- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.581
samyeli sana rahim ağzı yetmezliği tanısı nasıl kondu serklajı neye göre karar verdiler??
allah razı olsun cümlemiz işşallah giydiririz hastane maceralarını anlatsam gülmekten yerlere yatarsın canım ya bak bir tanesini anlatıyım ben ilk oglumu dogum etmiştim marta adet olamadım dedilerki filanca yerde hastane var doktoru iyi neyse eşimle girdik muayeneye adam dedi geç muayene ediyim ayaklıya aldı beni ilk tanışma degil tabi amamaın bende bir heyecan var:18::18::18::18:geçtim neyse onunda ayaklısı eloktronikmiş indirilen kaldırılan varya ondan adam ayagıyla kendine göre hazırlıyo filan bende sen kork de amanin ne oliyi be adam diyo birşey yok eşim korkmuş sesimeCanım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin canım benim.Dualarımdasın canım. İnşallah Allah bebeşini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bu arada Ecrin ismiyle ilgili bir alıntı yapmıştın önceden gördün mü o yazıyı galiba anlamı ücret demekmiş.
Bir de anlat arada hastane maceralarını canım...
canım rabbim işşallah 40 haftaları gösteriri sana saglıklı olsunda boşver kilo almasın sen ona aldırısınarkadaslar ben pek sohbetlerinize katilmiyorum ama her gun takip ediyorum o yuzden arada bende yaziyorum icimi sizlere dokuyorum bugun bakti doktorum cok sukur kisalma yok 39mm cikti sadece bebisim 1 hafta geriden gidiyo grami 900 gram 27+3 gun olduk .bugun serumun dozunu azaltmaya basladik hayirlisi bakalim durum neyi gostercek eger sertlesmem olmazsa haftaya cikarim herhalde hastaneden.doktorum bana grami cok az deil illaki dogumda 3.5 kilo olacak diye bisey yok dedi 2.5 kilo olsada bize yeter dedi.eve cikinca cok yerim burda malum fazla yiyemiyorum.neyse paylasmak istedim sizlerle .yorumlarinizi beklerim arkadaslar
canım bir dene bbebekim doktor demişti ogün strese girme relakx ol aynı benim gibibir onu yemedim hafta sonu pazardan aldırayım marketlerde pek yok bizim buralarda, humana still bile fark ettirmedi, ısırgan yaprağı çayı demliyorum biraz o yapıyor oda olmasa hiç gelmiyecek, süt yapar denilen me varsa yedim ama hala az günde üç dört kez ancak emziriyorum oda zar zor doyuyor...
kızlar aslında isim konusunda hepinize bişeyler yazıcaktım ama çook heyecanlıyım yaprak gibi titriyorum,neden böyle oldum bilmiyorum ilkkez böyle oldum..dr kontrolümüz var birazdan yola çıkıcaz dua edin bize teyzeleri içimde bi huzursuzluk var..
kızlar aslında isim konusunda hepinize bişeyler yazıcaktım ama çook heyecanlıyım yaprak gibi titriyorum,neden böyle oldum bilmiyorum ilkkez böyle oldum..dr kontrolümüz var birazdan yola çıkıcaz dua edin bize teyzeleri içimde bi huzursuzluk var..
herkese hayırlı geceler canlar....
misafirim vardı bu yüzden gelemedim...
şimdi az dolaştım ve çıkıyorum...
