- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.601
Gerçekten çok üzücü canım. Ama bizim hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır vardır. Ama yine de insan çok üzülüyor. Bizim ailelerimiz İstanbul'da. Biz bebeğimizi Hatay'a defnettik. Hiçbir ilgimiz olmayan bir memlekete. Bebeğimin yanında bebekler ve çocuklar var. Onların ailelerine de Rabb'im sabırlar versin...
canım inan beni anlatmışsın benim doktorda serklaj yaparsan iltaap olur rahimin bebegin düşer dedi allahım onu vicdanıyla başbaşa bırakıyorum allahım buranın butarı var ama birde bunu öteki tarafı var allahım nasıl biliyosa öyle yapsın yaradan
canım daha çok yeni allahım sabır versin işşallah deyim sana bir daha başımıza vermez yaradan çünkü çok zorşimd 3 hamileyim ama aklım gidiyo bunuda kaybedicem diye:18::18::18:
canım gerçekten ayağını sürümüşsün... doktorum pazartesi alalım dikişlerini dedi bana da :))
gerçi dikişler alınır alınmaz doğum başlayacak değil mutlaka ama belki de başlar
bilmiyorum... biraz heyecanlandım ben de...
canım sana tekrar tekrar kolay bir doğum diliyorum sana... Allah bi avazda kurtarsın canım... darısı başımıza..
kızlaaaaaarrrr çok heyecanlandım valla.... pazartesi hemen başlarsa doğum diye :)))
sevtuncum bir sonraki randevuda görürsün inşallah bebeciği....
crameren tebrik ederim... inşallah iyi geçer herşey...
bu arada bu ay vesile olan herkes çift çizgiyi görür inşallah :)))
canımcım hadi hayırlısı.benimde pazartesi günü kendi doktorumda kontrolüm var.dün kasıklarımda çok ağrım oldu, yakındaki bir kliniğe gidip ultrasona girdim,nst ye bağlandım.çok şükür doğum ağrısı değil dedi doktor. dikişli olduğun için bebek baskısından kaynaklanıyordur korkma dedi.benim beişim de 2600gr. olmuş.ama diğer ölçümler 34+6 ile uyumlu çıktı. gerçi usg farkı da olabilir. bakalım pazartesi kendi doktorum ne diyecek. benim baskılarım ve dikiş yerinde acı oluyor. sende de varmı bunlar.özellikle bebek çok hareketli olduğunda batma şeklinde ağrı hissediyorum rahim ağzımda, sanki patlayacak gibi geliyor dikiş..valla bakarsın arkadaşım ben de 40'ı görürmüşüm yaren ve güldenaz gibiaklıma gelmiyo değil.. ama bu saatten sonra bebek sağ ve sağlıklı oldukça herşeye razıyım chnb... istediği zaman gelsin artık darısı senin ve buradaki tüm arkadaşlarımın başına...
tatlişoğlum şu sıralar bebişini almış olmalı kucağına :81::81::81:
nuraycığım sen nasılsın??? senin de pazartesi doktor randevun var ama.. bakalım hayırlısı... tatlişoğlumdan sonra ipi hangimiz kucaklayacağız... benim bebiş 2600 grmmış.. son 10 günde sadece 100 gr. almış.. yine de haftasıyla uyumlu.. pzt. dikişleri aldırmaya gittiğimde iyi bir bakacak bebeğe... bakalım ne olacak????
eylemcim iyi ki yapmışsın o kaçamağı... artık ben de bol bol yapıcam kaçamak doğuma kadar inşallah...
ccanım benim çok şükür geldin bu günlere, panik yok. aklına kötüsünü getirme bundan sonra.beslenmene dikkat et, bebişini büyütmeye çalış, sadece onu düşün. zaten en riskli dönemi atlattın, 32 leride 36 larıda görürsün inşallah allahın izniyle.Selam kızlar dr dan geldik ama haberler pek iyi değil rahim ağzım 2.2den 1.8 e düşmüş wc harici kesin yatış artık yemek yerken yastığını yükseltirsin okadar dedi..bebişim 1250gr,39cm haftasıyla günüyle uyumlu..nidilat ve progestanı günde 4 e çıkardı birde akciğer gelişimi için celeston yapıcaz yarın 2 doz 12 saat arayla..15gün sonra kontrol eğer kısalma devam ederse hastaneye yatıcakmışım inşallah etmez28 i gördük inşallah 32yide görürüz dua edin nolur bize..
canım benim. çok şükür sende kavuştun bebişine. kızına sağlıklı uzun ömürler diliyorum. gözünüz aydın, arkandan geliyoruz safakla :))ilke kızımız adıyla yaşasın .ikinizi de öpüyorum.kızlarr doğum yaptım şükür ben ve kızım iyiyiz.şimda hastanedeyim.kızım 3 kg doğdu. sizlerede haber veriyim dedim.darısı sizlerin başınaa..
