Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Sevtun,ben normalde biraz mesafeli bir insanımdır sıcak kanlıyımdır ama böle mıcık mıcık sevemem kimseyi, bebekleri bile kucağımda tutarım koklarım sadece severken.Şimdi sana karşı duygumu açıklıyorum :)))))) seni böle elime alıp mıncıklaya mıncıklaya sevmek istiyorum :))sen ne tatlı nasıl böle aklına geleni pat diye yazan bir kızsın ya :))senin her yazında içimde bir hüzün ama yüzümde hep bir tebessüm oluyor.İyiki varsın sen buranın neşe kaynağısın Allah neşeni daim etsin.Bebeğini zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Canım bu şarkıda iyiymiş :)).Ben o haberi gazetede okudum,kırdık diyolar ama satmışta olabilirler bu tür şeyler çok para ediyor.Aynen öle canım sen uğraşacaksın kendin için kimsenin umrunda deil hiçbirşey.

regrete seninle çok benzeşiyoruz sanırım,bende mesafeli ama ısındımmı da ''sen göründüğünden ne kadar farklı biriymişsin '' denilen tiplerdenim..

sevtun için bende aynı şeyleri düşünmüştüm,sıcaklığı sevimliliği yazılarına bile yansıyor..allah kalbine göre versin,sağlıcakla doğur inşallah bebeğini canımm..

# Regrete+
# KK Pro Üyenurcan35
# jorjet
merhaba canlarım ne kafayı takıyosunuzki ya boşverin gitsin arkadaşın dedigi gibi salla gitsin biz kuvvetli anneleriz kim yıkar bizi demi bir azimli olucazki stressiz olucazki söyleyene bak sen bebeklerimiz bizi bırakmasın günün birinde yaptıklşarından utanırlar ama kalp kırıldıktan sonra boşverin gitsib bizim halimizden biz anlarız bakın benim üst komsum kızınu dünyaya getirdi benimki dursaydı 6 ay arası vardı kadınla az münasebetligimiz var kadın benle oturdu agladı kimsa aglamadı benle dedim çok zor dedi ben sana böyle yanıyorum bebek kaybetmedim ama dedi senin dedi yüregin nasıl yanıyodur dediboşverin ben artık kimsenin beni üzmesini sitemiyorum ilk yaptıgım şey hattımı degiştirdim kimse yeni hattımı bilmiyo şimdi istediklerime veriyorum arayacaklarımıda aramıyorum millet soruya yeni hattını ver diet bende eşimiden arayın beni artık ben hat mat veremem diyorum oluyo bitiyo inanaın bana bak çok iyi geliyo önce hattını degiştiriceksin sonra hatından bazı pisliklleri çıkartıcaksın sonrada kafanı bir şeye takmıcaksın iyi olana iyi kötü olupta laf sokana sende laf sokucaksın bak bakalım insanda ne stres ne bir şey kalıyo yaşaşın kadın dayanışması bilmiyolarki bizlere yaradan verdi bu hastalşıgı ama bizi seçtigi için şükretmemiz lazım nedenmı bizi vesile kılıyo meleklerinin içine bizimkileride katıyo ne mutlu bize burası çok kötü bir dünya öteki tarafada güzel amel lazım demi orda birileriniz olması ne güzel demi birde bu yöndem düşünün ben artık öyle düşünüyorum

Kızlar öğlen aradyım merak ettim bakayım dedim. Akşama görüşürüz inşallah...

amin bebikim amin inan aynı böyleyim :86::86::86::86::86:sizlerde iyiki varsınız hayatımda canımsınız ya ben yalam konuşmasını sevmem helede yalanı bir yakalıyım amanın nefret ederim içim dışım bir ondan insanları kendim gibi biiyorum iyi olsun diyorum herşey ama olmuyo kardeşim ya aile meseleleri çok zor inan bak size bir şey deyim bakın burda paylaşım arkadaşın dedigi gibi çok başka eşimel konuşamadıgımı burda sizlerle ve bazı topikte arkadaşlarım var sag olsunlar onlarla paylaşıyorum ben okadar temiz kalpliyimki kötülük nedir bilmem bir huyum var çok kinciyimdir bir yapılan iyiligi bir da yapılan kötülügü asla unutmam sizle bir şey paylaşayımda dinleyin kusura bakmayın bunları paylaşırken bile aklıma geldikçeamanın sinir oluyorum benim eşimin yengesi var karşı dairemde bir gün bize geldi neyse çay filam sohbet derken
bebekten açıldı konu konuşuyoruz işte günüm geçti dedim sevinçten hiç geşçiyodu ama dedim bu kerez sevtun var ama cesaret edipte bakamıyorum vs işşallah dedi vardır dicegine suratıma aynı şu lafı dedi dengesiz kadın oglum sen bunu al anasına yolla bu döl möl tutamaz bunun rahimi çürümüş sakat dedi bana benim suratımı siz düşünün artık bundan sana karı olmaz gibi bazı laflar burda bende kalsın bazıları eşşim dedi yenge neden öyle diyosunki bu karın her ay hamile kalıyo oglum bunda iş yok dedi okadar istedimki bu lafları duyucagıma ölseydim daha iyiydi ya neyse bir şey diyemedim gitti sonra eşimden ayrıldım balkona gittim içeri gridim eşim uyumuş sabah oldu eşim işe gidicek başladık kavgaya sen dedim o lafları derken neden agzının payını vermedin diye başladım kavgaya inanın yemin ederim okadar sinirlenmişimki kend,imi tanıyamadım elime ne geçtiyse attım heryer can kırıkları yemek oadsında ne kadar yatak -odasında nelşer neler kırdım eşim bile zor zapdetti eltim yeni dogum etti o ara laf sokması da cabası tabe evin içinde tepine tepine bir hal oldum nasıl bagırıyorum sinir krizi geçiriyorum eşim bir yerden aglıyo korkuyorum ne olur yeter diye dedim bagıra bagıra ben sakaty degilim benim oglum öldü ona bile sakat dediler benimde anne olmaya ihtiyacım var yeter herkezin laf sokmasından bıktım benim ne günahım var diye çok tepindim okadar acı bir şeyki sana sakat gözüyle bakıyolar heleki 2 oglumu dogrudum odaya girenler aglıyo bana acımayın diye çok agladım ogündür bu gündür evine gitmem araya mesafe koydum hiç demiyolarki bunlar bizim başimizada gelebilri diye öylelerini allahıma havale ettim ben

