- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.321
Sagol canim..hepimizin basi sagolsun.saglik olsun gerisi insallag gelsin.
Ben ikisinede bakdim..zor oldu ama baktim..minik insanlar gibi herseyleri tamamdi.hatta hemsilere resimlerini cekti ilerde bakarim diye..Beratimin resimlerine bakamadan Melegimin resimleri geldi ..Yuce rabbim insallah bu acilari tekrarlatmaz.
Ve canim sakin uzulme bebegim aci cektimi dogarken falan..cunku bu soruyu bende sormusdum jinekologuma gecen hafta oda dedi aci cekmiyorlarmis diye..cunku beyinleri daha aci cekme olayini daha bilmiyormus..nunu ilerki haftalarda 24 ten sonrai haftalarda ogreniyorlarmis..yani canim uzulme yavrun melek gibi geldi melek gibi gitti aci cekmeden..o durumda benim icim rahat.seninde rahat olsun.
canlarım size doyum olmuyo ben çıkıyorum uykum geldi bu arada belimda agrıyo size iyi muhabbetler önce sizi rabbime sontra kendinize emanet ediyorum :86::86::86:
canım yılmak yok bakıyım dirençli ol dik dur bakıyım karnını içeri çek 10 kere say nefes al ver bakıyım sonra düşün yılmak yok yıklımak helede hiç yok olmasa bu ay bir dahaki ay önümüzdeki maçlara bakıcez artık
haklısın canım yılmak yok ama ben bu ay çok istedim senin gibi olmak için bu ay benim için çok önemliydi çok istiyorum ama olmasada kısmet değilmiş diyeceğiz tabiki hayırlısını dileyeceğiz
evet şöyle ol işte inan erkenden gelicek ben ona inanıyorum hamile kalamasydım ben kalamazdım inan 7 sende bir hamile kalıyorumda kendimneyse ben kaçtım
tuubacığım umarım sevindirici sonucu alırsın bu ay ya da en kısa zamanda canım...
fadik, regrete ve bermel çok teşekkür ederim arkadaşlar eğer doğum olursa bilin ki hepiniz için, buradaki bütün arkadaşlar için dua ediyor olacağım.....
ben de çıkıyorum... kendisine pek bi hayranlığım olmasa da üzüldüm bu ibo'ya yaaa((
Sagol canim..hepimizin basi sagolsun.saglik olsun gerisi insallag gelsin.
Ben ikisinede bakdim..zor oldu ama baktim..minik insanlar gibi herseyleri tamamdi.hatta hemsilere resimlerini cekti ilerde bakarim diye..Beratimin resimlerine bakamadan Melegimin resimleri geldi ..Yuce rabbim insallah bu acilari tekrarlatmaz.
Ve canim sakin uzulme bebegim aci cektimi dogarken falan..cunku bu soruyu bende sormusdum jinekologuma gecen hafta oda dedi aci cekmiyorlarmis diye..cunku beyinleri daha aci cekme olayini daha bilmiyormus..nunu ilerki haftalarda 24 ten sonrai haftalarda ogreniyorlarmis..yani canim uzulme yavrun melek gibi geldi melek gibi gitti aci cekmeden..o durumda benim icim rahat.seninde rahat olsun.
arkadaslar bugun 3 haftayi doldurdum hastanede yatali bebisimde bugun 27 haftayi bitirdi cok sukur bu haftalara gelirmisiyim diyodum geldim sag saglim cok sukur allahima.allahim herkese nasip etsin ins.
bakalim bugunu iple cektim iki haftadir bebeisimi gorecem cok merak ediyorum acaba normal kilosundami biraz gerideydi cunki.ins hersey yolundadir ve kisalma olmamistir rahimagzimda.allahim ins 30 haftalarida gosterir.arkadaslar benim kafama takilan bisey var sanki bebegi daha asagida hissediyorum oynadigi zaman daha gobek deligimin ustune hic cikmadi hareketleri acaba normalmi bugun doktorada sorcam .
kızlar biraz önce test yaptım silik çıktı ama baya belliydi çok heyecanlandım gidip kan testi yaptıracağım
kızlar biraz önce test yaptım silik çıktı ama baya belliydi çok heyecanlandım gidip kan testi yaptıracağım
canım 30 larıda görcen 36 larıda inşallah..bebişin çok iyidir annesi üzülme sen bende hep aşağıda hissediyorum aynen göbek deliğimi hiç geçmedi dr normal dedi pozisyonuyla ilgiliymiş..arkadaslar bugun 3 haftayi doldurdum hastanede yatali bebisimde bugun 27 haftayi bitirdi cok sukur bu haftalara gelirmisiyim diyodum geldim sag saglim cok sukur allahima.allahim herkese nasip etsin ins.
bakalim bugunu iple cektim iki haftadir bebeisimi gorecem cok merak ediyorum acaba normal kilosundami biraz gerideydi cunki.ins hersey yolundadir ve kisalma olmamistir rahimagzimda.allahim ins 30 haftalarida gosterir.arkadaslar benim kafama takilan bisey var sanki bebegi daha asagida hissediyorum oynadigi zaman daha gobek deligimin ustune hic cikmadi hareketleri acaba normalmi bugun doktorada sorcam .
bende bugün saat 4 de doktorda kontrolüm var,, rabbim inş. hayılı bi sonuç çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?