- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.501
çok şükür bunud atalattın canım...
filimde sonun olmasına sevindim...
peki ne zaman denemeye başlayacaksın bunuda sordun mu?
Şükür bir problem çıkmamış, inşallah istediğin ay hamileliğin gerçekleşir canım...
rahim filminde filim olmaması çok ilginç...
tamam o elindekiler rapor...
ama bu raporu neye göre yazmışlar...
canım benim anladığım şimdi sen hem rahim filmi çekildin hemde histereskopi...
peki filim yeterli değilmiyi neden bir de histereskopi gerek gördüler...
ikisinde raporunda sorun gözükmediyine göre ben sorun alduğunu sanmıyorum....
ama için rahat etmezse ve bu ay hamilelikte olmassa istersen filim çekilirsin canım...
dr işi gerçekten çok zor...
rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...
hakkında hayırlısı olsun...
Fadikcim ben bunu hiç sormadım çünkü eşim iş nedeni ile 1 seneye yakın zamandır başka bir şehirde bende işimi bırakamadığım için burdayım yani durumlar zor.Oda geliyor bende gidiyorum ama nekar olursa.Benim hamileliğim süprizdi ama olunca sevindik eşimde geldi bende gittim .Annem akrabalarım yakın hamileyken annemde geldi teyzelerimde arkadaşlarımda .Ama anneminde evinde olması gerekiyor bende evimde kalmak istiyorum bana gel diyor ben kendi evimde huzurluyum.Bebeği kaybetmeden bir gün önce annem bendeydi akşam üzeri gitti ben evimde kalmak istedim.O gece yattım sabah sancım vardı kötü bişey yoktur diye kimseye haber vermeden hastaneye giitiim malesef bebek geliyormuş çıldıracak gibi oldum herkes geldi sonradan tabi bana bir sürü laf niye aramıyorsun falan filan Neyse eşimin gelmesi uçakla olmasına rağmen 4 saati buldu yani herkez olsa bile eşimin olmaması içimi yaktı gelince baktım yüzü gözü kıpkırmızı ağlamaktan şişmiş gözleri beni görünce bidaha başladı yanımda olmadığı için çok üzüldü.Bende çok üzüldüm gelince rahatladım biraz ondan ve annemde başka herkese sinir oluyordum çünkü.Neyse kafanı şişirdim canım bu nedenlerden ben biraz erteledim birdaha hamile olduğumda eşimle birlikte olmak istiyorum iş işlerini halledip beraber olunca yapmak istiyorumm
kızzzlaaar rahim ağzı yetmezliği olan biri olarak bende hamileyim beta hcg:64,13 yeni galiba,artık burdan takip edicem herşeyi,dha önce iki bebek kaybettim sevinsem mi,üzülsem mi bilemedim şimdi, ya aynışeyleri yaşarsam,desteğinizeihtiyacım var....[/QUOT
benimde iki kayıbım var malesef şimdi 3 hamileyim allah yardımcımız olsun
canım hayırlı dogumlar sana ne güzel melegin yarın yanında bilzlerde görürüz işşallah
eylemcim bebekik işşallah deyip bir
bu arada bugün doktora gittim bebek çok küçük keseyi görünmüyo bir şeyler orda ban tebbessüm ediyo dedi ama haftaya gel bakalım 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun çok ilgilendi sanki özel gibi ilaçları verdi ya bir şey sorocam sizlere ban progestoron verdi 100 mglık sabah 1 akşam 2 tane al dedi bende evde vardı o ilaçtan sanah bir akşam bir alıyorum ama 200 mglık doktor yanlışmı yazdı benmi yanlış anlattım bielmedim yani nasip olursa haftaya salı gel bakalım dedi keseyi görmek lazımyarın gebelik testleri için gidicek babasıyla yavrumun aç karnına bakılıyomuş o sonuçımı deyim bir 4356 çıktı acaba kaç haftalık bilgisi olan varmı
ya kafama bir şey takıldı sakın gülmeyin he döverim bakkılozetmi kullanıyosunuz normal mi merak ettim kılozet olmasada normal tuvalet olunca bebege bir zarar veririmi aklıma takıldı biri beni aydınlatabilirmi acaba bu arada merhaba bebeikler çizelgeyide nasip olursa yapıcam ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum ben
Hayırlısı inşallah canım. Haftaya görürsün inşallah. Tuvalet konusunu bilmem ama bence kabızlık yoksa klozet olabilir. Hele ileri aylarda zaten normal zor oluyor. Namazını nasıl kılıyorsun canım? Oturarak mı? Sordun mu normal kılarsan hareketlerin zararı olur mu diye? Bir de şimdiden yat dedi mi? Nasıl davran dedi? Çok sordum galiba?
