- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.101
Cemil Bey Yaren'in ve geçmişte Twiks'in doktoru. Onunla ilgili hep iyi şeyler yazdı kızlar. Ama o tüp bebek doktoru değil mi acaba?
Canım evet şuan İstanbul gayrettepe florans nightingale hastanesinin tüp bebek servisinin başına geçmiş ekibiyle.Ben hastaneye telefon açtım sekreteriyle konuştum drumumdan bahsettim,sekreteri riskli gebeliklere de bakıyor dedi.Önceden çapada da hasta bakıyordu ama hala bakıyormu bilemiyorum.Şuan doğum,doktorlar hsg derken maddi açıdan yorulduk ama birar onada gidicem.Özel hastanede 300 tl ye bakıyor özel muayenehane ücreti belki farlıdır onu henüz öğrenmedim.Gideceğim zaman iyice araştırıcam.Konuyu açan hidenişkonun doktoru da maya klinikten hüseyin mutluydu ona önlem amaçlı ve ilk hamileliğinde uygulamıştı ve başarıyla sonuçlanmıştı.
arkadaşlar bir de benim şu yan komşum vardı ya,onlarda bu durum ırsi sanırım,ablası,kızkardeşi,kendisi,ablasının kızı erken doğum ve düşük yaşamışlar,hepsi aynı doktora gidiyomuş ve hepsi de serklajla doğum yapabilmiş..hatta ablasının kızı,hatun o kadar erken doğumdan sonra üç kızı olmuş,sırf erkeği bulacam diye şimdi yeniden hamile,12.haftamı bekliyorum serklaj için diyomuş,durum onlar için o kadar sıradan ve doğal bi hal almışki :)
bana adını verdi doktorun,internette hakkında çok bi bilgi yok ama çok memnunlar.kadıköy şifa hastanesinde göşenay batu özyılmazel
işte bende hsg mi alınca bi sırayla hepsini dolaşıcam artık..
ceyda düvenci de florans nightingale de yattı üç aya yakın bi süre,demekki onu da o mu takip ediyodu acaba..
[
Maşallah hepside almış kucaklarını çocuklarını ne güzel.Canım doktoru bilmiyorum ama kadıköy şifa tam bir doğum hastanesi anadolu yakasında özel hastaneler içinde sanırım en çok doğum yapılan hastane orasıdır.Ya canım ben bu zamana kadar yazmadım cevremden bunuda yazarsam beni kesin tanırlar diye ama artık yazıym.Benim kendi teyzem 13 14 sene önce 2 tane düşük yaptı 4 aylık ve 4,5 aylık biri kız biri erkekti o bebeklerde gittiği doktor anlamadı sonra başka bir doktora geçti yaşıda ozaman 36 falandı o doktor servikal yetmezlik tanısı koydu.Neyse hamile kaldı 3.ye Allahın taktirine bakın ki doğal yolla ikize hamile kalmış ve bebeklerin biri kız biri erkekti serklaj yapıldı tek bebeği taşımayan rahmi 36 haftaya kadar ikiz taşıdı üstelik sürekli yatmadı ama çalışıyordu hamileliğinde çalışmadı ve şu an çocukları çok sağlıklı ve büyüdüler.Ama tabi ben ozaman küçüktüm onun nekadar üzüldüğünü anlayamamıştım tabi başına gelmeyen anlamıyor birde biz onla çok iyi anlaşamayız küçüklüğümden beri, ben bebeği kaybedince hastaneye geldi ençok sinirimi bozan o oldu eve dönerken arabada bizleydi konuşmalrıyla bana ağlama krizi geçirtti üstelik hamileyken de yapmıştı sinirimi bozacak şeyler eşim normalde çok iyidir bizim aileyle hiç kötü bişey söylemez o bile anneme dedi teyze bidaha gelmesin yanımıza, düşünün o bile anlamadı beni unuttu herhalde bu kadar sene geçince üstünden yaşadıklarını.Yani canım bizim ailede ve bukadar yakın akrabamda olunca ben sordum doktoruma genetik olduğuna dair bir veri yok elimizde sanmıyorum dedi.Kızlar kusura bakmayın bunu buzamana kadar paylaşmadım çünkü burda okadar özel duygular paylaşıyoruz ki birbirimizle beni tanıyan biri okursa bu örnekten sonra kesin anlar ben olduğumu :))ama napiym ya okursa okusunlar anlarlarsa anlasınlar boşverdim.
