- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.821
merhaba bayanlar Allah herkesın sıfasını versın ınsallaah..bebıslerınızı saglıcakla alın kucaklarınıza ...
rahım agzı uzunlugu normalde kac olmalı :26:
tesekkurler canım cvp ıcınamin canım sende inşallahh..4cm civarı normal diye biliyorum ben..ama geçmiş çok önemli sorunun yoksa dert etme derim..
uzunluğu iyi canım ama sen genede dikkat et ozaman ağır kaldırma eğilme ev işi falan yapma fazla drun seni korumaya çalışıyor kuşkulanma dediklerine uy bence...sağlıklı sorunsuz alırsın umarım bebişini kollarına..tesekkurler canım cvp ıcın
ekım ayında rahım agzımdan bı parca alındı benım kanser oncusu hucre oldugu ıcın..kasım ayındada hamıle kaldım.dr um sureklı olcuuyor 12.haftadan berı 3,60 ortalama...hersey ıyı ama cok ayakta kalma,yurume dıyor..buda bende kusku yaratıyor hanı ıyı ıse nıye bu tedbır dıye... oyusden merak ettım
[
merhabalar herkese nasılsınız
ben hala hastanedeyim.size ümit olmak içinn durumum iyi olunca yazacaktım ama beni merak edenler olmuş.sancılarım durmuyor.prepar 2 keree 42yle verildim.nerdeyse ölücektim.kalbim sırtım ağrıdan duramadım.neyse öyle olunca 30 a indi.rahatım.bebişim iyi.doğuma kadar bırakmıyorlar.
chnb hamileysen korkma ilk zamanlarda yorgunluk düşük yapmaz ben deli gibi iş yapıyordum geziyordum dolmuşta futbol topu gibi olmuştum.tabi sonra direk istirahat.bide öncelerrden rhn vardı,28.haftada doğum yaptı.onun doktoruda rahim kasları sıkı, diğer gebelikk uzun daha sürer demişti.herkes bişi söylüyor.Allah yardımcımız olsun. yeni sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler dilerim
[
merhabalar herkese nasılsınız
ben hala hastanedeyim.size ümit olmak içinn durumum iyi olunca yazacaktım ama beni merak edenler olmuş.sancılarım durmuyor.prepar 2 keree 42yle verildim.nerdeyse ölücektim.kalbim sırtım ağrıdan duramadım.neyse öyle olunca 30 a indi.rahatım.bebişim iyi.doğuma kadar bırakmıyorlar.
chnb hamileysen korkma ilk zamanlarda yorgunluk düşük yapmaz ben deli gibi iş yapıyordum geziyordum dolmuşta futbol topu gibi olmuştum.tabi sonra direk istirahat.bide öncelerrden rhn vardı,28.haftada doğum yaptı.onun doktoruda rahim kasları sıkı, diğer gebelikk uzun daha sürer demişti.herkes bişi söylüyor.Allah yardımcımız olsun. yeni sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler dilerim
uzunluğu iyi canım ama sen genede dikkat et ozaman ağır kaldırma eğilme ev işi falan yapma fazla drun seni korumaya çalışıyor kuşkulanma dediklerine uy bence...sağlıklı sorunsuz alırsın umarım bebişini kollarına..
bende evde yatıyorum canım nidilat mahvediyo benide ama napalım azcık daha dayancaz hastane daha iyi zaten ben gece rahatsızlandım geçen gün herkes uyuyo kafayı yiycektim neyseki geçti sonradan..sana celestone yaptılarmı ayercim bana yaptırdı rahim ağzım 1.8 e düştü benim..
chnb hemşerimmm nasılsın canım?