canım inşallah ikinizde sorunsuz kurtulursunuz,benim arkadaşımda 35.haftada yüksek tansiyon nedeniyle sezeryan oldu çok şükür bebiş hemen yanına geldi inşallah sorunsuz atlatırsınız..ben o saatlerde dr da olucam dua et sende bize nolur..
canım bebişe kilo istiyosan sabah 2 haşlanmış yumurta,günde 2 bardak süt,pekmez,ve haftada 3 gün et mutlaka ye canım,çok sevindim kısalma yokmuş inşallah bendede yoktur..tickerin yok kaç haftalık oldunuz..
iyiyim canım sen nasılsın,çarşamba kontrole gidicez istanbula onu bekliyoruz..annem perşembe geliyor ama komşular hala devam sağolsunlar..kaç gün var regl gününe canım inşallah hamilesindir ama olmazsada bidahaki ay kesin olur bence buay çok aksilik yaşadın..
:13:
chnb selam canım burdasın galiba?
ne demek canım benim tbiki hepimiz birbirimize destek olucaz.hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bizi bizden başka anlayan zor bulunur.Salihas forumu baştan okuduğum için seni tanıyorum aslında. Sen de zorluklar çekmiştin, başta benim gibi büyük şehirde olmamanın zorluklarını. Sizin döneminiz de çok güzelmiş, ne güzel birbirinize hep destek olmuşsunuz. Biz sizlerden çok şeyler öğrendik, bilinçlendik; inşallah bizleri ileride okuyanlar a da bu konularda bizim faydamız olur. Ne güzel hala burada bizlere destek olabiliyorsun. Teşekkürler...
güldenazcım gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..sağsalim kurtardın sende..
salihascım humana still in faydasını gördünmü bende yarın alayım diyorum ama, evde süt yapıcı birçok şey yiyorum biraz arttı ama hala mamaya devam ediyorum yetmiyor gibi..
günaydın kızlarr bgün sabaha karşı bir uyandım tekrar uyumak mümkünmü dön allah dön yok uyku kaçtı .birde bunun bu gecesi var düşünün artık:))ya gününü bilmekte kötü bişey sanırım:))yarın bu zamanalrda büyük ihtimal hastanede olurum öğlende inş operasyon...neyse hakkımızda hayırlısı artık.. hepinize iyi dilekelriniz için teşekkür ederim kızlar hepiniz için inş yarın ayrı ayrı dua edeceğim...şafak ve nuray canlarım ben ayağımı sürüyorum inş sıra sizede vakitlice gelsin ve inş sizlerde doğumlarınızı yapın gerçi ben daha yapmadım ama inş yarın bebğimi kucağıma alacağım..
evet ceyda düvencide doğum yapmış bebğide kendide iyiymiş sabah sabah bu haberide duyunca biraz daha umutlandım...hamile kalmak isteyenler içinde biraz daha destek olmuştur bu haber..
doğumdan sonra sanırım 2 gece hastanede kalacağım eve gelince inş sizlerde güzel haberleri paylaşırım...