canım hiç üzülme inan insan eti agır geliyo insana evladın bile olsa neden diceksin bak sana bir şey anlatıyım normalde sevmem böyle konuşmayı ama neyse senden başkalarıda var merak etme ben hem kaynanamların hemde annemlerin arasında kaldım eşim annesiyle dargındı tamammı dedi bebek olunca ben dicem anneme bebegi sen deme ben i affeder bebek yüzünden dedi bende tamam dememem annesini aradım başladı muhabet dedim anne bak oglun çok üzülüyo vs işte dil döktüm dedi allah sizede evlat versin beniden beter olun yüzüne hasret kalın dedi başladı laflara okadar agırıma gitiki kadın haklı eşim aramaz sormaz neyse uzatmıyım dedim bak benim bebegim olucak diyince başladı aglamay asevindi neyse eşimle pazartesi gittik annesine sarıldı öptü dedi babanne anneme tembih etmiştim deme benim dedgimi diye iyi dedi ne babannesi bebek var dedi allah devamını getirsin dedi kestirip attı sonra eve gelicez yürüyoruz dedi annem hiç tepki vermedi diye çok üzüldü demicektim dedim ben dedim çok agladı vs sen ben eve gelene kadar çekiş suçbendeki eşimi düşündüm aman annesi dışlamasın aman üzmesin vs hata yapmışım neyse eve geldik eşim kardeşime dert yanmış bu konuda bende bir yerden panik atagım azıyo bir yerden dişim kuduruyo bir yerden kum döküyorum diye böbreklerim coşuyo erkek kardeşim geldi başladı ban nasihat vermeye beni suçlamaya vay efendim ben neden anasına demişim hay demez olaydım annemde bir yerden beni savunucagına oda başladı bunlar beni aldılar karşılarına o laf senin bu laf benim benimde sinirlerim oynadı başladım aglamaya inanın evi tamire soktum kompile bitmedi şimdilik dedim bebek olunca yapamatız aklınıza ne gelirse evi sıfırdan yaptırıyoruz o an evim olsa kesin giderdim annem başladı dişim agrıdıkça ah kızım neden bebek yokken gitmedin ulen bebek yokken bir şey yoktuki nerden bilicem demi çokmu hoşuma gidiyo sanki acı çekmekcanım hiç iyi değilim ailevi sorunlar var 2gündür ağlıyorum inan dünyamdan bezdirdiler beni..eşim ve ailem arasında kalmış durumdayım herkes bana çemkiriyor..arada kasılmalarım devam ediyor bebeğim için çok üzülüyorum..sizler nasılsınız?
[
Maşallah hepside almış kucaklarını çocuklarını ne güzel.Canım doktoru bilmiyorum ama kadıköy şifa tam bir doğum hastanesi anadolu yakasında özel hastaneler içinde sanırım en çok doğum yapılan hastane orasıdır.Ya canım ben bu zamana kadar yazmadım cevremden bunuda yazarsam beni kesin tanırlar diye ama artık yazıym.Benim kendi teyzem 13 14 sene önce 2 tane düşük yaptı 4 aylık ve 4,5 aylık biri kız biri erkekti o bebeklerde gittiği doktor anlamadı sonra başka bir doktora geçti yaşıda ozaman 36 falandı o doktor servikal yetmezlik tanısı koydu.Neyse hamile kaldı 3.ye Allahın taktirine bakın ki doğal yolla ikize hamile kalmış ve bebeklerin biri kız biri erkekti serklaj yapıldı tek bebeği taşımayan rahmi 36 haftaya kadar ikiz taşıdı üstelik sürekli yatmadı ama çalışıyordu hamileliğinde çalışmadı ve şu an çocukları çok sağlıklı ve büyüdüler.Ama tabi ben ozaman küçüktüm onun nekadar üzüldüğünü anlayamamıştım tabi başına gelmeyen anlamıyor birde biz onla çok iyi anlaşamayız küçüklüğümden beri, ben bebeği kaybedince hastaneye geldi ençok sinirimi bozan o oldu eve dönerken arabada bizleydi konuşmalrıyla bana ağlama krizi geçirtti üstelik hamileyken de yapmıştı sinirimi bozacak şeyler eşim normalde çok iyidir bizim aileyle hiç kötü bişey söylemez o bile anneme dedi teyze bidaha gelmesin yanımıza, düşünün o bile anlamadı beni unuttu herhalde bu kadar sene geçince üstünden yaşadıklarını.Yani canım bizim ailede ve bukadar yakın akrabamda olunca ben sordum doktoruma genetik olduğuna dair bir veri yok elimizde sanmıyorum dedi.Kızlar kusura bakmayın bunu buzamana kadar paylaşmadım çünkü burda okadar özel duygular paylaşıyoruz ki birbirimizle beni tanıyan biri okursa bu örnekten sonra kesin anlar ben olduğumu :))ama napiym ya okursa okusunlar anlarlarsa anlasınlar boşverdim.
