- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.181
son gebeliğimde serklaj vardı ama yinede rahimi yırtıp düştü bebeğim annesinin minik kuzusu
doğum günümü kuladı yavrum ertesi sabak düştü offffffffffffff
endişeleniyorum ne olacak ne yapacağım diye
selam kızlar arada okudum sizleri bi yaramazlık yok sanırım..biz hernekadar babamıza küs olsakta,hoş dedemizde bize küs ama iyiyiz kızımla gün sayıyoruz 18 inde kontrolümüz var sağsalim görürsek 30 olcaz..hepinizi öpüyorum allaha emanet olun..
Canım o kadar alışmışız ki sana yazmıyorsun ya bir boşluk hissediyorum. Bebiş biraz yoluna girsin arada uğrarsın. Sana yine teşekkür etmek istiyorum: Canım doğum yaptığın halde herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun canım.Allah bu temiz kalbinin mükafatını hep verir inşallah. Sezin bebeği öptüm...merhaba kızlar...maşallah geçmişi okuya okuya geldim birbuçuk saatimi aldı sayfamız bayağı bir aktif yeni arkadaşlar gelmiş hepsine öncelikle geçmiş olsun diyorum Allah aynı acıları birdaha yaşatmasın..ayrıca aramıza hoşgeldiler, kızlar sizleri çok özlüyorum burda hergün yazışmaları aklım hep sizde ama hergün giremiyorum bir haftadır yanlızım evde annemler gitti, bebeğe ve eve tek başıma kendim bakıyorum pek fırsat bulamıyorum, artık meraktan uykudan vazgeçtim geldim neler olmuş, hamileler doğurmuşmu diye..nuray ve şafak beklemede hala ama gün almışlar hayırlı doğumlar olsun kızlar..
cemil hocaya gitmek isteyen arkadaşlar var galiba, şiddetle tekrar tavsiye ederim, kendi muayenehanesi bakırköy çamlık hastanesinin az aşağısında ücreti şu an 250tl diye biliyorum yılbaşından sonra oldu galiba önce 200 dü..tel no: 0212 466 33 80 bu numaradan bilgi alabilir gitmek isteyenler..
kızlar geçmişi okumaya fazla fırsat bulamıyorum şu an ama bana soru sormak isteyen olursa özelde mesaj atabilirler, yardımcı olabilirsem sevinirim..
# chnb
# jorjet
ben çıkıyorum sizlere güzel bir hafta sonu diliyorum cumanız mubarek olsun allahım dualarınızı kabul etsin işşallah
arkadaşlar bir de benim şu yan komşum vardı ya,onlarda bu durum ırsi sanırım,ablası,kızkardeşi,kendisi,ablasının kızı erken doğum ve düşük yaşamışlar,hepsi aynı doktora gidiyomuş ve hepsi de serklajla doğum yapabilmiş..hatta ablasının kızı,hatun o kadar erken doğumdan sonra üç kızı olmuş,sırf erkeği bulacam diye şimdi yeniden hamile,12.haftamı bekliyorum serklaj için diyomuş,durum onlar için o kadar sıradan ve doğal bi hal almışki :)
bana adını verdi doktorun,internette hakkında çok bi bilgi yok ama çok memnunlar.kadıköy şifa hastanesinde göşenay batu özyılmazel
işte bende hsg mi alınca bi sırayla hepsini dolaşıcam artık..
safak hoşgeldin seni gördüğüme sevindim sayfadasın neyseki. nasılsın,merak ettim seni...
canım bence de sana şu kötü deneyimleri yaşatan doktorlardan uzak durup, gerçekten riskli gebelik konusunda bir doktorla yola çıkmanı tavsiye edrim.. bak bu bahsettiğin doktor büyük ihtimalle gerçekten konusunda uzman gibi geldi bana. daha önceki msj larımda da yazdım. bence doktorun ünvanı değil, deneyimleri önemli.ve kesinlikle rahim filmi ve gerekli tahlillerini de güvendiğin bir doktorla yola çıktıktan sonra onun yönlendireceği bir yerde yaptırıp, tekrar kendisine göstermek olmalı.birde yanlış anlama beni ama yazdığın mesajlardan hala yeni bir bebeğe psikolojik olarak hazır olmadığını düşünüyorum. çüğnkü hepimiz aynı şeyleri yaşadık. bende ikinci kaybımı serklaja rağmen yaşamıştım. tekrar kendimi hazır hissetmem 3 yılımı aldı. yaşanılan acılar elbet unutulmuyor ama zaman en iyi ilaç gerçekten de. bende kayılarımdan sonra 1 yıl kadar bütün dünyayla bağlarımı koparttım resmen, arkadaşlarımın telefonlarına bile çıkmıyordum.evden çıkmıyordum,sürekli ağlama krizi geliyordu, bebekli reklamları bile izleyemiyordum.bence senin biraz daha zamana ve güvenebileceğin bir doktora ihtiyacın var.ve ne olursa olsun asla inancını kaybetme.allaha güçlük yoktur. yeterki ol desin.vakti gelince kısmeti olan, yiyecek içecek ekmeği olan bebek mutlaka dünyaya gelecektir.
yarenciğim, merak etmiştim seni ve kızını , iyi olamnıza sevindim, bizlerde beklemedeyiz işte.hayırlısı allahtan artık.
safak canım en son doktora gideceğini yazmıştı dikişleri aldırmak için, birdaha girmedi sanırım, acaba dikişleri alınca hemen doğum mu başladı. bak mnerak ettim şimdi.
