Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ah canım benim nasıl diktiler bir anlatırmısın nelerdenn geçtin bebekim benimde nasip olursa nisan gibi dikilicek çok tırsıyorumda ekg çektilermi sana birde ameliyat hanede yapıyolarmış dogrumu:18::18::18:

ah bebbekim maşşallah deyim ben yesinler kız mercimegini ya bir şey sorucam ben kan testi yaptırdım 4356 çıktı sonuş acab diyorum iki tane olma ihtimali varmi degrim çok yüksek çıktı doktor üsten baktı bir şey var gibi ama dedi salı gel dedi ne etcez sizlerin nekardi ne çıktı bir deyin bacınıza:86::86:

kızlar valla bugün muhabbet güzelmiş yetiştimmi bakim..ben sayenizde iyiyim kasılmamda yok bugün çooook şükür..

geliyimde el atammı işlere pire nenem derdiki bir elin nesi var iki alin türkü çıgırır derdi annelik çok güzel bir şey olsa gerek demi biraz anlatsana duygularını bana

Canım bir oda süpürüyorum bir buraya geliyorum bir oğlanın yanına gidiyorum. Annelik tabiki dünyanın en güzel duygularından. Allah herkese nasip etsin. Ben ilk evlendiğimde hiç çocuk filan istemiyordum. Diyordum ki içimden Allah herhalde bana bu duyguyu vermemiş. Hem yüksek lisans yapıyordum, eşimin askerliği vardı, taksitler... Eşim askerden geldi istedik ve o ay hamile kaldım havalara uçtum. Ama mutluluğum kısasürdü. 2003'te mayısın 2. haftası malesef hem de anneler günüydü fakültede yatıyordum bir doktor hastanedeki anne adaylarına gül veriyordu ve ben o gün 8 haftalık bebeğimi kaybettim eve o gülle ellerim bomboş döndüm. O kadar üzülmüştüm ki. O zaman yolda hamile kedi görsem ağlardım. Sonra 2004'te oğlum doğdu. Üzerine titredim zor bir bebekti, tecrübesizdim. Ama yine çok mutluydum. Aradan yıllar geçti artık kardeşi olsun dedik ama ben yalnızca kardeşsiz kalmasın diye istemiştim çünki biz hep gurbetteydik. Oğlumda annemler eşim işi nedeniyle İstanbul'a gidince yanıma Edirne'ye taşınmışlardı ve ben sıkıntı çekmemiştim oğlumda. Bir daha olursa gelemeyiz dediler. Bu yüzden erteledim.Tam Hatay'a eşimin işi oldu ben o ay hamile olduğumu öğrendim spralimi çıkardım ve hemen hamile kalmıştım. Çok zor bir taşınma süreciydi Edirne eksi 18'lerdeydi geçen sene. Neyse çok yoruldum ve bunlar başıma geldi. Ben bir kez da 4. hamilelik kısmetse yaşayacağım. Yine bir kayıptan sonra çok isteyen durumunda kaldım.

Ha burada ben onu bayrak sanmıştım Çok utandım

# kardelenbhr
# ardatuana
# gamze81
# eylem59
# Selen_k
# nuray_dyn
# sair
# chnb
ah canlarım bebegin oluşumutyla bir video vardı olmadı ne kadar beceriksizim ben ya
kardelen baharcım hoş geldin bebekim ne var ne yok bakalım

Banada 1 hafta kalkma dediler lavabo dışında kalkmıyorum bende 1 hafta sonrası alim duşumu o zaman,doktorda ayakta ılık duş halinde yapcaksın dedi sıcakta olmamalıymış su

canım tekrardan başımız sagolsun bende diyorum bune şirin şey seni allahım tez zamanda tatırsın işşallah anneligi hepimize bebegim saglıklı dogsum hayırlı evlat olsun birde şu hastalıgım gitsin daha bir şey istemem kesin ilk görünce aglarım eeeee nede olsa 10 senenin özlemi var allahımın bunu bagışlasın işşallah

kızlar valla bugün muhabbet güzelmiş yetiştimmi bakim..ben sayenizde iyiyim kasılmamda yok bugün çooook şükür..

Sevindim canım ben de işi gücü bıraktım oturdum buraya. Oğlan da televizyona daldı . Muhabbet güzel...