Kızlar bugün ne çok yeni haber aldık, alacağız. Ben de bugünkü havadisleri anlatayım: Geçen hafta Crameren'in doktoruna mesaj göndermiştim. Aynı akşam komşumun arkadaşıyla konuşmuştum. 4 hamilelik geçirmiş hepsi de erken dönemde sonlanmış. 2 gün önce doğum yaptı. Onunla konuştum telefonda. Fakültede gittiği doktoru önerdi, doçent. Ben de internetten araştırmıştım. Telefon numarası da vardı. Ben de elim titreye titreye aradım. Kısaca durumumu anlattım. Aslında şu an hasta bakmadığını ama eşimin üniversite personeli olduğu için benimle görüşebileceğini söyledi. Ama gelirken tüm tahlillerini, rahim filmi ve histeroskopi cd lerini getir dedi. Ben de yalnızca onların rapor halinde elimde olduğunu söyleyince hastanenden alabilirsin demişti. Bugün boş günüm dersim yok diye sabahtan cd leri almaya gittim. 5 ay önce çekilmiştim. Ne deseler beğenirsiniz? Başta makina sonuçları iki gün sonra siliyor dendi, sonra bir ay sonra siliyor dendi, en sonra da makina bozuldu tüm görüntüler silindi dendi. Sinirlendim, 5 yıl değil, on yıl değil 5 ay öncenin dedim nasıl yedeklemezsiniz dedim. Ezberlemişler sanki ne desem haklısınız dediler. Biliyorsunuz çok pahalı bu işlemler. Ardından da istersem ücretsiz çekebileceklerini söylediler. Bu sefer daha da sinirlendim. Siz ne zannediyorsunuz kolay mı bu filmler dedim. 6 aylık bebeğimi kaybetttim ben, benim için bu cd ler önemli dedim. Yapacak bir şey yok dediler.Ağlayarak çıktım oradan. Hastaneye (Fakülte)gittim. Doçent doktoru teleefonundan aradım. Allah razı olsun telofonunu açtı, ameliyathanede olduğunu saat 2'de görüşebileceğimizi, o arada oradaki asistanlarından birinin ismini söyledi ona ön bilgileri vermemi, gerekli tetkikleri istetmemi söyledi. Asistanlar oldukça tecrübesizdi bence bir iki soru sordular, o kadar tüm geçmişimi yazmıştım, doğru düzgün bakmadılar bile. Sonrasında testleri yazdılar.Kan testi verdim. Genetik testi de vardı. Bir ay sonra belli olurmuş. Sağolsun 2'de hocayla görüştüm. Gececik bir doçent. 1970 doğumlu baktım internetten. Hastanede cd lerin silinmiş olduğunu dedim. Sonuçları kağıtta normal diye yazıyordu. Ama benim filmi görmem lazım çoğu zaman normal yazsa da bir problem çıkıyor dedi. Hamilelikten şüphelendiğimi dedim, eğer yoksa dedi yeniden rahim filmi çekeceğiz adetten sonra gel dedi. Şayet hamileysen büyük ihtimal 3 gebeliğinde problemli olmuş rahiminde bir sıkıntı vardır serklaj yaparız dedi. Bir de pıhtılaşma için bebe aspirine devam et. Sonradan her gün iğneye çevireceğiz dedi. Yani böyle kızlar. Ama malesef buranın bebek yoğun bakım ünitesi yok, problem olunca duydum ki özel hastanelere sevk ediyorlarmış, ne garip değil mi? Bugün Edirne'de olmadığıma bir kez daha üzüldüm. Özel böyle bir garip, fakülte böyle garip. Sizin de başınızı ağrıttım ne olur kusuruma bakmayın. Çok içerledim bugün...
canım gerçekten ayağını sürümüşsün... doktorum pazartesi alalım dikişlerini dedi bana da :))
gerçi dikişler alınır alınmaz doğum başlayacak değil mutlaka ama belki de başlar
bilmiyorum... biraz heyecanlandım ben de...
canım sana tekrar tekrar kolay bir doğum diliyorum sana... Allah bi avazda kurtarsın canım... darısı başımıza..
kızlaaaaaarrrr çok heyecanlandım valla.... pazartesi hemen başlarsa doğum diye :)))
sevtuncum bir sonraki randevuda görürsün inşallah bebeciği....
crameren tebrik ederim... inşallah iyi geçer herşey...
