- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.361
canım inan çok sevindim benkızlar biraz önce test yaptım silik çıktı ama baya belliydi çok heyecanlandım gidip kan testi yaptıracağım
bende bugün saat 4 de doktorda kontrolüm var,, rabbim inş. hayılı bi sonuç çıkar...
kızlaaarrr ben geldimmm kan sonucum çıktıhamileyimmmm
Canım sen testte silik çıktı yazınca dedim,kesin hamile. Hayırlı olsun tubaacım.Allah tamamına erdirsin tekrar maşallahhhh
hayırlı olsun canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş..
slm kızlar nasılsınız güzel haberler var ne güzelll maşşallah sizlere hadi herkesten böyle güzel şeyleer duyarız inş..
az önce arkadaşın biri enfeksiyondan bahsetmiş bilen arkadaşalr bilir ben bu dikiş sonrası enfeksiyondan çok çektim o kadar antibiyotiğe rağmen enfeksiyonum geçmedi yani dikişlerin birde böyle olumsuz tarafları olabiliyor belki birazda bünye ile alakalı olabilir ama neticede enfeksiyonda bildiğim kadarı ile e bebek i çin de tehlikeli... bir an önce önlem alınması ii olur...
canım enfeksiyonun azı çoğu nasıl oluyor ben bu konularda çok bilgili değilim...yaptırdım canım var dı bende enfeksiyon ama kültür alındı üreme yokmuşş enfeksiyon ne durum oluyo bu durumda bilmiyorum yani ileri derecede deil hiç bu durumda olan arkadaşınız oldumu acaba kızlar yardımcı olun birazz
3 ün altı riskli diye biliyorum...merhaba arkadaşlar dr.bugün rahim boyumu ölçtü ve 3.5 cm dedi 17 haftalık hamileyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
Canım benim....Allah nazarlardan saklasın. Bu topik bayağı hareketlenecek inşallah. Ne dedi doktor? Değerin kanda kaç çıktı? Doktora nereye gittin canım? Tebrikler...
İyi ki de kullanmadın klomen. Ben düzensiz kullandım. Bu yüzden yumurtam çatlamamış. Adet de zor oldum zaten. :
amin canım teşekkür ederim darısı başına dualarım sizlerle..
ben izmirdeyim canım kent hastanesinde orçun sezer'e gidiyorum hastane bana biraz uzak sgka geçmiyor onun için çok yakın bir yer var sgk anlaşmalı oraya gidip yaptırdım 564.47çıktı daha sonra doktorumu arayıp sonucu söyledim folik asite devam progestan sabah 1 akşam 2 dedi şimdi çok küçüktür göremeyiz bir şikayetin yoksa haftaya gel bakalım dedi enfeksiyon varsada biran önce önlemimizi alalım dedi benim başbelası bir enfeksiyonum vardı. evde önceden ilaç vardı biraz onu kullanıyorum 2gün sonra sağlık ocağına gideceğim hem ilaç yazdırırm hem tekrar test yaptırırım yükselmişmi diye inşallah bu defa sağlıklı sorunsuz rahat bi hamilelik olur
teşekkür ederim canım inşallh sizlerinde güzel haberlerini alacağız hayırlısıyla bebişlerimize kavuşacağız.
ben okadar mutluyum ki anlatamam sizlere hep paylaşıyordum sizlerle bu ay çok istiyordum Allah'ım dualarımı kabul etti. kızımı 18kasımda kaybettim dursaydı haftaya dünyaya gelecekti yani bir hafta kala bunu öğrendim ve şimdi hayırlısıyla devam ederse kızımı kaybettiğim tarihe bir hafta kala bu dünyaya gelecek Allah'ım kucağıma almayı nasip eder inşallah
amin canım teşekkür ederim darısı başına dualarım sizlerle..
ben izmirdeyim canım kent hastanesinde orçun sezer'e gidiyorum hastane bana biraz uzak sgka geçmiyor onun için çok yakın bir yer var sgk anlaşmalı oraya gidip yaptırdım 564.47çıktı daha sonra doktorumu arayıp sonucu söyledim folik asite devam progestan sabah 1 akşam 2 dedi şimdi çok küçüktür göremeyiz bir şikayetin yoksa haftaya gel bakalım dedi enfeksiyon varsada biran önce önlemimizi alalım dedi benim başbelası bir enfeksiyonum vardı. evde önceden ilaç vardı biraz onu kullanıyorum 2gün sonra sağlık ocağına gideceğim hem ilaç yazdırırm hem tekrar test yaptırırım yükselmişmi diye inşallah bu defa sağlıklı sorunsuz rahat bi hamilelik olur
teşekkür ederim canım inşallh sizlerinde güzel haberlerini alacağız hayırlısıyla bebişlerimize kavuşacağız.
ben okadar mutluyum ki anlatamam sizlere hep paylaşıyordum sizlerle bu ay çok istiyordum Allah'ım dualarımı kabul etti. kızımı 18kasımda kaybettim dursaydı haftaya dünyaya gelecekti yani bir hafta kala bunu öğrendim ve şimdi hayırlısıyla devam ederse kızımı kaybettiğim tarihe bir hafta kala bu dünyaya gelecek Allah'ım kucağıma almayı nasip eder inşallah
canım inan çok sevindim benallahım tamamını erdirsin işallah
işallah güzel şeyler söyler doktorun hade allahtan hayırlısı diyelim
Kızlar listeyi yenileyeyim dedim bulamadım bir türlü eskisini...
Fadikçiğim az kaldı inşallah... Var mı bir hissin? Pek karşılaşamıyoruz özlemişim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?