- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.901
bi umut bi ihtimal arıyor insan devamlı,kalkamıyorum pc başından..ama şimdi gitmem lazım,kocacıma yemek yapmam lazım,Allahım başımdan eksik etmesin onu,üzüntüsüne rağmen nasıl sabırlı,nasıl ilgili,''son nefesime kadar sen ol yeterki ,sana bişey olmasın'' der durur..
herkese iyi akşamlar,gece yatmadan gelirim yine..
o bende oluyodu biliyomusun :) rimel sürdüğümde birbirine giriyodu hep
evet canım alminanın dediği dr...
canım senin histereskopi ameliyat için olmamış bu yüzden o kadar etkilemez diye düşünüyorum...
ama serklajsız stres içinde yaşamandansa serklaj yapılmanı tavsiye ederim...
çünkü insanın o korkuyla yaşaması çok zor...
canım ben daha beklame aşamasına geçemedimki...
ovulasyon testleri yapıyordum ya bunlar hep silik çıkıyordu dedim herhalde son kullanma tarihi geçmişya bozuk galiba....
adetin 14 . günü biraz akıntıdan şüpelendim ama tam net değil...
neyse 16. güne kadar gün aşırı çalıştık...
dedim tamam herhalde bu kadar yeter ama 17. gün son bir kez yine ovulasyon testi yapayım...
2 çizgide koyu çıkmasınmı...
ama akıntım yok...
yani bir gariplik var ama neyse...
şimdi mecbur birgün daha çalışılacak...
yani ben daha belirti aşamasına gelemedim zaten pek belirtiden de anlamıyorum ben...
[/B]
arkadaşlar bugün doktora gittim beta hcg : 1225 ama keseyi göremedik,doktora yaşadıklarımı anlattım keseyi görmeden bişey söyleyemeyiz ama öykün serklajı gerekli gösteriyor dedi,serklaj sonrası heyet raporu vericekmiş hep yatıcakmışım,sona ulaşma şansım % 85 miş,canım sıkıldı çok
1) kese nye görülmedi (gerçi alttan bakmadı ama)
2) % 85 az bi değer gibi gel di üffffffff
bide her an bişey olacakmış gibi geiyooo.
Crameren nasılsın canım pek yazmıyorsun? Nasıl gidiyor testi tekrarladın mı?
Canım üzülme daha kese için erken bence. Yüzde 85 serklajla ilgili her yazıda yazıyor bence senin durumunla ilgili değil. Bir de sen de ben de çok şükür birer evlat taşıdık seninki her ne kadar 34. haftalar olsa da küçük haftalar değil. Sorun rahim ağzı yetmezliği ise serklajdan sonra sıkı bir enfeksiyon takibi ve dinlenmeyle problem yaşamazsın inşallah...
canım aslında giriyorum tek tek okuyorum her girdiğimde geçmişi ama yazma konusunda biraz tembelim,sen daha bakmadın dimi kanda beta?
bugun beta 1225 çıktı ama ,kese görünmeyince bide artış çok fazla gibi geldi dış gebelikten şüpelenmeye başladım şimdide ,kafayı yiycem galiba yakında,paranoyak oldum...
canım aslında giriyorum tek tek okuyorum her girdiğimde geçmişi ama yazma konusunda biraz tembelim,sen daha bakmadın dimi kanda beta?
bugun beta 1225 çıktı ama ,kese görünmeyince bide artış çok fazla gibi geldi dış gebelikten şüpelenmeye başladım şimdide ,kafayı yiycem galiba yakında,paranoyak oldum...
Crameren nasılsın canım pek yazmıyorsun? Nasıl gidiyor testi tekrarladın mı?
Canım üzülme daha kese için erken bence. Yüzde 85 serklajla ilgili her yazıda yazıyor bence senin durumunla ilgili değil. Bir de sen de ben de çok şükür birer evlat taşıdık seninki her ne kadar 34. haftalar olsa da küçük haftalar değil. Sorun rahim ağzı yetmezliği ise serklajdan sonra sıkı bir enfeksiyon takibi ve dinlenmeyle problem yaşamazsın inşallah...
canım o kadar geride yokum yakın zamandır takip ediyorum ,benim bi oğlum var 6 yaşında 33 haftalık doğdu ve hayata tutundu oğlum,24 haftalık kızımı kaybettim servikal yetmezlikten dikişsizdim,10 haftalık bebeğimde karnımda öldü.şimdi 5 + 5 hamileyim ama henüz kese görünmedi korkuyorum artık.hikayem kısaca bööle...merhaba,öncelikle tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin sağlıcakla..sizde de rahim ağzı yetmezliği mi var? daha önceden kaybınız varmıydı? geçmişi okuyorum belki yazmışsınızdır ama ben daha 130.sayfadayım
ah canım inan çok sevinirim halayı ilk ben başlattım çekmeye hayde gelin arkamdanİnşallah olur canım Sevtun'dan sonra sen, ben, Tuba, Ceylin ne güzel olur haberler. Tabi olması kadar sağlıkla hamileliği tamamlamamız da önemli tabi?
arkadaşlar bugün doktora gittim beta hcg : 1225 ama keseyi göremedik,doktora yaşadıklarımı anlattım keseyi görmeden bişey söyleyemeyiz ama öykün serklajı gerekli gösteriyor dedi,serklaj sonrası heyet raporu vericekmiş hep yatıcakmışım,sona ulaşma şansım % 85 miş,canım sıkıldı çok
canım o kadar geride yokum yakın zamandır takip ediyorum ,benim bi oğlum var 6 yaşında 33 haftalık doğdu ve hayata tutundu oğlum,24 haftalık kızımı kaybettim servikal yetmezlikten dikişsizdim,10 haftalık bebeğimde karnımda öldü.şimdi 5 + 5 hamileyim ama henüz kese görünmedi korkuyorum artık.hikayem kısaca bööle...
canım ben o yazıyı daha önce okumuştum...Gebeliğinde düşük yaşayan veya düşük endişesi yaşayan kadınlarda ne yapılmalıdır? Doktorlarımız bu durum için iki mucize ilaca sarılmaktadır: ASPİRİN ve PROGESTERON.
canım 1000 lerde kese gözükmemesi normal...arkadaşlar bugün doktora gittim beta hcg : 1225 ama keseyi göremedik,doktora yaşadıklarımı anlattım keseyi görmeden bişey söyleyemeyiz ama öykün serklajı gerekli gösteriyor dedi,serklaj sonrası heyet raporu vericekmiş hep yatıcakmışım,sona ulaşma şansım % 85 miş,canım sıkıldı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?