Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlar bişey sorucam,topikte dikiş atıldığı haldeerken doğumyapan var mı,? bide dikişsonrsı normal hayata deva ediceksin diyen doktorlarda var,hep yatılıyomu?

canım valla bende umutluyum bu ay ama nasip kendimi ümitlendirmekte istemiyorum 10 gün var adetime gögüsüme acı acı ağrı girip çıkıyor bakalım inş olur...

canım valla bende umutluyum bu ay ama nasip kendimi ümitlendirmekte istemiyorum 10 gün var adetime gögüsüme acı acı ağrı girip çıkıyor bakalım inş olur...

Canım benim SAT'ım 12 Şubat. Senin de mi? Kanda daha erken belli oluyor? Geçen ay doktor bana 5 gün varken gel demişti? Ama ben geçen ayı pas geçmek zorunda kalmıştım.Benim de açken midede sızma olur ya öyle bir his oluyor. Diğerinde de öyle olmuştu? Bkalım hayırlısı hakkımızda.

kızlar bişey sorucam,topikte dikiş atıldığı haldeerken doğumyapan var mı,? bide dikişsonrsı normal hayata deva ediceksin diyen doktorlarda var,hep yatılıyomu?

Geçen ay Fusbor'un oldu ama bence onun sorunu rahimağzı yetmezliği değildi? Öncelerden Edamecrin'in ilk iki hamileliğinde olmuştu ama o farklı sorunlardan kaynaklandığını yazmıştı. Şimdilik aklıma onlar geldi. Başka arkadaşlar hatırlarlarsa yazarlar...

Canım benim ben de seni merak etmiştim. Doktorunun dediği gibi bol bol dinlenmekten başka çare yok. Maşallah haftan iyi. İnşallah birkaç hafta daha geçince daha da iyi olur...

Canım bu ay bayağı haber bekliyor olacağız. İnşallah bizler de güzel haberler verebiliriz. Bu arada Ayer bir ara sıraya koymuştu. Başka topiklerde de görüyoruz. Biz de 2011 yılı bebekleri, hamileleri, hamileleik bekleyenler yapsak. Ben pek anlamıyorum bilgisayar işlerinden. Bilen var mı acaba? Bu arada SAT'ın kaç?

kızlarr doğum yaptım şükür ben ve kızım iyiyiz.şimda hastanedeyim.kızım 3 kg doğdu. sizlerede haber veriyim dedim.darısı sizlerin başınaa..

Canım maşallah kızına ve sana. Allah analı babalı büyütsün Kilosu da iyi maşallah. Bol bol emzir de sarılık olmasın annesi. Adını ne koydunuz canım?

canım iyi sayılırım ama idrar yaptığım yerde mi yoksa vajina girişinde mi hafif bi ağrı var. 14 martta gidince sorcam ama korkuyorum. rabbime dua ediyorum, inşallah sorun olmaz....
canım çok su iç birde idrarını tutma fazla artarsada dr git enfeksiyon olmasın..inşallah geçer..
kızlarr doğum yaptım şükür ben ve kızım iyiyiz.şimda hastanedeyim.kızım 3 kg doğdu. sizlerede haber veriyim dedim.darısı sizlerin başınaa..
maşallahhhhhhhhhhh kızına canım allah uzun ömürler versin size..
canım rabbim esirgesin işşallah 40 haftaları görürüsün allahım acısını göstermesin işşllah dualarım seninde bebekim
sağol canım inşallah allah razı olsun...
ahh ahh bu bebişler ve annelik böyle bişeymiş demek...yok asla kalkmıycam artık 15 gün sıkı yönetim annemde geliyor yarın..sağol güzel dileklerin için..
Canım benim ben de seni merak etmiştim. Doktorunun dediği gibi bol bol dinlenmekten başka çare yok. Maşallah haftan iyi. İnşallah birkaç hafta daha geçince daha da iyi olur...

