- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.501
selam kızlar nasılsınız??*
umarım herkes cok ıyıdır....bızım hastane devam suan cok sukur ıyı gıdıyoruz artık uzun sure oturabılıyorum 34. haftada wc ye kendım gıdecegım ıns...30+3 de kılosuda 1950 gr dr um cok ıyı dedı..
safak 48 bol bol dua edın lutfen benım dualarım sızlerle ıns saglıklsa kuzularımızı kucagımıza alırız....
ayyy mesajından bal damlıyo ınan...az kaldı demı???? doguma kadar tam 5 ay hastanede yatmıs olacagım fazlasıyla...ıns sonumuz guzel olsunda sabrederız....Canım kırk bir kere maşallah.Uzun zamandır yazmamıştın. Ayer de yazmıyor. Sizleri merak ediyoruz Arada bir iyiyiz deyin yeter canım. Artık korkma canım. Çoğu gitti azı kaldı...
eylemcıgım sen celestonu sormustun gecmıste deyıl mı? canım benım ıgnelerımı 26. haftada yaptılar tekrar yapmayacagını soyledı dr um....maşallah canım az kaldı hayırlısıyla çok sevindim ii olmanıza..
ayyy mesajından bal damlıyo ınan...az kaldı demı???? doguma kadar tam 5 ay hastanede yatmıs olacagım fazlasıyla...ıns sonumuz guzel olsunda sabrederız....
gecen emzırme egıtımı verdıler nasıl duygulandım anlatamam dedım bu gunlerıde gordum...
rabbım hepımızın yardımcısı olsun ıns...
selam kızlar nasılsınız??*
umarım herkes cok ıyıdır....bızım hastane devam suan cok sukur ıyı gıdıyoruz artık uzun sure oturabılıyorum 34. haftada wc ye kendım gıdecegım ıns...30+3 de kılosuda 1950 gr dr um cok ıyı dedı..
safak 48 bol bol dua edın lutfen benım dualarım sızlerle ıns saglıklsa kuzularımızı kucagımıza alırız....
# gamze81
# eylem59
# nurum84
# chnb
neyse canlarım ben çıkıyorum namaz kılıcam biraz oturmaktan belimde agrıdı allahıma emanet olun
sagol fadıkcıgım ıns tatlım...
seni gördüğüme sevindim canım
maşallah herşeyde yolunda....
rabbim 36-38 leride görüp sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin...
herkese hayırlı akşamlar kızlar
bugün pek gelemedim şimdi bakayım dedim ama geçmişe bile bakamadım...
çünkü çıkmam gerekiyor...
sonra uğrarım inşallah hepinizi öptüm
canım benim dikmiyorlar ama haftaya gitcem bu sefer daha çok ısrar etcem Allahım sabırlar versin sana inşallah bu evladını sağ salim kucağına alırsın senin ne kadardı rahim boyun önceki kayıplarında
inan neyi unutmuyorum biliyomusun ilk oglumu dogurdum eve geldik ertesi günü bir süt geldi gögüslerimden sormadurduramadım okadr ilaça ragmen 52 günde gitti duş almaya girdim sol gögsümü seyrettim pıt pıt akıyodu ikinci oglumda edtesi gün duş aldım levebaya gittim eşim kaynanam var evde dedi canım üstünümü ıslattın dedi bir kaldırırım pijamayı odanın ortasına oturdum başladım tepinmeye gene gene nasip olmadı sütüm rabbim affet ama dedim bu sütlerim hep böylemi boşa gidicek ddim içim yanar biri yanımda emzirsein sütü gördükçe ah garip eşim ne çekti benden yazık adama çok üzülüyorum ben nezaman yavrumu emziricem içim yanıyo canım acıyo benim ya ben birine kötülükmü yaptım yoksa bu benim kadareimmi rabbim affetsin şimdikine ne sevinebildim anca üzüldüm ya buda giderse allahım affetsin bir daha kaldıramam çok zor her seferinde yolun yarısına gelipte ellerin boş çıkması yavrularım anneniz sizleri emziremedi acaba aglarken yanıma geldinizmi yüzümü sildinizmi annecim üzülme bizim canımın acıyo sen aglarken dedinizmi rabbim işşallah öteki tarafta sizleri ban göstericek işte ozaman içime sokucam sizi kokunuzu çeke çeke öpük koklucam ogullarım benim dua edinde kardeşiniz benle kalsın sizide katıyım 3 bir seveyim işşallah allahım affetsin kızada razıyım ama insan evladınını eli ayagı saglıklı olsun ama erkeksen dünyalar benim olur okadar ihtiyacım varki sana bebegim sakın beni bırakıp gitme hepi canımı acıtma anacın bak çok üzülür senin için diş agrısı çektim bir hafta kudurdum sevmedigim halde et yedim süt içtim yalvavarım rabbim duy sesimi bu yavrumu bana bagışla
canım heralde en iyisi 3-4 dr. görünüp ona göre karar vermem yarın dr sorucam olmazsa ankaraya gideriz zaten niyetimiz vardı ama kanama olunca korkuttu bizi ufaklık...dr konuşayım ankaraya gitsem içim daha rahat edicek hakkımızda hayırlısı olsun...
