- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.341
hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için inşallah kanda da çıkar korkuyorum bi aksilik olacak diye :18:
kızlar birşey soracağım kan testi için açlık tokluk önemlimi
hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için inşallah kanda da çıkar korkuyorum bi aksilik olacak diye :18:
tebrikler canım çok çok sevindimkızlar biraz önce test yaptım silik çıktı ama baya belliydi çok heyecanlandım gidip kan testi yaptıracağım
güzel haberlerle gelirsin inş...bende bugün saat 4 de doktorda kontrolüm var,, rabbim inş. hayılı bi sonuç çıkar...
hoşgeldin canım...seni gördüğüme ve iyi olmanıza sevindim...arkadaslar bugun 3 haftayi doldurdum hastanede yatali bebisimde bugun 27 haftayi bitirdi cok sukur bu haftalara gelirmisiyim diyodum geldim sag saglim cok sukur allahima.allahim herkese nasip etsin ins.
bakalim bugunu iple cektim iki haftadir bebeisimi gorecem cok merak ediyorum acaba normal kilosundami biraz gerideydi cunki.ins hersey yolundadir ve kisalma olmamistir rahimagzimda.allahim ins 30 haftalarida gosterir.arkadaslar benim kafama takilan bisey var sanki bebegi daha asagida hissediyorum oynadigi zaman daha gobek deligimin ustune hic cikmadi hareketleri acaba normalmi bugun doktorada sorcam .
canım sonuç kaçta çıkacak...
hayırlısı canım yaa...Hadi Ceylinirem Fadik sıra sizde kızlar... Bugünlerde güzel haberlere çok ihtiyacı var...
ben de verdin sanmıştım canım...daha gidip yaptırmadım canım inan korkuyorum çıkmayacak diye offf ne zormuş birden psikolojim değişiverdi heyecandan elim ayağıma dolaşıyor ama gidip yaptırayım ki varsa ilaç başlanıır en azından düşmemesi için en geç akşama sonucu yazarım dua edin benim için kızlar
kızlar biraz önce test yaptım silik çıktı ama baya belliydi çok heyecanlandım gidip kan testi yaptıracağım
kızlar merabalar yardım lütfen servikal hastasıyım ve dikiş var rahmimde ara ara lekelenmem oluyo ve buğünde oldu böle olan var mı ne olur yardım edinn lütfennnn
ben hiç dikiş yaşamadım ama dikiş olunca enfeksiyon olma riski fazla oluyormuş...
Geçenlerde de lekelenmeden bahsetmiştin...
Hiç enfeksiyon testi yaptırdınız mı?
merhaba arkadaşlar dr.bugün rahim boyumu ölçtü ve 3.5 cm dedi 17 haftalık hamileyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
merhaba arkadaşlar dr.bugün rahim boyumu ölçtü ve 3.5 cm dedi 17 haftalık hamileyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
canım ben 17 haftalık hamilyken kanamam oldu rahim ağzım 3.5 cm dedi dr 1.5 cm açılma olmuş tedavi gördüm şuan hep yatıyorum ve ilaca devam sana ne dedi dr n
canım ben 17 haftalık hamilyken kanamam oldu rahim ağzım 3.5 cm dedi dr 1.5 cm açılma olmuş tedavi gördüm şuan hep yatıyorum ve ilaca devam sana ne dedi dr n
senin ilk hamileliğin mi daha önce düşük falan oldumu yani servikal yetmezlik mi var varsa rahmine dikiş atıldı mı
açılma olduğunu nasıl anlıyorlar bana sadece rahim boyun 3.5 cm denildi önce ebe bakcak ıkıncaksın aletle bakılcak dedi ben istemedim alttan ultrasonda 3.5 cm dedi
açıklık mı var rahmindee
normal rahim ağzı boyu 5 cm diye biliyorum vajinal ultrasonda açılma yeri görünyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?