- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.581
arkadaşlar merhaba,uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum,fakat bu topiğe ilk kez bu hafta girdim..bende sizler gibi aynı acıyı yaşıyorum,üç kere ikinci ay sonunda bebeklerimi kaybettim,yapılan araştırmalar neticesinde rahimimin T şeklinde olduğunu öğrendim.Prof.Yücel KARAMAN histereskopi operasyonumu gerçekleştirdi,fakat operasyondan üç ay sonra yine 8.haftada 4.kez kaybettim bebeğimi..yılmadan ve ümidimi yitirmeden tekrar denedik,bu kezde 8.haftada kanamam oldu fakat fazla değil,neyseki o kabus haftaya ait zinciri kırabilmiştim,hamileliğimin 19.haftasına varabilmek benim için bir mucizeydi.Mucize gerçek oluyor derken meydana gelen pembe bi akıntı akabinde doktora gittiğimde söylenen rahim ağzı 3.5 cm açılmış doğum başlamış demesiyle yıkıldım,şuan hala kendime gelebilmiş değilim..üstelik neden olduğu konusunda da net bi bilgi edinemedim doktorlardan..histereskopiden sonra tekrar düşük olunca ben doktorumu değiştirmiştim,yeni gittiğim doktor herşeyin yolunda gittiğini söylüyordu devamlı,hatta ben 12.haftamda dikiş gerekiyomu diye üç kez sormama rağmen gerek yok demişti,,rahim açılınca,doğum eylemi devlet hastanesinde oldu,ordaki doktorlar ise 12.haftada dikiş atılsaydı dururdu dediler,kendi doktoruma bana böyle dediler dediğimde çok kızdı ve onlar bu işi bilmiyorlar dedi ve ameliyatımı yapan önceki doktoruma suçu attı,operasyonun düzgün yapılmamıştır dedi bana..ben kime inanıcam kime güvenicem bilemiyorum...üstelik rahimde açılma olmadan önceki bi haftada benim rahimimde top gibi elime geliyodu bana magnezyum verdi,sonrasında akıntım arttı ve rengide tuhaflaştı,doktoruma söylediğimde bana magnezyum akıntı yapar dedi..sizce benim durumumda ihmal mi var? çok üzülüyorum[/QU
Canım çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin.Arkadaşım Yücel Kahramanı ben araştırmıştım hatta burda şimdi adını hatırlayamadığım bir arkadaşımız da sanırım ona bir opersayon yaptırmıştı.Beni bildiğim kadarıyla rahimde septum yada benzeri bir amaliyatda rahim ağzı yetersizliğine sebep oluyor hatta rahim ağzı yetersizliğini internetten araştırdığımda ilk yazan şeylerden biri rahimle ilgili geçirilen operasyonlar diyor.Ben doktor deilim ama canım bence 12 haftada dikilmeli diyen doktor doğru söylüyor.Kendi doktorun hatasını kabul etmek istemediği için gerek yoktu diyodur.Bende 17. haftada bebeğimi kaybettim benim doktorda bebeği ilk kaybettiğim zaman hayır rahim ağzı yetmezliği yok dedi şimdi gittiğim doktor ve ozaman konuyu danıştığım tüm doktorlar rahim ağzı yetmezliği olduğunu düşündüler.Canım kime güveneceğini şaşırmakta çok haklısın insan başına bunlar gelince kime inanacağınıı ne yapacağını bilemiyor.Yücel Kahramanı tv de gördüm araştırdımda çok başarılı olduğu söyleniyor ama tabi sen sana yaptığı operasyonu tekrar başka doktorlara danış.Lütfen güçlü ve umutlu olmaya çalış.Zaman herşeyin ilacı son olarak dikmeyi gerekli görmeyen doktorunun adını verebilirmisin ?
son gebeliğimi takip edip dikişe gerek yok diyen (üstelik dört buçuk ay boyunca hiç alttan muayene etmedi) doktoruma dün gittim ilk kez.doğumum devlet hastanesinde olmuştu..ben hastaneye yatış yaptığım gün pazardı kendisine telefondan ulaştım ve ben devlet hastanesindeyim kendimi teslim edeyimmi naapayım dediğimde bana tabi tabii onlarda konusunda uzman ve ben ne yapacaksam onlarda aynısını yapacaktır dedi..dün kendisinegittim, ümr.araştırma hastanesi klinik şefi bana dikiş atılmalıydı dedi dediğimde bana onlar bu işi bilmiyorlar kimbilir nasıl klinik şefi oldu dedi,ben bu mesleğe 25 senemi verdim diyerek ses tonunu da yükselterek '' ben serklajın allahını bilirim,preparın allahını bilirim'' deyip kovmaktan beter etti,kendisi erdem hastanesi tüp bebek sorumlusu doç.serap yaltı hanımefendi...