bu arada bu ay vesile olan herkes çift çizgiyi görür inşallah :)))
ne demek canım benim tbiki hepimiz birbirimize destek olucaz.hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bizi bizden başka anlayan zor bulunur.
humana ve irmik helvası çok faydasını gördüm.ama önce stres yok ve bol su canım.
bu arada kızlar bugün 30 yaşına girdim.üffffffffffff ne zormuş otuz olmak kocaman bir otuz......yirmili yaşlar bitti.beni bu kadar etkileyebileceğini tahmin etmezdim.
kızzzlaaar rahim ağzı yetmezliği olan biri olarak bende hamileyim beta hcg:64,13 yeni galiba,artık burdan takip edicem herşeyi,dha önce iki bebek kaybettim sevinsem mi,üzülsem mi bilemedim şimdi, ya aynışeyleri yaşarsam,desteğinizeihtiyacım var....[/QUOT
canım hayırlı dogumlar sana ne güzel melegin yarın yanında bilzlerde görürüz işşallah
bu arada bugün doktora gittim bebek çok küçük keseyi görünmüyo bir şeyler orda ban tebbessüm ediyo dedi ama haftaya gel bakalım 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun çok ilgilendi sanki özel gibi ilaçları verdi ya bir şey sorocam sizlere ban progestoron verdi 100 mglık sabah 1 akşam 2 tane al dedi bende evde vardı o ilaçtan sanah bir akşam bir alıyorum ama 200 mglık doktor yanlışmı yazdı benmi yanlış anlattım bielmedim yani nasip olursa haftaya salı gel bakalım dedi keseyi görmek lazımyarın gebelik testleri için gidicek babasıyla yavrumun aç karnına bakılıyomuş o sonuçımı deyim bir 4356 çıktı acaba kaç haftalık bilgisi olan varmı
ya kafama bir şey takıldı sakın gülmeyin he döverim bakkılozetmi kullanıyosunuz normal mi merak ettim kılozet olmasada normal tuvalet olunca bebege bir zarar veririmi aklıma takıldı biri beni aydınlatabilirmi acaba bu arada merhaba bebeikler çizelgeyide nasip olursa yapıcam ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum ben
sevtuncum benim doktorumda bana progeston 200 lk verdi, sabah akşam birer tane içiyorum.
işşallah bebeikim işşallah diyelim yarın kan vericem bakalım neler gösteriyo yaradanımcanım gerçekten ayağını sürümüşsün... doktorum pazartesi alalım dikişlerini dedi bana da :))
gerçi dikişler alınır alınmaz doğum başlayacak değil mutlaka ama belki de başlar
canım sana tekrar tekrar kolay bir doğum diliyorum sana... Allah bi avazda kurtarsın canım... darısı başımıza..
kızlaaaaaarrrr çok heyecanlandım valla.... pazartesi hemen başlarsa doğum diye :)))
canım ben kafama göre önceki yavrumda evde vardı onu içtim bilgili hasta dediydi bana doktorsevtuncum benim doktorumda bana progeston 200 lk verdi, sabah akşam birer tane içiyorum.şimdi 100 lük yazmış 1 sabah 2 akşam al dedi yani 300 mg ben 400 içiyorum acaba beninkinimi içsen doktorun dediginimi şatımda kaldım ya bu işe
canım annemde normal var bende herikisideHayırlısı inşallah canım. Haftaya görürsün inşallah. Tuvalet konusunu bilmem ama bence kabızlık yoksa klozet olabilir. Hele ileri aylarda zaten normal zor oluyor. Namazını nasıl kılıyorsun canım? Oturarak mı? Sordun mu normal kılarsan hareketlerin zararı olur mu diye? Bir de şimdiden yat dedi mi? Nasıl davran dedi? Çok sordum galiba?namazı haliyle oturarak kılıyorum çünkü ayakta kıldıgım için yoruluyorum bebege bir şey olucak diye aklım gidiyo içime sinmiyo ama ne yapaayım allahım kabul etsin canım ilkişki yasak dedi iş yapma