- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.941
canım kızmıyorum ,kızarmıyım hiç..benimle aynı şeyleri yaşamış kişilerin yorumları tavsiyeleri diğer insanların tavsiyeleri ,yorumları gibi incitmiyo aksine yüreklendiriyor..mesela geçmiş olsuna gelenler oluyo,o kadar samimiyetsiz geliyoki mecburen üzülüyomuş gibi yaptıklarını düşünüyorum,belki paranoyakça ama..benim gibi beş kaybı olan yan komşum geldiğinde sarılıp ağlıcaktım nerdeyse,buraya yeni taşınmamıza ve çok samimi olmamama rağmen..
ofis konusunda eşim çok istekli benim biran önce hayata tekrar dönmem için ,kendime gelebilmem için kadıköyde biyer ayarlamış bile,nisan gibi düzenli olarak ofise gitmeye başlıcam,birkaç mükellefim vardı,ben evde yatarken üniversiteden bi arkadaşım vardı ona devretmiştim şimdi geri alıcam..ben istanbuldayım ,neden olmasın :) hem böylece internet dışında da tanışma fırsatımız olur..oturur dertleşir ağlarız uzun uzun :)
:) bak bu dediğini benim babaannem yapmış,onunda hep doğarmış zamanında ama ölürmüş hemen..amcamın adı dursun ve durmuş gerçektende :))
Bak oluyo demekki neyapalım bizde koyarız göbek ismi olarak doğsunlarda.Canım özel mesaj kısmıda 100 mesaj olmadan yazamazsınız falan diyo neyse biraz araştırym atarım sana uygun bir zamanda.
:) bak bu dediğini benim babaannem yapmış,onunda hep doğarmış zamanında ama ölürmüş hemen..amcamın adı dursun ve durmuş gerçektende :))
Sitede yazdığım mesaj sayısı 100 olunca yazabiliyomuşum verdiği uyarıya göre 99 mesaj yazmışım demekki bu 100 olacak bunu atıym birdaha deniycem :)
Sitede yazdığım mesaj sayısı 100 olunca yazabiliyomuşum verdiği uyarıya göre 99 mesaj yazmışım demekki bu 100 olacak bunu atıym birdaha deniycem :)
evet aynı sorun bende de var,benimde 80 olmuş daha :)
Sair yazdım 100 olunca yazılıyormuş gerçekten :))
allah razı olsun kardeşim benim işşallah bende sizin gibi 40 haftaları görürüm yaradanımın izniyle tabe panik atagımda var yok arası birşeyyavrum herşeyden önemli benim işşallah bu illetide yenicem hem gribim hemde dişim azdı gene ne yapsamda sızısını götürsem ben ya yaradan eni sınıyo herhal panik atak desen bende grip desen cabası birde diş çıktı bakalım sonum nereye gidicek :2::2::2:allahım bundan başka keder acı vermesin işşallah bunada razıyım yavrum benden ayrılmasın daha ne isterim allahım saglılı bir şekilde dogum edip saglıkcakla kucagına almayı nasip etsin kardeşim benim ne demişler karpuzda yata yata büyürmüş benimki biraz tombul karpuz diyarbakır karpuzu
Allah evladını sana bağışlasın ,vaktinde zamanında topaç gibi doğar inşallah..
Sair yazdım 100 olunca yazılıyormuş gerçekten :))
facebook hesabımı bile dondurdum
geçen bi bakiim dedim bi arkadaşım yazmış '' parmaklarım sosis gibi,karnım karpuz gibi,acaba oğlum nası bişe''
kıskanmak değil bunun adı,siz beni anlarsınız ,hayal kırıklığı,hevesin kursağında kalması,sonrasında herşeyin anlamsız ve boş gelmesi......
tamam artık hastanede muayene yokta neden ameliyatı falan hastanede yapamıyor onu anlamadım...
sonuçta oda o hastanede çalışıyor...
üff ya bu iiyi olmadı özel hastaneler çok pahalı yaa...
seni merak etmiştik çok şükür iyisiniz canım...
maşallah bebişine...
canım ben hisara devamlı gitmeyeceğim ne kadar pahalı olduğunu bende duymuştum...
orda gitmek istediğim bir dr vardı ona gitmiştim bundan sonrada gerek olursa belki muayeneye giderim ama orda test falan bile yaptıramam...
doğumu zaten hiç hesaba katma...
