Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
evet canım ,eski mesajları okuyorum bende ,bayaa eski bi üyesin sen,,ilk mesajlarında üç kaybım var demişsin sormaya çekiniyorum şimdi kaç tane ,tedavin ve süreç ne aşamada..
üç gebelikte 6 kaybım var tedavi heran olabilir eşimin ısrarına ne zaman evet dersem o zaman

hayırlısı olur inş hepimiz için

Canım senin önceden yazdıklarını okudum,şimdi sanki eski bir arkadaşımı görmüş gibi oldum.Allah inşallah hepimize yaşatacak bu duyguyu.
teşekkür ederim cnm
inan buradaki bütün arkadaşların acı tecrübeleri bizlere hiç yaşanmamış olsun dilerdim ama RABBİM demekki böyle kararlamış

bu sayfayı hiç terk etmek istemedim belkide ilk kaybım olmadan önce böyle bir durumun olduğunu bilinçli olarak bilseydim acep çok daha iyi sonuçlar mı olurdu bilmem

cnm geçmiş olsun kendine iyi bak en doğrusunu yap

grip dinlenince cabuk geçer inş

crameren cnm çok tebrikler ediyorum

inş bütün güzellikleri sırasıyla yaşayacaksındır

pıt pıtlara az kaldı hadi hayırlısı

Merhaba canım ben de geçmişi baştan sona okuyanlardanım. Hatta Edamecrin'e de sordum seni, çok merak etmiştim. İnşallah senden de güzel haberler gelir. Çok mutlu oldum seni burada görünce...

Canım hayırlı olsun. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Bende de protein S eksikliği çıktı doğumdan sonraki tahlillerde. Şimdiden bebe aspirini kullanıyorum.

Bu arada sanırım bu ay tutmadı kızlar, sankilekelenmem var...

Merhaba canım ben de geçmişi baştan sona okuyanlardanım. Hatta Edamecrin'e de sordum seni, çok merak etmiştim. İnşallah senden de güzel haberler gelir. Çok mutlu oldum seni burada görünce...

teşekkür ederim cnm edamecrinle de denk gelemedik uzun zamandan beri

okuyup çıkıyordum yazmaya çok fırsatım olmuyordu

gerçi yine çok zamanım yok ama bu aralar çok sıkıcı durumlar var o yüzden attım kendimi buralara

kayınvaliden ve görümcem geldi 3 aydan beri gitmeyi düşünmeyen bir misafircilik oyunundayız

çok sıkıcı tam tedavi arifesinde bana tam moral oldular anlıyacağınız

offf takdik bulamıyorum nasıl yolluyacağı bilemiyorum

Canım,hayırlısı olsun bu ay olmazsa hayırlısıyla birdaki ay olur inşallah.Ama bazen bebek tutunurkende lekelenme olabiliyormuş belki ondandır.

Canım ya hiç anlamam ama senin ailen nerde onlar çağırsa sizi gitmek zorunda olsanız yada onlarda gelmek istese ay bilemiyorum kii ne yapılsa.3 ay misafirlikte çok olmuş gerçekten hemde 2 kişi

cnm geçmiş olsun kendine iyi bak en doğrusunu yap

grip dinlenince cabuk geçer inş
sağol canım...zaten bugün hep dinlendim hiç bir iş yapmadım...

canım iki günün var ama erken gelebilir mi ki?
hakkında hayırlısı olsun canım...

zor canım yaaa...birşeyde diyemessin...
allah yardımcın olsun...
canım tedavi derken tüp bebek mi düşünüyorsunuz?

sağol canım...
benimde içeceklerle pek aram yok suyu bile çok nadir içerim...
ama artık birşeyler içmeye çalışacağım....

crameren cnm çok tebrikler ediyorum

inş bütün güzellikleri sırasıyla yaşayacaksındır

pıt pıtlara az kaldı hadi hayırlısı

Crameren çok tebrik ederim, inşallah kalp atışınıda duyacaksın,kucağınada alacaksın Allahın izniyle.Güzel haberlerini bekliyoruz

arkadaşlarım çok sağolun hepinizin iyi dilekleri öyle özelki,hepimizin umutları aynı,benimde iyi dileklerim sizlerle.
chnb;canım henüzerken,benimde bir önceki gebeliğimdeadet dönemi lekelenmem olmuştu hafif,ama olmasada canını sıkma enazından hamile kalabilmek için tedavi görmüyoruz:))

bende tebrik ederim,allah tamamına erdirsin,sağlıcakla inşallah...