diye bir şey demedi ama kendini yorma dedi daha mecmek çok küçükmüş haftaya salı dedi gel keseyi görmek lazım dedi işşallah görürüm pıt pıtlarıda tabe ben alattım dedim ekimin 22 dogm yaptım ocakta vesile ol dediniz bebeg dedim bir tebbesüm etti çok erken vesile olmuşunuz dedi dedim afedersiniz ama dedim olan oldu yapacak bir şey yok dedim anlattım kısacana benim 2 kayıbım var zaten ikinciisylede siz dogumumu ve kürtajımı yatınız allah razı olsun çok memnunum sizden dedim sag olsun dikişe vesile olurmusunuz dedim olur dedi sigortanın doktoru demeye bin şahih isterdi vallahi mayısın başları nisanın sonları gibi dikiş dedi ihmal etmeyelim dedi dikiş atan arkadaşlar size zahmet bacınıza bir anlatın arkadaşımın biri 3 buçuk aylıkken dikişyaptırmış ekg sine kadar çekinmiş tırstım vallahi ameliyat hanede yapılmış ay çokmu kötü oluyo insan kaç gece kalınıyo kimse refakatçi kalıyomu şu bacınızın yürecigine bir su serpin ne olur
benlesin desene allah nasip ederse ne güzelcanım bendeanlamadımo kısmı ama bir önceki hamileliğimdede aynı hastanede adetten 5 gün önce negatif çıktı sonra adetim geçti başka hastanede 100 çıktı.bana 63 düşük birdeğer gibi geldi ama geç döllenme olabilir artık bilmiyorum iki gün sonra tekrar yaptırcam haber veririm umarım ters birşey yoktur,idrarda yaptım 5 gün önce hiç görünmedi şi,mdi silik çizgi var.
adetim 3 gün geçti canım değer düşük gibi geldi bilmiyorum,kanda 63 çıktı zaten,5 üstü pozitif değerlendiriliyor.
canım dikiş mayıs başı görünüyor bir aksilik olmaz ise
,o zamana kadar yazılıları bitirmeyi planlıyorum,dr ertuğrul beyi düşünüyorumçünkü çalıştığı hastaneye güveniyorumitam bilmiyorum kan değerim kesinleşsin de bakarız.pek umutlanmak istemiyorum canım
evet canım çarpıntı yaptıgını bende duymuuştum enteresan valahi zaten panik atagım kalbim hızlanınca zor zapdediyorum kendimi ozaman ne yaparım acep:18::18::18::18:Kızlar ben bugün rahim filmini , şişlide Echomar diye bir görüntüleme merkezinde çektirdim 10 dk sürdü hiç ama hiç canım acımadı 15 dk sonra sonuçlarımı aldım.Çok şükür hiçbir sorun yok görüntülemeyi yapan uzman rahim ağzı yetersizliği kısalığı gibi bir problem görünmüyor dedi nese sonuçları alıp doktoruma götürdüm.Doktor kontrol etti oda bir sıkıntı görmediğini rahim ağzı yetmezliğinin derecelerinin olduğunu rahim filiminde net bir belirti olsa, onda derecesine göre hamile kalmadan karından bir işlemle rahim ağzının kapatılacağını söyledi.Benim durumumda hamile olmadan bir belirti vermeyebileceğini ama hamilelik sırasında açılabileğini daha önceden 17 hafta düşüğüm olduğu için hamileğimin 12. haftasından sonra kesinlikle dikilmesi gerektiğini dikişten sonra duruma göre yatıp yatmayacağımın kararının verilebileceğini ancak yatsamda yatmasamda hareketli bir hamilelik olmayacağını söyledi.Ayrıca kızlar doktoruma burdan bahsettim hamile olanlarımızdan bazılarının prepar diye bir ilaç kullandığını söyledim bana kesinlikle o ilacın kullanılmamasını kalp için sıkıntılı olduğunu onun yerine başka ilaçlar olduğunu söyledi.İşte benden son gelişmeler bunlar.Allaha binlerce şükür şimdilik bir sıkıntı yok gibi Dualarınız için çok teşekkür ederim bende hepimize hergün dua ediyorumm