Canım ankaraya gitme imkanınız varsa mutlaka gidin bence hem için rahat eder.Kendine ve bebişine dikkat et canım
ham,lelikte mi ölçilüyor bujiyle ben hamile olmadan uuzun bir tel gibi bir şeyle ölctü uzunluğunu hamileyken nasıl ölçüyolar alttan mı bakıyolar?? evet yaa bana bide menepoza giiryorsun hemen tüp bebeğe gidin dedi ne günlerdi yarabbim allah kimseye vermesin inşallah....ben 29 yaşına yeni girdim..evet van da yaşıyoruz.iş nedeniyle..burda yyü var ama o daha beter hiç kimse gitmiyor cok yanlış teşhis koyuyor ben sancım var diye gittim adetliyken gitmiş böbreğin rötgenini çekmişler dr neden böbrek utrasyonunu caktiriyorsun dedikaç tane öyle yanlış muayene ettiler hiç gitmiyorum o yüzden oraya...eve allah nasip ederse her şey olur veren o alan odur. allah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah..
Gamzeciğim, hamilelikte bujiyle ölçüm yapılmıyor ama ultrasonla karından ya da vajinal yapılıyor canım...
Canım daha öncede yazdım ölçüsü önemli,sonuçta dikişinde kendine göre riskleri var 3,5 santim normalse ki bunu başka doktorlara sorarak teyit edebilirsin,doktorunun dediği gibi normal hayatına devam edersin biraz riskliyse kasılmayı önleyici ilaçlar alır bol bol yatarak çok az hareketli bir hamilelik geçirirsin çok riskliyse ozaman mutlaka diktir.Onlar bu konuda tecrübeli deilse bu konuda tecrübeli bir doktor araştır çünkü dikiş esnasındada su kesesi yırtılabilir yada dikiş doğum sancılarını başlatılabilirmiş sonrasında enfeksiyon gelişebilir yani bu işleminde düşük de olsa riskleri var.Bu işi yapan dr nin tecrübesi çok önemli bence.Arkadaşım umarım hiçbir sorun çıkmaz sağlıkla tamamlarsın hamileliğini inşallah.
Ya sevtun bak kızıcam sanadüşünme lütfen karnındaki ni düşün lütfen.Hani okumayacaktın sen artık böyle yazıları es geçecektin.Sevtun senin durumun bende de var kız erkek sağlıklı olsun diyorum ama Allah biliyo içimden tekrar erkek olması geçiyor sanki kaybettiğim geri gelecekmiş gibi ama canım biz hep hayırlısını istemeye devam edelim.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.Sen birdaha yaz bak seni üzecek şeyleri napcam sana
Hamile kalmadan ölçülüyor bujiyle.Hamilelikten sonra usg le ölçüyorlarHastanede evlere şenlikmiş gerçekten.Evet gitmemen daha hayırlı bencede
canım geçmiş olsun öncelikle eğer daha önce kaybın yoksa bu nedenle normal rahim ağzı uzunluğun benim 22.haftamda 2.4 tü dikmediler sadece ilaç ve yatışla geldim bu haftalara..3.5 çok iyi bence..eğer çalışmıyosan dinlen bol bol yeterli olur sanırım..
canım geçmiş olsun öncelikle eğer daha önce kaybın yoksa bu nedenle normal rahim ağzı uzunluğun benim 22.haftamda 2.4 tü dikmediler sadece ilaç ve yatışla geldim bu haftalara..3.5 çok iyi bence..eğer çalışmıyosan dinlen bol bol yeterli olur sanırım..
canım önce kaybım var ama 13.haftada kızamıkçık nedeniyle kürtaj olmuştum daha önce yazdım ama görmedin sanırsam öncekinde çok yürüyüş yaptım spor yaptım 4 haftada karnımda kalmış öyle az daha ben zehirlenecektim çok geç farkettik çalışmıyorum evdeyim canım çok gerekli olmadıkça kalkmıyorum dikkat etmeye çalışıyorum canım sen hangi ilaçları kullanıyorsun ben dr.uma burda okuduklarımdan sonra zorla magnezyum yazdırdım Allahım bebeğine sağ salim kavuştursun inşallah senin haftan bana hayal gibi geliyor Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın
Selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım..
Gamzecim hamileykende bujiyle ölçüm yapıyorlarmış bana doktorumda söyledi başka doktorlardanda duydum ancak ben istemedim alttan ultrasonla ölçtü doktorum..
