- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.521
# chnb
# tatlişoğlum
hoş geldiniz canlarımben az bizim topigede ugrayayım ayıp olmasın gelirim birazdan kız midem çok fena ne etsekte geçer eşim halimi gördü seviniyo amanın diye delümüdür nedür insan hamile karısı olunca demek böyle oluyomuş kızmı acaba erkekmi bakalım kutudan ne çıkıcek
Canım arada boş dersim vardı bakayım dedim. Birazdan derse gireceğim. Bulantın mı var? Sen neler kullanıyorsun ilaç olarak?
kızlar size 10 puan degerinde bir soru soruyorum cevap alabilirsem çok sevinicem siz hamile kaldıgınızda neler kullandınız ilaç ve şuan neler kullanılıyo merak ettim size zahmet yazı verin birde dedikleri gibi ameliyat hanede dikiliyo çok merak ediyorum beni neyin bekledigini bilmem lazım ona göre içim rahat giderim panik atagımda azmaz şu çarpıntı ilaçları çokmu yapıyo ne kadar sürüyo merak ettim ay şirinlik yapıyımda yazın bariaynı ben:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
kızlar size 10 puan degerinde bir soru soruyorum cevap alabilirsem çok sevinicem siz hamile kaldıgınızda neler kullandınız ilaç ve şuan neler kullanılıyo merak ettim size zahmet yazı verin birde dedikleri gibi ameliyat hanede dikiliyo çok merak ediyorum beni neyin bekledigini bilmem lazım ona göre içim rahat giderim panik atagımda azmaz şu çarpıntı ilaçları çokmu yapıyo ne kadar sürüyo merak ettim ay şirinlik yapıyımda yazın bariaynı ben:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
Selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım..
Gamzecim hamileykende bujiyle ölçüm yapıyorlarmış bana doktorumda söyledi başka doktorlardanda duydum ancak ben istemedim alttan ultrasonla ölçtü doktorum..
Kızlar ben serklaj yaptıralı 2 hafta oluyor pek problemim olmadı ancak 2 gündür biraz belim ağrımaya başladı sizce normalmidir her dakka kendimi dinler ve herşeyden korkar oldum nasıl geçer bu zaman hiiç bilmiyorum:18:
allah razı olsun beni bilgilendirdigin için bebekim içimden geldi öpücem getir nanagını bakemSevtun hamile kaldıktan sonra progestan ve folik asit kullandım progestanı 10 haftaya kadar kullandım 14.haftada serklajım oldu evet ameliyathanede yapıldı ama için rahat olsun bende çok stres yapmıştım ancak uyudum ve uyandığımda herşey bitmişti inşallah sende kolaylıkla atlatırsın..
canım bende birşey yazmayınca dedim birşeymi yapıp kırdım bu konularda çok hassasım bebekim inan birinin kalbini kırmak son düşüncem biri ni incitirim diye çok korkuyorm ben sanki bir bebegin canını acıtıyomuş gibi geliyo kırsamda kafaya çok takıyorum canını acıtmak istemem kimsenin sen kırıldıysan aslında sen kusura bakmasevtuncum aşkolsun niye seni farketmiyeyim canım, çok kısa süre giriyorum topiğe hemen çıkmak zorunda kalıyorum deminde yazarken bebişe gidip gelmek zorunda kalmışım mesajı bile gitmedi zannettim iki kere yollamışım, geçmişide çok hızlı geçiyorum belki birkaç mesajını atlamış olabilirim kusura bakma canım.. soruna cevap vereyim ben ilaçları herkes farklı kullanıyor canm durumuna göre yani.. çarpıntı yapan ilaçları çok fazla kafana takıyorsun bence düzenli kasılman olmazsa zaten kullanmazsınki ben serklajın olduğu hafta kullandım sadece sonra doktor kesti ve bir daha gerek duymadık, kafana çok takarsan böyle şeyleri kasılmaya bile sebep olabilirsin o zamanda bu ilaçları mecburen kullanmak zorunda kalırsın, onun için düşünmemeye çalış, serklajıda gözünü kapayıp açıcaksın olmuş bitmiş olucak gerisinde ne olursa olsun bebişin seninle olucak onu düşün tamam mı canım..
canım benim ben sen üzülüyosun diye üzülüyorum biraz güçlü ol istiyorum..ben önce coraspin,progestan,folbiol ve elevit kullanıyodum..zinco hamileyken kullanılmıyodu sanki yanılıyomuyum acepp?sonra folbiolu(folik asit) bıraktım magnezyum,nidilat eklendi daha sonra..bide iğnem var kan sulandırıcı okadar..nidilat ilk zamanlar çarpıntı yaptı sonra alıştı bünye sanırım..serklajı hiç bilmiyorum canım..
sevtuncum bende serklaj yaklaşınca korkmaya başladım,,,kalp hızlı hızlı atıyooo...
rabbim yarım etsin...
merhaba chnb inşallah testler sana fikir olur canım, yaptırmadıklarını doktora danışıp yaptırabilirsin, oğlunun kaygılarını anlayabiliyorum canım, dün doktorum programındada çocuk psikolog aynı şeyi anlatıyordu, çocuklar sadece karanlıktan veya herhangi birşeyden korkmazlar kardeşinin olmasıda bir korkuymuş anne ve babayı paylaşacağı korkusu veya beni artık sevmeyecekler düşüncesi çocukların en büyük korkusuymuş canım, istersen ona biraz yansıtmamaya çalış kardeş istediğini, oluncada bir süre söyleme karnın belirginleşene kadar, tabi sana kalmış yine karar..
teşekkürler canım bende hacettepe de prof sinan beksaç a gidiyorum.Ali ayhanı biliyorum.ben hastanede 3. düşüğümde görmüştüm o genelde kadın hastalıkları kanser türü yani rahatsızlıkta uzman kadın doğum servisinde yüzde 90 onun hastası vardı hepside daha ileri yaşlardı.doktor hastanede yatıyor desem yeridir.ilgin için sağol...Canım sana mesaj yazdıktan sonra tekrar araştırdım buldum.Kendisi daha önce Hacettepe Kadın doğumun başındaymış şimdi Başkent Üniversitesine geçmiş.Kendisi için heryerde çok iyi şeyler yazılmış.Prof doktor Ali AYHAN bİR ARAŞTIR İSTERSEN.
kızlar ben dr geldimrahim boyu 3.5 dedi acıklık 0.2 dedi gerek yok dedi acılırsa 16 haftada atarız dedi ben bu işten bir şey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?