- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.621
Rahim filmi çektirince abdominal serklaja ihtiyacın olup olmadığı ortaya çıkar.Ben daha salı günü çektirdim hsg yi ordaki sonucu alıp doktoruma götürdüm bana abdominal serkaja gerek görmediğini hamile kalınca 12 haftadan sonra dikileceğini söyledi.Doktora gittiğim gün orda bir kız vardı nasıl ağlıyodu anlatamam daha önce florans nightingale hastesinin başında buluna ünlü bir tüp bebek uzmanı kendisi profösörmüş rahmine acayip zarar vermiş beni kasap gibi doğradı dedi şimdi başka bir yere geçmiş o arkadaş kim bilir kimlere zarar verecek bu zamanda insanlık ölmüş iyi bir doktor bulmak çok zor gerçekten Allah iyi vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın.
ah bi görsen beni,son üçbuçuk yılda gitmediğim doktor hastane kalmadı,herbirinden ağlaya sızlaya çıktım,üç düşükten sonra medicalpark tüp bebek sorumlusu serdar koç çekmişti ilk hsg mi,bu rahimle canlı çocuk doğurman imkansız,tedavisi de yok dediğinde hayat bitti sanmıştım aynı gün yücel karaman a gittim ,histereskopiyle düzeleceğini söylediğinde boynuna atlııcaktım sevinçten,iki gün içinde de yaptı operasyonu,keşke onu bırakmasaydım belki 12.haftamda dikiş atma konusunda son doktorum gibi ihmalkar davranmazdı..keşkelerle olmuyo işte,yaşadığımız acı tecrübeler kalıyo geriye.tez zamanda sağlıklı bi bebek ver yarabbim ,çok istiyorum bunu
Ben bir liste yapmayı deneyeyim bakayım:
2011 BEBEKLERİ:
Yaren- Sezin bebek
Güldenaz-
Tatlişoğlum-
HAMİLELER
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem
Elifce
Tubacozar
Sevtun
Crameren
HABER BEKLEDİKLERİMİZ
Ceylinirem(12 Mart)
Chnb(12 Mart)
Tubaaoz(15 Mart)
Fadik(18 Mart)
Yanlışım varsa düzeltin kızlar. Unuttuğum varsa da ekleyin. Daha güzel listeler yapmışlar başka yerlerde. Geliştirelim listemizi...
canımsın sencanım onuda hallettim eltimi yani nasıl dersen kurban bayramının ilk günü gördüm daha yok hattımıda degiştirdim artık beni rahatsız edemez yani yaşasın kütülük eşim ara sorma birdaha dedi kaynanama dedim beni seviyosan beni bir araya getirme dedim
kız sorma bu kocaların hali ne olcek yazık onlarabende yara yaktırdım allah yardımcın olsun bebikim bizlerinde tabe
listeniz hayırlı uğurlu olsun kızlar inşallah her şey gönlünüzce olur....
Ben bir yerde buraya da alıntılamıştım yara yaktırmak da rahim ağzı yetmezliğine yol açıyor diye okumuştum. Ben de bu işlemi yaptırırken biraz hareket etmiştim. Çünkü canım çok yanmıştı. Acaba hareket ettim diye yanlışlıkla zarar vermiş olabilir mi doktor? Sen de yaktırmışsın. Ondan mı oldu acaba bizim sorunlar. Gerçi benim öncesinde 8 haftalık düşüğüm var.
listeniz hayırlı uğurlu olsun kızlar inşallah her şey gönlünüzce olur....
Allah doğum yapan bütün arkadaşlara evlatlarının bütün mutluluklarını tattırsın,tüm hamilelere sağlıklı ve mutlu sonlanacak doğumlar nasip etsin,bekleyenlere tez zamanda çift çizgi,ara verip tekrar hamile kalmayı bekleyen acısı taze olanlara (ben)bu süreçte sabır versin..
üzülme arkadaşım hepimiz belli sınavlardan gectik bu bizim sınavımız sabır her şey sabır zamanı gelince bak her şey olucak ham,le kalıcaksın onun için edişeleneceksin bir bakmışsın bebişin kucağında sadace dua et allaha sığın ben cok iyi biliyorum üzülme bak zamanla her şey cok güzel olucak
Sağol Gamze seni de ekleyeyim mi? Diğer topikteki listedesin diye ve daha çok orayı takip ediyorsun diye yazmamıştım.Kanaman durdu sanırım.
benimde çevremde 30 dan önce doğuran pek yok ama işte tüm uğraşılara rağmen boşa geçen üçbuçuk sene beni korkutuyo ya böyle olurda yaşım daha da ilerlerse diye..
ben şimdi beş hafta sonra rahim filmi çektiricem,eğer rahim filmimde rahim hala T şeklinde çıkarsa histereskopimi yapan yücel karamana gidicem,neden düzelmemiş diye,yok eğer düzelmişse bundan sonraki gebeliğimi serklajla sürdürebilirmiyim onu araştırıcam,büyük ihtimalle yine Yücel KARAMAN a gidicem tekrar..onun sitesinde medyada biz kısmında doğuştan yarım rahimli olup abdominal serklajla 36 yaşında anne olan bi hastası olduğunu görünce yine onamı gitsem diye düşündüm..
