- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.681
ah canım benim nasıl diktiler bir anlatırmısın nelerdenn geçtin bebekim benimde nasip olursa nisan gibi dikilicek çok tırsıyorumda ekg çektilermi sana birde ameliyat hanede yapıyolarmış dogrumu:18::18::18:Selam arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim çarşamba günü dikişim atıldı iyiyim çok şükür dikiş attıranlara bi sorum olcak dikişten kaç gün sonra duş aldınız doktorunuz bu konuda bişey demişmiydi??
sevtuncum selam nasıl gidiyor, bulantılar başladı mı??saol canım. ama malesef çizelgem 37 olmasına rağmen ben 35 e yeni girdim.benim geç döllenme ve biraz da bebekle ilgili olarak çizelgemden 2 hafta geride gidiyor hamileliğim.henüz dikişlerim alınmadı. pazartesi doktora gideceğim. bakalım ne zaman alacak diikişlerimi belli olacak. hayırlısı allahtan artık.
cannım sana da geçmiş olsun. son birkaç gündür bende bebek hareketlerini çok az hissediyorum. bazen 3 saat kadar hiç hissetmediğim de oluyor.korkmamak elde değil, hayırlısıyla bir kucaımıza alsak ta gözümüzün önünde olsa. böyle kapalı kutu çok tedirgin oluyor insan. son zamanlarda iice tedirgin olmaya başladım. bu günlere geldik çok şükür ama ben sağlıkla kucağıma almadan rahat edemeyeceğim.inşallah pazartesi ikimizde hayırlı haberlerle döneriz.
geliyimde el atammı işlere pire nenem derdiki bir elin nesi var iki alin türkü çıgırır derdiannelik çok güzel bir şey olsa gerek demi biraz anlatsana duygularını bana
arkadasim banada dikis atildiginda bir hafta kalkmaksizin yat demisti yani rahminle ugrastiklari icin cabuk tepki verbilir bence bir hafta yapma dus.ve yaparkende dikkat et temizlenirken felan sakin suyu kuvete doldurup yatim icine deme olurmu belki bilgin vardir ben yinede yazim dedim.
Canım bir oda süpürüyorum bir buraya geliyorum bir oğlanın yanına gidiyorum. Annelik tabiki dünyanın en güzel duygularından. Allah herkese nasip etsin. Ben ilk evlendiğimde hiç çocuk filan istemiyordum. Diyordum ki içimden Allah herhalde bana bu duyguyu vermemiş. Hem yüksek lisans yapıyordum, eşimin askerliği vardı, taksitler... Eşim askerden geldi istedik ve o ay hamile kaldım havalara uçtum. Ama mutluluğum kısasürdü. 2003'te mayısın 2. haftası malesef hem de anneler günüydü fakültede yatıyordum bir doktor hastanedeki anne adaylarına gül veriyordu ve ben o gün 8 haftalık bebeğimi kaybettim eve o gülle ellerim bomboş döndüm. O kadar üzülmüştüm ki. O zaman yolda hamile kedi görsem ağlardım. Sonra 2004'te oğlum doğdu. Üzerine titredim zor bir bebekti, tecrübesizdim. Ama yine çok mutluydum. Aradan yıllar geçti artık kardeşi olsun dedik ama ben yalnızca kardeşsiz kalmasın diye istemiştim çünki biz hep gurbetteydik. Oğlumda annemler eşim işi nedeniyle İstanbul'a gidince yanıma Edirne'ye taşınmışlardı ve ben sıkıntı çekmemiştim oğlumda. Bir daha olursa gelemeyiz dediler. Bu yüzden erteledim.Tam Hatay'a eşimin işi oldu ben o ay hamile olduğumu öğrendim spralimi çıkardım ve hemen hamile kalmıştım. Çok zor bir taşınma süreciydi Edirne eksi 18'lerdeydi geçen sene. Neyse çok yoruldum ve bunlar başıma geldi. Ben bir kez da 4. hamilelik kısmetse yaşayacağım. Yine bir kayıptan sonra çok isteyen durumunda kaldım.
Ha burada ben onu bayrak sanmıştım Çok utandım
kızlar valla bugün muhabbet güzelmiş yetiştimmi bakim..ben sayenizde iyiyim kasılmamda yok bugün çooook şükür..
canım öncelikle aramıza hoşgeldin sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum.benim 10 gün kadar hiç kalkmadan ,hatta oturmadan yattım serklajdan sonra ve bu sürede hiç banyo yapmadım. sonrasında da sadece ayakta hızlı duş, o da haftada 1 kez.bazen 10 günde 1 yaptığım bile oldu.ve suyun da çok sıcak olmasın diye söylemişlerdi bana.
kızlar valla bugün muhabbet güzelmiş yetiştimmi bakim..ben sayenizde iyiyim kasılmamda yok bugün çooook şükür..
Banada 1 hafta kalkma dediler lavabo dışında kalkmıyorum bende 1 hafta sonrası alim duşumu o zaman,doktorda ayakta ılık duş halinde yapcaksın dedi sıcakta olmamalıymış su
otur kuzu dinlen yorma kendini fazla belki bebişin senledir,varmı belirtilerin..Sevindim canım ben de işi gücü bıraktım oturdum buraya. Oğlan da televizyona daldı . Muhabbet güzel...
aman canım iyi olda sen az kaldı de karnındakine erkenden dışarı çıkmasın kerata zamanını beklesin
sevtuncum benim kan değerim 8300 civarı çıkmıştı acabamı demiştik ama tekti..allahtan hayırlısı kuşum ama tek olursa taşıman belki daha rahat olur..
ah canım benim nasıl diktiler bir anlatırmısın nelerdenn geçtin bebekim benimde nasip olursa nisan gibi dikilicek çok tırsıyorumda ekg çektilermi sana birde ameliyat hanede yapıyolarmış dogrumu:18::18::18:
Tabii anlatırım evet ameliyathanede yaptılar ben çok korkuyodum başta çok şükür korktuğum gibi olmadı sonrasında çok hafif ağrım oldu adet sancısı gibi kanamamda çok olmadı şimdi hafif lekelenmem var sende kaygılanma inşallah rahat geçirirsin
birsay sorcam senin kaybinmi olduda serklaj uyguladilar eger oyleyse mumkun oldugunca kalkma cunki benim kaybim oldu ondan yaptilar ve suan hastanede yatiyorum rahmim cok hassas yani onceden onmelini al fazla kalkmamaya calis heleki rahmin hassas ise.
otur kuzu dinlen yorma kendini fazla belki bebişin senledir,varmı belirtilerin..
beklesin teyzesi ama hiiiç sanmıyorum ben ama ben dün aşkam seni çok iyi anladım biliyomusun çıldırcaktım kaygıdan sevtun napıyo acaba dedim
canım işşallah tektir dicem allahımın gücüne gitmesin çiftede razıyım ama bir taneyi taşıyamıyorum ikiyi nasıl taşırımcevabın için sagolsın içimi rahattlattın
canım nasılsın durumunuz nasıl anlatsana biraz,sen tam kaç oldun şuan nekadar yatıcan daha,rahatmısın hastanede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?