- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.221
Yormamaya çalış kendini arkadaşım malüm güzel ihtimallerin var :).Bana bu gece bişey oldu göz yaşlarıma engel olamıyorum sanırım bebeğimi özledimnese seni üzmek istemiyorum sadece öle geldi bir anda bana.Yapacak bişey yok önümüze bakacağız.Allah büyük bir gün bizde burda mutlulular paylaşacağız İnşallah
Kızlar bendeki ne şans... Mesajı yazdım tam gönderecektim ki elektrikler kesildi. Bir saat gelmedi. Sabah 9 gibi hastaneye gittim. Önce rahim filmimi aldım. Sonra sıra aldım.Ama numaram 17 idi. Doktordan rica ettim sonuç hemen çıkmıyor diye kanı hemen istedi. Kan verdim bir bir buçuk saat sonra belli olur dedi doktor. Bu arada lavaboya gittim. Hafif lekem olmuş. Tamam olmadı dedim. Sonra sıram geldi doktora lekeyi söyledim. Yine de ultrasonda bakalım dedi. Bir şey görünmedi. Bir de tek yumurtam çatlamamış. Yine de kan sonucu için bir saat sonra ara dedi. Ona kardeşim ve eltisinin durumundan bahsettim. Bir de üniversitede doçentle görüştüğümü söyledim. Olgunlukla karşıladı. Hatta kendisiyle doktor isterse telefonda görüşebileceğini söyledi. Neyse çok üzülmedim durumuma. Eve kadar yürüdüm. Bir saat sonra aradım: Sonuç negatif. Doktora da dedim hiç üzülmedim diye. Dünkü haber içimi yaktı kavurdu. Hala kendime gelemedim. Sabah gözlerimi zor açtım. Gözlerim şişmiş.İnşallah Ceylinirem, Tuba ve Fadik'ten güzel haberler alırız kızlar...
Sevtun'um malesef sana eşlik edemiyorun bu ay canımcığım...
Kızlar bendeki ne şans... Mesajı yazdım tam gönderecektim ki elektrikler kesildi. Bir saat gelmedi. Sabah 9 gibi hastaneye gittim. Önce rahim filmimi aldım. Sonra sıra aldım.Ama numaram 17 idi. Doktordan rica ettim sonuç hemen çıkmıyor diye kanı hemen istedi. Kan verdim bir bir buçuk saat sonra belli olur dedi doktor. Bu arada lavaboya gittim. Hafif lekem olmuş. Tamam olmadı dedim. Sonra sıram geldi doktora lekeyi söyledim. Yine de ultrasonda bakalım dedi. Bir şey görünmedi. Bir de tek yumurtam çatlamamış. Yine de kan sonucu için bir saat sonra ara dedi. Ona kardeşim ve eltisinin durumundan bahsettim. Bir de üniversitede doçentle görüştüğümü söyledim. Olgunlukla karşıladı. Hatta kendisiyle doktor isterse telefonda görüşebileceğini söyledi. Neyse çok üzülmedim durumuma. Eve kadar yürüdüm. Bir saat sonra aradım: Sonuç negatif. Doktora da dedim hiç üzülmedim diye. Dünkü haber içimi yaktı kavurdu. Hala kendime gelemedim. Sabah gözlerimi zor açtım. Gözlerim şişmiş.İnşallah Ceylinirem, Tuba ve Fadik'ten güzel haberler alırız kızlar...
safak sağol ilgilendiğin için ben de 3,4 yıldır hacettepeye gidiyorum prof sinan beksaç ama atlananılan başka bir şey var mı diye de endişeliyim 4 kaybım var .ahmet beyi duymuştum oda riksli gebeliğe bakıyormu peki birde muayahanesi nerde ? Allah seni tez zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşturmayı nasip etsin inş.
Ah kızlar ah... Ne kadarzor bir gün geçiriyorum. Çok üzgünüm çok... Biliyorsunuz ben haziranda 25 haftalık bebeğimi kaybettim. Benden iki ay öncede kızkardeşim 2.5 aylık bebeğinin karnında kalp atışı durduğu için kürtajla aldırmak zorunda kalmıştı. Sonra da 3 ay kadar sonra yeniden hamile oldu.Bu arada kız kardeşimin eltisi var. 4 yıldır çocuğu olmuyordu. Kardeşimden 1 ay önce o da hamile olmuştu. Onun kızı olacaktı, kardeşimin oğlu.