Hoşbulduk arkadalım saol bilgilerin için peki 10 günün sonrasındada hep yattınmı yoksa yemek fln yerken oturdunmu sonrasınıda merak ediyorum biraz

sevtuncum benim kan değerim 8300 civarı çıkmıştı acabamı demiştik ama tekti..allahtan hayırlısı kuşum ama tek olursa taşıman belki daha rahat olur..

Banada 1 hafta kalkma dediler lavabo dışında kalkmıyorum bende 1 hafta sonrası alim duşumu o zaman,doktorda ayakta ılık duş halinde yapcaksın dedi sıcakta olmamalıymış su

birsay sorcam senin kaybinmi olduda serklaj uyguladilar eger oyleyse mumkun oldugunca kalkma cunki benim kaybim oldu ondan yaptilar ve suan hastanede yatiyorum rahmim cok hassas yani onceden onmelini al fazla kalkmamaya calis heleki rahmin hassas ise.

Sevindim canım ben de işi gücü bıraktım oturdum buraya. Oğlan da televizyona daldı . Muhabbet güzel...
otur kuzu dinlen yorma kendini fazla belki bebişin senledir,varmı belirtilerin..
aman canım iyi olda sen az kaldı de karnındakine erkenden dışarı çıkmasın kerata zamanını beklesin

beklesin teyzesi ama hiiiç sanmıyorum ben ama ben dün aşkam seni çok iyi anladım biliyomusun çıldırcaktım kaygıdan sevtun napıyo acaba dedim

sevtuncum benim kan değerim 8300 civarı çıkmıştı acabamı demiştik ama tekti..allahtan hayırlısı kuşum ama tek olursa taşıman belki daha rahat olur..

canım işşallah tektir dicem allahımın gücüne gitmesin çiftede razıyım ama bir taneyi taşıyamıyorum ikiyi nasıl taşırım cevabın için sagolsın içimi rahattlattın

canım nasılsın durumunuz nasıl anlatsana biraz,sen tam kaç oldun şuan nekadar yatıcan daha,rahatmısın hastanede?

canım okadar zorki vesvese sorma gitsin allahım yardımcın olsun allah var diyorum allahım düşmanıma verme ben okadar hamilelik yasadım allahıma şükür ne istifar ettim ne bir şey sdece uyudum birde canım tatlı çekti bundada turşuyla kabak çekirdegi çekti eşim dedi hatta bune hamielelr gibi aşveriyosun kız mercimek olmasın dedi bende güldüm sen dedi gül ne demişler gülme komsuna gelir basına hamdolsun çok şükür kritik ayları atlatmışsın maşşallah dogsada duru alahımın izniyle bu arad çok üşüyorum ben garip anam diyoki evin içi hamam üşünücek havamı var diyo

canım işşallah tektir dicem allahımın gücüne gitmesin çiftede razıyım ama bir taneyi taşıyamıyorum ikiyi nasıl taşırım cevabın için sagolsın içimi rahattlattın

olsun canım hiç bişey düşünme kısmetimizde ne varsa o allah güzellikleri yaşatsın bize..

canım nasılsın durumunuz nasıl anlatsana biraz,sen tam kaç oldun şuan nekadar yatıcan daha,rahatmısın hastanede?

pazartesi 26 bitiyo cok sukur vucudum ilaclari iyi tepki veriyor arada sertlesmelerim oluyo oda wcye gidecegim zaman oda normal dedi doktor onun harici cok sukur iyiyim rahim agzinda kisalma yok hatta bir kac milim uzamisti yarin doktorum gelcek belki ultrasonla bakabilir cunki 1 haftalligina tatile cikiyo ins bakar icim biraz daha rahatlar .doktor izinden donene kadar ilac dozu ayni devam sonra durumuma gore bakar herhalde ilacin dozunu azaltarak bakacak eger azaltinca iyi gelirse ozaman cikarir eve ama yatmayi siterim bebegim erken dogupta hastanede yatmasindansa ben dogurana kadar yatarim daha iyi .yani daha bir kac hafta kesin burdayim benim herkese tavsiyem eger boyle benim durumumda olan varsa hic dusunmesin bence yatsin hastaneye ben yatmasaydim belki nerdeyse dogurmak uzereydim cunki her kontrolumde kisaliyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…