Evet canım, sakin olmaya çalış, bunu yapabilirsin. Bak birçok arkadaşımız sorunlardan sonra bebeklerini kucağına aldı. Onları düşün hep mutlu ol canım. Bu arada ilişki konusunda bir şey dedi mi doktor? Protein s ve c tahlili yaptırmış mıydın? Bugün iyiyim canım. Bu ay stresli günler geçirdim biliyorsun. İnşallah artık daha iyi günler görürüz beraber...
bu ay işşallah benim peşime takılırsın belkim ne dersin senle sayarız günlerimiziEvet canım, sakin olmaya çalış, bunu yapabilirsin. Bak birçok arkadaşımız sorunlardan sonra bebeklerini kucağına aldı. Onları düşün hep mutlu ol canım. Bu arada ilişki konusunda bir şey dedi mi doktor? Protein s ve c tahlili yaptırmış mıydın? Bugün iyiyim canım. Bu ay stresli günler geçirdim biliyorsun. İnşallah artık daha iyi günler görürüz beraber...
öyle canım allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım herşey allahtan ne yapalım demi elden bir şey gelse keşkeAllah vicdan sahibi doktorlara düşürsün hepimizi..seni anlayabiliyorum canım,hamile kaldığımı öğrendiğim ilk günden itibaren yatarak geçti günlerim,zaman geçmek bilmiyodu,günleri değil saatleri sayıyordum,bişey olacak diye doktor kontrollerine giderken bile tedirgin oluyordum,her hafta onun günbe gün büyüdüğünü görmek,yapılan ikili üçlü testlerde sağlıklı olduğunu görmek beni nasıl mutlu ediyordu..Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı,bi dahaki hamileliğimde üzerimdeki bu korkuyu nasıl atarım bilmiyorum..vazgeçmekte istemiyorum,bi bebeğim olmasını çok istiyorum,kendimden çok eşime üzülüyorum,o çevremizdeki çocukları sevdikçe ben kendimi tutamayıp ağlıyorum
canımcım hadi hayırlısı.benimde pazartesi günü kendi doktorumda kontrolüm var.dün kasıklarımda çok ağrım oldu, yakındaki bir kliniğe gidip ultrasona girdim,nst ye bağlandım.çok şükür doğum ağrısı değil dedi doktor. dikişli olduğun için bebek baskısından kaynaklanıyordur korkma dedi.benim beişim de 2600gr. olmuş.ama diğer ölçümler 34+6 ile uyumlu çıktı. gerçi usg farkı da olabilir. bakalım pazartesi kendi doktorum ne diyecek. benim baskılarım ve dikiş yerinde acı oluyor. sende de varmı bunlar.özellikle bebek çok hareketli olduğunda batma şeklinde ağrı hissediyorum rahim ağzımda, sanki patlayacak gibi geliyor dikiş..
ccanım benim çok şükür geldin bu günlere, panik yok. aklına kötüsünü getirme bundan sonra.beslenmene dikkat et, bebişini büyütmeye çalış, sadece onu düşün. zaten en riskli dönemi atlattın, 32 leride 36 larıda görürsün inşallah allahın izniyle.
canım benim. çok şükür sende kavuştun bebişine. kızına sağlıklı uzun ömürler diliyorum. gözünüz aydın, arkandan geliyoruz safakla :))ilke kızımız adıyla yaşasın .ikinizi de öpüyorum.
sevtuncum, sende çizelgeni yapmışsın,hayırlı olsun inşallah o çizelgede 40 ları görürüz.
canım yaramazlık yok dediolsada benimki yanaşmaz garip 2 gebeligimdede yanaşmadıki yavruma bir şey olur diye dün bir agzını yolladım dediki ben orta katı kiraya verdim kiracı gününü doldursun bakarız dedi ozaman bu arada guatır testi birde gebelikte rütin testler varya onalrı istedi daha bir şey istemedi senin dedigin testler içinde yokmudur acaba kardeş
Tatlşoğlum bebek nasıl? İlke yoruyor mu annesini? Oğlun nasıl karşıladı bebeği?