Neyse bugün okuldan arkadaşımın bebeğini görmeye gittik, orada annem aradı. Sesi çok kötüydü. Ne oldu anne bir şey olmuş dedim belli. Israr edince söyledi. Kardeşimin eltisinin dün vakti gelmiş, kendi doktoru yok diye gitmemiş. Dün gece de parçalı kanaması olmuş. Sabah gitmiş meğerse bebeğin eşi ayrılmış, bebek karnında ölmüş. Bu sabah epidural normal doğum yaptırmışlar. Şimdi kıza sakinleştirici yapmışlar. Benim durumumu biliyordu. Bana söylemesinler diye çok tembih etmiş. Bütün arkadaşların içinde hıçkırıklara boğuldum. Allah'tan bebek görmeye gittiğimiz arkadaşta 4 düşükten sonra bu bebeğe sahip oldu. Anlayışla karşıladı halimi. Çok üzüldüm kızlar. Hem kardeşime hem eltisine. Kardeşim kısmetse bir ay sonra doğum yapacak. Eltisiyle altlı üstlü oturuyor. Düşünemiyorum halini... Çok üzgünüm çoooooooooooook...
SLM kızlar nasılsınız umarım herkes ve herşey yolundadır bende iyiyim şükür bebeişle uğraşıyorum. geçenlerde sarılık olmuştu bir gece kaldık hastanede dün tekrar kontrolümüz vardı şükür değeri dülşük çıktı birde işitme testi miz vardı ondada şükür kulaklarımız duyuyormuş... gece uykusuz kalıyorum gündüz ev işleri derken birde oğlum olunca eskisi gibi zamanım olmuyor topiğe girmeye geçmiş sayfaları çok okuyamadım umarım ters giden aksilik yoktur herkes iyidir.. güzel haberleriniz vardır...sanrım sayfaya yeni arkadaşlarda gelmiş inş hepiniz istedikelrinize kavuşursunuz....bende ayın 15 inden sonra kontrole gideceğim kadın doğuma...benim serklajı doğumdan sonra almıştı....
Canım yaaaa.... çok üzüldüm ben de. hem kardeşin hem eltisi için... Allah sabır versin. ne diyeceğimi bilemiyorum.... senin bu ay hamile olmamana da üzülürdüm normal koşullarda ama bu üzücü olayın etkileri hafifleyince olması belki daha hayırlı olur diye düşündüm sonra...
Canım ben kendime inan bugün hiç mi hiç üzülmedim . Dediğin gibi kabus gibi bir aydı benim için. Hayırlısıysa olsun diye çok dua etmiştim zaten. Kardeşimin eltisini de tanıdığım ve sevdiğim için daha da etkilendim. Bir de yazın benim olayımdan sonra o daha yeni hamileydi. Ben de birkaç gün kardeşimde kalmıştım. O da üzüntümü görmüştü. Ondan etkilendi herhalde olay yaşandıktan sonra bana söylememelerini tembih etmiş. Bu daha da içimi yaktı. Daha kendisiyle konuşamadım. Arayamıyorum ama arayacağım...
Pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz...
chnb canım hayırlısı olsun şimdi gördüm mesajını inşallah bidahaki ay olur zaten çok üzgündün kötü etkilenirdi bebişte ama nolur çokta yıpratma kendini..
canım hayırlısı olsun şimdi anladım kardeşinin eltisinin durumunu allah sabır versin.. cok üzüldüm allah hiç kimseye yaşatmasın bence kardeşinize fazla yansıtmayın üzüntünüzü etkilenmesin kızcağız zaten etkilenmiştir ama allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah ne denilebilirki keşke hiç kimse yaşamasa evlat acısını elde gelen birşey yokk allahın sevdiği kuluymuş
chnb canım bu ay kısmet değilmiş
hayırlısı olsun...
inş önümüzde ki ay olur...
