- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.241
Canım benim de içimi yakan o zaten. Gerçekten gelinleri de çok iyi bir kız. Hem ona hem kardeşime çok üzülüyorum senin dediğin nedenlerden dolayı. İnşallah Allah'ım sana hayırlı evlatlar nasip eder. Hepimiz çok güzel günler görürüz. İmtihanımızı isyan etmeden veririz inşallah. Zaman zaman bazı düşüncelerimden dolayı günaha girmekten korkuyorum. Allah'ım affetsin canım...
canım sende haklısın ya ama özleden emasenini yolla ekliyim hemncik allahım işşallah zralarındaki bakı koparmazz işşallah ne deyim diyorumya sözün bittigi yerdeyiz
chnb, canım çok üzüldüm.allah sabır versin gerçekten çok zor.senin için de hayırlısı olsun , demekki bu ay zamanı gelmemiş.
safak canım. demekki doktor riskli bir durum görme di ki birkaç gün daha dursun dedi.bu arada bebek kaç kilo oldu canım.??hayırlısı olsun,annelerinin sıcak karnınınkeyfini çıkartsın prensesler..
tatlisoğlum, canım iyi olmanıza sevindim, arada bir uğra habersiz bırakma bizleri.
Ah canım ah ben buradayım onlar İstanbul'da. Nasıl yansıtılmasın altlı üstlü oturuyorlar. Hatta kayınvalidesi gelinin yanında. Kardeşim o haliyle çıkıp gelinin evini toparlamış, eve yemek yapmış. Psikolojisi ne olacak bilemiyorum. Geline sakinleştirici yapmışlar abla daha henüz idrak edemiyor dedi. Allah'tan çok inançlı bir insan inşallah çabuk atlatır. Ona da dua edin kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş...
Gamze nasılsın? Sana bir iki kitap önereyim canım okudun mu bilmem ama Elif Şafak'ın Siyah Süt adlı otobiyografik eserini. Tüm bayanlara tavsiye ederim. Hem kadınlık, hem hamilelik, hem de annelik üzerine. Diğer romanlarını da tavsiye ederim: Aşk, Pinhan, Araf... Biraz zaman geçirmiş olursun. Tartışmalı bir yazar olsa da ben tekniğini ve konularını seviyorum: Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi, Benim Adım Kırmızı başta okunabilir. Bense dün Buket Uzuner'in İstanbullular romanına başladım. Evde bir ayı geçirmek zor. Allah kolaylık versin...
canım iyiyim allaha şükür Elif Şafak'ın Aşk ını okumuştum siyat sütü duydum ama okumadım alayım o zaman aslında evdede kitaplarımvar ama baş dönmelerim bırakmıyor ama arada okurum iyi olur.. sen adet olmadın daha değilmi ?? senin lekelenmem cok ilginç hiç bende öyle olmadı ne zaman doğum yapmıştın?
Hayırlısını dilemiştim ben de hep. Gerçekten de hayırlısı buydu bu ay benim için dün kendimden çok korktum. Arkadaşlar dün zor sakinleştirdilerbeni. Ben kendimi toparladım zannetmiştim hala toparlayamamışım malesef. Belki de aşama aşama. Başlarda hamile ve bebek görmeye dayanamıyordum. Yeni yeni bebek görmeye gitmeye başladım. Ama bu haber beni bitirdi canım...
Sağol canım... Bu güzel şiir için de ayrıca teşekkürler. Daha 10 dakika önce kendisiyle konuştum. Tabi konuşamadık bir iki cümleden sonra koptuk zaten... Senin de acın taze canım. Seni de üzmeyeyim canım benim...
bu ayet herşeyi ne kadar güzel anlatıyor...Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz. (Bakara Suresi, 216 - Kuranı Kerim)
rabbim sabır versin canım...Sağol canım... Bu güzel şiir için de ayrıca teşekkürler. Daha 10 dakika önce kendisiyle konuştum. Tabi konuşamadık bir iki cümleden sonra koptuk zaten... Senin de acın taze canım. Seni de üzmeyeyim canım benim...
canım inan bende 2 evladımı kaybettim ama göremedim yüzünü korktum belkimde gözümüm önünden gitmez diyeAllah yardımcısı olsun,en kısa zamanda tekrar hayırlı bir evlat versin Rabbim..ona ve bizlere..
