# Regrete+
# ceylinirem
ben geldim bebikler nasılsınız bakem
[/QUO
Selam canım oh çok iyi yapmışsın uzak dur kafan rahat olsun sana stres yok artıkkk
artık karnımdakini düşünmem lazım panik atak hastalarında hamile olunca bebeklerde beslenme geriligi kalp ve şeker hastalıkları çıkıyomuş benim bu halim ne olcek ya yavruma zarar veriisem kendimi dizginlemeye çalışıyorum ama bazen olmuyo
o hataya bende düştüm,kayınvalidemler bizdeydi,onların burda olduğu süre boyunca hiç sesli ağlamadım bende,kendimi kasmışım ,dün gittiler evde yalnız kalınca sesli sesli ağladım ,eşim aradı beni ağlarken duyunca o da çok üzüldü,bi yerlere götüreyim seni ,tatil gibi yada psikologa gidelim dedi..tavsiyelerin için sağol,eşim yanımda şuan ona da söyledim,validebağa gidelim o zaman dedi..kaybettiğim bebeklerime üzüntüm içimi yakıyo ama beni daha da üzen ya hiç evladım olmassa ya hep böyle olursa kaygısı
canım bende senin gibi aynı hatayı yaptım malesef ama artık yapmıcam acımı içimde yaşayacagıma dışıma atarım daha iyi ben dogum yaptım hastanede komsularım geldi 2 kişi kadın arkamdan aynı şunu demiş gittik hiç üzülüyo gibi hali yoktu şaştımda kaldım demiş bende millete metanetli görünüyüm aglamaıyım ban acımasınlar diye aglamamak için 40 takla attım millet neler düşünüp neler diyolar
hoşgeldin tatlım ne olsun günümü bekliyorum belirtilerim var ama inş üzülmem sen ne yapıosun nasıl gidiyor...
bende iyiyim birde şu panik atagım azmasa
daha iyi olucam ya allahım ne olur peygamber efendimizim yüzü suyu hürmetine sevtun kuluına şifa ver
Ben bir yerde buraya da alıntılamıştım yara yaktırmak da rahim ağzı yetmezliğine yol açıyor diye okumuştum. Ben de bu işlemi yaptırırken biraz hareket etmiştim. Çünkü canım çok yanmıştı. Acaba hareket ettim diye yanlışlıkla zarar vermiş olabilir mi doktor? Sen de yaktırmışsın. Ondan mı oldu acaba bizim sorunlar. Gerçi benim öncesinde 8 haftalık düşüğüm var.
canım bak ben ilk oglumu martın 6 dogurdum temmus gibi doktora gittim bana kısalık var dendi dikilicek dediler neyse 4 sene bebek tedavisine girerken rahimimde yara oldugu anlaşıldı yaktırdım 40 gün bir araya gelmedim lohusalar gibi
rahim açıklıgına gelince neden oluyomuş biliyomusun biz yani annemizin karnındayken oluyomuş sters dedi birde saglıklı beslenma olmadıgı zaman dedi doktorum çok araştırdım bizim bir suçumuz yok canım rabbim imtaan ediyo işte başa gelen çekilir en azından hamile kalabiliyoruz çok şükür ya başkaları gibi
tüp bebek köşelerinde o psikolojiyi çekseydik dahamı iyi allahım daha beterinden korusun işşallah
örnek veririsek mesela ben bir panik hastasıyım nöbet gelince diyorum rabbim ben seni çok seviyorum peygamber efendimizide seviyorum ne olur beni iyi et bu hastalıgıda sen verdin ama bunada şükürler olsun ne olur beni sakın sensiz bırakma diye çok yalvarıyorum yani lafa gelicem millet diyo sen yapıyosun herşeyin var maşşallah evin var eşin dört dörtlük diyolar bu hastalık ne eve ne eşe bakmıyo vallahi insan durup duruken hayatını zahir edermi demi
rahimde yara var dedin herkadında oluyo üzülme en azından bak bu tarafta okadar günahımız varki mevlam ne güzel bizleri vesile edip meleklerinin yerine bizleri vesile kılıp yavrularımızı yaradan yanına alıyo bir de o taraftan düşün benim ilk oglum öldü psikolojim 0 eşim memlekete gönderdi annemgilin yanına gittim aglıyorum bir akşam babam elimi tuttu dedi neden sevtun aglıyosun babacım yavrum dursaydı bak şimdi 1 haftalık anneydim dedim baba yüregi oda çok agladı inanın ah babacım sevtunun seni ne kadar özledi bilemezsin rahmetli babacım ban bak dedi yüzüme dedi baktım bak kızım dedi imtaan dünyasındayız bizlerede metanetli olmak yanaşır dedi sen şimdi aglıyosun demi dedi o yavrunda orda aglıyo dedi rabbim veriyo seviniyosun alınca neden aglıyosun dedi isyana girer dedi bak kızım dedi rabbim kulunu denermiş bakalım kulum benimi daha çok seviyo yoksa yarattıgım varlıgımı seviyo diye denermiş o günden beri aglasamda diyorum rabbim isyanım sana degil ama çok özledim diye agalarım
eşim dediki bir gün aglıyorum bu ikinciside veaft etti dedim canım ben çok özledim tekmelerini karnımı bir okşayasım vardı görseniz aglardınız dediki canım yaradan öteki tarafta kavuşmamızı istedi elden ne gelir dedi rabbimizlemi kavga edicez dedi dedim görürümüyüz eşim din konusundan çok şey bilir yatılı kuran kursunda okumuş sen dedi şimdi ölücen mahşerde yavrularımız bizlere su getiricek o sıcakta dedi yavrularımızıda görenler diceklrmişki dedi ne olur bizede verin bir bardak su diceklermiş bizim yavrularımızda diceklermişlerki yok biz onları anamıza babamıza götürüyoruz diceklermiş evlatları ölmeyenlerde demişlerki ey rabbim keşke bizimkilerde ölselerdi ne olur demiş eşim diyince içim ürperdi hocaları anlatmış
birde ölünce derlermişki yarabbi anamızı babamızı cennetine koy onları istiyoruz derlermiş rabbimde dermişki ey kulun al sana anne babam dermiş onlarad sevinirlermiş ama derlermişki ey rabbim bunlar anamız babamız degilki onlar gibi kokmuyolar ne olur anne babamızı bizlere ver deyip çok yalvarırılarmış yaradanımızda dermişki ey kulum al anneni babanı hadi gir cennetime çok aglarım bu laflar aklıma geldikçe aynı şimdi oldugu gibi
samyeli bacım nirelerde acep girmiyoda merak ettim işşallah bir şey olmamıştır