Kızlar ben serklaj yaptıralı 2 hafta oluyor pek problemim olmadı ancak 2 gündür biraz belim ağrımaya başladı sizce normalmidir her dakka kendimi dinler ve herşeyden korkar oldum nasıl geçer bu zaman hiiç bilmiyorum:18:
canım kusura bakma üzdüysem sizleri am arkadaş yazdı sizlerle paylaşmak istedim söz yavrum için metanetli olucam yavrumu üzermiyim ben hiç eşimin dedigi gibi yapıcak yavrularımı kalbimin bir kösesinde saklıcam ama sanki bu ilk bebegim miş gibi davranıcam başka yolu yoksevtun lütfennnnnnnbebeğini düşün biraz kahroluyorum okudukça
maşşallaha canım beninselam kızlar nasılsınız??*
amin canım hepimize dua ediyorum allahım işşallah dualarımızı kabul ederallah kabul etsin ibadetini dualarını sen de allaha emanet ol tatlım..
yok canım ne özmesi inan okudumya gözlerim çok doldu dedinya sütümü kesmek için ilaç içtim diye bende okadar içmeme ragmen gitmemişti onun için aklıma geldide paylaşayım dedim çünkü çok zor biliyosunuz sizlerle herşeyi paylaşabiliyorum ama bazılarıyla paylaşamıyorum hep kötü düşünceler var iki yüzlülerde var malesef bu arada eltimin bebegini pazartesi alıcaklarmış kardeşi mesaj atmış ban hastaneye gel ablam sevinsin diye ban eziyet edenle işim olmaz işşallahta önüme gelmez dedigimAh canım seni üzdüm değil mi? Ne olur kusuruma bakma canım. Sen böyle yazdıkça niye yazdım öyle diyorum. Ne olur üzülme bir tanem. Ben şu an hamile değilim senin ise senin her şeyinden etkilenen bir yavru var içinde. Allah onu sana ve eşine bağışlasın...
Canım daha öncede yazdım ölçüsü önemli,sonuçta dikişinde kendine göre riskleri var 3,5 santim normalse ki bunu başka doktorlara sorarak teyit edebilirsin,doktorunun dediği gibi normal hayatına devam edersin biraz riskliyse kasılmayı önleyici ilaçlar alır bol bol yatarak çok az hareketli bir hamilelik geçirirsin çok riskliyse ozaman mutlaka diktir.Onlar bu konuda tecrübeli deilse bu konuda tecrübeli bir doktor araştır çünkü dikiş esnasındada su kesesi yırtılabilir yada dikiş doğum sancılarını başlatılabilirmiş sonrasında enfeksiyon gelişebilir yani bu işleminde düşük de olsa riskleri var.Bu işi yapan dr nin tecrübesi çok önemli bence.Arkadaşım umarım hiçbir sorun çıkmaz sağlıkla tamamlarsın hamileliğini inşallah.
kızlar size 10 puan degerinde bir soru soruyorum cevap alabilirsem çok sevinicem siz hamile kaldıgınızda neler kullandınız ilaç ve şuan neler kullanılıyo merak ettim size zahmet yazı verin birde dedikleri gibi ameliyat hanede dikiliyo çok merak ediyorum beni neyin bekledigini bilmem lazım ona göre içim rahat giderim panik atagımda azmaz şu çarpıntı ilaçları çokmu yapıyo ne kadar sürüyo merak ettim ay şirinlik yapıyımda yazın bari:86::86::86::86::86::86::86::86:aynı ben
Ya sevtun bak kızıcam sanadüşünme lütfen karnındaki ni düşün lütfen.Hani okumayacaktın sen artık böyle yazıları es geçecektin.Sevtun senin durumun bende de var kız erkek sağlıklı olsun diyorum ama Allah biliyo içimden tekrar erkek olması geçiyor sanki kaybettiğim geri gelecekmiş gibi ama canım biz hep hayırlısını istemeye devam edelim.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.Sen birdaha yaz bak seni üzecek şeyleri napcam sana
Hamile kalmadan ölçülüyor bujiyle.Hamilelikten sonra usg le ölçüyorlarHastanede evlere şenlikmiş gerçekten.Evet gitmemen daha hayırlı bencede
Selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım..
Gamzecim hamileykende bujiyle ölçüm yapıyorlarmış bana doktorumda söyledi başka doktorlardanda duydum ancak ben istemedim alttan ultrasonla ölçtü doktorum..
Kızlar ben serklaj yaptıralı 2 hafta oluyor pek problemim olmadı ancak 2 gündür biraz belim ağrımaya başladı sizce normalmidir her dakka kendimi dinler ve herşeyden korkar oldum nasıl geçer bu zaman hiiç bilmiyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?