Benim bu doğumdan sonra farklı farklı özellikte oldu adetlerim. Öncesinde spriral vardı.Üç dört gün lekelenmeden sonra olurdu. Doğumdan sonra bazen pat diye geldi bazen bir gün lekelenmem oldu. Akşam üzeri oldu bugün bir daha olmadı. Yarın gelir eğer adet olacaksam bu durumda. Ama çok üzülmedim. Hayırlısını dilemiştim. Çünkü benim için her açıdan zor bir ay olmuştu. Yalnızca bir ay daha beklemek yıpratıcı...

Canım senin tam teşhisin konulmuş muydu? Sanırım pek ayrıntılı paylaşmamıştın... Serklajın varken mi doğumların yaşanmıştı?

Canım,hayırlısı olsun bu ay olmazsa hayırlısıyla birdaki ay olur inşallah.Ama bazen bebek tutunurkende lekelenme olabiliyormuş belki ondandır.

Hayırlısı... Olabilir dediğin gibi. Olmazsa da dediğim gibi çok üzülmeyeceğim...

Canım,nasılsın biraz daha iyimisin?

saol canımm,bugün biraz daha iyiyim,her ne kadar aklımdan çıkaramasamda...
geçmişi okuyorum,yeni şeyler duyuyorum,hem korkuyorum,hem sabırsızlanıyorum...
eşimle dertleşiyoruz arada,ben burda moral buluyorum ona da burdaki mutlu sonlardan bahsediyorum..
bazen kendimizi tekrar geleceğe dair plan yaparken buluyoruz,sonra birbirimize sus sus diyoruz artık plan yok diyoruz..
geçen ben bi delilik yaptım ,şu kıbrıstaki taşıyıcı anne bulan tüp bebek merkezini aradım,adam uzun uzun anlattı,henüz yaşınız erken ,deneyin tekrar ve ümitsiz olmayın bu kadar dedi,biz genelde 40 yaşına dayanmış ve rahimi olmayan kişilere öneriyoruz dedi,,zaten yaptıracağımız yok da aradım işte :)

Ay yaaaa bukadar olur bende bebeği kaybettiğimde okadar karamsardımki bende internetten araştırmıştım taşıyıcı annelik olayını nekadar,nasıl oluyor,doğunca üstüne alma olayı nasıldır falan filan.Ya canım biz başarıcaz kendi bebeğimizi kendimiz taşıyarak doğurmaya düşünmeyelim böle şeyler.Amerikada falan birçok ünlü yapıyor bunu genellikle kendi vicutları bozulmasın diye.Hatta daha geçen nicole kidman yaptı taşıyıcı anneden çocuk.Ama bizde pek duyulmadı daha yakında bizde yaptırır çok kişi ama canım zaten biz yapmayız ama yapsak inandıramazsın etrafını yumurta benim diye :) düşün artık ne dedikodu vıdı vıdı kocası başka kadından çocuk yaptı :)) ne desen inanmazlar valla :))

evet o kısmını bile düşünmüştük,9 ay ben evden dışarı çıkmayıp çevreye kayınvalidemde kaldığımı söölicektik :) taşıyıcı anne amerikadan olursa 55.000 dolar,hindistandan olursa 30.000 dolar..amerikadan olursa bebeğe çifte vatandaşlık veriliyomuş.
ya vücutları bozulmasın diye yaptırıldığını bende bu merkezin internet sitesinde okumuştum da çok şaşırmıştım,ne insanlar var..

Oooo siz herşeyi düşünmüşsünüz :)) filim gibi olmuş.Canım biz yaptıramazmışız zaten kredi verirlermi ki :)).Ya şaka bi tarafa düşünmeyelim böle şeyler diktirelim çiftdikiş rahim ağzımızı :)) uzanalım yatağımıza dua edelim Allahımıza.Allahın izniyle isteyen herkese nasip etsin Allah büyük canım İyi düşünelim iyi olsun.Aynen öle hatunlara bak kendi doğurabiliyor yorulmasın, yıpranmasın,güzelliği bozulmasın diye rahim kiralıyor ey Allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…