[
selam arkadaşlar inş hepimiz için yeni umutlar vede yeni hayaller gerçek olması dileğiyle
burada eskilerdenim ama halen annelik kademesine atlamış değilim
korkuyorum ne yapayım
evet canım ,eski mesajları okuyorum bende ,bayaa eski bi üyesin sen,,ilk mesajlarında üç kaybım var demişsin sormaya çekiniyorum şimdi kaç tane ,tedavin ve süreç ne aşamada..
amaaaaaan salla gitsin,beni de kesin mesajlarımdan birini okuyan olduysa tanımışlardır..çevremde çocuğu olan ,hamile kalan o kadar çok arkadaşım olduki,yaşım itibariyle benim jenerasyonda olup çocuğu olmayan yok ,,ne laflar çıkardılar neler söylediler benim için...çok yakın arkadaşım dahi beni anlayamadı,içinde bulunduğum durumu,diyoruz ya hep yaşayan bilir..belki burda mesajlarımdan birini görürde utanırlar diyorum ve Allah a havale ediyorum hepsini..beni o kadar çok üzdülerki o kadar çok içime oturmuşki bazı şeyler Allah affetsin,doğum esnasında bile geldi aklıma Allahım o insanları sana havale ediyorum dedim..
selam arkadaşlar inş hepimiz için yeni umutlar vede yeni hayaller gerçek olması dileğiyle
burada eskilerdenim ama halen annelik kademesine atlamış değilim
korkuyorum ne yapayım
offfff bendeki soruya bak,altı melek annesi yazmışsın(((((((
ben biraz koptum arkadaşlar kusura bakmayın,şebnem ferah erkekler ağlamaz şarkısını yorumlamışta onu dinliyodum,başladımı yine ağlama bendee
eşimin gözlerinin dahi dolduğunu görmemiştim,katıla katıla ağlaması beni çok sarstı ;(
Ya canım insanlara gün doğuyor dedikodu yapacak,laf konuşacak malzeme çıkıyor.İşte bu insanlara inat güçlü ol.Bende durum farklı benim arkadaşlarım çoğu çok iyi kardeşim gibiler,ama içlerinden hiçbirinin benim gibi bebek kaybı yok,olmasında inşallah hani derler ya Allah düşmanıma bile vermesin bu böyle bir durum bence,yaşamayan anlamıyor ama bu durumu.Bizde akrabalar çok fena malesef beni en çok üzende,hamileyken ağlamama sebep olanda,bebeği kaybedince söyledikleriyle kalbimi kıranda hep aileden malesef.Ben bana bunu yapan herkese ya mesafe koydum yada konuşmuyorum hiç.Akrabamda olsa arkadaşımda olsa karar verdim beni üzeni,kıranı yaklaştırmayacağım hayatıma.Dediğin gibi canım Allaha havale edelim.Sallayalım gittsinn :))
[
Canım ben Yonca Lodi nin düştüysek kalkarız şarkısını dinliyorum canım sıkıldığımda.İnternetten dinle canım bana iyi geliyor motive ediyor belki sanada iyi gelir.Ağlanmayacak bi durum mu onlarında ihtiyacı var canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?