- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.561
Selam kızlar dr dan geldik ama haberler pek iyi değil rahim ağzım 2.2den 1.8 e düşmüş wc harici kesin yatış artık yemek yerken yastığını yükseltirsin okadar dedi..bebişim 1250gr,39cm haftasıyla günüyle uyumlu..nidilat ve progestanı günde 4 e çıkardı birde akciğer gelişimi için celeston yapıcaz yarın 2 doz 12 saat arayla..15gün sonra kontrol eğer kısalma devam ederse hastaneye yatıcakmışım inşallah etmez28 i gördük inşallah 32yide görürüz dua edin nolur bize..
kızlarr doğum yaptım şükür ben ve kızım iyiyiz.şimda hastanedeyim.kızım 3 kg doğdu. sizlerede haber veriyim dedim.darısı sizlerin başınaa..
adıyla yaşar işşallah dilerim rabbimden ne size onun acsını nede sizlerin acısını göstermez yüce mevlam hayırlı bir evlat nasip eder işşallah rabbim ya bir şey sorucam ilk bakış ilk karşılama nasıl ben çok aglarım kesinhepinize teşekkür ederim kızlar inş sizlerde sağlıKLI hamile kalır ve bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız....kızımın adı İLKE....sizlere destek olup yazmaya devam edeceğim inş...
canım sana bir şey diyeyimmi vallahi bu ay 1 kere yaramazlık yaptımevet canım 12 sinde benimde klomen kullandım ilk gebeliğimdede bu şekilde hamile kalmıştım ve gögüslerim normalde adet zamanı agırmaz şimdi hem şişti ve ara ara ağrıyor allahım inş bizleri sevindirir
CANIM BENİM BENDEDED VARDI UMUDUNU YİTİRME BAKEMinşallah canım belirtilerin varmış ama bakalım evet fazlada ümitlenmemek gerekiyor sonra çok üzülüyoruz. chnb ve sen bu ay klomen kullanmıştınız inşallah olur ben de pkoluyum ama kullanmadım doktorum 1-2 ay serbest bıraktı olabilir dedi ama olmazsa diye korkuyorum:18:
hayal ediyim ben du bievet tatlım kötü günleri geride bıraktık güzel günler için uğraşmaya başladık bile
sevtun bize uğurlu gelir inşallah bizde arkasından güzel haberlerimizi alırız
benim sat 6şubat adetim düzensizdir siklus35-40 gün oluyor onun için bu ay 15mart gibi bekliyorum
ceyliniremle senin 12şubatmışbelki siz benden önce öğrenirsiniz belkide dayanamam 1-2gün önce test yaparım bende tabi kırmızılar gelmezse ayyy hepimiz hamiş olurmuşuz tarihilerimiz aynı olacak ozamn ne güzel
canım inan gözlerim yaşardı okurken ellerine yüregine saglık bebekim gel kız öpücügü hakkettin ver bakıyım bir nanakBen bir liste yapmayı deneyeyim bakayım:
2011 BEBEKLERİ:
Yaren- Sezin bebek
Güldenaz-
Tatlişoğlum-
HAMİLELER
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem
Elifce
Tubacozar
Sevtun
Crameren
HABER BEKLEDİKLERİMİZ
Ceylinirem(12 Mart)
Chnb(12 Mart)
Tubaaoz(15 Mart)
Fadik(18 Mart)
Yanlışım varsa düzeltin kızlar. Unuttuğum varsa da ekleyin. Daha güzel listeler yapmışlar başka yerlerde. Geliştirelim listemizi...
Çok kullandığım bir kelime vardır sevtuncum inanmak başarmanın yarısıdır.İnan ve hayal et canım sen başaracaksın bu sefer bak göreceksin hep beraber tamamlayacağız 38-40 haftanı ama yapman gerekenleride yap lütfen iş güç, stres at bitarafa bebişinle başaracaksınız Allahın izniyele geldim ben sefkatli kollarına :)) bende seni tanımasamda seviyorum sevtuncum Maşallah sana
Geçen ay Fusbor'un oldu ama bence onun sorunu rahimağzı yetmezliği değildi? Öncelerden Edamecrin'in ilk iki hamileliğinde olmuştu ama o farklı sorunlardan kaynaklandığını yazmıştı. Şimdilik aklıma onlar geldi. Başka arkadaşlar hatırlarlarsa yazarlar...
