- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.561
Eylemciğim, nasılsın? Kızanın nasıl? Adını koy da teyzesi artık ismiyle sevsin hemşerim benim?
kızanımda bende iyiyiz çok şükür teyzesi sen nasılsın?heyecanlıyız biraz yarın kontrolümüz var...ben seçenekleri yazıyım siz seçin bakalım berrak,masal,duru,yağmur,melis??
arkadaşlar nasılsınız 901.sayfada kaldım sayfaya giremedim actıgımda kendiliğinden kapanıyordu. sanırım düzeldi.bu arada adetim geldi haber bekleyenlerden hamiş olan varmı?
inşallah tatlım seni bizim yaylamıza götürürüm cok özledim iskenderunu evet hataydan daha güzeldir sağol tatlım yaa sağolsöylemen yetti... gercekten de terapi gibi geliyor inana paylaştıkca insaan daki yük azalıyor sanki tabiki gelirimvan' a gelirsende beklerim buralar tv lerde anlatıldığı gibi değil burda cok tarihi mekan var yazın cok güzel oluyor meşhur kahvaltı salonları var burda akdamara adası var gezilecek yerleri cok var .. iyi olduğumda vanın bazı yöresel yemekleri var onları yaparım saana arkadaşlarada rica ederim onlar da yaparlar
canım bende panik atak var sen beni düşün ozaman sen sadece çarpıntın olunca şöyle düşün rabbim sana şükürler olsun 2 melek verdin aldın yanına rabbim bu melegimi bana bagışla samyeli giricen bu dikişi atıcan de bebegim için önemli de ha bir cesaret et bakıyım salavat çok getir bebekim nasip olursa ben 2 rekat namaz kılıcam abdesttimide alıcam öyle giricem dikişe yeterki yavrum dursun sag saglim dıgsunda isterse dogumun zor olsun annesi onu 10 senedir bekliyo dogum anına gelelim hele bir bir 38 haftayı görseksevtuncum bende serklaj yaklaşınca korkmaya başladım,,,kalp hızlı hızlı atıyooo...
rabbim yarım etsin...
canım benim kurban oluyum o suratına kız pek dokyndu be bu bebek figürü beni çok kötü yapıyokızlar ben dr geldimrahim boyu 3.5 dedi acıklık 0.2 dedi gerek yok dedi acılırsa 16 haftada atarız dedi ben bu işten bir şey anlamadım
kötü şeyler aklına getirme baken senarkadaşlar biraz önce dr dan geldim rahim ağzı 4 cm ölçüldü bende dikiş falan yok gerek görmemişti dr şu andada normalmiş sürekli yatmana gerek yok dedi sizce hala varmı riskim????
heran bişey olucakmış gibi geliyor bana((((
valla beni görmeyen kalmadıne yapalım her şey mubah oldu artık ben kendimden tiksindim artık onlar tiksinmiyor tatlım cok iyisin sağol canım yaaa söylemen yeterli iyiki varsınız iskenderuna geldiğimde mutlaka tanışmak isterim
allah sizi ne etmesin hemi ne güldüm yazdıklarınızaValla bu bebişler yüzünden meşhur olacağız yakında. Görmeyen kalmayacak bizi...Aman sağlıklı doğsunlar da razıyız meşhur olmaya Canım buralardan istediğin bir şey var mı varsa yapar gönderirim alıştım Antakya yemeklerine...
kızanımda bende iyiyiz çok şükür teyzesi sen nasılsın?heyecanlıyız biraz yarın kontrolümüz var...ben seçenekleri yazıyım siz seçin bakalım berrak,masal,duru,yağmur,melis??
