- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.281
chnb, canım çok üzüldüm.allah sabır versin gerçekten çok zor.senin için de hayırlısı olsun , demekki bu ay zamanı gelmemiş.
safak canım. demekki doktor riskli bir durum görme di ki birkaç gün daha dursun dedi.bu arada bebek kaç kilo oldu canım.??hayırlısı olsun,annelerinin sıcak karnınınkeyfini çıkartsın prensesler..
tatlisoğlum, canım iyi olmanıza sevindim, arada bir uğra habersiz bırakma bizleri.
canım bak folik plas verdi güned 3 tane içiyorum zinko hapı verdi birde progestoron sabah 100 alıyorum akşam 200 anlıcagın igneye gelince dediki kanama olursa vurun dedi bende allah korusun ne olur olur olmaz aldım kenerde dursun demibende 200 mg sabah akşam ağızdan alıyorum iğnesini kanama olunca mı ?? kullanılıyor anlamadım kaç tane iğne aldın ben bilmiyorum bu iğneyi :26:
bebekim kesin yumurtlar çatlıyodu benim kasılarım agryodu ya üşütnketen ya yumurtadan olur birde kıstende olur kafam karştı inanKeızlar iyi geceler.Benim sol yumartalığım ağrıyor neden olabilir bir fikriniz varmı? geçen ay doktora gittim usg le baktı sonra ay başında hsg çektirdim bir sorun olsa onlardan birinde belli olurdu diyorum ama bir süredir ağrıyor.Tekrar mı gitsem doktora
saol canım 2900 küsürdü. 3 kg. givarı yani. ama biliyosun bu tahmini daha az da olabilir... sen nasılsın??? bebiş nasıl??
sayfamız epey kalabalık şu an :)) Kızzlaaar nasılsınız???
Canım arada ses ver . Merak ediyorum seni. Lütfen acını içinde yaşama.Paylaş bizimle. Seni burada görüyorum yazmıyorsun üzülüyorum bu kız niye yazmıyor diyorum.Canım benim...
ben kendi adıma iyiiym canım...
sen nasılsın yarın dikişler alınacak değil mi?
Bütün kızlar toplandık bermel,sevtun,fadik,şafak,chnp kızlar herkes iyi mi?Bikaç gündür arada girip çıktım kimsecikler yoktu ..Safak nasılsın canım bebiş nasıl senin bu hafta dikişleri alıyolardı sanırım
canım inan okadar iyi anlıyorumki seni beni yavrumda eltiminkiyleydi inan dogum etsede gidemem çünkü hep benimkiyle kıyaslıcam okadar yattım ben bebegime bir şey olmasın diye hatunun dedigi laf hep böyleydi aman durusa duru kalırsa kalır umrumda bile degil derdi töbe yarrabbim seni verdigine akıl sır ermez ama allahım affesin bu devirde ne bebege hamile kalınca üstüne düşmücen hende umursamıcan kardeşim ben onu derim onu söylerim ya ben bile 3 hamile kaldım sevinmezmi insan sevinemedim bu benim son şansım dedim kendimce ya buda giderse abileri gibi ben ne yaparım ozamanMerhaba canim kusura bakma yazini yeni gordum..
Yazmak istiyorum ama yazamiyorum hep okuyorum..sana yazmak istedim gecen kardesinin elti si icin ama cok uzuldum ne yazacagimi bilemiyorum..kelimlerin bittigi an oluyor..
Cok uzuldum hem kardesinin eltisine hem kardesine..Allah sabir versin..cok zor hepimiz yasadik ayni benezer seyleri.
Ben bu siralar cok karisik dusnceler icindeyim karamsarim ama bi bakmisin olumlu olmusum..
etrafimda hamileler dogum yapanlar hamile kalmaya calisanlar sanki artti..nere baksam herkes heyecanla bebekleri icin ugrasiyorlar...
Benim ilk bebegimle gorumcemin bebegi ayni gunde dogacakdi birinci ayin 18 de..yani gunumuz ayniydi nerdeyse
en cokta o benim canimi acitiyor..kesinlikle kiskanclik falan degil..ama hep aklima kendi yavrum geliyor
Dun onlardaydik yine cok kotu oldum ama belli etmiyorum tabi..kiskaniyor falan sanmasinlar diye..