Canım bir düzeltme yapayım. Edamecrin'in ilk kaybında dikiş yoktu. 2. 'si ikizdi dikişliydi ama başka sorunlardan kaybetmişti bebeklerini. 3.'de dikişli olarak vaktinde doğum yaptı.
bende dikiş atılmasına rağmen kaybettim ama benimde başka sorunlarım vardı 20.haftada dikiş atıldı 22haftada kaybettim benim enfeksiyonum vardı ve dikişten önce açılmam çoktu burdanda öğrendiğim kadarıyla açılmadan dikilmesi daha başarılı. birde ben dikişten 1hafta önce gereksiz bir amniyosentez yaptırmıştımdoktorum onunda çok etkisi olduğunu söyledi. kaybedenlerin servikal yetmezlik dışında başka sorunlarıda vardı yani. başka bi sorun olmazsa dikişin başarılı olduğunu gördük burda birçok kez..
ben bir liste yapmayı deneyeyim bakayım:
2011 bebekleri:
Yaren- sezin bebek
güldenaz-
tatlişoğlum-
hamileler
şafak
nuray
ayer
eylem
elifce
tubacozar
sevtun
crameren
haber beklediklerimiz
ceylinirem(12 mart)
chnb(12 mart)
tubaaoz(15 mart)
fadik(18 mart)
yanlışım varsa düzeltin kızlar. Unuttuğum varsa da ekleyin. Daha güzel listeler yapmışlar başka yerlerde. Geliştirelim listemizi...
selam kızlar dr dan geldik ama haberler pek iyi değil rahim ağzım 2.2den 1.8 e düşmüş wc harici kesin yatış artık yemek yerken yastığını yükseltirsin okadar dedi..bebişim 1250gr,39cm haftasıyla günüyle uyumlu..nidilat ve progestanı günde 4 e çıkardı birde akciğer gelişimi için celeston yapıcaz yarın 2 doz 12 saat arayla..15gün sonra kontrol eğer kısalma devam ederse hastaneye yatıcakmışım inşallah etmez28 i gördük inşallah 32yide görürüz dua edin nolur bize..
Ben 6 tane kullandım klomen. Sen kaçtane? Ne işe yarıyor bu klomen? İnfertilitede kullanılıyor yazıyor yumurta kalitesini mi artırıyor? Bir de ben düzenli kullanamadım su çiçeği şüphesi yüzünden? Ne zaman kan testi yaptıracaksın? Döllenmeden sonra 8. 9. gün diyorinternette. Yani bu cumartesi oluyor. Ben haftaya salı yaptırsam mı acaba?
inşallah canım belirtilerin varmış ama bakalım evet fazlada ümitlenmemek gerekiyor sonra çok üzülüyoruz. chnb ve sen bu ay klomen kullanmıştınız inşallah olur ben de pkoluyum ama kullanmadım doktorum 1-2 ay serbest bıraktı olabilir dedi ama olmazsa diye korkuyorum:18:
askolsun bızı unutmussun?????Ben bir liste yapmayı deneyeyim bakayım:
2011 BEBEKLERİ:
Yaren- Sezin bebek
Güldenaz-
Tatlişoğlum-
HAMİLELER
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem
Elifce
Tubacozar
Sevtun
Crameren
HABER BEKLEDİKLERİMİZ
Ceylinirem(12 Mart)
Chnb(12 Mart)
Tubaaoz(15 Mart)
Fadik(18 Mart)
Yanlışım varsa düzeltin kızlar. Unuttuğum varsa da ekleyin. Daha güzel listeler yapmışlar başka yerlerde. Geliştirelim listemizi...