# chnb
# Fadik
# sair
# nuray_dyn
şefkatli bacınız geldi bebikler nasılsınız bugün
ya ben çok üşüyorum niden acaba okadarda sıcak burası acaba kanımmı yok ne doktora dedim çarpıntım oluyo diye panik atagım dedimdeguatır testi yapalım dedi bende panik atak bebege bir şey yaparmı dedim korkma dedi bir şey yapmaz ama dedi stersten uzak dur dedi beni strese sokan şeylerden uzak duruyorum ben artık çünkü karnımdaki çok önemli hemde çok yavrum için dayanmam lazım annesine çünkü çok ihtiyacı var yavrumun
Allah vicdan sahibi doktorlara düşürsün hepimizi..seni anlayabiliyorum canım,hamile kaldığımı öğrendiğim ilk günden itibaren yatarak geçti günlerim,zaman geçmek bilmiyodu,günleri değil saatleri sayıyordum,bişey olacak diye doktor kontrollerine giderken bile tedirgin oluyordum,her hafta onun günbe gün büyüdüğünü görmek,yapılan ikili üçlü testlerde sağlıklı olduğunu görmek beni nasıl mutlu ediyordu..Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı,bi dahaki hamileliğimde üzerimdeki bu korkuyu nasıl atarım bilmiyorum..vazgeçmekte istemiyorum,bi bebeğim olmasını çok istiyorum,kendimden çok eşime üzülüyorum,o çevremizdeki çocukları sevdikçe ben kendimi tutamayıp ağlıyorum
Ha bu arada kızlar hastanenin şikayet köşesine mail atmıştım. Gelip hsg cdnizi alabilirsiniz yazmışlar. O gün silindi demişlerdi. Şimdi böyle yazmışlar. Histeroskopi ile ilgili bir şey yazmamışlar. Şaşırdım ve sevindim doğrusu...
Dediğim pıhtılaşma testi galiba. Guatırı istemesi iyi olmuş. O da erken doğuma neden olabiliyormuş. Benim doktorum da hamileyken yaptırmıştı. Düşük çıkınca da dahiliyeye de takip altına girmiştim. Hamilelik sonlanınca da normale dönmüştü. İlişki için de doğru bir karar bencede. Biz evleneli 10, 5 sene oldu. Eşim 8 ay askere gitti. 3 yıl doktoraya İstanbul'a. 1 yıl görümcemlerle aynı evde kaldık. Yazları Trabzon'a giderdi, bazen ben de. Ama hep kalabalık. Hamileliklerimde hep yasaktı. Yara yaktırdım yasaktı. Evlendik ama görüyorsun işte. Şimdi hamile olursam yine yasak. Zavallı evlendiğine benimle pişman olmuş mudur?
Üzme canım kendini sende Allahın izniyle zamanı gelince alacaksın kollarına bebişini içini ferah tut.
regrete merhaba,yine burdayım ben,okudukça umutlanıyorum,gidemiyorum :)
senin bir kaybınmı vardı? kaçıncı ayında olmuştu? kaç yaşındasın,merakımı mazur gör noolur
Üzme canım kendini sende Allahın izniyle zamanı gelince alacaksın kollarına bebişini içini ferah tut.
regrete merhaba,yine burdayım ben,okudukça umutlanıyorum,gidemiyorum :)
senin bir kaybınmı vardı? kaçıncı ayında olmuştu? kaç yaşındasın,merakımı mazur gör noolur
Canım bende senin gibiydim sabahlara kadar okudum, rahatlatıyo seni önemli önemli olan bu.Evet canım bir kaybım var benim 17 haftalık kaybettim.Ben 32 yaşındayım canım yılın 2.ayında doğunca yaşı erken alıyorum malesef.28 yaşında evlendim ben evliliğim biraz otursun derken 30 oldum sonrada 30 geçtim nede olsa diye yine erteledim :) hamile kaldığımda 31 yaşımdaydım süpriz bebekti planlı deildi ben 6 ay sonra falan düşünüyordum.Nese olunca sevindik hesap yapıyordum ben 52 olunca oğlum 20 olacak diye kısmet olmadı(.Şimdide bazı şeyler nedeni ile yine erteledik yazdan sonra düşünüyorum Allah kısmet ederse.Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim çevremde bütün arkadaşlarım 30 u geçirdiler kimi 31 de var 33 de 35 de sen canını sıkma neolur.Bak hamile kalmanda sorun yok şimdi gerekli herşeyi de yaparsın önlemini alır biraz vicudunu dinledirir alırsın kucağına çocuğunu Allahın izniyle