Kimseyle paylasamiyorum acilarimi dusuncelerimi..herkes unutmus gibi ama onlarda hakli hayat sonucda devam ediyor..
Yani anlican canim ben hala acilarimi yasiyorum bu cuma gununu dort gozle bekliyorum..histreskopi cekcekler..birsey bulamazlarsa hamile kalirsam serklaj takacaklar ama eger rahim bozuklu varsa ameliyat falan yapcaklar..hangisi daha iyi inan bi fikrim yok..
Bu arada bu ay hamile olmamisin ama hayirlisi boyleymis..insallah obur ay daha stressiz daha olumlu bi sekilde hamile kalirsin.
Merhaba canim kusura bakma yazini yeni gordum..
Yazmak istiyorum ama yazamiyorum hep okuyorum..sana yazmak istedim gecen kardesinin elti si icin ama cok uzuldum ne yazacagimi bilemiyorum..kelimlerin bittigi an oluyor..
Cok uzuldum hem kardesinin eltisine hem kardesine..Allah sabir versin..cok zor hepimiz yasadik ayni benezer seyleri.
Ben bu siralar cok karisik dusnceler icindeyim karamsarim ama bi bakmisin olumlu olmusum..
etrafimda hamileler dogum yapanlar hamile kalmaya calisanlar sanki artti..nere baksam herkes heyecanla bebekleri icin ugrasiyorlar...
Benim ilk bebegimle gorumcemin bebegi ayni gunde dogacakdi birinci ayin 18 de..yani gunumuz ayniydi nerdeyse
en cokta o benim canimi acitiyor..kesinlikle kiskanclik falan degil..ama hep aklima kendi yavrum geliyor
Dun onlardaydik yine cok kotu oldum ama belli etmiyorum tabi..kiskaniyor falan sanmasinlar diye..
Kimseyle paylasamiyorum acilarimi dusuncelerimi..herkes unutmus gibi ama onlarda hakli hayat sonucda devam ediyor..
Yani anlican canim ben hala acilarimi yasiyorum bu cuma gununu dort gozle bekliyorum..histreskopi cekcekler..birsey bulamazlarsa hamile kalirsam serklaj takacaklar ama eger rahim bozuklu varsa ameliyat falan yapcaklar..hangisi daha iyi inan bi fikrim yok..
Bu arada bu ay hamile olmamisin ama hayirlisi boyleymis..insallah obur ay daha stressiz daha olumlu bi sekilde hamile kalirsin.
sevindim canım iyi olmana :)
evet yarın kesin alıcak bu sefer... bi daha bikaç gün daha dursun derse "yeeteeeeerrr" diye avazım çıktığı kadar bağırıcam zira :))))
bermelcim canımmm heralde buradaki bütün arkadaşlar çok iyi anlıyor bu duyguları... öyle haklısın ki... kolay mı yaşadıkların?? kimsenin kıskanıyor diye düşünmeye hakkı yok sonuçta... ama n'apalım geçmiş için elimizden gelen bişey yok. ama gelecek için var... bi daha yaşatmayacak Allah bu acıları... söyleyecek bişey bulmak bile zor... kaldı ki yaşamak((
regretecim yumurtalığının ağrıdığını nasıl anlıyorsun? başka bi şey olmasın? ama sevtun'un dediği gibi yumurtan çatlıyordur belki... ya da fadik'in dediği gibi üşütmüşsen filan????? hiç bi fikrim yok
Bütün kızlar toplandık bermel,sevtun,fadik,şafak,chnp kızlar herkes iyi mi?Bikaç gündür arada girip çıktım kimsecikler yoktu ..Safak nasılsın canım bebiş nasıl senin bu hafta dikişleri alıyolardı sanırım
Kesin eminimki burdaki herkes beni cok iyi anliyor cunku hepimiz ayni seyleri yasadik..ve insallah yasamayiz bida..
Insallah senin yasadiklarini bizde birgun yasariz dikislerimizi aldirma gununu kadar bekleriz..
Sana yarin allah kolaylik versin ve insallah hayirlisii olsun canim..