arkadaşlar merhaba,uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum,fakat bu topiğe ilk kez bu hafta girdim..bende sizler gibi aynı acıyı yaşıyorum,üç kere ikinci ay sonunda bebeklerimi kaybettim,yapılan araştırmalar neticesinde rahimimin T şeklinde olduğunu öğrendim.Prof.Yücel KARAMAN histereskopi operasyonumu gerçekleştirdi,fakat operasyondan üç ay sonra yine 8.haftada 4.kez kaybettim bebeğimi..yılmadan ve ümidimi yitirmeden tekrar denedik,bu kezde 8.haftada kanamam oldu fakat fazla değil,neyseki o kabus haftaya ait zinciri kırabilmiştim,hamileliğimin 19.haftasına varabilmek benim için bir mucizeydi.Mucize gerçek oluyor derken meydana gelen pembe bi akıntı akabinde doktora gittiğimde söylenen rahim ağzı 3.5 cm açılmış doğum başlamış demesiyle yıkıldım,şuan hala kendime gelebilmiş değilim..üstelik neden olduğu konusunda da net bi bilgi edinemedim doktorlardan..histereskopiden sonra tekrar düşük olunca ben doktorumu değiştirmiştim,yeni gittiğim doktor herşeyin yolunda gittiğini söylüyordu devamlı,hatta ben 12.haftamda dikiş gerekiyomu diye üç kez sormama rağmen gerek yok demişti,,rahim açılınca,doğum eylemi devlet hastanesinde oldu,ordaki doktorlar ise 12.haftada dikiş atılsaydı dururdu dediler,kendi doktoruma bana böyle dediler dediğimde çok kızdı ve onlar bu işi bilmiyorlar dedi ve ameliyatımı yapan önceki doktoruma suçu attı,operasyonun düzgün yapılmamıştır dedi bana..ben kime inanıcam kime güvenicem bilemiyorum...üstelik rahimde açılma olmadan önceki bi haftada benim rahimimde top gibi elime geliyodu bana magnezyum verdi,sonrasında akıntım arttı ve rengide tuhaflaştı,doktoruma söylediğimde bana magnezyum akıntı yapar dedi..sizce benim durumumda ihmal mi var? çok üzülüyorum
teşekkür ederim sevtun.Allah razı olsun..cümlemize Rabbim bu acıları yaşatmasın bir daha..ameliyattan sonra rahim filmi çektirmemiştim,şimdi tekrar çekilecek,filmde rahim hala T şeklinde ise ona tekrar gidicem,düzelmemiş hala diye ama benim Yücel Karaman a olan inancım ve güvenim hala mevcut..içimden bi ses rahimimin düzeldiğini ,bu gebeliğimi rahim ağzı yetmzliğinden kaybettiğimi düşünüyorum..şuan hala kanamam var,kanamadan sonra iyice araştırıp ,rahim ağzını ölçtürüp gerekirse bir sonraki hamilliğimde serklaj yaptırıcam..ben yücel beyde sgk ve özel sağlık sigortası geçmediği için bırakmak zorunda kalmıştım..tekrar hamile kaldığımda yine ona gitmeyi düşünüyorum,serklajda da iyi olduğunu duydum..sen şuan hamilesin sanırım ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaRabbim..canım o doktoru çok övüyolardı ama başın sagolsun benimde 5 haftaık 2 kayıbım var allahım bir daha dert acı vermesin işallah
hepinize teşekkür ederim kızlar inş sizlerde sağlıKLI hamile kalır ve bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız....kızımın adı İLKE....sizlere destek olup yazmaya devam edeceğim inş...