allah razı olsun cümlemiz işşallah giydiririz hastane maceralarını anlatsam gülmekten yerlere yatarsın canım ya bak bir tanesini anlatıyım ben ilk oglumu dogum etmiştim marta adet olamadım dedilerki filanca yerde hastane var doktoru iyi neyse eşimle girdik muayeneye adam dedi geç muayene ediyim ayaklıya aldı beni ilk tanışma degil tabi amamaın bende bir heyecan var:18::18::18::18:geçtim neyse onunda ayaklısı eloktronikmiş indirilen kaldırılan varya ondan adam ayagıyla kendine göre hazırlıyo filan bende sen kork de amanin ne oliyi be adam diyo birşey yok eşim korkmuş sesimededi canım ne oluyo ay dedim ben korkuyorum inicem başladım adamla çekişmete neyse rahatlattı beni altan muayene edicek beni dedi kasma sen ne mümkün muayene ettiricen başladık çekişmeye ben yok istemiyorum diyorum adam dur diye yalvarıyo yemin ederim okadar bagırmışimkli eşim diyo dışardaki kadınların rengi atmış ah yazık kürtajmı yapıyolar acab demişler gerisini sen düşün neyse dedi smir alıcaz canın acımıcak filan hayde ordada bir gümbürtü koptu aldıranlar bilir dediki rahim agzına bakılşıcak çıktık dogum haneye baktı bujiyle dedi kısalık var sende rahim dikilicek o an suratıma ellirmi bir vurmuşum acısını siz düşnün artık neyse gelelim doktora smir testini almaya gittik eşimle şöyle beni gördü kıyı bucak kaçar gibi amanın sorunlu hasta diye bir korktu güldü amanın sonra adam hastaneyi bırakmış gitmiş acaba benmi yolladım dedim acep ay ne güldüm eşim adamdan randevu alıcak dedi adamı kaçırmışın işi bırakmış
Sorma Sevtun sorma herhalde buradaki herkesin doktor macerası olmuştur. Ben de 38. haftada doğuma gittiğimde doktor makasları hazırlayın deyince atmıştım kendimi sandalyeden. Baktı doktor beni tekrar oraya çıkaramayacak hemen sezaryene karar verdi ama onun sırası değilmiş devlet hastanesinde. O yüzden 200 300 metre ileride özel hastaneye yönlendirdi. O kısacık mesafede bile o kadar bağırmıştım ki sabahın altı buçuğunda insanlar pencerelere çıkmıştı. Doktor eşime demiş ki muayenelerde uslu uslu görünüyordu bu kadar ses ondan nasıl çıktı...Ya böyle canım. Allah bundan sonra hepimize güzel anılar nasip etsin inşallah...
allah razı olsun cümlemiz işşallah giydiririz hastane maceralarını anlatsam gülmekten yerlere yatarsın canım ya bak bir tanesini anlatıyım ben ilk oglumu dogum etmiştim marta adet olamadım dedilerki filanca yerde hastane var doktoru iyi neyse eşimle girdik muayeneye adam dedi geç muayene ediyim ayaklıya aldı beni ilk tanışma degil tabi amamaın bende bir heyecan var:18::18::18::18:geçtim neyse onunda ayaklısı eloktronikmiş indirilen kaldırılan varya ondan adam ayagıyla kendine göre hazırlıyo filan bende sen kork de amanin ne oliyi be adam diyo birşey yok eşim korkmuş sesimededi canım ne oluyo ay dedim ben korkuyorum inicem başladım adamla çekişmete neyse rahatlattı beni altan muayene edicek beni dedi kasma sen ne mümkün muayene ettiricen başladık çekişmeye ben yok istemiyorum diyorum adam dur diye yalvarıyo yemin ederim okadar bagırmışimkli eşim diyo dışardaki kadınların rengi atmış ah yazık kürtajmı yapıyolar acab demişler gerisini sen düşün neyse dedi smir alıcaz canın acımıcak filan hayde ordada bir gümbürtü koptu aldıranlar bilir dediki rahim agzına bakılşıcak çıktık dogum haneye baktı bujiyle dedi kısalık var sende rahim dikilicek o an suratıma ellirmi bir vurmuşum acısını siz düşnün artık neyse gelelim doktora smir testini almaya gittik eşimle şöyle beni gördü kıyı bucak kaçar gibi amanın sorunlu hasta diye bir korktu güldü amanın sonra adam hastaneyi bırakmış gitmiş acaba benmi yolladım dedim acep ay ne güldüm eşim adamdan randevu alıcak dedi adamı kaçırmışın işi bırakmış
Sorma Sevtun sorma herhalde buradaki herkesin doktor macerası olmuştur. Ben de 38. haftada doğuma gittiğimde doktor makasları hazırlayın deyince atmıştım kendimi sandalyeden. Baktı doktor beni tekrar oraya çıkaramayacak hemen sezaryene karar verdi ama onun sırası değilmiş devlet hastanesinde. O yüzden 200 300 metre ileride özel hastaneye yönlendirdi. O kısacık mesafede bile o kadar bağırmıştım ki sabahın altı buçuğunda insanlar pencerelere çıkmıştı. Doktor eşime demiş ki muayenelerde uslu uslu görünüyordu bu kadar ses ondan nasıl çıktı...Ya böyle canım. Allah bundan sonra hepimize güzel anılar nasip etsin inşallah...