canım bende panik atak var sen beni düşün ozaman sen sadece çarpıntın olunca şöyle düşün rabbim sana şükürler olsun 2 melek verdin aldın yanına rabbim bu melegimi bana bagışla samyeli giricen bu dikişi atıcan de bebegim için önemli de ha bir cesaret et bakıyım salavat çok getir bebekim nasip olursa ben 2 rekat namaz kılıcam abdesttimide alıcam öyle giricem dikişe yeterki yavrum dursun sag saglim dıgsunda isterse dogumun zor olsun annesi onu 10 senedir bekliyo dogum anına gelelim hele bir bir 38 haftayı görsekbu arada akıl veren senden pısırık kız allah beni ne etmesin hemi
canım benim kurban oluyum o suratına kız pek dokyndu be bu bebek figürü beni çok kötü yapıyoüzülme bakıyım işşallah herşey yolunda gidicek sevtunu getirme ulen yanına bakem hamile filan demem döverim he ah canım acıdımı yoksam kusura bakma gel öpemde geçsin oh be pek dadluymuş
kötü şeyler aklına getirme baken senvallahi benim gibi kafayı yirsin bu topikte kafayı yiyen var zaten 2 kişi istemez
allah sizi ne etmesin hemi ne güldüm yazdıklarınızahep böyle olun hemi beni size anlatsam şaşarda kalırsınız ne hastane maceralarım var aklıma geldikçe
masal güzel bebekim ama asudede güzel bende sana seçenek sunuyum ecrin asude melisa samira zeynep sümeyyedag tepe yagmur ırmak vs isimler koymayın peygamber efendimiz yasaklamıştır güvenilir kaynaktır ben nasip olursa tabe babası istermi bilemem oglum olursa burak ygız koyucam kız olursa ecrin fatıma yada sümeyye çok istiyorum bir sag saglim doguruyumda isim kusur kalsın acaba görermiyim 40 haftaları
bugün babası gitmiş 3 tane baddaniye 2 takım almış hepsi birbirinden güzel ay çok fena oldum görünce garibim dün aglamama dayanamamış dedi ne aglıyosun bak dedim yavrum sagsaglim dogarsa dedim hiç bir şeyi olmasın dedim zaten birlikte beyenmiştik birgün hamile oldugumu duyarsan alırsın diye demiştim oda almış eve gelmiş ay ne güzel bir duygu yarrabbim işşallah hevesim kursagımda kalmaz bir atnede hastane çıkı almış nasip olur giydirmesi işşallah okadar duaya ihtiyacım varki biraz dua biraz şafkat alıyım bebeler
arkadaslar ben pek sohbetlerinize katilmiyorum ama her gun takip ediyorum o yuzden arada bende yaziyorum icimi sizlere dokuyorum bugun bakti doktorum cok sukur kisalma yok 39mm cikti sadece bebisim 1 hafta geriden gidiyo grami 900 gram 27+3 gun olduk .bugun serumun dozunu azaltmaya basladik hayirlisi bakalim durum neyi gostercek eger sertlesmem olmazsa haftaya cikarim herhalde hastaneden.doktorum bana grami cok az deil illaki dogumda 3.5 kilo olacak diye bisey yok dedi 2.5 kilo olsada bize yeter dedi.eve cikinca cok yerim burda malum fazla yiyemiyorum.neyse paylasmak istedim sizlerle .yorumlarinizi beklerim arkadaslar
arkadaslar ben pek sohbetlerinize katilmiyorum ama her gun takip ediyorum o yuzden arada bende yaziyorum icimi sizlere dokuyorum bugun bakti doktorum cok sukur kisalma yok 39mm cikti sadece bebisim 1 hafta geriden gidiyo grami 900 gram 27+3 gun olduk .bugun serumun dozunu azaltmaya basladik hayirlisi bakalim durum neyi gostercek eger sertlesmem olmazsa haftaya cikarim herhalde hastaneden.doktorum bana grami cok az deil illaki dogumda 3.5 kilo olacak diye bisey yok dedi 2.5 kilo olsada bize yeter dedi.eve cikinca cok yerim burda malum fazla yiyemiyorum.neyse paylasmak istedim sizlerle .yorumlarinizi beklerim arkadaslar
Olsun canım üzülme İnşalla bir dahaki aya veririz güzel haberleri. Benim 12 Martta oldu. Senin ne zaman oldu canım? Tuba dışında Fadikten haber bekliyoruz artık canım...