arkadaşlar merhaba,uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum,fakat bu topiğe ilk kez bu hafta girdim..bende sizler gibi aynı acıyı yaşıyorum,üç kere ikinci ay sonunda bebeklerimi kaybettim,yapılan araştırmalar neticesinde rahimimin T şeklinde olduğunu öğrendim.Prof.Yücel KARAMAN histereskopi operasyonumu gerçekleştirdi,fakat operasyondan üç ay sonra yine 8.haftada 4.kez kaybettim bebeğimi..yılmadan ve ümidimi yitirmeden tekrar denedik,bu kezde 8.haftada kanamam oldu fakat fazla değil,neyseki o kabus haftaya ait zinciri kırabilmiştim,hamileliğimin 19.haftasına varabilmek benim için bir mucizeydi.Mucize gerçek oluyor derken meydana gelen pembe bi akıntı akabinde doktora gittiğimde söylenen rahim ağzı 3.5 cm açılmış doğum başlamış demesiyle yıkıldım,şuan hala kendime gelebilmiş değilim..üstelik neden olduğu konusunda da net bi bilgi edinemedim doktorlardan..histereskopiden sonra tekrar düşük olunca ben doktorumu değiştirmiştim,yeni gittiğim doktor herşeyin yolunda gittiğini söylüyordu devamlı,hatta ben 12.haftamda dikiş gerekiyomu diye üç kez sormama rağmen gerek yok demişti,,rahim açılınca,doğum eylemi devlet hastanesinde oldu,ordaki doktorlar ise 12.haftada dikiş atılsaydı dururdu dediler,kendi doktoruma bana böyle dediler dediğimde çok kızdı ve onlar bu işi bilmiyorlar dedi ve ameliyatımı yapan önceki doktoruma suçu attı,operasyonun düzgün yapılmamıştır dedi bana..ben kime inanıcam kime güvenicem bilemiyorum...üstelik rahimde açılma olmadan önceki bi haftada benim rahimimde top gibi elime geliyodu bana magnezyum verdi,sonrasında akıntım arttı ve rengide tuhaflaştı,doktoruma söylediğimde bana magnezyum akıntı yapar dedi..sizce benim durumumda ihmal mi var? çok üzülüyorum
teşekkür ederim sevtun.Allah razı olsun..cümlemize Rabbim bu acıları yaşatmasın bir daha..ameliyattan sonra rahim filmi çektirmemiştim,şimdi tekrar çekilecek,filmde rahim hala T şeklinde ise ona tekrar gidicem,düzelmemiş hala diye ama benim Yücel Karaman a olan inancım ve güvenim hala mevcut..içimden bi ses rahimimin düzeldiğini ,bu gebeliğimi rahim ağzı yetmzliğinden kaybettiğimi düşünüyorum..şuan hala kanamam var,kanamadan sonra iyice araştırıp ,rahim ağzını ölçtürüp gerekirse bir sonraki hamilliğimde serklaj yaptırıcam..ben yücel beyde sgk ve özel sağlık sigortası geçmediği için bırakmak zorunda kalmıştım..tekrar hamile kaldığımda yine ona gitmeyi düşünüyorum,serklajda da iyi olduğunu duydum..sen şuan hamilesin sanırım ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaRabbim..
arkadaşlar merhaba,uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum,fakat bu topiğe ilk kez bu hafta girdim..bende sizler gibi aynı acıyı yaşıyorum,üç kere ikinci ay sonunda bebeklerimi kaybettim,yapılan araştırmalar neticesinde rahimimin T şeklinde olduğunu öğrendim.Prof.Yücel KARAMAN histereskopi operasyonumu gerçekleştirdi,fakat operasyondan üç ay sonra yine 8.haftada 4.kez kaybettim bebeğimi..yılmadan ve ümidimi yitirmeden tekrar denedik,bu kezde 8.haftada kanamam oldu fakat fazla değil,neyseki o kabus haftaya ait zinciri kırabilmiştim,hamileliğimin 19.haftasına varabilmek benim için bir mucizeydi.Mucize gerçek oluyor derken meydana gelen pembe bi akıntı akabinde doktora gittiğimde söylenen rahim ağzı 3.5 cm açılmış doğum başlamış demesiyle yıkıldım,şuan hala kendime gelebilmiş değilim..