- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.301
Kızlar alakasız olacak ama haberler açık bi taraftan.İbrahim Tatlısesi vurmuşlar yoğun bakımdaymış.Allah yardımcısı olsun inşallah durumu ağırmış malesef
Kızlar alakasız olacak ama haberler açık bi taraftan.İbrahim Tatlısesi vurmuşlar yoğun bakımdaymış.Allah yardımcısı olsun inşallah durumu ağırmış malesef
iyi geceler arkadaşlar
canım inan okadar iyi anlıyorumki seni beni yavrumda eltiminkiyleydi inan dogum etsede gidemem çünkü hep benimkiyle kıyaslıcam okadar yattım ben bebegime bir şey olmasın diye hatunun dedigi laf hep böyleydi aman durusa duru kalırsa kalır umrumda bile degil derdi töbe yarrabbim seni verdigine akıl sır ermez ama allahım affesin bu devirde ne bebege hamile kalınca üstüne düşmücen hende umursamıcan kardeşim ben onu derim onu söylerim ya ben bile 3 hamile kaldım sevinmezmi insan sevinemedim bu benim son şansım dedim kendimce ya buda giderse abileri gibi ben ne yaparım ozamanişin kötüsü eltimide erkek birde laf sokmaları yokmu aman allahım çıldıryorum
nerdesin sen bebekim ya meraktan öldün heiyi geceler arkadaşlar
şimdi bende netten baktım avet doğru galiba
Tamam canim yazamaya calisacagim..ama inan ne yazacagimi bilmiyorum oysaki icimde ne acilar kopuyor ama onu dokemiyorum.
Abartiyormusum gibi geliyor ama dusununce diyorum hicde oyle degil..sonucda ben yasadim bu acilari insanlar anlayamazki beni..sadece bu sitedeki sizler ve bu olayi yasamislar anlar beni diye..
Cuma gunu kesin yazarim sonucdan sonra.
Sence hicbisey cikmamasi olumlu? cunku simdi dusunuyorum eger bisey cikmassa ee ne olcak..serklaj takcaklar ama hadi baska bi nedenden olduysa?
Baska hangi testleri yaptirmam gerek acaba jinekologum hic bisey demedi bu konu hakkinda..
Sadece iste bebegimin otopsi sonucunu verdiler temizdi hic bi sorun yoktu.
ve placenta da iyiyydi ama enfeksiyon olusmaya baslamis oda iste suyum geldikden sonra olmaya baslamis.
Senin yumurtaligin agrisi belki hamile oluyorsun? yoksa bu ay baslamamismiydin calismaya..eger yalnisim varsa kusura bakma canim.
Gecmis olsun insallah korkulcak bisey yoktur.
kıskanmak yok asla bizi anca birbirimiz anlar bunu unutma
işşallah benim bir tanıdık dediki ben 2 gece yattım dedi ilk gün kan idrar almışlar sonra ekg çekinmişler yattım dedi sahan ameliyat yerine götürdüler dedi sonra dedi makinaları üstüme bagladılar kolundan bir igne yaptılar dedi diktiler dedi 10 gün hiç kalmadım dedi kasıkta agrı 2 gün çekmiş canım seninkide öle mi oldu hep yattınmı evde dolandınmı iş filan yemek merakımı mazur gör ne olur başa gelen bilri derler bu arada rabbim bebegini bagışlasın işşallah sag saglim alırsım kucagına bu arada fosbordan haber yok keşke girse bir ses verse inanın çok merak ediyorum canım ya arkadaşı
yapma ya hangi kanal açıyım bakıyım bir bilgi varmı neden oldugundan :44::44::44::44:
Canim benim seni cok iyi anliyorum..ama senin eltin baya bi cadiymis:)..ama bi yazinda okumusdum hayatinda uzaklastirmisin iyide yapmisin..olumsuz kisilerden uzaklasacaksin herzaman icin.
Insallah yavrunu kucagina alirsinda dileri kisalir ve birsey soyleyemezler.
Benim gorumcemler etrafimdakiler cok iyiler allaha sukur..beni uzmemek icin incitmemek icin ellerinden geleni yapiyorlar..ben bi sure gidemedim yanina ama yeni yeni gidiyorum bebegini seviyorum ama icim acisada belli etmiyorum..sonucda herkes kendi kaderini yasiyor.