kızanımda bende iyiyiz çok şükür teyzesi sen nasılsın?heyecanlıyız biraz yarın kontrolümüz var...ben seçenekleri yazıyım siz seçin bakalım berrak,masal,duru,yağmur,melis??[/QUOTE
Masal veya Duru dan yana oyumu kullanıyorum birde geçen bir arkadaşımın arkadaşının kızına koyduğu Ayda ismi var dere kenarlarında yetişen bir bitkiymiş.
kızlar ben dr geldimrahim boyu 3.5 dedi acıklık 0.2 dedi gerek yok dedi acılırsa 16 haftada atarız dedi ben bu işten bir şey anlamadım
Canım sonuçta burda daha ileri haftalarda dikiş atılıp başarılı olunduğunu gördük,bu sancı konusuna gelince benim doktorum açılma başladığı zaman su kesesi baskı yapar açılma artar kese patlar veya patlamaz ama bu noktaya gelindikten sonra sancı olmaz diye birşey yok olabilir diyor.Gamze ben konuyu Teksen Çamlıbel'e mail atmıştım şimdi sana yazarken baktım ne cevap vermiş diye aynen şöyle yazıyor.Hastaneye gittiğinizde bebeğin ayağının çıkmış olması ,rahmin çok hızlı açılmış olduğunu gösterir bu durumda ağrı ve sancı olması son derece normaldir.Konunun çok detaylı araştırılması gerekir verdiğiniz bilgiler doğrultusunda rahim ağzı yetersizliği olabileceğini düşünüyorum.Uygun bir zamanda bu maili de yanınızda getirerek beni görünüz tam teşhisi ozaman koyabilirim.Canım ben bu cevaptan sonra başka bir prof a gittim buji ölçümü yaptı buji de var gibi görünüyor dedi hsg istedi orda bişey çıkmadı burda belli olmasa bile hamilelikte ortaya çıkabilir diyor.Önlem amaçlı dikiş haftasını 12. haftadan sonra diyor.İnternette de çoğu zaman ağrı ve sancı olmaz ama az yada şiddetli ağrı sancı olduğu durumlar görülür diyor.Gamze inşallah bir sorun çıkmaz ama sen ankaraya gitme meselesini doktoruna sordun mu?.Ankaraya gidemezseniz de sonuçta sürekli ölçüyor takip ediyor belki biz yaşanmışlıklarımızdan dolayı fazla pimpirikleniyoruzdur.
Canım dikişsiz geçirenler de var. Sancı konusuna gelince: Burada bu konu çok yazıldı. Bu teşhisi koydurmada sancı önemli kriterlerden biri ama bazı doktorlar sancı da olabilir diyor. Ben ikisini de yaşadım. Şu an 6.5 yaşındaki oğlumda 29+4 'te sancıyla gittim hastaneye ama o zaman yolda çok erik yemiştim ishaloldum. o da sancı yaptı. Burada okumuştum ishal sancısı hormonuyla doğum sancısı hormonu aynıymış. Belki ondaki 4 cm açılmam ishalden olmuştur. 10 gün hastanede yattım İstanbul'da. Sonra 35'e kadar hep yattım wc dışında. Bunda ise hiç sancım olmadı doğuma giderken hafifi adet ağrısı gibi sancım oldu. Hiç bağırmadım bile doğum yaparken. 15 dakika gibi bir süre de doğdu. Ben bu yüzden kendimde bu teşhis doğrudur diye düşündüm. Ama doğumdan sonraki(3 ay sonra ) doktorum rahim ağzı geniş dediği halde sonradan tekrar ölçtü ve normal dedi. Ben de bunu anlayamıyorum hamile değilken yapılan ölçüm bir dahaki hamilelikte rahimde açılma sorunu yaşamayacağımı gösterir mi? Ama fakültedeki doktor 10-11. haftalarda serklaj yaparız dedi bu haftalar da erken olmuyor mu acaba? Artık her yiğidin yoğut yeyişi farklıdır deyip hiç düşünmemek mi lazım bilmiyorum canım benim...
