- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.521
canım hayırlı yolculuklar sana bebikim her şey için sagol bu aradaözeline mesaj yolladım gitmedi haberin olsunkizlar ben artik siteden ayriliyorum bebeklerle zor oluyor sizlerden cok umut aldim cok destek oldunuz hepinize tesekkur ederim Allah hepinizin yuzunu guldursun tezzamanda kucaginizi saglikli bebeklerle doldursun opuyorum hepinizi hoscakalin....
aferim sana bebikim stresini atmışındır kesintatlişoğlumcanım yarın aynı saatlerde dr da olucaz..bende heyecanlıyım ama senin kadar olamaz,rabbime emanetsiniz canım bizede dua et nolur..hastaneden çıkınca fırsat bulunca hemen yaz bize,bebişini kokla bol bol bizim için..
nuray ve şafaksıra sizde kızlarrrr çok az kaldı hayırlısıyla bakalım bebişler nezaman gelcek..
chnbcanım filminin kaybolmasına üzüldüm ama histeroskopi daha iyi zaten em hamilelikte kolay oluyor ondan sonra vardır bi hayır sakin ol kendini üzme dr da iyi gibi geldi bana...
sevtuncanım ben progestanı herşekilde kullandım şikayetlerime göre bazen 4 saatte bir 200 aldım bazen günde 300..sen şimdilik dr dediği gibi kullan bence kuzum..umarım bebişi görcen bidahaki gidişinde..
fadikcanım bende ovülasyon testi kullandım bi ara silik çıkınca çalışmaya başlayın gün aşırı zaten hiçbir zaman ikisi aynı kalınlığa ulaşmıyor..hadi hayırlısı canım..
samyelisen nasılsın canım varmı bi şikayetin..
cramerontebrikler canım umarım değerin artar güzel güzel..
beeeen yarın kızımı görmeye gidicem istanbuldaki dr a..bakalım rahim ağzı ne durumda kızımın kilo kaç çok heyecanlıyım..ben bugün kaçamak yaptım kuaföre gittimm,alışveriş merkezine gittim gömlek aldım kendime yemek ısmarladım
Ne güzel bir haber. İnşallah bebeğine sağ salim kavuşacaksın. Her şey yolunda gider inşallah. Şafakçığım, sakın Güldenaz ve Yaren gibi 40 haftayı görmeyesin. Ben bu dikişli bebeklerden korktum vallahi. Ha geldi ha gelecek derken bir türlü gelmiyorlar...
tatlişoğlumcanım yarın aynı saatlerde dr da olucaz..bende heyecanlıyım ama senin kadar olamaz,rabbime emanetsiniz canım bizede dua et nolur..hastaneden çıkınca fırsat bulunca hemen yaz bize,bebişini kokla bol bol bizim için..
nuray ve şafaksıra sizde kızlarrrr çok az kaldı hayırlısıyla bakalım bebişler nezaman gelcek..
chnbcanım filminin kaybolmasına üzüldüm ama histeroskopi daha iyi zaten em hamilelikte kolay oluyor ondan sonra vardır bi hayır sakin ol kendini üzme dr da iyi gibi geldi bana...
sevtuncanım ben progestanı herşekilde kullandım şikayetlerime göre bazen 4 saatte bir 200 aldım bazen günde 300..sen şimdilik dr dediği gibi kullan bence kuzum..umarım bebişi görcen bidahaki gidişinde..
fadikcanım bende ovülasyon testi kullandım bi ara silik çıkınca çalışmaya başlayın gün aşırı zaten hiçbir zaman ikisi aynı kalınlığa ulaşmıyor..hadi hayırlısı canım..
beeeen yarın kızımı görmeye gidicem istanbuldaki dr a..bakalım rahim ağzı ne durumda kızımın kilo kaç çok heyecanlıyım..ben bugün kaçamak yaptım kuaföre gittimm,alışveriş merkezine gittim gömlek aldım kendime yemek ısmarladım
canım iyi sayılırım ama idrar yaptığım yerde mi yoksa vajina girişinde mi hafif bi ağrı var. 14 martta gidince sorcam ama korkuyorum. rabbime dua ediyorum, inşallah sorun olmaz....