Bermel canım arada ses ver bende görüyorum seni okuduğunu tahmin ediyorum yazmıyorum o yüzden.Canım inşallah hitereskopin iyi çıkacak sonucun çıkınca yaz lütfen merak ettirme.Seni okadar iyi anlıyorum ki insan korkuyor kıskandı sancaklar diye oysa ki hamileler yada bebişler için hiç bir kötü niyetimiz yok olamazda.Biz sadece kendimizi ve bebişimizi hatırladığımız için kötü oluyoruz .Bende artık iyiyim sanıyorum bi bakıyorum içim kapkaranlık içimde sızı sonra yine iyi oluyorum .Böle böle geçecek zaman Kendine iyi bak canım umarım hepimizin çok mutlu olduğu günler gelecek inşallah
sevindim canım iyi olmana :)
evet yarın kesin alıcak bu sefer... bi daha bikaç gün daha dursun derse "yeeteeeeerrr" diye avazım çıktığı kadar bağırıcam zira :))))
bermelcim canımmm heralde buradaki bütün arkadaşlar çok iyi anlıyor bu duyguları... öyle haklısın ki... kolay mı yaşadıkların?? kimsenin kıskanıyor diye düşünmeye hakkı yok sonuçta... ama n'apalım geçmiş için elimizden gelen bişey yok. ama gelecek için var... bi daha yaşatmayacak Allah bu acıları... söyleyecek bişey bulmak bile zor... kaldı ki yaşamak((
regretecim yumurtalığının ağrıdığını nasıl anlıyorsun? başka bi şey olmasın? ama sevtun'un dediği gibi yumurtan çatlıyordur belki... ya da fadik'in dediği gibi üşütmüşsen filan????? hiç bi fikrim yok
canım ben heyecanlıyım biraz yine :)) evet yarın alınacak... bugün 37'yi doldurdukkk inanamıyorum biliyor musun? 28'e razıydık... hergünü sayıyorduk. her akşam "oh bugün de geçti" diyordum... hatta 20. haftada suyum geldi sanıp ağlaya ağlaya hastaneye giderken "Allahım ne olur 2-3 hafta daha büyük olsaydı.. belki yaşatırlardı yavrumu" diyordum.... enfeksiyonmuş meğer pedi boyuyordu gelen sıvı... şimdi bugünleri görmek inanamadığımız bişey...
o nedenle artık çok ümitliyim sen ve buradaki tüm arkadaşlarım aynı böyle olacak diye düşünüyorum... Ya bi de önlem olarak serklaj olursaaa çok daha iyi olacak:) tek dileğim herkesin bu haftaları görmesi... tek dileğim hepimizin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alması... ve onca kaygı endişe, umutsuzluk dolu günlerden sonra geldiğim noktaya bakınca.... hepimiz için böyle olacağına inanıyorum...
kıskanmak yok asla bizi anca birbirimiz anlar bunu unutmasevindim canım iyi olmana :)
kız geliyim ben doktoru dövüm hemen
işşallah benim bir tanıdık dediki ben 2 gece yattım dedi ilk gün kan idrar almışlar sonra ekg çekinmişler yattım dedi sahan ameliyat yerine götürdüler dedi sonra dedi makinaları üstüme bagladılar kolundan bir igne yaptılar dedi diktiler dedi 10 gün hiç kalmadım dedi kasıkta agrı 2 gün çekmiş canım seninkide öle mi oldu hep yattınmı evde dolandınmı iş filan yemek merakımı mazur gör ne olur başa gelen bilri derler bu arada rabbim bebegini bagışlasın işşallah sag saglim alırsım kucagına bu arada fosbordan haber yok keşke girse bir ses verse inanın çok merak ediyorum canım ya arkadaşısevtuncum benim genel anesteziyle atıldı dikiş. hep genel anestezi yapılıyor sanırım. atılmadan önce hastanede cepten nete girip okuyabildiğim kadar okumuştum... okuduklarıma göre sonrasında çok ağrı olur sanmıştım... ama öyle olmadı...
zaten atılırken bişey hissetmiyorsun.. ayılınca 2 saat kadar adet sancısı gibi karnım ağrıdı o kadar... zaten ağrı kesici veriyorlar sanırım o nedenle öyle kolay oluyor...
korkma arkadaşım :) herşey iyi olacak :)
anlıyoruz tabiki...
zaten bizleri bizden gayri anlayan yok ki.....
canım arada gel özletme kendini
şafakçım allah yardımcınız olsun...
kızlar herkese hayırlı geceler
eşim aynı odada uyuduğu için fazla yazamıyorum...
klavyenin sesinden rahatsız oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?