Sair ben 2 gün önce çektirdim.Çekilmeden önce çok korktum çünkü araştırınca çok ağrı sızı olur yazmışlar sana yakın mı bilemiyorum ama şişlide ecomar var ben çok memnun kaldım hiç ağrım acı olmadı.Eğer ağrı sızı kişiye göre değişmiyosa tavsiye ederim canım.Sair, Yücel Kahramı bende gitmek için araştırdım ama bana giden bazı arkadaşlar şöyle bir bilgi verdiler Kendisinin tüp bebek merkezi olduğu için gerekli işlemleri yaptıktıktan sonra takibi yanındaki doktorlara yaptırıyormuş bizim durumumuz özel olduğu için ben sürekli ilgilenen bir doktor olması açısından n.taşınada başka bir prof buldum ona gidiyorum.
doğru doktoru bulmak çok önemli,ben rahim filmi nedir bilmezdim hiç bi doktorda benden rahim filmi istemedi,boşu boşuna üç düşük yaşadım ben..son gittiğim doktorda dikişe gerek yok dedi üstelik hiç bi zamanda alttan muayene etmedi beni..ben sorduğumda da duran bebeği elimizlemi düşürelim dedi,kendine güvenemedi heralde serklaj konusunda..açılma olup doğum başladıktan sonra devlet hastanesi doktorları dikiş atılmalıydı dedi. Allahım vicdanlı doktorlara düşürsün..Bizi bizden başkası anlamaz,yaşayan bilir..benimde kızım gözümün önünde gitti,doyamadan,koklayamadan..rahmetli ablamın mezarına gömdük yavrumu..başka kızkardeşim yok,hamileyken kızımın teyzesi olmayacak derdim bizden önce teyzesine kavuştu yavrum
Canım için nasıl acıyor tahmin ediyorum benimde oğlum melek oldu bizde çok genç yaşta kaybettiğimiz dayımın yanında yatıyor.Ben dayımı hiç görmedim ama herkes melek gibi bir insan olduğunu vicdanlı sevgi dolu olduğunu anlatıyorlar içim rahatlıyor onun yanında diye.Ben önceleri çıldıracak gibi oluyordum şimdi zaman geçtikçe rahatladım biraz bebişim yanımda deil kalbimde dokunamasamda sevemesemde çok seviyorum onu.Allah birdaha hiçbirimize yaşatmasınn
doğru doktoru bulmak çok önemli,ben rahim filmi nedir bilmezdim hiç bi doktorda benden rahim filmi istemedi,boşu boşuna üç düşük yaşadım ben..son gittiğim doktorda dikişe gerek yok dedi üstelik hiç bi zamanda alttan muayene etmedi beni..ben sorduğumda da duran bebeği elimizlemi düşürelim dedi,kendine güvenemedi heralde serklaj konusunda..açılma olup doğum başladıktan sonra devlet hastanesi doktorları dikiş atılmalıydı dedi. Allahım vicdanlı doktorlara düşürsün..Bizi bizden başkası anlamaz,yaşayan bilir..benimde kızım gözümün önünde gitti,doyamadan,koklayamadan..rahmetli ablamın mezarına gömdük yavrumu..başka kızkardeşim yok,hamileyken kızımın teyzesi olmayacak derdim bizden önce teyzesine kavuştu yavrum
teşekkür ederim regrete, zaten uzunca bi süre hamile kalmayı düşünemiyorum,vücudum son üç yılda yeteri kadar yıprandı,işin bir de psikolojik tarafı var
son gebeliğimi takip edip dikişe gerek yok diyen (üstelik dört buçuk ay boyunca hiç alttan muayene etmedi) doktoruma dün gittim ilk kez.doğumum devlet hastanesinde olmuştu..ben hastaneye yatış yaptığım gün pazardı kendisine telefondan ulaştım ve ben devlet hastanesindeyim kendimi teslim edeyimmi naapayım dediğimde bana tabi tabii onlarda konusunda uzman ve ben ne yapacaksam onlarda aynısını yapacaktır dedi..dün kendisinegittim, ümr.araştırma hastanesi klinik şefi bana dikiş atılmalıydı dedi dediğimde bana onlar bu işi bilmiyorlar kimbilir nasıl klinik şefi oldu dedi,ben bu mesleğe 25 senemi verdim diyerek ses tonunu da yükselterek '' ben serklajın allahını bilirim,preparın allahını bilirim'' deyip kovmaktan beter etti,kendisi erdem hastanesi tüp bebek sorumlusu doç.serap yaltı hanımefendi...