CANIM ŞÖYLE SIZLAR GİBİMİ SANKİ BICAK ACISI GİBİMİ O ÜŞÜTMEKTEN OLU DEDİYDİ DOKTOR BANA NASILSINIZ ALTAKİ YAVRULARSAMYELİCİM BENİ DİKİŞİ 14 HAFTALIKKEN YAPICAKLARMIŞ ODA GALİBA NİSANIN SONUNA KADAR OLUCAK DAHA BAKMADIM YANİ DOKTOR BEN BAKIP SÖYLÜCEM DEDİ DİKİŞİ BEN ATARIM DEDİ EK PARADA ALMICAK GALİBA
chb canem bugün nasılsın bakıyım moraller nasıl
CANIM ŞÖYLE SIZLAR GİBİMİ SANKİ BICAK ACISI GİBİMİ O ÜŞÜTMEKTEN OLU DEDİYDİ DOKTOR BANA NASILSINIZ ALTAKİ YAVRULARSAMYELİCİM BENİ DİKİŞİ 14 HAFTALIKKEN YAPICAKLARMIŞ ODA GALİBA NİSANIN SONUNA KADAR OLUCAK DAHA BAKMADIM YANİ DOKTOR BEN BAKIP SÖYLÜCEM DEDİ DİKİŞİ BEN ATARIM DEDİ EK PARADA ALMICAK GALİBA
Sağol Sevtun'um bak ne buldum nette değerlerle ilgili:
Son adet tarihinden itibaren
geçen hafta sayısı DEĞER
3. hafta 5 – 130
4. hafta 75 – 2.600
5. hafta 850 – 20.800
6. hafta 4.000 – 100.200
7/12. hafta 11.500 – 289.000
13/16.hafta 18.300 – 137.000
17/24.hafta 1.400 – 53.000
25/40.hafta 940 – 60.000
Fadik bak bir forumda ne buldum. Aynen aktarıyorum:
bu gün sabah saraçoğlu vardı tv de kızlar..
Kolay hamile kalmak için 1.Kürü verdi..çatlama için 2.kürü..
YUMURTA REZEVLERİ AZALANLAR İÇİN: 9 adet kuru incir bölerek bir tencereye konulacak 2,5 su bardağı suda 15 dk kaynatın dedi soğuyunca süzüp için
20-25 gün kadar devam edin Allahın izniyle yumurta toplanması başlayacak dedi..
sabahtan 1 bardak öğleden sonra 1 bardak içilecek..
ÇATLAMA SORUNU olanlarda ise : bir tencerede 2,5 su bardağı suya 9 adet kuru incir bölerek konulacak ve 15 dk. kaynatılacak..
yine farklı bir tencereye 2,5 su bardağı su konulacak 4 tane taze havuç bölerek atılacak ve 20dk kaynatılacak soğuyunca süzülecek ve ikisi bir kap içinde karıştırlacak.
her 2 kürde buzdolabında muhafaza edilecek bittikçe yenisi yapılacak..
İkinci kürde dikkat edin 2si farklı tencerelerde kaynatılıp aynı kaba süzülecek..sebebi ise beraber
kaynatılırsa birbirlerinin kimyasını değiştiriyormuş..
buda adet dönemince sanırım süresini söylemedi..bence 12.gün ile 16.gün arası yapmak mantıklı daha erkenden yumurtalığı çatlamamak lazım.
etkisini 1-2 günde göstereceği için muhtemelen normal çatlama zamanlarına denk gelecektir..
allah razı olsun canım benim sagolsın bu degerlere göre 5 hafta hamileyim kilo yüzünden göremedi herhal bebegi biraz göbüşüm tombuldaSağol Sevtun'um bak ne buldum nette değerlerle ilgili:
Son adet tarihinden itibaren
geçen hafta sayısı DEĞER
3. hafta 5 – 130
4. hafta 75 – 2.600
5. hafta 850 – 20.800
6. hafta 4.000 – 100.200
7/12. hafta 11.500 – 289.000
13/16.hafta 18.300 – 137.000
17/24.hafta 1.400 – 53.000
25/40.hafta 940 – 60.000
Sevtun çizelgeni yapmışşın canım inşallah 40 haftayı tamamlarsın Maşallah diyelim 41 kere.Geçen kolozet konusunu yazmıştın mantık olarak oturaklıyı tercih et bence canım.İş miş kafana takıp yorma kendini bebişine ve kendine iyi bak canımm
chnb canım sen bunu yazınca kendi kan testimi baktım melek bebişimde yaptırdığım
0-1 hafta 0.5 - 5
1-2 hafta 5 - 50
2-3 hafta 50 - 500
3-4 hafta 500 - 10000
4-5 hafta 1000 - 50000
5-6 hafta 10000 - 100000
6-8 hafta 15000 - 200000
8-12 hafta 10000 -100000 oranlar böyle yazıyor kan testinin üstünde
incir yumoşlar için çok faydalı birşeymiş bunu daha öncede duymuştum...Fadik bak bir forumda ne buldum. Aynen aktarıyorum:
bu gün sabah saraçoğlu vardı tv de kızlar..