Sağol canım. Dişin nasıl? Antibiyotik kuma ve dişe iyi geldi mi canımcığım?
canım doğru söylüyosun,şuan zaten hazır olmadığımın farkındayım,zaten çok yeni, 19 gün oldu hastaneden çıkalı..sadece bi sabırsızlık durumu var,annelik hissini kıyısından köşesinden az da olsa yaşayınca ve içinde kalınca insan biran önce olsun istiyo..şimdi beklemedeyim ,bu bekleme sürecinde de bir çok doktora gidip ortak paydaları neler onları değerlendireceğim..bu bahsettiğim doktora da gidicem,bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun,senin de doğum yaklaşmış anlaşılan,Allah evladını sana bağışlasın..[/QUO
canım seni okadar iyi anlıyorum ki birde etrafın sürekli doğum yapıyor ve bu en yakınların sende bir hevesleniyorsun hamile kalıyorsun sonra yine hüsran hevesin kursağında kalıyor onları doğum heyecanları hazırlarına şahit oluyorsun sonra sende hayal ediyorsun diyorsunki kendi kendine sakın hayal etme yine kaybedebilirsin hayal bile edemiyorsun.ben şu an öyleyim canım inş. bunları çabuk atlatırız...
canım doğru söylüyosun,şuan zaten hazır olmadığımın farkındayım,zaten çok yeni, 19 gün oldu hastaneden çıkalı..sadece bi sabırsızlık durumu var,annelik hissini kıyısından köşesinden az da olsa yaşayınca ve içinde kalınca insan biran önce olsun istiyo..şimdi beklemedeyim ,bu bekleme sürecinde de bir çok doktora gidip ortak paydaları neler onları değerlendireceğim..bu bahsettiğim doktora da gidicem,bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun,senin de doğum yaklaşmış anlaşılan,Allah evladını sana bağışlasın..[/QUO
canım seni okadar iyi anlıyorum ki birde etrafın sürekli doğum yapıyor ve bu en yakınların sende bir hevesleniyorsun hamile kalıyorsun sonra yine hüsran hevesin kursağında kalıyor onları doğum heyecanları hazırlarına şahit oluyorsun sonra sende hayal ediyorsun diyorsunki kendi kendine sakın hayal etme yine kaybedebilirsin hayal bile edemiyorsun.ben şu an öyleyim canım inş. bunları çabuk atlatırız...
aynen canım aynen,hayal kurmak dahi yok..herkes hamile kaldığını öğreniyo,sevinç çığlıkları ve bi bakıyosun 9 ay geçmiş ,doğum...bizler için sözkonusu olmayan bi durum.hep acabalarla dolu,korku,endişe dolu,bekliyosun sadece noolucak diye...
geçmişi okuya okuya geliyordum canım görmedim msjını...
dün gittik yine almadı dikişibayaa canım sıkıldı bu sefer... çünkü her seferinde psikolojik hazırlık yapıyorum. dikiş alınacak belki doğum başlayacak diye... sonra gidiyorum "bikaç gün daha dursun" diyor gönderiyor. bi de o kadar karlıydı burası... yola çık, hastaneye git... risk yani... sonra göndersin gerisin geriye...
neyse ultrason nst falan iyiydipazartesi kesin alıcam dikişleri dedi. 37 haftayı doldurmuş oluruz dedi... biz de çok kar var diye kayınvalideme gittik orda kaldık onların ev hastaneye çok yakın, yürüyerek 10 dk. ama bugün hava çok iyi yollar tamamen açık. geri geldik... o nedenle giremedim nete... sen nasılsın???
06EE ben de ankara'dayım benim doktorum prof. dr. ahmet erdem. gazi üni. tıp fakültesinin hocası. geçen ay muayenehane açtı.
fadikçiğim geçmiş olsun arkadaşım...
yaren seni görmek ne güzel sayfalarda bizi habersiz bırakma canım sezin'i de merak ediyoruz
regrete saol canım isimler için... sana ve bütün arkadaşlara sorayım Ekin ismi nasıl bi isim sizce???... eşim Ekin olsun diyoo kendi ismi Erkin çünküille kendi ismiyle uyumlu olacak yaneee kızının ismi benim ismimi düşünen yook
chnb canım kanda gebelik 5 gün önce çıkıyor ama kimyasal gebelik olursa bu insanı üzüyor... bikaç gün daha beklemekte yarar var bence amaaa ne kadar söylesem de ben de meraktan her ay gidip kan testi yaptırıyorduminşallah tüm haberini beklediğimiz arkadaşlar için sonn pozitif olur bu ay
Tuba nasılsın?,inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz hamilelerimiz azaldı.
iyiym canım sen nasılsın? inşallah canım yaaa güzel haberler olur.14-15 mart gibi adetimi bekliyorum ama haftsonu test yapsam çıkarmı diye düşünüyorum beklemedeyim şimidik ama bekledikce günler geçmiyor inşallah bebeğim benimledir çok ihtiyacım var bu ay çok odakladım kendimi olmazsa çok üzüleceğim daha önce yazdıklarımı okumuşsundur belki eğer bebeğimi kaybetmeseydim ayın 20sinde doğacaktı bu ay benim için çok önemli yani.
chnb selam :80: nasılsın ?? var ı belirtiler yarın 12 si :18:
merhaba,öncelikle tebrik ederim,allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,,özelden mesaj atılamıyor sana,özelden atıcaktım aslında...
ne kadar oldu doğum yapalı,kaçıncı gebeliğinde yaşamıştın bu mutluluğu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?