allah seni ne etmesin gözümün önüne geldide bir şimdi
amiinnn...Fadikçiğim az kaldı inşallah güzel haberlerini alacağız canım. Heyecanlısındır şimdi. Allah'ım tüm bu güzel haberi bekleyenlerin dualarını geri gevirmesin, hayırlı evlatlar nasip etsin...
hep iyi düşün canım...kızlar aslında isim konusunda hepinize bişeyler yazıcaktım ama çook heyecanlıyım yaprak gibi titriyorum,neden böyle oldum bilmiyorum ilkkez böyle oldum..dr kontrolümüz var birazdan yola çıkıcaz dua edin bize teyzeleri içimde bi huzursuzluk var..
chnbcim şu ara ısırgan çayı ve humana still içiyorum, rezene poşet çay, her öğün çorba ve bol bol su içiyorum onlar biraz yapıyor, onun dışında süt çorbası, komposto, kuru dut, tahin helvası, tahin pekmez kaırşımı, kuru incir neler neler denedim hiç etkilemedi.. aslında bekleyince bayağı oluyor sütüm yani üç dötr saatte tam doyacak kadar yetiyor ama bebek şimdi küçük olduğu için sık emmek istiyor o zamanda birikmeyince doymuyor tabi.. dereotu ile pekmezli su deniyeyim birde birkaç gün bakalım bunlara ilaveten..
sevtuncum bende uzun süre tedavi gördüğüm için benimde bağayı olmuştu hastane doktor maceralarım tabi doktorum genelde bana artık sürekli görmekten ve çok araştırma yaptığımız için buralardan asistan diye lakap takmıştı bana, ben bazen burdaki arkadaşların durumundan soru soruyordum anlatıyordum oda hep nerden buluyosunuz birbirinizi diye şaşrıyordu, en sonda doğumda dikişim atılırken dört beş asisitan dizilmiş yanıma bana sor soruyolar klinik vaka buldular tabi tüm tibbi hikayemi anlattım şaşkın şaşkın dinlediler beni..iyice not alın yazılı yapıcam diyicektim nerdeyse
Yaren sen normal doğum yaptın. Makasla kesti mi acıyor mu o arada ve dikerken. Benim kesilme fobim var da . Elim kesilse fenalaşıyorum. Bu doğumda bebek küçüktü diye kesmedi doktor. Ama doktorlar kabul etse yine normal olsun isterim ama bu makas işi beni ürkütüyor nasıl bir duygu? Acıyor mu?
Doktor mu başla dedi klomene? Bana bu ay vermedi. Yumurtamın biri çatlamamış, düzensiz klomen kullanmama bağladı. Bu ay kullanma dedi. Bu ay olmazsa yine başlatır belki gelecek aya. Sakın üzülme hayırlısı böyleymiş. Ben hep hangi zaman hayırlıysa o zaman olsun diye dua ediyorum.
canım içini ferah tut allahın izniyle bir şey yoktur yaşadıklarımız bizi ince ayrıntılarıyla her şeyi düşün memize ve endişelenmemize yol acıyor dualarımız seninle canım...
gelince mutlaka yaz bize..
canım işşallah sag saglim gelirsin canım iyi düşün iiyi olsun bizi bilgilendirmeyi unutma dualarım seninle
İstanbul'a gittin sanırım. İnşallah iyi haberlerle döneceksin canım benim... Dualarımız seninle... Çoğu gitti azı kaldı bak bu günleri bile zor hayal ederken maşallah 30'ları gördün.Zafer inşallah senin olacak canım...
amiinnn...
evet canım artık heyacan yapmaya başladım...
başlarda hiçbirşey yoktu...
ama son günler yaklaşınca heyacan sardı...
rabbim hayırlısını versin...
hep iyi düşün canım...
hem maşallah 30 haftayıda bitirdiniz...
bundan sonra biraz daha rahat ol...
güzel haberlerle gelirsin inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?