Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Eylemciğim, nasılsın? Kızanın nasıl? Adını koy da teyzesi artık ismiyle sevsin hemşerim benim?

kızanımda bende iyiyiz çok şükür teyzesi sen nasılsın?heyecanlıyız biraz yarın kontrolümüz var...ben seçenekleri yazıyım siz seçin bakalım berrak,masal,duru,yağmur,melis??

kızanımda bende iyiyiz çok şükür teyzesi sen nasılsın?heyecanlıyız biraz yarın kontrolümüz var...ben seçenekleri yazıyım siz seçin bakalım berrak,masal,duru,yağmur,melis??

Canım sevindim iyi olmanıza.Bence Berrak ve Duru güzel. Aslında Masal da güzel ama bana Fusbor'u hatırlattı. Ona hala çok üzülüyorum. O da Masal koyacaktı bebişine...

arkadaşlar nasılsınız 901.sayfada kaldım sayfaya giremedim actıgımda kendiliğinden kapanıyordu. sanırım düzeldi.bu arada adetim geldi haber bekleyenlerden hamiş olan varmı?

Olsun canım üzülme İnşalla bir dahaki aya veririz güzel haberleri. Benim 12 Martta oldu. Senin ne zaman oldu canım? Tuba dışında Fadikten haber bekliyoruz artık canım...

Mutlaka gelirim canım. Bence de şimdi Türkiye'nin her yeri güzel ama malesef teknik donanım sıkıntılı. Van çok uzak yakın dönemde olmaz ama ilerleyen yıllarda neden olmasın. Burada çok güzel dostluklar elde ediyor insan.İnşallah bebeişini kucağına alıp kırk çıkarmaya gelirsiniz buralara inşallah...

sevtuncum bende serklaj yaklaşınca korkmaya başladım,,,kalp hızlı hızlı atıyooo...
rabbim yarım etsin...
canım bende panik atak var sen beni düşün ozaman sen sadece çarpıntın olunca şöyle düşün rabbim sana şükürler olsun 2 melek verdin aldın yanına rabbim bu melegimi bana bagışla samyeli giricen bu dikişi atıcan de bebegim için önemli de ha bir cesaret et bakıyım salavat çok getir bebekim nasip olursa ben 2 rekat namaz kılıcam abdesttimide alıcam öyle giricem dikişe yeterki yavrum dursun sag saglim dıgsunda isterse dogumun zor olsun annesi onu 10 senedir bekliyo dogum anına gelelim hele bir bir 38 haftayı görsek bu arada akıl veren senden pısırık kız allah beni ne etmesin hemi
kızlar ben dr geldim rahim boyu 3.5 dedi acıklık 0.2 dedi gerek yok dedi acılırsa 16 haftada atarız dedi ben bu işten bir şey anlamadım
canım benim kurban oluyum o suratına kız pek dokyndu be bu bebek figürü beni çok kötü yapıyo üzülme bakıyım işşallah herşey yolunda gidicek sevtunu getirme ulen yanına bakem hamile filan demem döverim heah canım acıdımı yoksam kusura bakma gel öpemde geçsin oh be pek dadluymuş
kötü şeyler aklına getirme baken sen vallahi benim gibi kafayı yirsin bu topikte kafayı yiyen var zaten 2 kişi istemez

allah sizi ne etmesin hemi ne güldüm yazdıklarınızahep böyle olun hemi beni size anlatsam şaşarda kalırsınız ne hastane maceralarım var aklıma geldikçe

masal güzel bebekim ama asudede güzel bende sana seçenek sunuyum ecrin asude melisa samira zeynep sümeyyedag tepe yagmur ırmak vs isimler koymayın peygamber efendimiz yasaklamıştır güvenilir kaynaktırben nasip olursa tabe babası istermi bilemem oglum olursa burak ygız koyucam kız olursa ecrin fatıma yada sümeyye çok istiyorum bir sag saglim doguruyumda isim kusur kalsın acaba görermiyim 40 haftaları

bugün babası gitmiş 3 tane baddaniye 2 takım almış hepsi birbirinden güzel ay çok fena oldum görünce garibim dün aglamama dayanamamış dedi ne aglıyosun bak dedim yavrum sagsaglim dogarsa dedim hiç bir şeyi olmasın dedim zaten birlikte beyenmiştik birgün hamile oldugumu duyarsan alırsın diye demiştim oda almış eve gelmiş ay ne güzel bir duygu yarrabbim işşallah hevesim kursagımda kalmaz bir atnede hastane çıkı almış nasip olur giydirmesi işşallah okadar duaya ihtiyacım varki biraz dua biraz şafkat alıyım bebeler

# chnb
# yaren58
# gamze81
canlarım bizim babamız evde çık emri geldi biraz uzan bebege zarar gelmesin dedi gene yakalandık ulen adamaay kızmadan ben kaçıyım bizim topigede uyrayım bir ayıp olmasın demi allahıma emanet olun bebekler öpüyorum hepiciginizi yaren kız dereotu yi dedim yidinmi kız bakem süt yapar

Canım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin canım benim.Dualarımdasın canım. İnşallah Allah bebeşini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bu arada Ecrin ismiyle ilgili bir alıntı yapmıştın önceden gördün mü o yazıyı galiba anlamı ücret demekmiş.

