Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için inşallah kanda da çıkar korkuyorum bi aksilik olacak diye :18:
kızlar birşey soracağım kan testi için açlık tokluk önemlimi

Önemli değil ben cumartesi yaptırmıştım. İnşallah iyi olacak...

hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için inşallah kanda da çıkar korkuyorum bi aksilik olacak diye :18:
kızlar birşey soracağım kan testi için açlık tokluk önemlimi

yok canım farketmiyor kan olsun da allahın izniyle sorun cıkmıcaktır.

kızlar biraz önce test yaptım silik çıktı ama baya belliydi çok heyecanlandım gidip kan testi yaptıracağım
tebrikler canım çok çok sevindim
inş kan değerleride güzel çıkar...

bende bugün saat 4 de doktorda kontrolüm var,, rabbim inş. hayılı bi sonuç çıkar...
güzel haberlerle gelirsin inş...
canım gelince gelişmeleri bizede yaz...

hoşgeldin canım...seni gördüğüme ve iyi olmanıza sevindim...
arada böyle uğra canım...
rabbim 36-38 leri de görmenizi nasip etsin...

Hadi Ceylinirem Fadik sıra sizde kızlar... Bugünlerde güzel haberlere çok ihtiyacı var...

canım sonuç kaçta çıkacak...

daha gidip yaptırmadım canım inan korkuyorum çıkmayacak diye offf ne zormuş birden psikolojim değişiverdi heyecandan elim ayağıma dolaşıyor ama gidip yaptırayım ki varsa ilaç başlanıır en azından düşmemesi için en geç akşama sonucu yazarım dua edin benim için kızlar

Hadi Ceylinirem Fadik sıra sizde kızlar... Bugünlerde güzel haberlere çok ihtiyacı var...
hayırlısı canım yaa...

ben de verdin sanmıştım canım...
yaptırırsan daha net olur...
bügün olmassada yarın yaptır bence...

Son düzenleme:
kızlar merabalar yardım lütfen servikal hastasıyım ve dikiş var rahmimde ara ara lekelenmem oluyo ve buğünde oldu böle olan var mı ne olur yardım edinn lütfennnn

kızlar biraz önce test yaptım silik çıktı ama baya belliydi çok heyecanlandım gidip kan testi yaptıracağım

Yaşasıın çok sevindim tuubaa :)) Canım ben test yaptığımda nerdeyse görmek için gözüme sokmam gerekiyordu testi,okadar silikti yani kan testi yaptırdığımda emin oldum orda silik çıktıysa çok büyük ihtimalle hamilesindir.İdrar için sabah ilk idrarda daha çok belli olurmuş.Ama kan için aç tok fark etmez diye biliyorum.Tebrik ederim canım tekrar. değmesin İnşallah

kızlar merabalar yardım lütfen servikal hastasıyım ve dikiş var rahmimde ara ara lekelenmem oluyo ve buğünde oldu böle olan var mı ne olur yardım edinn lütfennnn

ben hiç dikiş yaşamadım ama dikiş olunca enfeksiyon olma riski fazla oluyormuş...
geçenlerde de lekelenmeden bahsetmiştin...
hiç enfeksiyon testi yaptırdınız mı?

ben hiç dikiş yaşamadım ama dikiş olunca enfeksiyon olma riski fazla oluyormuş...
Geçenlerde de lekelenmeden bahsetmiştin...
Hiç enfeksiyon testi yaptırdınız mı?

yaptırdım canım var dı bende enfeksiyon ama kültür alındı üreme yokmuşş enfeksiyon ne durum oluyo bu durumda bilmiyorum yani ileri derecede deil hiç bu durumda olan arkadaşınız oldumu acaba kızlar yardımcı olun birazz

merhaba arkadaşlar dr.bugün rahim boyumu ölçtü ve 3.5 cm dedi 17 haftalık hamileyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadaşlar dr.bugün rahim boyumu ölçtü ve 3.5 cm dedi 17 haftalık hamileyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

canım ben 17 haftalık hamilyken kanamam oldu rahim ağzım 3.5 cm dedi dr 1.5 cm açılma olmuş tedavi gördüm şuan hep yatıyorum ve ilaca devam sana ne dedi dr n

canım ben 17 haftalık hamilyken kanamam oldu rahim ağzım 3.5 cm dedi dr 1.5 cm açılma olmuş tedavi gördüm şuan hep yatıyorum ve ilaca devam sana ne dedi dr n

senin ilk hamileliğin mi daha önce düşük falan oldumu yani servikal yetmezlik mi var varsa rahmine dikiş atıldı mı

açılma olduğunu nasıl anlıyorlar bana sadece rahim boyun 3.5 cm denildi önce ebe bakcak ıkıncaksın aletle bakılcak dedi ben istemedim alttan ultrasonda 3.5 cm dedi

senin ilk hamileliğin mi daha önce düşük falan oldumu yani servikal yetmezlik mi var varsa rahmine dikiş atıldı mı

ilk hamileliğim kesin yetmezlik tanısı yok ama açılma vardı
rahime dikiş atılcaktı hast yattım serum ilaç tedavisi falan kasılmalar durdu dedi dr dikiş atmayalım gerek yok dedi
sürekli ölçülüyo rahim ağzı boyum nasipse perşembe bakılcak bidaha ama sürekli yatıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…