ne biliyim kuzum dikişimde yokya ödüm kopuyor artık kocaman oldu onu kaybetmek istemiyorumtekrar 4 hafta sayıcaz şimdi :2:

evet canım 12 sinde benimde klomen kullandım ilk gebeliğimdede bu şekilde hamile kalmıştım ve gögüslerim normalde adet zamanı agırmaz şimdi hem şişti ve ara ara ağrıyor allahım inş bizleri sevindirir

inşallah canım belirtilerin varmış ama bakalım evet fazlada ümitlenmemek gerekiyor sonra çok üzülüyoruz. chnb ve sen bu ay klomen kullanmıştınız inşallah olur ben de pkoluyum ama kullanmadım doktorum 1-2 ay serbest bıraktı olabilir dedi ama olmazsa diye korkuyorum:18:

evet tatlım kötü günleri geride bıraktık güzel günler için uğraşmaya başladık bile
sevtun bize uğurlu gelir inşallah bizde arkasından güzel haberlerimizi alırız
benim sat 6şubat adetim düzensizdir siklus35-40 gün oluyor onun için bu ay 15mart gibi bekliyorum
ceyliniremle senin 12şubatmışbelki siz benden önce öğrenirsiniz belkide dayanamam 1-2gün önce test yaparım bende tabi kırmızılar gelmezse ayyy hepimiz hamiş olurmuşuz tarihilerimiz aynı olacak ozamn ne güzel

Ben 6 tane kullandım klomen. Sen kaçtane? Ne işe yarıyor bu klomen? İnfertilitede kullanılıyor yazıyor yumurta kalitesini mi artırıyor? Bir de ben düzenli kullanamadım su çiçeği şüphesi yüzünden? Ne zaman kan testi yaptıracaksın? Döllenmeden sonra 8. 9. gün diyorinternette. Yani bu cumartesi oluyor. Ben haftaya salı yaptırsam mı acaba?

İnşallah hepimiz için hayırlısı ne ise o olur(İnşallah bizim istediğimiz hayırlı olandır.) Şu liste işine kim el atar acaba?

Canım bir düzeltme yapayım. Edamecrin'in ilk kaybında dikiş yoktu. 2. 'si ikizdi dikişliydi ama başka sorunlardan kaybetmişti bebeklerini. 3.'de dikişli olarak vaktinde doğum yaptı.

Ben bir liste yapmayı deneyeyim bakayım:

2011 BEBEKLERİ:
Yaren- Sezin bebek
Güldenaz-
Tatlişoğlum-

HAMİLELER
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem
Elifce
Tubacozar
Sevtun
Crameren

HABER BEKLEDİKLERİMİZ
Ceylinirem(12 Mart)
Chnb(12 Mart)
Tubaaoz(15 Mart)
Fadik(18 Mart)

Yanlışım varsa düzeltin kızlar. Unuttuğum varsa da ekleyin. Daha güzel listeler yapmışlar başka yerlerde. Geliştirelim listemizi...

listeye ihtiyacımız vardı canım ellerine sağlık buarada sanırım samyeli ni unutmuşsun ilk listemiz tabi zamanla düzelecek

Son düzenleme:

Çok kullandığım bir kelime vardır sevtuncum inanmak başarmanın yarısıdır.İnan ve hayal et canım sen başaracaksın bu sefer bak göreceksin hep beraber tamamlayacağız 38-40 haftanı ama yapman gerekenleride yap lütfen iş güç, stres at bitarafa bebişinle başaracaksınız Allahın izniyele geldim ben sefkatli kollarına :)) bende seni tanımasamda seviyorum sevtuncum Maşallah sana

canım klomen yumurtların gelişmesini sağlıyor diye biliyorum. kan testini çok erken yaptırma bence çıkmaya bilir adet gününü bekle derim ben. ben derimde ben bekleyebilirmiyim adet günümü bilmem

Allah bir daha yaşatmasın canım. İnşallah yeniden hamile kaldığında sorunsuz bir şekilde bebeğini alırsın kucağına....

Canım amin ALLAHIM hiç birimize göstermesin.Senin güzel haberlerini bekliyorum şimdi :)) Allahın izniyle

bende dikiş atılmasına rağmen kaybettim ama benimde başka sorunlarım vardı 20.haftada dikiş atıldı 22haftada kaybettim benim enfeksiyonum vardı ve dikişten önce açılmam çoktu burdanda öğrendiğim kadarıyla açılmadan dikilmesi daha başarılı. birde ben dikişten 1hafta önce gereksiz bir amniyosentez yaptırmıştım doktorum onunda çok etkisi olduğunu söyledi. kaybedenlerin servikal yetmezlik dışında başka sorunlarıda vardı yani. başka bi sorun olmazsa dikişin başarılı olduğunu gördük burda birçok kez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…