- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.261
evet canım hatırlıyorum da belki ondan sonra çekilmişsindir diye sordum...canım sağol hepimiz yaşamayalım inş. fadikcim seninle hatırlarsan kanda pıhtılaşmada yazışmıştık sende yeni kaybetmiştin benim gibi yanılmıyorsam bana her gittiğim doktor rahim filmine ve histereskopiye gerek yok rahimde problem yok dediler.bilmiyorum ki rahimağzı yetmezliği olsa su geldikten sonra 1 1,5 ay bebek durmaz antikorlardan diyor kendi doktorum dikiş atmak çözüm değil vücudum bebeği düşman görüyormuş kortizon vereceğim birdaha hamile kalırsan diyor ..işte böyle beni bilen doktorla mı devam etsem yoksa değiştirsemmi kafam karışık dua edin lütfen...
Canım ben 22 Haziran 2010'da doğum yaptım. Başta 50 gün kadar kanamam oldu. Meğer kist oluşmuş. Doktorun verdiği Ginera isimli doğum kontrol hapı kullandım, bitince hemen adet oldum. Ardından her ay düzüenli adet oldum.28 30 günde bir. Hala kanamam yok. Sabah lekem vardı şimdi o da yok. Her ay değişik özellikler gösterdi. Ama karnımda gurultular oluyor adet olurum yarın sanırım. Zaten kanda da negatif çıktı. Bu ay hamilelik olmaması olmasından daha iyi benim için. Sen doğumdan ne kadar süre sonra hamile kaldın? Progestan iğnesi oluyor muydun?
canım hakkında hayırlısı canım allahım istedigin zaman hamilelik nasip etsin işşallahSevtun karşılaşamıyoruz canım bu aralar ben arada girebildim annem bendeydi gelen giden oldu neyse.Sevtun canım bende bi değişiklik yok sizin güzel haberlerinizle mutlu oluyorum canım dua ediyorum hepimiz için güzel,mutlu günler görelim inşallah.Ben bebek olayını yaz sonu gibi düşünüyorum yada daha sonra tabi planda yapmıyorum nezaman kısmet olursa artık.Şimdilik teyze olmaya hazırlanıyorum sizin bebişlere :)).Öpüyorum canım senii
Canım senin doktorunun söyledikleri mantıklı geliyor suyun geliyor 1 ay 1,5 ay duruyor bebekler.Ben bir ara doktor araştırken ankarada hocaların hocası mesleğinin en iyisi diye yazılan bir profösör okumuştum Ankaradan ,sen yazınca tekrar araştırdım sana ismini yazmak için ama bulamadım hatırlayamadım ismini bulursam hemen yazarım sana inşallah bunlar yaşadığın son üzüntüler olur sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
ben 19 ağustosta doğum yaptım 45 gün sürdü kanamam enfeksiyon kanamamı artırmış antibiyotik kullandım kanamada bitti. aralıkta ise hamile kaldım 4 ay sonra hamileliğim oda mücize zaten ilkim kendiliğinden kızım 2 sene sonra tüp bebek tedevisiyle oldu rabbim bunu tam tüp bebeğe giderken nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder. ben kan sulansırıcı iğne kullanıyorum bide progestan hapi iğnesini hiç duymadım :26:
ben 19 ağustosta doğum yaptım 45 gün sürdü kanamam enfeksiyon kanamamı artırmış antibiyotik kullandım kanamada bitti. aralıkta ise hamile kaldım 4 ay sonra hamileliğim oda mücize zaten ilkim kendiliğinden kızım 2 sene sonra tüp bebek tedevisiyle oldu rabbim bunu tam tüp bebeğe giderken nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder. ben kan sulansırıcı iğne kullanıyorum bide progestan hapi iğnesini hiç duymadım :26:
canım bir iki gündür yazacağım ama kelimelerimi toparlayıp yazamadım inan. kardeşine ve eltisinin durumuna çok üzüldüm. Rabbim sabır dayanma gücü versin ikisi içinde çok zor. bu durumda senin sonucunada sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama sen hep hayırlısını dilemiştin demekki hayırlı olan buymuş buay birçok olumsuzluk yaşamıştın zaten.
canım hakkında hayırlısı canım allahım istedigin zaman hamilelik nasip etsin işşallah
canım 40 haftaları görürüsün işşallah canım ben 200 mg hapını kullanıyorum ignesinide doktor al evde dursum dedi kanamaya karşı allah korusun işşallah olmazda neyse ben önlemimi aldım o hapı çogunluk agızdan alıyo altan vajinadan alanda oluyomuş bende bunu duydum bebegin rahime tutunmasını saglıyor
Canım diğer siteden okumuştum hatta kardeşinde İskenderun'da kalmayı planlıyordun değil mi? Sizin topik de güzel ama dikkat ettiysen buraya biri bir şey yazınca mutlaka birileri bilmiyorsa bile konuyu bilmiyorum yaza. Sizinkiler biraz içlerine kapalı sanırım. Birkaç kişi dışında yazdıklerıma cevap veren olmadı orada? Belki de görmemişlerdir?
sizin topiği de cok beyeniyorum yakın geliyor bana aslında bizimkiler sizin gibi aktif girmiyolar yoksa coğunlukla yazarlar yardımcıda olmaya calışırlar....
bende 200 mg sabah akşam ağızdan alıyorum iğnesini kanama olunca mı ?? kullanılıyor anlamadım kaç tane iğne aldın ben bilmiyorum bu iğneyi :26:
Canım bilmem ama bu ay benim yumurtamın biri çatlamamış, senin de böyle bir şey olup ağrı yapıyor mudur? Gerçi benimki ağrımadı.
Keızlar iyi geceler.Benim sol yumartalığım ağrıyor neden olabilir bir fikriniz varmı? geçen ay doktora gittim usg le baktı sonra ay başında hsg çektirdim bir sorun olsa onlardan birinde belli olurdu diyorum ama bir süredir ağrıyor.Tekrar mı gitsem doktora
canım benimde çok bilgim yok ama havalar falan soğuktu üşüttün mü acaba...
birde kist falan olunca ağrırmış...
ama dediğim gibi çok bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?