaldı randevum.bu günlerde 35. haftaya gireceğim sanırım. tatlişoğlumun çizelgesi ile hemen hemen aynı benim bebek gelişimim. oradan takib edebilirsiniz.
inşallah pazartesiye kadar sorun olmaz.
nuraycım sen ben ve tatlişoğlum aynıyız ama tatlişoğlum hepimize fark attı görüyor musun
hangimiz önce doğuracak diye merak ediyordum ben de :))
inşallah o sağlıkla yavrusunu alacak çarşamba günü kucağına sonra da biz alıcaz inşallah. bu forumdaki herkese nasip etsin Allah aynı mutluluğu inşallah...
bu arada kızlar duydunuz mu Ceyda Düvenci doğum yapmış... 32 haftalıkmış. bebiş iyiymiş maşallah3-4 gün önce taburcu etmişlerdi hastaneden. o da serklajlıydı ve 78 gündür hastanede yatıyordu... hemen gelmiş bebiş...
günaydın kızlarr bgün sabaha karşı bir uyandım tekrar uyumak mümkünmü dön allah dön yok uyku kaçtı .birde bunun bu gecesi var düşünün artık:))ya gününü bilmekte kötü bişey sanırım:))yarın bu zamanalrda büyük ihtimal hastanede olurum öğlende inş operasyon...neyse hakkımızda hayırlısı artık.. hepinize iyi dilekelriniz için teşekkür ederim kızlar hepiniz için inş yarın ayrı ayrı dua edeceğim...şafak ve nuray canlarım ben ayağımı sürüyorum inş sıra sizede vakitlice gelsin ve inş sizlerde doğumlarınızı yapın gerçi ben daha yapmadım ama inş yarın bebğimi kucağıma alacağım..
evet ceyda düvencide doğum yapmış bebğide kendide iyiymiş sabah sabah bu haberide duyunca biraz daha umutlandım...hamile kalmak isteyenler içinde biraz daha destek olmuştur bu haber..
doğumdan sonra sanırım 2 gece hastanede kalacağım eve gelince inş sizlerde güzel haberleri paylaşırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?