neden ben dememek için kendimi nasıl tutuyorum bi bilsen,çevremde sorunlu gebelik yaşayan bi kişi bile yok,bu siteye girmesem,sizleri bulmasam belki de isyankar olacaktım Allah korusun..acım henüz çok taze,ağlama krizlerim oluyo devamlı,nasıl atlatıcam bilemiyorum..uzun bi ara da vermek istemiyorum yaşımdan dolayı,ne yapıcam ben.Allah hepimize dayanma gücü ve sabır versin
Canım okadar çok varki bebeğini bu yada başka nedenle kaybetmiş anneler.Bende bebeğimi ilk kaybettiğim zamanlar ağlama krizlerine giriyordum kötü kötü şeyler düşünüyordum Allah affetsin ama.Zamanla Allaha sığınarak dua ederek içimi biraz rahatlattım.Bu site zaten kan gibi geliyor baştan sona okudum ben burayı çok iyi geldi bana sanada tavsiye ederim.Zaman buldukça oku çevrende eğer seni anlamayan insanlar varsa uzak dur onlardan çünkü sadece yaşayan anlıyor nasıl bir acı olduğunu.Eğer çok kötü olursan psikolojik yardım al ben ilk başlarda okdar kötüydüm ki gidecektim psikolağa.Panik atak belirtilerim bile oldu ama geçti şimdi çok şükür .Senin nekadar oldu canım?.Ben daha önce paylaştım burda bir psikoloji sitesinden aldığım bir yazıyı hamile bir kadının bebeğini kaybetmesinin ölüm acısından bir farkı olmadığını acının uzun sürebileceğini eğer çok şiddetliyse doktora başvurulabileceğini yazıyordu.Ağlamak bana iyi geliyordu rahatlıyordum ben.Atlatacaksın bak zamanla göreceksin burda ne acılar paylaşıldı ne mutluluklar paylaşılıyor.Sen yaz canın sıkıldıkça hep beraber atlatırız paylaşa paylaşa Ağlamaktan çekinme doyasıya ağla tabi yaşıyacağız acımız kolay mı başımıza gelen ama zamanla azalacağını unutma lütfen Umudunu kaybetme bak bi bakacaksın zaman geçmiş sende kendini iyi hissediyor olacaksınnn
Allah razı olsun öncelikle..benim çok yeni,21 şubatta kaybettim bebeğimi..ağlamak iyi geliyor evet,ama çevreye güçlü görünmeye çalışmak yoruyo beni,kimsenin bana acımasını da istemiyorum bu daha da üzüyo,sahte geliyo herşey..Allahtan geldi ona gitti,kim bilebilirki yarın ne olacağını..atlatıcam inşallah..
siteyi bayadır takip ediyorum,deneyimlerden faydalanmak adına,beni tekrar yüreklendirmesi için tüm mutlu sonları okuyorum,iyi geliyor.