Insallah bizde gulecez birgun
Senin gibi hamile olacagiz
yapma ya hangi kanal açıyım bakıyım bir bilgi varmı neden oldugundan :44::44::44::44:
Önemli deil canım biz daha düşünmüyoruz.Yaz sonu gibi düşünüyoruz.Canım benim hsg temiz çıktı bebeğin patoloji raporuda.Genetik incelemeside temiz ,doktorum geriye rahim ağzı yetmezliği kalıyor 12 hafta bitince dikicez dedi.Bende senin gibi doktorum görünen bir şey yok dedi bozuldum resmen :).
canım sag ol bilgilendirdigin için kusura bakmayordum senide hakkını helal et olurmu kardeşimcanım yok ben bir hafta yattım hastanede... ama benim açılmıştı biliyorsun rahim ağzı. önce kasılmaları durdurdular... sonra sular da geliyor sandılar onu takip ettiler... sonra kasılmalar tam durunca ve suların eksilmediğinden emin olunca attılar dikişi.dikişten sonra da bikaç gün yattım hastanede takip etti ama dediğim gibi önlem değildi o... acil-kurtarıcı serklajdı... hastanedeyken tuvalete bile kalkmadım. sürgü sürdüler altıma...
sonra tuvalete izin verdi doktor ama uzun süre sadece o... 2 aydan fazla... yemeği bile yatağımda doğrularak yedim... insanın bacakları kasları kullanmayınca yumuşuyor ve öyle ağrıyor ki... bacak hareketleri verdi doktor onları yapıyordum hergün yatakta uzanarak.... kalkmak yasaktı hep...
sonra oturmama ve ev içinde kısa yürümeme izin verdi...
ev işi yemek yapmak falan yok dedi... bana hep ya kendi annem ya kayınvalidem baktılar sağ olsunlar... zor oluyor birine muhtaç olmak ama hiç yoktan iyidir.... ama hiçkimse olmasa da üstesinden geliyor insan: mesela benim yengem de 30 yıl önce serklajla kuzenimi doğurmuş onun bakacak kimsesi yokmuş üstelik amcam kahvaltı ettirir yatağının yanına yemeğini bırakırmış. üstelik wc de yasakmış sürgüyü de yatağın altına bırakırmış akşam gelince temizlermiş... 30 yıl önce başarıyla bitirmiş 9 ayı...
önlem olarak dikilince bazen mutlak vermiyolar istirahati... wc'ye falan gidebiliyorsun ah bu bile ne önemli... insan yaşayınca anlıyor...
şimdi uzun süredir oturabiliyorum. hatta o kadar sıkıldım ki yatmaktan artık hemen hemen hep oturuyorum... zaten 32. haftadan sonra çok rahatladım ben. artık gelse de olur dedim... ama ne kadar dursa o kadar iyi tabii.
neyse oturuyorum ama evden çıkmıyorum.. (2-3 kısacık kaçamak yaptık sadece doktordan dönerken bebeğe alışveriş ya da pastanede oturmak gibi)
sadece doktora gittim ama herhafta kontrolüm vardı. haftalık baktı...
işte böyle canım...
canım belliydi inan böyle olucagı bgen ne oldu acaba :44::44::44:sabah belli olur allahım acısında kurtarsın şifasını versin işşallahUzun namlulu silahla basindan vurmuslar..durumu ciddiymis.yeni haberde gosterdiler.
Nedeni belli degil
amanın kafayı yidi desene kanallar bir dogru söyleyen yok beSevtuncum haber kanallarını hepsi veriyor canım.Kimi kanal ağır diyor kimi durumu iyi diyor.
Oke yazin demek ..insallah bizde oyle yazin yada yazdan sonra dusunuyoruz
ama tabiki bunu bu cuma gunu daha iyi karar veririz..aslinda planlamicam ama ister istemez dusunuyor insan.
Simdide hamile kalmayim diye cabaliyorum..yani korunuyorum ama yinede hadi olursa diye cok korkuyorum..insallah hersey sonuclanmadan hamile falan kalmam.