canım kardeşim benim üzülme sen bakıyım kıyamam sanaKızlar bugün ne çok yeni haber aldık, alacağız. Ben de bugünkü havadisleri anlatayım: Geçen hafta Crameren'in doktoruna mesaj göndermiştim. Aynı akşam komşumun arkadaşıyla konuşmuştum. 4 hamilelik geçirmiş hepsi de erken dönemde sonlanmış. 2 gün önce doğum yaptı. Onunla konuştum telefonda. Fakültede gittiği doktoru önerdi, doçent. Ben de internetten araştırmıştım. Telefon numarası da vardı. Ben de elim titreye titreye aradım. Kısaca durumumu anlattım. Aslında şu an hasta bakmadığını ama eşimin üniversite personeli olduğu için benimle görüşebileceğini söyledi. Ama gelirken tüm tahlillerini, rahim filmi ve histeroskopi cd lerini getir dedi. Ben de yalnızca onların rapor halinde elimde olduğunu söyleyince hastanenden alabilirsin demişti. Bugün boş günüm dersim yok diye sabahtan cd leri almaya gittim. 5 ay önce çekilmiştim. Ne deseler beğenirsiniz? Başta makina sonuçları iki gün sonra siliyor dendi, sonra bir ay sonra siliyor dendi, en sonra da makina bozuldu tüm görüntüler silindi dendi. Sinirlendim, 5 yıl değil, on yıl değil 5 ay öncenin dedim nasıl yedeklemezsiniz dedim. Ezberlemişler sanki ne desem haklısınız dediler. Biliyorsunuz çok pahalı bu işlemler. Ardından da istersem ücretsiz çekebileceklerini söylediler. Bu sefer daha da sinirlendim. Siz ne zannediyorsunuz kolay mı bu filmler dedim. 6 aylık bebeğimi kaybetttim ben, benim için bu cd ler önemli dedim. Yapacak bir şey yok dediler.Ağlayarak çıktım oradan. Hastaneye (Fakülte)gittim. Doçent doktoru teleefonundan aradım. Allah razı olsun telofonunu açtı, ameliyathanede olduğunu saat 2'de görüşebileceğimizi, o arada oradaki asistanlarından birinin ismini söyledi ona ön bilgileri vermemi, gerekli tetkikleri istetmemi söyledi. Asistanlar oldukça tecrübesizdi bence bir iki soru sordular, o kadar tüm geçmişimi yazmıştım, doğru düzgün bakmadılar bile. Sonrasında testleri yazdılar.Kan testi verdim. Genetik testi de vardı. Bir ay sonra belli olurmuş. Sağolsun 2'de hocayla görüştüm. Gececik bir doçent. 1970 doğumlu baktım internetten. Hastanede cd lerin silinmiş olduğunu dedim. Sonuçları kağıtta normal diye yazıyordu. Ama benim filmi görmem lazım çoğu zaman normal yazsa da bir problem çıkıyor dedi. Hamilelikten şüphelendiğimi dedim, eğer yoksa dedi yeniden rahim filmi çekeceğiz adetten sonra gel dedi. Şayet hamileysen büyük ihtimal 3 gebeliğinde problemli olmuş rahiminde bir sıkıntı vardır serklaj yaparız dedi. Bir de pıhtılaşma için bebe aspirine devam et. Sonradan her gün iğneye çevireceğiz dedi. Yani böyle kızlar. Ama malesef buranın bebek yoğun bakım ünitesi yok, problem olunca duydum ki özel hastanelere sevk ediyorlarmış, ne garip değil mi? Bugün Edirne'de olmadığıma bir kez daha üzüldüm. Özel böyle bir garip, fakülte böyle garip. Sizin de başınızı ağrıttım ne olur kusuruma bakmayın. Çok içerledim bugün...kız ben gelir döverim öyle hastaneyi be allahım yardımcın olsun bebekim al bakıyım bir şans öpücügü
canım 24 ocakta adet oldum eşime bakılırsa 3 haftalık kagıtta degerleri varda ondan ama sizlere soruyum dedim
inş bir daha ki randevunda bebişi görürsün canım...
canım son adet tarihin neydi?
değere bakılırsa 5.5 - 6 haftalık falan gibi...
canım progesteronu 200 mg lık günde iki kere de alınabilir...
dr un sana yazdığı gibi sabah 100 akşam 200 de alınabilir...