söyliyim teyzesi vallahi 32 yi geçse çook rahatlıycam şimdi...1 nisanda geçen yıl kayınvalidem öldü ben hamileydim yatmam lazımdı ama malesef cenaze mevlüt derken yavrum dayanamadı yatmaya çalıştım herkes kapıyı açıp aa gelin yatıyomu dedi..bu sene tam 33 haftalık olucam senesinde kısmetse ala inanamıyorum bebeğime 1 çöp almadık ismi bile yok kızımın daha korkudan..bana hep hayaldi hala öyle ama geçiyor bir şekilde zorda olsa..ben önce 8 dedim sonra 12 sonra 20 hiç bütün saymadım şimdide 32 diyoruz bakalım görebiliriz inşallah..en azından önlemlerimizi aldık diyoruz..serklajın olunca daha rahat olursun hem sen bende oda yok kuzum gönlünü ferah tut..
ben develette mühendisim eşimin şirketi var eşim bizi Vana bağlıyor yani burdan ayrılmamız zor ben cok özledim iskendrunu annem sarma dolma ve börek göndermiş oranın yemeklerini cok özledim her şeyini orda yaşamak istiyorum kardeşlerim bütün ailem orda rahat bir şehir ne ben onlara faydam oluyor ne de onların bana annemle ben cok ağlıyoruz gurbetlik cok zor bide burda yaşamak hiç kimsem yok burda eşimin akrabaları var nerden nereye işte annem gel sana bakarım diyor ama nasıl gidicem gidememdeonlar 2 bebeğimde baktılar bunda istemiyorum onlarada yazık zaten annem yaşlı ona kıyamıyorum artık kız tutum o bakıyor haftada 2 gün geliyor kapımı calan yok
canım inan şimdi sana yazıcaktım kalp kalbe karşıymışsag olasın dediklerin için
canım evde var yiyeyim bari greyfurt ve mandelina olsun portakal olsun herhangi bir ilaç kullanıyosanın ilık meyvayı yiyin 4 saat sonra ilacı için doktor arkadaşım demişti zehirleme yapıyomuş haberiniz olsun:2::2::2:
canım 2 oglumda çok yiyodum kivi inan eşim geçen pazara gittik alıyımmı dedide aldırmadımçünkü kiviyi görünce yavrum aklıma geliyo eşimde geçen dediki bak sevtun dedi sen farzetki hiç hamile kalmadım hiç dogum yapmadın bu ilk bebegimiz dedi panik ataga gelincede aynısını söyledi bende dedigini yapayım dedim deniyorum kalbimin bir köşesindeler ama düşününce kalbim acıyooooooooooooo
karnımdakine bir şey olucak diye kendimi tutmuorumda altımı tutuyorum birde göbegimi allahım ne olur sevtun kuluna bunu bagışla
AH YAVRULARIMyaradan benden çok seviyomuşki yanına aldı ne yapıcan allahım işşallah bunun acısını göstermez işşallah strese girmemeye çalışıyorum herşey bebegim için hastalıgım üstüme geldiginde düşünmemeye çalışıyorum çünkü herşey yavrum için allahım korusun bir şey olursa bunada asla kendimi affetmeem ah yavrum rabbimin hediyesi olan yavrum abinin dogucagı gün bana gelen yavrum hediye edilen yavrum annecigine sıkı sıkı tutun hemi annecigini abinler gibi bırakıp gitme hemi yavrum yürecigimi sakın üzme yavrum sana yavrum diyorum çünkü sen benim yavrumsun herşeyimsin rabbime şükürler ediyorum bana seni bagışladıgı için yavrum annecin seni işallah bütün kötülüklerden korucak allahının izniyle seni 40 haftaya kadar taşıcak işşallah kucagına alıcak seni koklucak öpücek dicek ah yavrum annecin senin okadar yolulunu gözlediki çok uzun yollardan geldin dicek öpücek koklucak emziricek sen uyurken doya doya bakıcak yüzüne bana bir anne diyecegin günleri bir görsem anne okadar ihtiyacım varki o lafa yavrum sakın benden ve babandan vazgeçme inan okadar hasretizki