Bir de anlat arada hastane maceralarını canım...

arkadaslar ben pek sohbetlerinize katilmiyorum ama her gun takip ediyorum o yuzden arada bende yaziyorum icimi sizlere dokuyorum bugun bakti doktorum cok sukur kisalma yok 39mm cikti sadece bebisim 1 hafta geriden gidiyo grami 900 gram 27+3 gun olduk .bugun serumun dozunu azaltmaya basladik hayirlisi bakalim durum neyi gostercek eger sertlesmem olmazsa haftaya cikarim herhalde hastaneden.doktorum bana grami cok az deil illaki dogumda 3.5 kilo olacak diye bisey yok dedi 2.5 kilo olsada bize yeter dedi.eve cikinca cok yerim burda malum fazla yiyemiyorum.neyse paylasmak istedim sizlerle .yorumlarinizi beklerim arkadaslar

çok sevindim canım iyi olmanıza inşallah 32leri 40larıda göreceksin.kilosunuda okadar kafaya takma bak doktorunda iyi demiş. arada yaz bizi habersiz bırakma merak ediyoruz

Maşallah canım.İnşallah daha ileri haftaları da göreceksin. En riskli dönemleri geride bırakmak üzeresin ne güzel... Tuba'nın dediği gibi bizleri habersiz bırakma canım. Hastanedekiler fırsat bulup yazamıyor belki ama biz onları merak ediyoruz. Mesela ben Ayer'i çok ama çok merak ediyorum yazmıyor da. Arada biz iyiyiz yazın yeter...

2 gün geçikti canım benim 14 mart da geldi....yarın klomene tekrar başlıyorum

Doktor mu başla dedi klomene? Bana bu ay vermedi. Yumurtamın biri çatlamamış, düzensiz klomen kullanmama bağladı. Bu ay kullanma dedi. Bu ay olmazsa yine başlatır belki gelecek aya. Sakın üzülme hayırlısı böyleymiş. Ben hep hangi zaman hayırlıysa o zaman olsun diye dua ediyorum.

her hafta atladiginda binlerce sukur diyoruz .bazen inanmasi zor oluyo ama ins bebegimizi sag saglim kucagimiza aliriz ben boyle arada durumumu bildiririm .

bir onu yemedim hafta sonu pazardan aldırayım marketlerde pek yok bizim buralarda, humana still bile fark ettirmedi, ısırgan yaprağı çayı demliyorum biraz o yapıyor oda olmasa hiç gelmiyecek, süt yapar denilen me varsa yedim ama hala az günde üç dört kez ancak emziriyorum oda zar zor doyuyor...

Yaren Sezin uyudu mu? Nasıl gidiyor? Emmeniz düzene girdi mi canım?

Canım niye öyle acaba dinlenemiyor musun? Bebek uyudukça uyu. Uyku önemli. Bu arada beyaz dut kurusu, bulgur, tavuk duymuştum, bir de börülce şimdi var mıdır bilmem. Hatta Edirne'den bir arkadaşın kayınvalidesi kızım börülce ye süt yapar biz ineklerin sütü olsun diye onlara da yediririz demişti de bayağı gülmüştük... Aklıma gelenler bunlar. Ben oğlumda bol bol komposto içmiştim. Aman aman çok süt olmamıştı ama kör topal iki yaşına dek emzirmiştim. İnşallah artar canım. Sakın pes etme. Bir de yanına koca bir bardak al saat başı bir bardak iç. Bebeğin çok gazlı değilse sütte süt yapar derler. Pekmezli su da olabilir canım...

Bir de Allah her annenin sütünü bebeğine yetecek kadar verirmiş derler kendini motive et sütün mü yetmiyor acaba diyenlere kulak asma canım. Motivasyon önemli. Kuranda da iki yaşına dek emzirme ile ilgili bilgi varmış. Tüm bunları düşünüp motive etmeye çalış kendini canım. Stres yapma...

canım belki gec döllenme olmuştur bidegenetikselde oluyor bence kafayı takma bence maşallah riskli dönemin bitmek üzere bencede önemli olan 2 kg üzerinde olsun yeterli dedi dr ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…