üstelik neden olduğu konusunda da net bi bilgi edinemedim doktorlardan..histereskopiden sonra tekrar düşük olunca ben doktorumu değiştirmiştim,yeni gittiğim doktor herşeyin yolunda gittiğini söylüyordu devamlı,hatta ben 12.haftamda dikiş gerekiyomu diye üç kez sormama rağmen gerek yok demişti,,rahim açılınca,doğum eylemi devlet hastanesinde oldu,ordaki doktorlar ise 12.haftada dikiş atılsaydı dururdu dediler,kendi doktoruma bana böyle dediler dediğimde çok kızdı ve onlar bu işi bilmiyorlar dedi ve ameliyatımı yapan önceki doktoruma suçu attı,operasyonun düzgün yapılmamıştır dedi bana..ben kime inanıcam kime güvenicem bilemiyorum...üstelik rahimde açılma olmadan önceki bi haftada benim rahimimde top gibi elime geliyodu bana magnezyum verdi,sonrasında akıntım arttı ve rengide tuhaflaştı,doktoruma söylediğimde bana magnezyum akıntı yapar dedi..sizce benim durumumda ihmal mi var? çok üzülüyorum[/QU
Canım çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin.Arkadaşım Yücel Kahramanı ben araştırmıştım hatta burda şimdi adını hatırlayamadığım bir arkadaşımız da sanırım ona bir opersayon yaptırmıştı.Beni bildiğim kadarıyla rahimde septum yada benzeri bir amaliyatda rahim ağzı yetersizliğine sebep oluyor hatta rahim ağzı yetersizliğini internetten araştırdığımda ilk yazan şeylerden biri rahimle ilgili geçirilen operasyonlar diyor.Ben doktor deilim ama canım bence 12 haftada dikilmeli diyen doktor doğru söylüyor.Kendi doktorun hatasını kabul etmek istemediği için gerek yoktu diyodur.Bende 17. haftada bebeğimi kaybettim benim doktorda bebeği ilk kaybettiğim zaman hayır rahim ağzı yetmezliği yok dedi şimdi gittiğim doktor ve ozaman konuyu danıştığım tüm doktorlar rahim ağzı yetmezliği olduğunu düşündüler.Canım kime güveneceğini şaşırmakta çok haklısın insan başına bunlar gelince kime inanacağınıı ne yapacağını bilemiyor.Yücel Kahramanı tv de gördüm araştırdımda çok başarılı olduğu söyleniyor ama tabi sen sana yaptığı operasyonu tekrar başka doktorlara danış.Lütfen güçlü ve umutlu olmaya çalış.Zaman herşeyin ilacı son olarak dikmeyi gerekli görmeyen doktorunun adını verebilirmisin ?
kızlar bu doktorları alıcaksınız içindede benimkini tabe böyle böyle yapıcaksınızarkadaşlar merhaba,uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum,fakat bu topiğe ilk kez bu hafta girdim..bende sizler gibi aynı acıyı yaşıyorum,üç kere ikinci ay sonunda bebeklerimi kaybettim,yapılan araştırmalar neticesinde rahimimin T şeklinde olduğunu öğrendim.Prof.Yücel KARAMAN histereskopi operasyonumu gerçekleştirdi,fakat operasyondan üç ay sonra yine 8.haftada 4.kez kaybettim bebeğimi..yılmadan ve ümidimi yitirmeden tekrar denedik,bu kezde 8.haftada kanamam oldu fakat fazla değil,neyseki o kabus haftaya ait zinciri kırabilmiştim,hamileliğimin 19.haftasına varabilmek benim için bir mucizeydi.Mucize gerçek oluyor derken meydana gelen pembe bi akıntı akabinde doktora gittiğimde söylenen rahim ağzı 3.5 cm açılmış doğum başlamış demesiyle yıkıldım,şuan hala kendime gelebilmiş değilim..üstelik neden olduğu konusunda da net bi bilgi edinemedim doktorlardan..histereskopiden sonra tekrar düşük olunca ben doktorumu değiştirmiştim,yeni gittiğim doktor herşeyin yolunda gittiğini söylüyordu devamlı,hatta ben 12.haftamda dikiş gerekiyomu diye üç kez sormama rağmen gerek yok demişti,,rahim açılınca,doğum eylemi devlet hastanesinde oldu,ordaki doktorlar ise 12.haftada dikiş atılsaydı dururdu dediler,kendi doktoruma bana böyle dediler dediğimde çok kızdı ve onlar bu işi bilmiyorlar dedi ve ameliyatımı yapan önceki doktoruma suçu attı,operasyonun düzgün yapılmamıştır dedi bana..ben kime inanıcam kime güvenicem bilemiyorum...