Kolay hamile kalmak için 1.Kürü verdi..çatlama için 2.kürü..
YUMURTA REZEVLERİ AZALANLAR İÇİN: 9 adet kuru incir bölerek bir tencereye konulacak 2,5 su bardağı suda 15 dk kaynatın dedi soğuyunca süzüp için
20-25 gün kadar devam edin Allahın izniyle yumurta toplanması başlayacak dedi..
ÇATLAMA SORUNU olanlarda ise : bir tencerede 2,5 su bardağı suya 9 adet kuru incir bölerek konulacak ve 15 dk. kaynatılacak..
yine farklı bir tencereye 2,5 su bardağı su konulacak 4 tane taze havuç bölerek atılacak ve 20dk kaynatılacak soğuyunca süzülecek ve ikisi bir kap içinde karıştırlacak.
her 2 kürde buzdolabında muhafaza edilecek bittikçe yenisi yapılacak..
İkinci kürde dikkat edin 2si farklı tencerelerde kaynatılıp aynı kaba süzülecek..sebebi ise beraber
kaynatılırsa birbirlerinin kimyasını değiştiriyormuş..
buda adet dönemince sanırım süresini söylemedi..bence 12.gün ile 16.gün arası yapmak mantıklı daha erkenden yumurtalığı çatlamamak lazım.
etkisini 1-2 günde göstereceği için muhtemelen normal çatlama zamanlarına denk gelecektir..
canım sen istediğine tıkla önce sayı gözüküyor ama mesajı yollandığı zamn hangi resmi tıkladıysan o gözüküyor...Bir de şu sarı yuvarlak sarı şeyleri nasıl yapıyorsunuz? Deniyorum rakamlar yazıyor mesaja?
canım rabbim esirgesin işşallah 40 haftaları görürüsün allahım acısını göstermesin işşllah dualarım seninde bebekimSelam kızlar dr dan geldik ama haberler pek iyi değil rahim ağzım 2.2den 1.8 e düşmüş wc harici kesin yatış artık yemek yerken yastığını yükseltirsin okadar dedi..bebişim 1250gr,39cm haftasıyla günüyle uyumlu..nidilat ve progestanı günde 4 e çıkardı birde akciğer gelişimi için celeston yapıcaz yarın 2 doz 12 saat arayla..15gün sonra kontrol eğer kısalma devam ederse hastaneye yatıcakmışım inşallah etmez28 i gördük inşallah 32yide görürüz dua edin nolur bize..
allah razı olsun canım darısı olmayanların başına işşallahmerhaba kızlar nasılsınız bu aralar çok sık giremiyorum ama topiğimiz maşallah çok hareketli yeni hamişhaberleri doğum haberleri gelmiş ne güzel.. ahh biz bu mutlu günleri ne zaman görebileceğiz benim içinde günler geçmiyor sanki bu ay çok umutluyum inşallah olur günler geçsede sonucumu öğrensem hamiş olsam
sevtuncum çizelgen hayırlı olsun40lı haftaları görmeyi nasip etsin Rabbim
maşallah canım allahım nalı babalı büyütsün mercimegini işşallahkızlarr doğum yaptım şükür ben ve kızım iyiyiz.şimda hastanedeyim.kızım 3 kg doğdu. sizlerede haber veriyim dedim.darısı sizlerin başınaa..
Selam kızlar dr dan geldik ama haberler pek iyi değil rahim ağzım 2.2den 1.8 e düşmüş wc harici kesin yatış artık yemek yerken yastığını yükseltirsin okadar dedi..bebişim 1250gr,39cm haftasıyla günüyle uyumlu..nidilat ve progestanı günde 4 e çıkardı birde akciğer gelişimi için celeston yapıcaz yarın 2 doz 12 saat arayla..15gün sonra kontrol eğer kısalma devam ederse hastaneye yatıcakmışım inşallah etmez28 i gördük inşallah 32yide görürüz dua edin nolur bize..
kızlarr doğum yaptım şükür ben ve kızım iyiyiz.şimda hastanedeyim.kızım 3 kg doğdu. sizlerede haber veriyim dedim.darısı sizlerin başınaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?