Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canlarım size doyum olmuyo ben çıkıyorum uykum geldi bu arada belimda agrıyo size iyi muhabbetler önce sizi rabbime sontra kendinize emanet ediyorum :86::86::86:

sagolasın inan içimi rahatlattınben bir doktor buldum beni dogum ettiren ve kürtajımı yapam pazartesi gittim doktora yanındaki asistanına şöyle dedi bak dedi görüyomusun açıklıgı dedi o ne demek dedim doktor ayen beyan belli açıklık dedi burda kabak gibi görünüyo dedim sen görüyosunda o kör olasıda neden görmedi dedim içimden inan bir kez daha yılıkdım o an

canlarım size doyum olmuyo ben çıkıyorum uykum geldi bu arada belimda agrıyo size iyi muhabbetler önce sizi rabbime sontra kendinize emanet ediyorum :86::86::86:

Bende cikiyorum..hepinize allah rahatlik versin..gorusmek dilegiyle.

Iyiki chnb ve regrete sormus neden yazmiyorsun diye..bakin ne cokda yazdim:)
Hepinizden Allah razi olsun..dualarim sizinle.

haklısın canım yılmak yok ama ben bu ay çok istedim senin gibi olmak için bu ay benim için çok önemliydi çok istiyorum ama olmasada kısmet değilmiş diyeceğiz tabiki hayırlısını dileyeceğiz

haklısın canım yılmak yok ama ben bu ay çok istedim senin gibi olmak için bu ay benim için çok önemliydi çok istiyorum ama olmasada kısmet değilmiş diyeceğiz tabiki hayırlısını dileyeceğiz

evet şöyle ol işte inan erkenden gelicek ben ona inanıyorum hamile kalamasydım ben kalamazdım inan 7 sende bir hamile kalıyorumda kendimneyse ben kaçtım

tuubacığım umarım sevindirici sonucu alırsın bu ay ya da en kısa zamanda canım...

fadik, regrete ve bermel çok teşekkür ederim arkadaşlar eğer doğum olursa bilin ki hepiniz için, buradaki bütün arkadaşlar için dua ediyor olacağım.....

ben de çıkıyorum... kendisine pek bi hayranlığım olmasa da üzüldüm bu ibo'ya yaaa ((

Canım Allah yardımcın olsun. Sizler için dua edeceğiz canım. Güzel haberlerle dönün inşallah...

Ah canım ah benim oğlum 25 haftalıktı. Ben de hep bu acı işini düşünmüştüm. Alıntıladığım dini yazılarda çekmez yazıyordu. Onlar bizim meleklerimiz. Ben de oğlumu Berat'ımı çok özlüyorum ben fotoğrafını da çekmemiştim yoğun bakımdayken. Keşke çekseydim yalnızca malesf ondan geriye kalan doğum sertifakındaki minik bir ayak izi kaldı...

arkadaslar bugun 3 haftayi doldurdum hastanede yatali bebisimde bugun 27 haftayi bitirdi cok sukur bu haftalara gelirmisiyim diyodum geldim sag saglim cok sukur allahima.allahim herkese nasip etsin ins.
bakalim bugunu iple cektim iki haftadir bebeisimi gorecem cok merak ediyorum acaba normal kilosundami biraz gerideydi cunki.ins hersey yolundadir ve kisalma olmamistir rahimagzimda.allahim ins 30 haftalarida gosterir.arkadaslar benim kafama takilan bisey var sanki bebegi daha asagida hissediyorum oynadigi zaman daha gobek deligimin ustune hic cikmadi hareketleri acaba normalmi bugun doktorada sorcam .

Arkadaşım çok geçmiş olsun 27 yi bitirdin 30 da bitirirsin 40 da görürsün inşallah.Maşallh size 41 kere

kızlar biraz önce test yaptım silik çıktı ama baya belliydi çok heyecanlandım gidip kan testi yaptıracağım

kızlar biraz önce test yaptım silik çıktı ama baya belliydi çok heyecanlandım gidip kan testi yaptıracağım

Canım tenefüsteyim merak ettim seni tebrik ederim... İnan okulda bile bakıyorum var mı haber diye... Boş saatlerde ve tenefüste... Çok sevindim.............

canım 30 larıda görcen 36 larıda inşallah..bebişin çok iyidir annesi üzülme sen bende hep aşağıda hissediyorum aynen göbek deliğimi hiç geçmedi dr normal dedi pozisyonuyla ilgiliymiş..
çok sevindim canım hadi hayırlısı kan testin çıkar çıkmaz yaz bekliyoz buralarda..
bende bugün saat 4 de doktorda kontrolüm var,, rabbim inş. hayılı bi sonuç çıkar...

inşallah güzel haberlerle gel canım maşallah güzel güzel ilerliyosun..

hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için inşallah kanda da çıkar korkuyorum bi aksilik olacak diye :18:
kızlar birşey soracağım kan testi için açlık tokluk önemlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…