Allaha inancımız bizleri ayakta tutan ve herşeye rağmen içimize ferahlık veren..
insan o acının arasında ''Allahım senden gelen herşey güzel'' deyip bi yandan da ağlarmı,önceki dört kaybım kürtajla olmuştu ,sonuncusu öyle olmadı...ilk kez bebeğimi görmüştüm,kaybetmiştim ama görmüştüm,buna bile sevinir mi insan..seviniyo işte ;((((
sagol paylaiştıgın için çok güzelmiş ben bunu biryered okumuştum allahım işşallah bizim bu sabrımızın mükafatını vericek biliyorum rabbim kollarımızı boş bırakmasın işşallahPeygamber efendimiz bir hadis-i şerifinde şöyle anlatıyor:
(Allahü teâlâ bir kulunu severse veya onun sevgili bir kul olmasını isterse, üstüne bardaktan boşanırcasına musibet yağdırır, onun üzerine ardı ardına belalar gönderir. Bu kimse dua ederse, Cebrail aleyhisselam der ki:
- Ya Rabbi bu sevgili kulun istediğinin verilmemesinin hikmeti nedir ki?
Allahü teâlâ buyurur ki:
- Ben onu sesini dinlemeyi seviyorum, bırakın duaya devam etsin.
Kul ya Rabbi der, Allahü teâlâ lebbeyk der, (Senin her istediğini vereceğim ve memnun edeceğim, İzzetime yemin ederim, ne dua edersen kabul edeceğim, ne istersen vereceğim, ancak bu isteklerini ya dünyada veya ahirette veririm, ahirette verirsem daha üstününü verir, daha büyük belaları üzerinden def ederim) buyurur.
.
amin canım dualarımız karşılıklı burdaki arkadaşlarla sana da Allah hayırlı evlat nasip etsin..Geçmiş olsun Allah hayırlı bir evlat nasip etsin canım...
başın sağolsun arkadaşım...
rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın...
peki hsg veya histereskopi yaptırdınız mı..
yani rahimde her hangi bir sorun varmıydı?
canım sağol hepimiz yaşamayalım inş. fadikcim seninle hatırlarsan kanda pıhtılaşmada yazışmıştık sende yeni kaybetmiştin benim gibi yanılmıyorsam bana her gittiğim doktor rahim filmine ve histereskopiye gerek yok rahimde problem yok dediler.bilmiyorum ki rahimağzı yetmezliği olsa su geldikten sonra 1 1,5 ay bebek durmaz antikorlardan diyor kendi doktorum dikiş atmak çözüm değil vücudum bebeği düşman görüyormuş kortizon vereceğim birdaha hamile kalırsan diyor ..işte böyle beni bilen doktorla mı devam etsem yoksa değiştirsemmi kafam karışık dua edin lütfen...
# Regrete+
naber bebekim nasıl gidiyo bakıyım bugün biraz geç girdim malesef işlerim vardıda sen ne yaptın görümeyeli
başın sağolsun arkadaşım...
rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın...
peki hsg veya histereskopi yaptırdınız mı..
yani rahimde her hangi bir sorun varmıydı?
canım sağol hepimiz yaşamayalım inş. fadikcim seninle hatırlarsan kanda pıhtılaşmada yazışmıştık sende yeni kaybetmiştin benim gibi yanılmıyorsam bana her gittiğim doktor rahim filmine ve histereskopiye gerek yok rahimde problem yok dediler.bilmiyorum ki rahimağzı yetmezliği olsa su geldikten sonra 1 1,5 ay bebek durmaz antikorlardan diyor kendi doktorum dikiş atmak çözüm değil vücudum bebeği düşman görüyormuş kortizon vereceğim birdaha hamile kalırsan diyor ..işte böyle beni bilen doktorla mı devam etsem yoksa değiştirsemmi kafam karışık dua edin lütfen...
ne diyeceğimi bilemiyorum,bebeğini 9 ay karnında taşıyıp kaybetmek heleki 4 seneden sonra çok zor bişey,Allah sabrını versin inşallah,bu dünyada hepimizin sınavı ayrı ayrı... kardeşinin durumu da apayrı zor umarım bu durum aralarının açılmasına ,soğukluk girmesine neden olmaz,bazen böyle durumlarda insanların verdiği tepkiler beklenmedik olabiliyor,benimde ilk hamileliğim sevdiğim bi arkadaşımlaydı,şimdi onun çocuğu 2.5 yaşında ,onu gördüğümde içim yansada inanılmaz sevgim var,her çocuktan farklı olarak..''
Allah hayırlısını nasip etsin,üzülmemek elde değil tabi ama ''mutlak kader''..elden bişey gelmez..
Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz. (Bakara Suresi, 216 - Kuranı Kerim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?