üstelik rahimde açılma olmadan önceki bi haftada benim rahimimde top gibi elime geliyodu bana magnezyum verdi,sonrasında akıntım arttı ve rengide tuhaflaştı,doktoruma söylediğimde bana magnezyum akıntı yapar dedi..sizce benim durumumda ihmal mi var? çok üzülüyorum[/QU
Canım çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin.Arkadaşım Yücel Kahramanı ben araştırmıştım hatta burda şimdi adını hatırlayamadığım bir arkadaşımız da sanırım ona bir opersayon yaptırmıştı.Beni bildiğim kadarıyla rahimde septum yada benzeri bir amaliyatda rahim ağzı yetersizliğine sebep oluyor hatta rahim ağzı yetersizliğini internetten araştırdığımda ilk yazan şeylerden biri rahimle ilgili geçirilen operasyonlar diyor.Ben doktor deilim ama canım bence 12 haftada dikilmeli diyen doktor doğru söylüyor.Kendi doktorun hatasını kabul etmek istemediği için gerek yoktu diyodur.Bende 17. haftada bebeğimi kaybettim benim doktorda bebeği ilk kaybettiğim zaman hayır rahim ağzı yetmezliği yok dedi şimdi gittiğim doktor ve ozaman konuyu danıştığım tüm doktorlar rahim ağzı yetmezliği olduğunu düşündüler.Canım kime güveneceğini şaşırmakta çok haklısın insan başına bunlar gelince kime inanacağınıı ne yapacağını bilemiyor.Yücel Kahramanı tv de gördüm araştırdımda çok başarılı olduğu söyleniyor ama tabi sen sana yaptığı operasyonu tekrar başka doktorlara danış.Lütfen güçlü ve umutlu olmaya çalış.Zaman herşeyin ilacı son olarak dikmeyi gerekli görmeyen doktorunun adını verebilirmisin ?
canım onun muayenesi 250 tl etimiz ne butumuz ne güzel olabilir ama benimde rahimde ilkinde açıklık dogumdan sonra buldular 2 sinde açık dedim dikilicek doktor rahimin boyu iyi açıklık yok dedi 4 buçuk ayına kadar altan ultrosondan baktı yok dedi malesef okadar dememe dikmedi inanmadım 4 doktorada gittim aynı şeyi söylediler olan ogluma oldu hadi ilkinde bilmiyodum ikincşsşnde bildigim halde dırettim dikin diye ama mesmeliye almadılar beni ekimin 22 dogum yaptım yavrum bırakıp gitti ocakta vesile olun dedi bende pko var zor hamile kalırım dedim ama allahıma şükür bebegimin dogucagı gün yani 23 şubatta yani hamile oldugumu ögrendin allahım tez zamanda sizlerede versin işşallah daha keseyi görmediler ama degerim çok yüksek 4356 çıktı degerim salı gidicez bebegin kesesini görmeye
teşekkür ederim sevtun.Allah razı olsun..cümlemize Rabbim bu acıları yaşatmasın bir daha..ameliyattan sonra rahim filmi çektirmemiştim,şimdi tekrar çekilecek,filmde rahim hala T şeklinde ise ona tekrar gidicem,düzelmemiş hala diye ama benim Yücel Karaman a olan inancım ve güvenim hala mevcut..içimden bi ses rahimimin düzeldiğini ,bu gebeliğimi rahim ağzı yetmzliğinden kaybettiğimi düşünüyorum..şuan hala kanamam var,kanamadan sonra iyice araştırıp ,rahim ağzını ölçtürüp gerekirse bir sonraki hamilliğimde serklaj yaptırıcam..ben yücel beyde sgk ve özel sağlık sigortası geçmediği için bırakmak zorunda kalmıştım..tekrar hamile kaldığımda yine ona gitmeyi düşünüyorum,serklajda da iyi olduğunu duydum..sen şuan hamilesin sanırım ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaRabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?