7 milyar bir doğuma verilir mi....
iyi geceler hanımlar Allah rahatlık versin...
facebook hesabımı bile dondurdum
geçen bi bakiim dedim bi arkadaşım yazmış '' parmaklarım sosis gibi,karnım karpuz gibi,acaba oğlum nası bişe''
kıskanmak değil bunun adı,siz beni anlarsınız ,hayal kırıklığı,hevesin kursağında kalması,sonrasında herşeyin anlamsız ve boş gelmesi......
aldım mesajını,teşekkür ederim canım,güvenin ve desteğin için,umarım görüşürüz bi gün..[/QUOTE
Rica ederim seni iyi ol istediğin zaman görüşürüz sevgiler
Facebook dedinde aklıma geldi ben facebooka hiçbişey yazmadım hamileliğimle ilgili ama özelde söyledim tabi arkadaşlarıma.Üniversiteden bir arkadaşım vardı yazmış bana ana sayfadan Canım bebişin kız mı erkek mi.İyi yapmışsın dondurmakla densiz dolu etraf telefon açmıyoda ordan yazıyo yazıcaktım az daha sinirle büyük haflerle Bebek Erkekti ama kaybettik rahatladın mı densiz diye.İnsanlar ne kadar düşüncesiz ya bari mesajla sor
bizim durumumuz hassas şuanda ,ben bundan sonraki hamileliğimde aileler dışında kimseye söylememeyi ve doğup eve gelinceye kadar da hiç bişey almamayı düşünüyorum,,benim bahsettiğim komşum varya o da ilk gebeliklerinde almış bişeyler sonra hepsini vermiş birilerine ,kocası hiçbişey almıcaksın demiş,doğsun ben atletimi çıkarıp yırtıp bez diye vericem hemşireye demiş ve dediğini de yapmış..
iyi geceler kızlar geçmiş birikmiş bayağı okudum geldim..crameren daha erken endişelenme bende beta 8300 civarı görmüştüm,sevtuncum seninde gözün aydın kuzum haftayada pıt pıtları duyarsın inşallahhhh..sair,bermel,regrete,fadik,chnb darısı sizlere hayırlısıyla..nuray naptı acaba bugün dr gidecekti???herkesler iyi umarım ayer,ardatuana,özlem...bizim bugün kasılmalarımız var arada ama genel olarak idare ediyoruz..
Bende aynısını düşündüm valla.Ben bu hamileliğimde önce almadım 4 ayı bitirince aldım 1 hafta sonra gitti bebşim oyuncak bile almıştım ben 0-6 ay iki tane bakıp bakıp ağladım onlara.Benim haftası benle aynı çok yakın bir arkadaşım var ona vermek istedim almadı üzüldü sanırım bana zorla bikaç parça verdim.Gerisinide gözümden çok uzak biryere kaldırdım.En kötüsüde ben bebek günlüğü almıştım gün gün yazıyordum bebşime eşim kaldırmış ama tesadüf elime geçti geçen en son 1 gece önce yazmışım demişimki bebşim bugün biraz ağrım var büyüyorsun demekki( sonra gözyaşlarıyla veda yazdım 17.haftaya birdaha asla yapmıycam böle şeyler.Bende komşun gibi yapıcam
canım kızmıyorum ,kızarmıyım hiç..benimle aynı şeyleri yaşamış kişilerin yorumları tavsiyeleri diğer insanların tavsiyeleri ,yorumları gibi incitmiyo aksine yüreklendiriyor..mesela geçmiş olsuna gelenler oluyo,o kadar samimiyetsiz geliyoki mecburen üzülüyomuş gibi yaptıklarını düşünüyorum,belki paranoyakça ama..benim gibi beş kaybı olan yan komşum geldiğinde sarılıp ağlıcaktım nerdeyse,buraya yeni taşınmamıza ve çok samimi olmamama rağmen..
ofis konusunda eşim çok istekli benim biran önce hayata tekrar dönmem için ,kendime gelebilmem için kadıköyde biyer ayarlamış bile,nisan gibi düzenli olarak ofise gitmeye başlıcam,birkaç mükellefim vardı,ben evde yatarken üniversiteden bi arkadaşım vardı ona devretmiştim şimdi geri alıcam..ben istanbuldayım ,neden olmasın :) hem böylece internet dışında da tanışma fırsatımız olur..oturur dertleşir ağlarız uzun uzun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?