SLM kızlar nasılsınız umarım herkes ve herşey yolundadır bende iyiyim şükür bebeişle uğraşıyorum. geçenlerde sarılık olmuştu bir gece kaldık hastanede dün tekrar kontrolümüz vardı şükür değeri dülşük çıktı birde işitme testi miz vardı ondada şükür kulaklarımız duyuyormuş... gece uykusuz kalıyorum gündüz ev işleri derken birde oğlum olunca eskisi gibi zamanım olmuyor topiğe girmeye geçmiş sayfaları çok okuyamadım umarım ters giden aksilik yoktur herkes iyidir.. güzel haberleriniz vardır...sanrım sayfaya yeni arkadaşlarda gelmiş inş hepiniz istedikelrinize kavuşursunuz....bende ayın 15 inden sonra kontrole gideceğim kadın doğuma...benim serklajı doğumdan sonra almıştı....
safak sağol ilgilendiğin için ben de 3,4 yıldır hacettepeye gidiyorum prof sinan beksaç ama atlananılan başka bir şey var mı diye de endişeliyim 4 kaybım var .ahmet beyi duymuştum oda riksli gebeliğe bakıyormu peki birde muayahanesi nerde ? Allah seni tez zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşturmayı nasip etsin inş.
çok üzüldüm canım.. yaşayan insan için çok çok zor ama yanındaki insanlar içinde çok zor bir durum, Allah hepsine sabır versin..
canım dedigin gibi allahım yardım etsin bize ne deyim sözün bittigi yerdeyiz vallahiCanım inşallah bebeğin seni hiç bırakmaz... Çok zor ancak bu acıları yaşayan bilir...
canım inan senin adına bu ay çok sevindim o psikolojiyle nasıl hamilelik geçiridin bilemedim gitti yani allahım senin kalbin gibi evlatlar nasip etsin bu arada bir evlat bu kadarmı anneye benzerKızlar bendeki ne şans... Mesajı yazdım tam gönderecektim ki elektrikler kesildi. Bir saat gelmedi. Sabah 9 gibi hastaneye gittim. Önce rahim filmimi aldım. Sonra sıra aldım.Ama numaram 17 idi. Doktordan rica ettim sonuç hemen çıkmıyor diye kanı hemen istedi. Kan verdim bir bir buçuk saat sonra belli olur dedi doktor. Bu arada lavaboya gittim. Hafif lekem olmuş. Tamam olmadı dedim. Sonra sıram geldi doktora lekeyi söyledim. Yine de ultrasonda bakalım dedi. Bir şey görünmedi. Bir de tek yumurtam çatlamamış. Yine de kan sonucu için bir saat sonra ara dedi. Ona kardeşim ve eltisinin durumundan bahsettim. Bir de üniversitede doçentle görüştüğümü söyledim. Olgunlukla karşıladı. Hatta kendisiyle doktor isterse telefonda görüşebileceğini söyledi. Neyse çok üzülmedim durumuma. Eve kadar yürüdüm. Bir saat sonra aradım: Sonuç negatif. Doktora da dedim hiç üzülmedim diye. Dünkü haber içimi yaktı kavurdu. Hala kendime gelemedim. Sabah gözlerimi zor açtım. Gözlerim şişmiş.İnşallah Ceylinirem, Tuba ve Fadik'ten güzel haberler alırız kızlar...
canım inan çok iyi anlıyorum kıpdayla selamlamak istiyorum kardeşlerini ne eltiler var be allah razı olsun kardeşinden canım benim uyuz eltim ben dogum yaptıgımda yapmadıgı eziyet kalmadı nefret ettirdi kendisindenAh canım ah ben buradayım onlar İstanbul'da. Nasıl yansıtılmasın altlı üstlü oturuyorlar. Hatta kayınvalidesi gelinin yanında. Kardeşim o haliyle çıkıp gelinin evini toparlamış, eve yemek yapmış. Psikolojisi ne olacak bilemiyorum. Geline sakinleştirici yapmışlar abla daha henüz idrak edemiyor dedi. Allah'tan çok inançlı bir insan inşallah çabuk atlatır. Ona da dua edin kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş...bak 24 alıcaklar bebegi benimkiyle beraberdi dedim kaynanm çok üzülür seninkini görünce kıyaslar dedim aynı senin hesap ban kaldırdı beni ilgilendirmez aglarsa aglasın ben keyfime bakarım mutluluguma dedi oturup onunla bendemi aglıcam aglarsa aglasın dedi dedigi gibi benim eltim gibi şeytanlarıda var diyorum allahım onu bildigin gibi yap ban çektirdikleri elbet bir bir fitil fitil burnundan gelicek rabbimin hesabı çetin olucak ban çektirdigi aglattıgı göz yaşlarının hesabını versin işşallah