Canım bende senin gibiydim sabahlara kadar okudum, rahatlatıyo seni önemli önemli olan bu.Evet canım bir kaybım var benim 17 haftalık kaybettim.Ben 32 yaşındayım canım yılın 2.ayında doğunca yaşı erken alıyorum malesef.28 yaşında evlendim ben evliliğim biraz otursun derken 30 oldum sonrada 30 geçtim nede olsa diye yine erteledim :) hamile kaldığımda 31 yaşımdaydım süpriz bebekti planlı deildi ben 6 ay sonra falan düşünüyordum.Nese olunca sevindik hesap yapıyordum ben 52 olunca oğlum 20 olacak diye kısmet olmadı(.Şimdide bazı şeyler nedeni ile yine erteledik yazdan sonra düşünüyorum Allah kısmet ederse.Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim çevremde bütün arkadaşlarım 30 u geçirdiler kimi 31 de var 33 de 35 de sen canını sıkma neolur.Bak hamile kalmanda sorun yok şimdi gerekli herşeyi de yaparsın önlemini alır biraz vicudunu dinledirir alırsın kucağına çocuğunu Allahın izniyle
bende 31 yaşındayım..hayatta hiçbirşey planlı olmuyormuş bunu anladım,ben 23 yaşında evlendim fakat iş güç borç harç derken devamlı erteledik,nerdem bilicem başıma bunlar gelicek..28 yaşımda anne olmayı planlıyordum olmadı,şimdi üç buçuk yıl geçti hala uğraşıyoruz,bizde şimdi en az bir yıl kadar ara verdik,ama nasıl sabırsızım.. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..
bende 31 yaşındayım..hayatta hiçbirşey planlı olmuyormuş bunu anladım,ben 23 yaşında evlendim fakat iş güç borç harç derken devamlı erteledik,nerdem bilicem başıma bunlar gelicek..28 yaşımda anne olmayı planlıyordum olmadı,şimdi üç buçuk yıl geçti hala uğraşıyoruz,bizde şimdi en az bir yıl kadar ara verdik,ama nasıl sabırsızım.. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..[/QUOTE
Evet insan bilemiyor erteliyor plan yapıyor.Bana dediklerinde bozuluyorum ama artık iş güç o bu derken eskisi gibi erken çocuk sahibi olmuyor insanlar yaşım geçiyor diye düşünme hiçbirşey yok yaşında, biraz öncede yazdım benim 30 dan önce anne olan arkadaşım yok hepsininde gayet sağlıklı çocukları var.Benim ilk gittiğim doktor bebeği kaybettikten sonra bana yaşınız küçük deil 3 ay sonra tekrar yaparsınız demişti nasıl sinir oldum anlatamam.Olaydan sonra doktoru değiştirdim hem ilk doktorumun bana yanlış şeyler söylediğini hemde gençsiniz kendinizi hazır hissetiğinizde yaparsınız dedi rahatladım valla :))Sen şimdi kendine doktor buldun mu kime gideceksin canım içene sinene kadar araştır
bende 31 yaşındayım..hayatta hiçbirşey planlı olmuyormuş bunu anladım,ben 23 yaşında evlendim fakat iş güç borç harç derken devamlı erteledik,nerdem bilicem başıma bunlar gelicek..28 yaşımda anne olmayı planlıyordum olmadı,şimdi üç buçuk yıl geçti hala uğraşıyoruz,bizde şimdi en az bir yıl kadar ara verdik,ama nasıl sabırsızım.. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..
bende 31 yaşındayım..hayatta hiçbirşey planlı olmuyormuş bunu anladım,ben 23 yaşında evlendim fakat iş güç borç harç derken devamlı erteledik,nerdem bilicem başıma bunlar gelicek..28 yaşımda anne olmayı planlıyordum olmadı,şimdi üç buçuk yıl geçti hala uğraşıyoruz,bizde şimdi en az bir yıl kadar ara verdik,ama nasıl sabırsızım.. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..[/QUOTE
Evet insan bilemiyor erteliyor plan yapıyor.Bana dediklerinde bozuluyorum ama artık iş güç o bu derken eskisi gibi erken çocuk sahibi olmuyor insanlar yaşım geçiyor diye düşünme hiçbirşey yok yaşında, biraz öncede yazdım benim 30 dan önce anne olan arkadaşım yok hepsininde gayet sağlıklı çocukları var.Benim ilk gittiğim doktor bebeği kaybettikten sonra bana yaşınız küçük deil 3 ay sonra tekrar yaparsınız demişti nasıl sinir oldum anlatamam.Olaydan sonra doktoru değiştirdim hem ilk doktorumun bana yanlış şeyler söylediğini hemde gençsiniz kendinizi hazır hissetiğinizde yaparsınız dedi rahatladım valla :))Sen şimdi kendine doktor buldun mu kime gideceksin canım içene sinene kadar araştır
Yazdıklarım eksik kalmış bana herkes üzülme gençsiniz yine olur dediklerinde sinir oluyorum.Bebeğini kaybetmeyen anlayamıyor malesef yine olacağını bilmek karnında büyüttüğün hayal kurduğun günden güne bağlandığın bir bebeğin acısını azaltmıyor.Herkes konuşuyo işte başına bişey gelince ama ne yaşadığımızı biz biliyoruz.
