Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

çok şükür bunud atalattın canım...
filimde sonun olmasına sevindim...
peki ne zaman denemeye başlayacaksın bunuda sordun mu?

Fadikcim ben bunu hiç sormadım çünkü eşim iş nedeni ile 1 seneye yakın zamandır başka bir şehirde bende işimi bırakamadığım için burdayım yani durumlar zor.Oda geliyor bende gidiyorum ama nekar olursa.Benim hamileliğim süprizdi ama olunca sevindik eşimde geldi bende gittim .Annem akrabalarım yakın hamileyken annemde geldi teyzelerimde arkadaşlarımda .Ama anneminde evinde olması gerekiyor bende evimde kalmak istiyorum bana gel diyor ben kendi evimde huzurluyum.Bebeği kaybetmeden bir gün önce annem bendeydi akşam üzeri gitti ben evimde kalmak istedim.O gece yattım sabah sancım vardı kötü bişey yoktur diye kimseye haber vermeden hastaneye giitiim malesef bebek geliyormuş çıldıracak gibi oldum herkes geldi sonradan tabi bana bir sürü laf niye aramıyorsun falan filan Neyse eşimin gelmesi uçakla olmasına rağmen 4 saati buldu yani herkez olsa bile eşimin olmaması içimi yaktı gelince baktım yüzü gözü kıpkırmızı ağlamaktan şişmiş gözleri beni görünce bidaha başladı yanımda olmadığı için çok üzüldü.Bende çok üzüldüm gelince rahatladım biraz ondan ve annemde başka herkese sinir oluyordum çünkü.Neyse kafanı şişirdim canım bu nedenlerden ben biraz erteledim birdaha hamile olduğumda eşimle birlikte olmak istiyorum iş işlerini halledip beraber olunca yapmak istiyorumm

Canım niyefilim ortada yok bilmiyorum. Rahim filminde tanı olarak şunu yazmışlar:
Düzensiz proliferatif inflame endometrial fragmanlar, kronik nonspesifik endometritis ile uyumlu; pc

Histeroskopide de sonuç:Normal sınırlarda histerosalpingografik inceleme.
Sen yumurtlama takibi yapıyor musun?

Kendini iyi hissettiğinde yeniden denersin canım. Psikoloji çok önemli canım. Zor bir süreç tabii...

Yarın İstanbul'a yolculuk var değil mi? Heyecanlısındır.Hayırlısı inşallah. 13 Mart regl günüm. Ben sonuncuda da erken hissetmiştim. Karnım tokken bile midem sızıyor hissi var rahimimde. Bir de uyku hali. Bu kadar erken belirti verir mi ki? Ama olmazsa da üzülmem çünkü eşimi ikna edebildim ya. O hemen istemiyordu. Allah'tan hayırlısı...

Bu arada Ayer ne yaptı acaba,onu çok merak ediyorum, gurbettaşımı?

ne demek canım benim tbiki hepimiz birbirimize destek olucaz.hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bizi bizden başka anlayan zor bulunur.

humana ve irmik helvası çok faydasını gördüm.ama önce stres yok ve bol su canım.

bu arada kızlar bugün 30 yaşına girdim.üffffffffffff ne zormuş otuz olmak kocaman bir otuz......yirmili yaşlar bitti.beni bu kadar etkileyebileceğini tahmin etmezdim.

canım gerçekten ayağını sürümüşsün... doktorum pazartesi alalım dikişlerini dedi bana da :))
gerçi dikişler alınır alınmaz doğum başlayacak değil mutlaka ama belki de başlar
bilmiyorum... biraz heyecanlandım ben de...
canım sana tekrar tekrar kolay bir doğum diliyorum sana... Allah bi avazda kurtarsın canım... darısı başımıza..

kızlaaaaaarrrr çok heyecanlandım valla.... pazartesi hemen başlarsa doğum diye :)))

sevtuncum bir sonraki randevuda görürsün inşallah bebeciği....

crameren tebrik ederim... inşallah iyi geçer herşey...

bu arada bu ay vesile olan herkes çift çizgiyi görür inşallah :)))

Son düzenleme:

eveet çok tatsız bi durum
ama canını sıkmamaya çalış canım. doktor iyi bir doktora benziyor...