bu arada kardeşinede çok üzüldüm hep bir mesafe olucak canlıca sevemicek acaba bir şeye kırılırmı diye düşünücek dogum etse bile eltisi hep benimkiyle diyip her gördügünde kahrolucak acısını ben bilirim bak ben ilk oglumda dogum yaptım alta gelin vardı arkadaç annemlerin onunkide oglandı dogum yaptım annemlere geldim baş saglıgına geldi karnı kocaman allahım bu nasıl bir acı dedim kendi kendimeevladını dogurdu gidemedim beni istemedi arkadaş gelme dedi ban 6 ay sonra hediyemi aldım gittim okadar güzel bir erkek çocuguyduki agladım hemde çok şimdi onun oglunu her gördügümde içimden sanki bir şeyler kopup gidiyo için şuram kalbim acıyo birde ayda yılda bir görüyorum sizinkiler alt üstmüş allahım yardım etsin okadar çok zorki allahım sabır versin çok zor çok
selam chnb,regrete nasılsınız kızlar..kardeşinin eltisine çokkk üzüldüm allahım sabır versin çok zorkardeşinede hayırlı doğumlar canım..senin lekelenme yok değilmi
canım dedigin gibi allahım yardım etsin bize ne deyim sözün bittigi yerdeyiz vallahi
canım inan senin adına bu ay çok sevindim o psikolojiyle nasıl hamilelik geçiridin bilemedim gitti yani allahım senin kalbin gibi evlatlar nasip etsin bu arada bir evlat bu kadarmı anneye benzer
canım inan çok iyi anlıyorum kıpdayla selamlamak istiyorum kardeşlerini ne eltiler var be allah razı olsun kardeşinden canım benim uyuz eltim ben dogum yaptıgımda yapmadıgı eziyet kalmadı nefret ettirdi kendisindenbak 24 alıcaklar bebegi benimkiyle beraberdi dedim kaynanm çok üzülür seninkini görünce kıyaslar dedim aynı senin hesap ban kaldırdı beni ilgilendirmez aglarsa aglasın ben keyfime bakarım mutluluguma dedi oturup onunla bendemi aglıcam aglarsa aglasın dedi dedigi gibi benim eltim gibi şeytanlarıda var diyorum allahım onu bildigin gibi yap ban çektirdikleri elbet bir bir fitil fitil burnundan gelicek rabbimin hesabı çetin olucak ban çektirdigi aglattıgı göz yaşlarının hesabını versin işşallah
bu arada kardeşinede çok üzüldüm hep bir mesafe olucak canlıca sevemicek acaba bir şeye kırılırmı diye düşünücek dogum etse bile eltisi hep benimkiyle diyip her gördügünde kahrolucak acısını ben bilirim bak ben ilk oglumda dogum yaptım alta gelin vardı arkadaç annemlerin onunkide oglandı dogum yaptım annemlere geldim baş saglıgına geldi karnı kocaman allahım bu nasıl bir acı dedim kendi kendimeevladını dogurdu gidemedim beni istemedi arkadaş gelme dedi ban 6 ay sonra hediyemi aldım gittim okadar güzel bir erkek çocuguyduki agladım hemde çok şimdi onun oglunu her gördügümde içimden sanki bir şeyler kopup gidiyo için şuram kalbim acıyo birde ayda yılda bir görüyorum sizinkiler alt üstmüş allahım yardım etsin okadar çok zorki allahım sabır versin çok zor çok
Canım benim de içimi yakan o zaten. Gerçekten gelinleri de çok iyi bir kız. Hem ona hem kardeşime çok üzülüyorum senin dediğin nedenlerden dolayı. İnşallah Allah'ım sana hayırlı evlatlar nasip eder. Hepimiz çok güzel günler görürüz. İmtihanımızı isyan etmeden veririz inşallah. Zaman zaman bazı düşüncelerimden dolayı günaha girmekten korkuyorum. Allah'ım affetsin canım...
Canım hayırlısı olsun,inşallah güzel haberini önümüzdeki ay müjdelersin bize.
Eylemcim ben iyiyim,asıl sen nasılsın bebek nasıl? ortalık biraz sakinleştimi.Kendine ve bebişine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?