Senin saydiklarin testlerde yapildi bana sadece iste histreskopi kaldi oda cuma olcak ondan sonra bakalim neler olcak..herseyin hayirlisi.
işşallah canım beim keşke senin gibi şanslı olsan ama dogum ettim ben 4 buçuk aylk o 3 aylık hamileydi başladı laf sokmaları onu rabbime emaent ettim ben zaten boşver irtibadıda kopardım olay bitti inan okadr büyük bir yük kalktıki üstümden sormacanım yanlış anlamazsan sen ne zaman bebegini düüşürdün nekadarlıktı yaranı deşmek istemiyorum ama
sanada canım...
tubacım test yapacakmısın yoksa adetimi bekleyeceksin...
canım inan ben bile dedim anneme geçen kardeşimi evlendiriyim okullar kapanınca dedim sonra hamile kalırım hem bedenen hem ruhen dedim ama afedersiniz bir kere yaramazlık yaptı daha yokkutumdan mavi çıktı kazandık başka zaman olsa sık oluyodu aman allahım rabbimim mucüzesi benim hamile kalma çok zordu malaesef pko vardı bende yaradan okadar büyükki yavrumu 23 şubatta dogurucaktım yaradn 24 hamile oldugumu ögrendim rabbime şükürler olsun ama inanın sevinemedim hamile kaldıgıma dişim bir yandan kum döküyorum bir yanda panik atak azıyo bir yandan garip yavrumun hastalıklı bir annesi var malesef allahım şifa bversin işşallah
Kesinlikle yalnis anlamam canim..acimi desmessin sorun degil
Benim iki kaybim var..
Hic dusugum falan olmadan gecen sene anneler gununde ilk hamilelik testimi yaptim ve positifti
ama malasef 30 temmuzda suyum geldi aniden hepsi bitti..ve 2 agustosta oglum Beratim dunaya olu olarak gedli..18 haftalikken
Ve bundan sonra hemen ilk reglmden sonra yine hamile kaldim ve malesef buda ayni digerinki gibi 18 haftalikken yine aniden suyum geldi ve 20 ocakda kizim Melegim dunyaya geldi.yarin iste iki ay olcak suyumun gelmesiyle.14 ocakda gelmisdi suyum.
Insana planlayamiyor bu tur seyleri..Allah ne zaman uygun goruyorsa oluyor
Size masallah bi kere yaramazlikda hemen olmus..iyikide olmus
Cunku dugunmus baska seylermis olur ama senin bu mucizen demekki daha erken gelmek istedi annesinin yanina..ozlem cektigini biliyor
TUm acilarin insallah diner..ve saglikli gecer hersey..dikislerini olursun ve ooh ne guzel yatarsin..ve bebisini alirsin kucagina..bizde guzel bir ornek olursun..canim benim ..dualarim hep sizinle
off bilmiyorum canım yaa önceden günler geçmiyordu şimdide korkuyorum yapmaya olumsuz sonuç almaktan:18: adetimi artık yarın itibariyle bekliyorum öncedende hep nezaman test yapsam o gün adet olurdum ama yine dayanamayacağım sanırım bi aksilik olmazsa yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum
başın sag olsun canım ya inan okadar zorki helede benim içinde inan 2 yavrumda vefat etti korkumdan bakamadım görürümde kimselere vermem diye oglumu 22 ekimde kaybettim ben okadr yıkım yaşıyoki insan çok iyi anlıyorum seni inan yavrum bacakalrımın arasında aferdesin canlıydı çırpına çırpına öldü dedim anne gitti oglum gitti acaba canı çıkarken acımışmıdır canı ben onu okadar güzel layıkıyla taşıdımki yaradan biliyo yattım okadar günler geçmeiki mayısa geldi hamileligim hep dedim eşime yatmak ne kadar zormuş canım ya bak ban dedim en azından l-kalkıp az olsada yürüyorum dedim ama yatalakları inan ozaman anladım rabbim yardım etsin çok zor yatmak helede kimse kapını açmazsa dahada zorbiri gelsede keske konuşsan diyodum ama nerde herkez iyi gün dostuymuş ben onu anladım şimdide kimsenin haberi yok demedim demeyide düşünmüyorum zaten içimde acımı yaşarım ben allahım bu karmnımdakine ömür versin canım ya her namazda dua ediyorum peygamber efendimiz gibi güzel bir ahlak ver yarrabbim yüsüu peygamber gibi güzel bir yüz adil olsun eyüp peygamber gibi sabırlı olsun yavrum ah yavrum ne olur anneyi üzme sakın dile kolay 10 sene senin yolunu okadar çok kişi bekliyoki sorma melegim allahım seni acını göstermesin işşallah
ya bu arada bir şey aklıma takıldı rahim açıklıgıyla kısalıgı aynı şeymi biri cevap verebilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?