arkadaşlar merhaba,uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum,fakat bu topiğe ilk kez bu hafta girdim..bende sizler gibi aynı acıyı yaşıyorum,üç kere ikinci ay sonunda bebeklerimi kaybettim,yapılan araştırmalar neticesinde rahimimin T şeklinde olduğunu öğrendim.Prof.Yücel KARAMAN histereskopi operasyonumu gerçekleştirdi,fakat operasyondan üç ay sonra yine 8.haftada 4.kez kaybettim bebeğimi..yılmadan ve ümidimi yitirmeden tekrar denedik,bu kezde 8.haftada kanamam oldu fakat fazla değil,neyseki o kabus haftaya ait zinciri kırabilmiştim,hamileliğimin 19.haftasına varabilmek benim için bir mucizeydi.Mucize gerçek oluyor derken meydana gelen pembe bi akıntı akabinde doktora gittiğimde söylenen rahim ağzı 3.5 cm açılmış doğum başlamış demesiyle yıkıldım,şuan hala kendime gelebilmiş değilim..üstelik neden olduğu konusunda da net bi bilgi edinemedim doktorlardan..histereskopiden sonra tekrar düşük olunca ben doktorumu değiştirmiştim,yeni gittiğim doktor herşeyin yolunda gittiğini söylüyordu devamlı,hatta ben 12.haftamda dikiş gerekiyomu diye üç kez sormama rağmen gerek yok demişti,,rahim açılınca,doğum eylemi devlet hastanesinde oldu,ordaki doktorlar ise 12.haftada dikiş atılsaydı dururdu dediler,kendi doktoruma bana böyle dediler dediğimde çok kızdı ve onlar bu işi bilmiyorlar dedi ve ameliyatımı yapan önceki doktoruma suçu attı,operasyonun düzgün yapılmamıştır dedi bana..ben kime inanıcam kime güvenicem bilemiyorum...üstelik rahimde açılma olmadan önceki bi haftada benim rahimimde top gibi elime geliyodu bana magnezyum verdi,sonrasında akıntım arttı ve rengide tuhaflaştı,doktoruma söylediğimde bana magnezyum akıntı yapar dedi..sizce benim durumumda ihmal mi var? çok üzülüyorum
canım inan beni anlatmışsın benim doktorda serklaj yaparsan iltaap olur rahimin bebegin düşer dedi allahım onu vicdanıyla başbaşa bırakıyorum allahım buranın butarı var ama birde bunu öteki tarafı var allahım nasıl biliyosa öyle yapsın yaradandoğru doktoru bulmak çok önemli,ben rahim filmi nedir bilmezdim hiç bi doktorda benden rahim filmi istemedi,boşu boşuna üç düşük yaşadım ben..son gittiğim doktorda dikişe gerek yok dedi üstelik hiç bi zamanda alttan muayene etmedi beni..ben sorduğumda da duran bebeği elimizlemi düşürelim dedi,kendine güvenemedi heralde serklaj konusunda..açılma olup doğum başladıktan sonra devlet hastanesi doktorları dikiş atılmalıydı dedi. Allahım vicdanlı doktorlara düşürsün..Bizi bizden başkası anlamaz,yaşayan bilir..benimde kızım gözümün önünde gitti,doyamadan,koklayamadan..rahmetli ablamın mezarına gömdük yavrumu..başka kızkardeşim yok,hamileyken kızımın teyzesi olmayacak derdim bizden önce teyzesine kavuştu yavrum
Allah razı olsun öncelikle..benim çok yeni,21 şubatta kaybettim bebeğimi..ağlamak iyi geliyor evet,ama çevreye güçlü görünmeye çalışmak yoruyo beni,kimsenin bana acımasını da istemiyorum bu daha da üzüyo,sahte geliyo herşey..Allahtan geldi ona gitti,kim bilebilirki yarın ne olacağını..atlatıcam inşallah..
siteyi bayadır takip ediyorum,deneyimlerden faydalanmak adına,beni tekrar yüreklendirmesi için tüm mutlu sonları okuyorum,iyi geliyor.
Haftaları tahmini yaptım. Sıralamada hatalar olabilir. Muhtemel doğum tarihlerini yazarsanız arkadaşlar daha doğru sıralama yapabiliriz. Tekrar unuttuklarımdan özür diliyorum...
Öncelikle başın sağolsun canım. Acın çok taze. İnşallah Allah'ım bir daha yaşatmasın. Ben de 22 Haziran'da erken doğum yapmıştım. 27 Haziran'da kaybetmiştim oğlumu. 25. haftalık 800 gramdı. Acını buradaki insanlardan daha iyi anlayan olmayacaktır. Ben burayı geç farkettim. Regrete'nin dediği gibi burası bizim yaralarımızı sarmaya yardımcı oluyor.Geçmişi okursan sana çok şey kazandıracaktır. Allah'ım sabırlar versin canım...
# chnb
# Fadik
# sair
# nuray_dyn
şefkatli bacınız geldi bebikler nasılsınız bugün
ya ben çok üşüyorum niden acaba okadarda sıcak burası acaba kanımmı yok ne doktora dedim çarpıntım oluyo diye panik atagım dedimdeguatır testi yapalım dedi bende panik atak bebege bir şey yaparmı dedim korkma dedi bir şey yapmaz ama dedi stersten uzak dur dedi beni strese sokan şeylerden uzak duruyorum ben artık çünkü karnımdaki çok önemli hemde çok yavrum için dayanmam lazım annesine çünkü çok ihtiyacı var yavrumun
Canım sana pıhtılaşma ile ilgili tahlil yapıldı mı? İlk gebeliklerinde sanki pıhtılaşma sorunu var gibi geldi bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?