2 gün geçikti canım benim 14 mart da geldi....yarın klomene tekrar başlıyorum
# chnb
# yaren58
# gamze81
canlarım bizim babamız evde çık emri geldi biraz uzan bebege zarar gelmesin dedi gene yakalandık ulen adamaay kızmadan ben kaçıyım bizim topigede uyrayım bir ayıp olmasın demi allahıma emanet olun bebekler öpüyorum hepiciginizi yaren kız dereotu yi dedim yidinmi kız bakem süt yapar
bir onu yemedim hafta sonu pazardan aldırayım marketlerde pek yok bizim buralarda, humana still bile fark ettirmedi, ısırgan yaprağı çayı demliyorum biraz o yapıyor oda olmasa hiç gelmiyecek, süt yapar denilen me varsa yedim ama hala az günde üç dört kez ancak emziriyorum oda zar zor doyuyor...
kızanımda bende iyiyiz çok şükür teyzesi sen nasılsın?heyecanlıyız biraz yarın kontrolümüz var...ben seçenekleri yazıyım siz seçin bakalım berrak,masal,duru,yağmur,melis??[/QUOTE
Masal veya Duru dan yana oyumu kullanıyorum birde geçen bir arkadaşımın arkadaşının kızına koyduğu Ayda ismi var dere kenarlarında yetişen bir bitkiymiş.
Canım sonuçta burda daha ileri haftalarda dikiş atılıp başarılı olunduğunu gördük,bu sancı konusuna gelince benim doktorum açılma başladığı zaman su kesesi baskı yapar açılma artar kese patlar veya patlamaz ama bu noktaya gelindikten sonra sancı olmaz diye birşey yok olabilir diyor.Gamze ben konuyu Teksen Çamlıbel'e mail atmıştım şimdi sana yazarken baktım ne cevap vermiş diye aynen şöyle yazıyor.Hastaneye gittiğinizde bebeğin ayağının çıkmış olması ,rahmin çok hızlı açılmış olduğunu gösterir bu durumda ağrı ve sancı olması son derece normaldir.Konunun çok detaylı araştırılması gerekir verdiğiniz bilgiler doğrultusunda rahim ağzı yetersizliği olabileceğini düşünüyorum.Uygun bir zamanda bu maili de yanınızda getirerek beni görünüz tam teşhisi ozaman koyabilirim.Canım ben bu cevaptan sonra başka bir prof a gittim buji ölçümü yaptı buji de var gibi görünüyor dedi hsg istedi orda bişey çıkmadı burda belli olmasa bile hamilelikte ortaya çıkabilir diyor.Önlem amaçlı dikiş haftasını 12. haftadan sonra diyor.İnternette de çoğu zaman ağrı ve sancı olmaz ama az yada şiddetli ağrı sancı olduğu durumlar görülür diyor.Gamze inşallah bir sorun çıkmaz ama sen ankaraya gitme meselesini doktoruna sordun mu?.Ankaraya gidemezseniz de sonuçta sürekli ölçüyor takip ediyor belki biz yaşanmışlıklarımızdan dolayı fazla pimpirikleniyoruzdur.
canım ben ankara meselesini konuştum dr gerek olmadığını söyledi bakalım artık canım şuan iyi gidiyoruz bir kaç dr daha gidicem onların tavsiyesiyle devam edicem ama bu dr cok iyi ona cok güveniyorum bu dr. da gerek olursa 16 haftalarda dikiş atarız diyor şuan gerek yok dedi inşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?