- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.121
canım hiç üzülme inan insan eti agır geliyo insana evladın bile olsa neden diceksin bak sana bir şey anlatıyım normalde sevmem böyle konuşmayı ama neyse senden başkalarıda var merak etme ben hem kaynanamların hemde annemlerin arasında kaldım eşim annesiyle dargındı tamammı dedi bebek olunca ben dicem anneme bebegi sen deme ben i affeder bebek yüzünden dedi bende tamam dememem annesini aradım başladı muhabet dedim anne bak oglun çok üzülüyo vs işte dil döktüm dedi allah sizede evlat versin beniden beter olun yüzüne hasret kalın dedi başladı laflara okadar agırıma gitiki kadın haklı eşim aramaz sormaz neyse uzatmıyım dedim bak benim bebegim olucak diyince başladı aglamay asevindi neyse eşimle pazartesi gittik annesine sarıldı öptü dedi babanne anneme tembih etmiştim deme benim dedgimi diye iyi dedi ne babannesi bebek var dedi allah devamını getirsin dedi kestirip attı sonra eve gelicez yürüyoruz dedi annem hiç tepki vermedi diye çok üzüldü demicektim dedim ben dedim çok agladı vs sen ben eve gelene kadar çekiş suçbendeki eşimi düşündüm aman annesi dışlamasın aman üzmesin vs hata yapmışım neyse eve geldik eşim kardeşime dert yanmış bu konuda bende bir yerden panik atagım azıyo bir yerden dişim kuduruyo bir yerden kum döküyorum diye böbreklerim coşuyo erkek kardeşim geldi başladı ban nasihat vermeye beni suçlamaya vay efendim ben neden anasına demişim hay demez olaydım annemde bir yerden beni savunucagına oda başladı bunlar beni aldılar karşılarına o laf senin bu laf benim benimde sinirlerim oynadı başladım aglamaya inanın evi tamire soktum kompile bitmedi şimdilik dedim bebek olunca yapamatız aklınıza ne gelirse evi sıfırdan yaptırıyoruz o an evim olsa kesin giderdim annem başladı dişim agrıdıkça ah kızım neden bebek yokken gitmedin ulen bebek yokken bir şey yoktuki nerden bilicem demi çokmu hoşuma gidiyo sanki acı çekmekbaşladı öyle bir zaman hamile kaldınki dedi ters zamanda kardeşimin dügünü var okullar kapanınca köyde artık siz düşünün alışveriş çarşı işleri çeyizler vs işte dedi ne zaman dogum dedim nasip olursa 31 ekim dedim başladı konuşmaya kardeşinin dügününde tam kritik ayların ozamn düşürmüştüm bebekleri vs işte ben dedi dügün olmasa gelirimde neyse uzatmıyım dedim anne dügünü yap gel bakanım yok bu arada annem 61 yaşında dedi gelin sana benden iyi bakar ben zaten kendime zor bakıyorum dedi kurbandan sonra dedi gelirim dedim yaradan nasip ederse kurbadan 2 hafta önce dogurucam dedim olmucanmı yanımda dedi kaynanam bakar sana bende sonra gelirim kadın bagı bahçeyi düşünüyo sen düşün artık demiyoki evladım 10 senedir bebegi yok 2 kayıbı var 2 sinded olmadım yanında vs sen benden çok şanslısın bunu unutma benim kimsem yok hayatta ablam var yok gibi kocacı koca ne derse o bir tane ablam var memlekette o olsa yanımda bakar anlıcagın kaynanam var oda yok komşu desen öyle yani allahım ne biliyim ortada kaldım eşim aradı akşam tamda sinirimin üstüne agzıma geleni saydım vay efendim sen beni kardeşime nasıl şikayet edersin diye başladık kavga etmeye dedim hiçmi düşünmüyosunuz kavgaymış stresmiş vs yasak dedim siz anca bebegimi düşürmeye çalışıyosunuz dedim eger bu bebegimede sizin yüzünüzden bir şey olursa ant verdim bak bir celsede boşarım senide ailemeide giderim buralardan beni bulamazsınız dedim yaparımda gelelim lafa ben bunu derim bunu anlarım insanın en iyi yardımcısı yakını sırdaşı kendiymiş işte okadar hiç bir şeye üzülmeye deymiyo hayatta sen bebegini düşün bak bana sinirimi alamadım agladım durdum bir taraftanda korkuyorum altımdan kan gelicek diye dedim sakin ol karnındakini düşün eşim eve geldi kabak çşekirdegi seviyorumya onu almış dedi bak yemiyorum zaten sinirim dişide bahane ttim yemedim bir sırnaşması var öyle bir fırça çektimki vallahi kuzu gibi olmuştu kaşıyanı kaşıcan bacım ben bunu söyler bunu bilirim anneme gelince dedim benim allahımın izniyle kimseye ihtiyacım yok yaradandan başka allahım sizin elinize işşallah düşürmesin bebegimde oldu çok şükür yaradan saglıklı saatli nasip etsin bana kalkar işimide yaparım yemegimide allahıma emanet olur yavrum artık kimseye agız eyemem bir kalkarım çorbanı koyarım yatarım bir saat sulu yemegimi koyarım yatarım bir saat pilav vs koyarım olur biter canım yaradanım sevtun kuluna yardım eder işşallah en azından kafana kalkış olmaz ilerde
Sevtun,ben normalde biraz mesafeli bir insanımdır sıcak kanlıyımdır ama böle mıcık mıcık sevemem kimseyi, bebekleri bile kucağımda tutarım koklarım sadece severken.Şimdi sana karşı duygumu açıklıyorum :)))))) seni böle elime alıp mıncıklaya mıncıklaya sevmek istiyorum :))sen ne tatlı nasıl böle aklına geleni pat diye yazan bir kızsın ya :))senin her yazında içimde bir hüzün ama yüzümde hep bir tebessüm oluyor.İyiki varsın sen buranın neşe kaynağısın Allah neşeni daim etsin.Bebeğini zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.