Ne güzel bir haber. İnşallah bebeğine sağ salim kavuşacaksın. Her şey yolunda gider inşallah. Şafakçığım, sakın Güldenaz ve Yaren gibi 40 haftayı görmeyesin. Ben bu dikişli bebeklerden korktum vallahi. Ha geldi ha gelecek derken bir türlü gelmiyorlar...

Doğum gününü kutlarım. Ah canım ah... Ben de 34 oldum Ocak'ta. Öğrencilere geçen gün 35 Yaş şiirini dinlettim. Seneye bol bol okurum size bu şiiri dedim. Desteğin için teşekkürler. Kelebek'ten, Ssaslan'dan, sizin dönemden kızlardan haber alıyor musun?

işşallah bebeikim işşallah diyelim yarın kan vericem bakalım neler gösteriyo yaradanım

Son düzenleme:
canım 24 ocakta adet oldum eşime bakılırsa 3 haftalık kagıtta degerleri varda ondan ama sizlere soruyum dedim
24 ocağa göre 5+2 günlük hamilesin canım...
canım haftanı hesab ederken adet olduğun tarihten sayıyorsun...
yani ovulasyon gününden değil...
değerinde haftana göre güzel maşallah...
yani sorun yok...

hadi hayırlısı canım...
bakalım senin bebişte 40 bulacakmı?
sağlıcakla kucaklarsın inş...

doğum günün kutlu olsun canım...
bende 30 yaşıma yakın zamanda girdim...

anlıyorum canım...
hakkında hayırlısı olsun...

canım filimde ne demek istemiş anlamadım...
ama histereskopide açıklama yapmamış...
ama en azından normal olduğunu belirtmiş...

canım evet bugün adetin 12. gününe girdim...
ilk bugün ovulasyon testi yaptım hafif çizgi çıktı...
bakalım tam çizgi çıkana kadar devam edeceğim...
ama ovulasyon testlerinin ocakta son kullanma tarihi geçmiş...
bakalım doğru yanıt verecek mi?

tatlişoğlumcanım yarın aynı saatlerde dr da olucaz..bende heyecanlıyım ama senin kadar olamaz,rabbime emanetsiniz canım bizede dua et nolur..hastaneden çıkınca fırsat bulunca hemen yaz bize,bebişini kokla bol bol bizim için..
nuray ve şafaksıra sizde kızlarrrr çok az kaldı hayırlısıyla bakalım bebişler nezaman gelcek..
chnbcanım filminin kaybolmasına üzüldüm ama histeroskopi daha iyi zaten em hamilelikte kolay oluyor ondan sonra vardır bi hayır sakin ol kendini üzme dr da iyi gibi geldi bana...
sevtuncanım ben progestanı herşekilde kullandım şikayetlerime göre bazen 4 saatte bir 200 aldım bazen günde 300..sen şimdilik dr dediği gibi kullan bence kuzum..umarım bebişi görcen bidahaki gidişinde..
fadikcanım bende ovülasyon testi kullandım bi ara silik çıkınca çalışmaya başlayın gün aşırı zaten hiçbir zaman ikisi aynı kalınlığa ulaşmıyor..hadi hayırlısı canım..
samyelisen nasılsın canım varmı bi şikayetin..
cramerontebrikler canım umarım değerin artar güzel güzel..
beeeen yarın kızımı görmeye gidicem istanbuldaki dr a..bakalım rahim ağzı ne durumda kızımın kilo kaç çok heyecanlıyım..ben bugün kaçamak yaptım kuaföre gittimm,alışveriş merkezine gittim gömlek aldım kendime yemek ısmarladım

gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin sagsalim kucagina almayi nasip etsin

kizlar ben artik siteden ayriliyorum bebeklerle zor oluyor sizlerden cok umut aldim cok destek oldunuz hepinize tesekkur ederim Allah hepinizin yuzunu guldursun tezzamanda kucaginizi saglikli bebeklerle doldursun opuyorum hepinizi hoscakalin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…