amin kardeşim sizde öylesiniz benim için saglıcakla görelim hepimiz işşallah bu arada benim panik atak azdı az geliyorum ben

canım bende bazı şeyleri beni tanırlar diye bazen yazmak istemiyorum...
ama bu birşeyler gizlemek istediğimden değil...
ben burda kendimi çok rahat hissediyorum ve gerçekten bazen eşimle bile paylaşmadığım şeyleri paylaşılıyorum...
ve kendimi çok rahat hissddiyorum...
burda tanıdık olan birileri olsa veya beni okuduklarını bilsem rahat olamam...

selam arkadaşlar inş hepimiz için yeni umutlar vede yeni hayaller gerçek olması dileğiyle

burada eskilerdenim ama halen annelik kademesine atlamış değilim

korkuyorum ne yapayım
hoşgeldin canım...

şuan ne yapıyorsun canım bebek için düşünceleriniz planlarınız var mı?

amin kardeşim sizde öylesiniz benim için saglıcakla görelim hepimiz işşallah bu arada benim panik atak azdı az geliyorum ben
canım herşeyi boşver ve bir kenara bırak...
sen sadece bebişini düşün...

samyeli girmiyo kaç gündür bir şey olmamıştır işşallahdikiş olucaktı acep oldumu

yanlış hatırlamıyorsan 25 mart civarı dikiş olacaktı...
çalıştığı için her zamn gelemiyor galiba...
inş herşey yolundadır...

bugün kimseler yok...
pek sakin burası....
ben de grip olmuşum:2:
şimdilik çok kötü değilim ama inş çabuk kolay atlatırım...
bu ay korunmadığımız için ilaçta alamam...
hayırlısı artık işi gücü bıraktım yatıyorum...
aslında yataklık değilimde gripte dinlenmek önemli diye...

Geçmiş olsun Fadik. Dikkat et kendine. BOL BOL MEYVE YE CANIM BENİM...

samyeli girmiyo kaç gündür bir şey olmamıştır işşallahdikiş olucaktı acep oldumu

mrb kızlar, beni düşündüğünüz için teşekkür ederim. canım işteyim. işyerinde de tadilat var o yüzden çok sık giremiyorum. serklajım 25 inde. Rabbim nasip ederse pazartesi kontrolüm var. İnşallah herşey yolundadır.

sizler nasılsınız...???

Geçmiş olsun Fadik. Dikkat et kendine. BOL BOL MEYVE YE CANIM BENİM...
sağol canım

inş canım...
allah yardımcınız olsun...

arkadaşlar ben pazartesi gününü bekleyemeden bugün dr gittim,prof.dr mehmet emin soysal,yeni geldi buraya. ve keseyi gördük minicik daha,6 mm henüz 11mm olunca içinde bebeğide görcez inşallah. çok ilginç bir muayene sistemi var,önce ameliyata girer gibi sotunuyor ve hazırlanıyorsunuz,sonra guatr,troid,meme,böbrek,karaciğer,rahimhepsine sıra ile ultrasonla bakıyor,hatta
karaciğerimde iki adet kitle tespit etti ve hemen radyolojiye gönderdi.
bebeğim konusunda beni çok rahatlattı,serklaj ve sonrası kesinlikle rapor dedi,bu arada bi kaç test sordu ,bende hiç yaptırmadımdeyinceçok şaşırdı.iki erken doğum,bir karnında ölü bebek olurda nasıl trombofili bakılmaz dedi.(doğrumu yazdımbilniyorum ama,protoin c,protein s ...falan dedi) hemen birsürü hormantahlili istedi,bebeğin gelişememesi,erken doğum trombofili ile ilgili olabiliyormuş. eğer bir sorun varsa kan sulandırıcı iğne olacakmışım.
benden haberler bööle,paylaşayım dedim...

bak minik bebeğin iyiiymiş canım...
inş keseyide göreceksiniz kalp atışlarınıda...
canım dr hakkında bir fikrim yok inş iyi biridir...
rabbim iyilerle karşılaştırsın...

evet canım kaybı olanlara bu tetslerin yapılması lazım...
özellikle anne karnında kalbi duranlarda ve erken düşükleri olanlarda daha önemli...

geçmiş olsun fadik,bence de ilaç içemediğine göre meyve ye bol bol,,özellikle de kivi,tam bir c vitamini deposu .bir kivi bir günlük c vitamini ihtiyacını karşılıyormuş...

geçmiş olsun fadik,bence de ilaç içemediğine göre meyve ye bol bol,,özellikle de kivi,tam bir c vitamini deposu .bir kivi bir günlük c vitamini ihtiyacını karşılıyormuş...
sağol canım
kiviyi bende duymuştum ama evde yok...
bu soğukta dışarı çıkmakta istemedim ama yarın belki başkasına aldırırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…