100 mg lık günde 3-4 kerede alınabilinir...
yani seçenek çok bunu dr ayarlaması lazım...
canım WC konusunda benim bilgim yok...
doğrusu hangisi daha iyi bende merak ettim...
24 ocağa göre 5+2 günlük hamilesin canım...canım 24 ocakta adet oldum eşime bakılırsa 3 haftalık kagıtta degerleri varda ondan ama sizlere soruyum dedim
hadi hayırlısı canım...canım gerçekten ayağını sürümüşsün... doktorum pazartesi alalım dikişlerini dedi bana da :))
doğum günün kutlu olsun canım...ne demek canım benim tbiki hepimiz birbirimize destek olucaz.hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bizi bizden başka anlayan zor bulunur.
humana ve irmik helvası çok faydasını gördüm.ama önce stres yok ve bol su canım.
bu arada kızlar bugün 30 yaşına girdim.üffffffffffff ne zormuş otuz olmak kocaman bir otuz......yirmili yaşlar bitti.beni bu kadar etkileyebileceğini tahmin etmezdim.
anlıyorum canım...Fadikcim ben bunu hiç sormadım çünkü eşim iş nedeni ile 1 seneye yakın zamandır başka bir şehirde bende işimi bırakamadığım için burdayım yani durumlar zor.Oda geliyor bende gidiyorum ama nekar olursa.Benim hamileliğim süprizdi ama olunca sevindik eşimde geldi bende gittim .Annem akrabalarım yakın hamileyken annemde geldi teyzelerimde arkadaşlarımda .Ama anneminde evinde olması gerekiyor bende evimde kalmak istiyorum bana gel diyor ben kendi evimde huzurluyum.Bebeği kaybetmeden bir gün önce annem bendeydi akşam üzeri gitti ben evimde kalmak istedim.O gece yattım sabah sancım vardı kötü bişey yoktur diye kimseye haber vermeden hastaneye giitiim malesef bebek geliyormuş çıldıracak gibi oldum herkes geldi sonradan tabi bana bir sürü laf niye aramıyorsun falan filan Neyse eşimin gelmesi uçakla olmasına rağmen 4 saati buldu yani herkez olsa bile eşimin olmaması içimi yaktı gelince baktım yüzü gözü kıpkırmızı ağlamaktan şişmiş gözleri beni görünce bidaha başladı yanımda olmadığı için çok üzüldü.Bende çok üzüldüm gelince rahatladım biraz ondan ve annemde başka herkese sinir oluyordum çünkü.Neyse kafanı şişirdim canım bu nedenlerden ben biraz erteledim birdaha hamile olduğumda eşimle birlikte olmak istiyorum iş işlerini halledip beraber olunca yapmak istiyorumm
canım filimde ne demek istemiş anlamadım...Canım niyefilim ortada yok bilmiyorum. Rahim filminde tanı olarak şunu yazmışlar:
Düzensiz proliferatif inflame endometrial fragmanlar, kronik nonspesifik endometritis ile uyumlu; pc
Histeroskopide de sonuç:Normal sınırlarda histerosalpingografik inceleme.
Sen yumurtlama takibi yapıyor musun?
gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin sagsalim kucagina almayi nasip etsinkızzzlaaar rahim ağzı yetmezliği olan biri olarak bende hamileyim beta hcg:64,13 yeni galiba,artık burdan takip edicem herşeyi,dha önce iki bebek kaybettim sevinsem mi,üzülsem mi bilemedim şimdi, ya aynışeyleri yaşarsam,desteğinizeihtiyacım var....
Insallah busefer bebisini gorursun canim doktordan memnun kaldinmi? tuvalet konusunda bilgim yok canim herhalde klozet daha rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?