Medyada Biz
adetin bitiminin 1,2,3 günü çektirmek gerekiyormuş sonra rahim kendini kasar gerekli sonucu alamayız dedi doktorum.Ben Yücel Kahramanı çok iyi biliyorum çok araştırdım onu ama daha öncede bahsettiğim gibi kendisi işlemi yapıp takibi yanındaki doktorlara takip ettiriyormuş benim işime gelmedi ama çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar
teşekkür ederim gamze,sende hamilesin sanırım,herşey yolunda gider umarım..evet bu bizim sınavımız,sabredip tevekkül ve teslimiyetten başka çaremiz yok..
canım senin bi evladın var sanırım ,ona hamileykende sorunlar yaşamışmıydın,erken doğum riski vs ??
# Regrete+
# ceylinirem
ben geldim bebikler nasılsınız bakem[/QUO
Selam canım oh çok iyi yapmışsın uzak dur kafan rahat olsun sana stres yok artıkkk
adetin bitiminin 1,2,3 günü çektirmek gerekiyormuş sonra rahim kendini kasar gerekli sonucu alamayız dedi doktorum.Ben Yücel Kahramanı çok iyi biliyorum çok araştırdım onu ama daha öncede bahsettiğim gibi kendisi işlemi yapıp takibi yanındaki doktorlara takip ettiriyormuş benim işime gelmedi ama çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar
evet yanındaki doktorlara takip ettiriyo sorun yoksa ama müdahele gereken bi durum olursa kendisi el atıyo.
Evet canım, 6.5 yaşında oğlum var. Onda da 29. haftada 4 cm açolmam olmuştu. Edirne'den İstanbul'a geldiğimden birkaç saat sonra mide bulantısı, ishal, kusma(Yolda erik yemiştim)Yine burada okumuştum sanırım ishaldeki karın ağrısı hormonuyla doğum sancısı hormonu aynıymış. O gece Haydarpaşa Numune'de sabahladım normal serum taktılar. Sabah Validebağ'da sancı çıkınca nst de Zeynep Kamil'e sevk ettiler. 11 gün hep orada yattım. Altıma sürgü tuttular. Hatta doktorlar iç çamaşırını giyme doğurursun bugün demişlerdi. Şükür sancım durdu. 35. e kadar evde hep yattım yalnızca wc'ye kalktım. 35. ten sonra normal hayatıma döndüm ve 38'de doğum yaptım. Ama 38.'e kadar durduğu için ve aradan çok yıl geçtiği için ben ve ben böyle bir hastalık bilmediğim için hiç kendimi sakınmamıştım malesef...
Allah doğum yapan bütün arkadaşlara evlatlarının bütün mutluluklarını tattırsın,tüm hamilelere sağlıklı ve mutlu sonlanacak doğumlar nasip etsin,bekleyenlere tez zamanda çift çizgi,ara verip tekrar hamile kalmayı bekleyen acısı taze olanlara (ben)bu süreçte sabır versin..
o hataya bende düştüm,kayınvalidemler bizdeydi,onların burda olduğu süre boyunca hiç sesli ağlamadım bende,kendimi kasmışım ,dün gittiler evde yalnız kalınca sesli sesli ağladım ,eşim aradı beni ağlarken duyunca o da çok üzüldü,bi yerlere götüreyim seni ,tatil gibi yada psikologa gidelim dedi..tavsiyelerin için sağol,eşim yanımda şuan ona da söyledim,validebağa gidelim o zaman dedi..kaybettiğim bebeklerime üzüntüm içimi yakıyo ama beni daha da üzen ya hiç evladım olmassa ya hep böyle olursa kaygısıİnşallah canım inşallah. Sana bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Çalışıyor musun bilmiyorum. Bu süreçte kendine yeni meşgaleler bul. Ben ehliyet almıştım. Biraz oyalıyor insanı. Fırsatın varsa kısa bir tatile çık. Köyün varsa köy de olabilir. Ben köye gitmiştim. Ama gideceğin insanlar seni üzmeyecek insanlar olsun. Bir de acını yaşa. Sakın benim yaptığım hataya düşme yok annem üzülecek, kayınvalidemin tansiyonu var, bana zayıf kadın gözüyle bakmasınlar gibi düşüncelerle kimseye belli etmemeye çalıştım. İnan bir kez bile kimsenin yanında sesli ağlamadım. Yalnızca gözümden yaşlar süzüldü insanların yanında. Rahat ol. Bir de bu bizim için büyük bir trvma. En kısa zaman da bir psikologla konuş. Seni hiç tanımayan biriyle konuşmak, onun seni yargılamayacağını bilip ağlamak iyi geliyor. Ben Validebağ Devlet Hastanesi'nde Serpil Hanımdı adı galiba ona gitmiştim bir kere o bile insanı rahatlatıyor canım.
# Regrete+
# ceylinirem
ben geldim bebikler nasılsınız bakem
o hataya bende düştüm,kayınvalidemler bizdeydi,onların burda olduğu süre boyunca hiç sesli ağlamadım bende,kendimi kasmışım ,dün gittiler evde yalnız kalınca sesli sesli ağladım ,eşim aradı beni ağlarken duyunca o da çok üzüldü,bi yerlere götüreyim seni ,tatil gibi yada psikologa gidelim dedi..tavsiyelerin için sağol,eşim yanımda şuan ona da söyledim,validebağa gidelim o zaman dedi..kaybettiğim bebeklerime üzüntüm içimi yakıyo ama beni daha da üzen ya hiç evladım olmassa ya hep böyle olursa kaygısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?