sana yavrum okadar çok kişi varki yolunu gözleyen bilemezsin yavrum sana kumbara yaptım abine yaptıgım gibi işşallah sen hep benimle olki bende içine para atıyım biriksin sana ciciler alıyım kurbanını kesiyim 40 okutuyum millet gelsin seni görsün ne güzel bebek diyip sevsinler yavrum annecigini üzenler utansın canım seni görünce bakın annem sakat degil ben burdayım beni dogurdu demeyi nasip et bana yavrum canımı sakın acıtma hemi yavrum dogum nedirki annen için ama acı yokmu o acı ellerimi boş sakın bırakıp gitme yavrum allahım yalvarırım sana şükürler olsunki bana yeniden tattırdın anneligi bu yavrumu bana bagışla allahım acısını gösterme ne olur bu sefer sag saglim bebegimle çıkmayı nasip et hastaneden rabbim benim gibi garibi sevindirdin sen sana şükürler olsun benim gibi garip kullarınıda tez zamanda sevindir rabbim sana dualarım okadar çokki rabbim semaya çıkar gözlerimin yaşını dindir rabbim biliyorum sen kimseye kaldıramıcagın yükü yüklemezsin rabbim bu aciz kullarına acıda anneligi tatsınlar bizlere laf sokanlar sakat gözüyle bakanlar utansınlar rabbim eşlerimize ve bizlere bebeklerimizi sag saglim kucaklarımıza almayı nasip et yarabbim bizde zafer kupasını alalım elimze bize yaptıklarından herkez utansın
EY YARABBİM SEN HERŞEYİN İYİSİNİ BİLİRSİN SEVTUN KULUNUN BEBEGİNİ SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAGINA ALMAYI NASİP ET YARABBİM VE BURDAKİLEREDE NASİP ET YARABBİM SENELER O SENELER OKADAR BİTİRİYOKİ İNSANI DİYOLAR KAÇ SENEDİR YOK HELEDE SENESİ ÇOK OLANLARA AH CANIM SAKATLIK KİMDE NEDEN OLUYO DİYE ACIYAN GÖZLERLE BAKILDIGI İÇİN ÜZME BİZİ YARABBİM DU SEVTUN KULUNUN SESİNİ HERKEZE EVLATLAR NASİP ET CANLARIM SAKIN KIZMAYIN BÖYLE YAZDIGIM İÇİN ÇÜNKÜ KENDİ BAŞIMA GELDİ BİLİYORUM BİR KADIN OLUPTA BEBEGİ TUTAMADIN SENİN RAHİMİN SAKAT BİR AYDAN SONRA ATIYO BEBEGİ DİYENLERDE OLDU AH CANIM SEN ŞU GELİNMİSİN HEP SENİ KONUŞUYORLAR BİZİM MAHALLEDE DEYİPTE ACIYANMI DERSİNİZ SEN ÇOK OLUNCA MİLLET NELER DEMİYOKİ
Öncekilerde İskenderun'da mıydın? Burası yemek yönünden rahat. Kasaba telefon ediyorsun eve pişmiş yemek geliyor, iç hazırlıyorsun fırını arıyorsun, börek geliyor. Biz daha yeni alışmaya başladık fırına gönderiyorum ben de iç. Ama kasap işine henüz alışamadım. Eşim biraz titiz herkesin yaptığını malesef yemiyor. Aslında çok rahat bu konularda. İnşallah bu sefer bebeğini sağ salim alırsın kucağına canım...
yok canım yine vandaydım ilk 1. ay ve 4. ay bir aylık kaldım sonr kaldım iskenderunda sonra terar van geldim evet bizim pidaler tavalar ,içili köfteler humus neler neler biz yemegi yapar fırına veririz bide bizde fırın da pide ceşitleri fazladır özledim yaaa canım da cektiinşallah canım senin sonuç ne zaman belli olucak :18:
SAT'ım 12 Şubat 12 -13 Mart gibi adetim gelmezse belli olur. Doktor 5 gün öncesinde kanda bakarız demişti ama gideyim mi bilmiyorum çünkü görünmeyecek. Sonra gel diyecek. Erkenden gelin güvey olmamak lazım. Ama belki dayanamam giderim. Evet yemekleriniz çok güzel. Gelişmiş bir yemek kültürü var buranın. Lezzetli ayrıca. Alt komşum da Antepli ondan da değişik şeyler öğreniyorum.Sen de yardımcı ayarlamışsın. İyi olmuş canım yormamış olursun kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?