benimde çevremde 30 dan önce doğuran pek yok ama işte tüm uğraşılara rağmen boşa geçen üçbuçuk sene beni korkutuyo ya böyle olurda yaşım daha da ilerlerse diye..
ben şimdi beş hafta sonra rahim filmi çektiricem,eğer rahim filmimde rahim hala T şeklinde çıkarsa histereskopimi yapan yücel karamana gidicem,neden düzelmemiş diye,yok eğer düzelmişse bundan sonraki gebeliğimi serklajla sürdürebilirmiyim onu araştırıcam,büyük ihtimalle yine Yücel KARAMAN a gidicem tekrar..onun sitesinde medyada biz kısmında doğuştan yarım rahimli olup abdominal serklajla 36 yaşında anne olan bi hastası olduğunu görünce yine onamı gitsem diye düşündüm..
Medyada Biz
canımsın senSevtuncum bende hamileyken çok üşüyordum ama nedenini bilemiyorum kanım falan herşey normaldi ama bilmiyorum sebebini.Sevtun daha öncede yazdım yine yazcam bak 41 kere maşallah seni seven anlayışlı bir kocan var şimdi mercimeğinde orta katta :) boş ver stresi sakin olmaya çalış senin seni sterese sokan eltin vardı yanlış hatırlamıyorsam uzak dur ondanda.Şuan mercimeğin herşeyden önemli canım Hamileliğinin tadını çıkarrrrr
Dediğim pıhtılaşma testi galiba. Guatırı istemesi iyi olmuş. O da erken doğuma neden olabiliyormuş. Benim doktorum da hamileyken yaptırmıştı. Düşük çıkınca da dahiliyeye de takip altına girmiştim. Hamilelik sonlanınca da normale dönmüştü. İlişki için de doğru bir karar bencede. Biz evleneli 10, 5 sene oldu. Eşim 8 ay askere gitti. 3 yıl doktoraya İstanbul'a. 1 yıl görümcemlerle aynı evde kaldık. Yazları Trabzon'a giderdi, bazen ben de. Ama hep kalabalık. Hamileliklerimde hep yasaktı. Yara yaktırdım yasaktı. Evlendik ama görüyorsun işte. Şimdi hamile olursam yine yasak. Zavallı evlendiğine benimle pişman olmuş mudur?
benimde çevremde 30 dan önce doğuran pek yok ama işte tüm uğraşılara rağmen boşa geçen üçbuçuk sene beni korkutuyo ya böyle olurda yaşım daha da ilerlerse diye..
ben şimdi beş hafta sonra rahim filmi çektiricem,eğer rahim filmimde rahim hala T şeklinde çıkarsa histereskopimi yapan yücel karamana gidicem,neden düzelmemiş diye,yok eğer düzelmişse bundan sonraki gebeliğimi serklajla sürdürebilirmiyim onu araştırıcam,büyük ihtimalle yine Yücel KARAMAN a gidicem tekrar..onun sitesinde medyada biz kısmında doğuştan yarım rahimli olup abdominal serklajla 36 yaşında anne olan bi hastası olduğunu görünce yine onamı gitsem diye düşündüm..
Medyada Biz
Rahim filmi çektirince abdominal serklaja ihtiyacın olup olmadığı ortaya çıkar.Ben daha salı günü çektirdim hsg yi ordaki sonucu alıp doktoruma götürdüm bana abdominal serkaja gerek görmediğini hamile kalınca 12 haftadan sonra dikileceğini söyledi.Doktora gittiğim gün orda bir kız vardı nasıl ağlıyodu anlatamam daha önce florans nightingale hastesinin başında buluna ünlü bir tüp bebek uzmanı kendisi profösörmüş rahmine acayip zarar vermiş beni kasap gibi doğradı dedi şimdi başka bir yere geçmiş o arkadaş kim bilir kimlere zarar verecek bu zamanda insanlık ölmüş iyi bir doktor bulmak çok zor gerçekten Allah iyi vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?