- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.601
canım doktor bana klomeni 3 aylık verdi adetin 20.günüde progestana başlıyorum bebek varsa tutunmasına yardımcı olcak yoksa adetini getircek dedi. böle 3 aylık tedaviye başladı takipte etmiyor 3 ay içinde hamile kalamazsan öyle takibe alcam diyor.tabi 3 ayın sonunda kist oluşmaz inş. ama büyük ihtimal oluşur.ilk hamileliğimde oluşmuştu ve o ay hamile kalmıştım sorun olmamıştı.bakalım nasip ne olcak canım üzülmüyorum hayırlısını herzamn allahtan istiyorum allahım yüzümüzü güldürsün inş.benim korktugum canım tekrar aynı şeyleri yaşamak
sağolun kızlar ya iyiki varsınız daha üstümü değişmeden hemen gelip yazıyım dedim..rahim ağzım aynı 1.8cm fakat hunileşme başlamış dedi daha 3-4 haftayı yatarak geçirdinmi bebeğin yoğunbakım ihtiyacı olmaz dedi.kızım 1500gr olmuşhunileşmeye sıkıldı canım biraz ama napalım buna şükür diycez artık..
herkese merhaba..son bir kaç sayfaya bakabildim..herkes iyi doğumlar yaklaşmış..
bizde 19 haftalık olduk..geçen salı dr kontrolüm vardı rahim boyum 4.3cm çıktı çok mutlu oldum..
ilk kızımda 21 haftada üstten ölçümde 1.6cm i gördüydüm..ama hep yatarak 38+1 de doğum yapmıştım..
2.5 cm ve üstü normal..2.5 cm sınır oluyor..dr um ufak işlerini yapabilirsin dedi..bu da bana moral oldu..
İnşallah açılma olmaz..
serklaj dikiş atılma tarihi sorulmuş..anestezi olduğu için 3 ayın bitiminde yapılıyor yani 13-14 haftalarda..
geçen hamileliğimde de bu hamileliğimdede 13 haftada serklaj oldum..
herkese merhaba..son bir kaç sayfaya bakabildim..herkes iyi doğumlar yaklaşmış..
bizde 19 haftalık olduk..geçen salı dr kontrolüm vardı rahim boyum 4.3cm çıktı çok mutlu oldum..
ilk kızımda 21 haftada üstten ölçümde 1.6cm i gördüydüm..ama hep yatarak 38+1 de doğum yapmıştım..
2.5 cm ve üstü normal..2.5 cm sınır oluyor..dr um ufak işlerini yapabilirsin dedi..bu da bana moral oldu..
İnşallah açılma olmaz..
serklaj dikiş atılma tarihi sorulmuş..anestezi olduğu için 3 ayın bitiminde yapılıyor yani 13-14 haftalarda..
sağolun kızlar ya iyiki varsınız daha üstümü değişmeden hemen gelip yazıyım dedim..rahim ağzım aynı 1.8cm fakat hunileşme başlamış dedi daha 3-4 haftayı yatarak geçirdinmi bebeğin yoğunbakım ihtiyacı olmaz dedi.kızım 1500gr olmuşhunileşmeye sıkıldı canım biraz ama napalım buna şükür diycez artık..
cancazım beni çok güldürsün rabbimde dilerim bir ömür boyu güldürür işşallahchnbcim şu ara ısırgan çayı ve humana still içiyorum, rezene poşet çay, her öğün çorba ve bol bol su içiyorum onlar biraz yapıyor, onun dışında süt çorbası, komposto, kuru dut, tahin helvası, tahin pekmez kaırşımı, kuru incir neler neler denedim hiç etkilemedi.. aslında bekleyince bayağı oluyor sütüm yani üç dötr saatte tam doyacak kadar yetiyor ama bebek şimdi küçük olduğu için sık emmek istiyor o zamanda birikmeyince doymuyor tabi.. dereotu ile pekmezli su deniyeyim birde birkaç gün bakalım bunlara ilaveten..
sevtuncum bende uzun süre tedavi gördüğüm için benimde bağayı olmuştu hastane doktor maceralarım tabi doktorum genelde bana artık sürekli görmekten ve çok araştırma yaptığımız için buralardan asistan diye lakap takmıştı bana, ben bazen burdaki arkadaşların durumundan soru soruyordum anlatıyordum oda hep nerden buluyosunuz birbirinizi diye şaşrıyordu, en sonda doğumda dikişim atılırken dört beş asisitan dizilmiş yanıma bana sor soruyolar klinik vaka buldular tabi tüm tibbi hikayemi anlattım şaşkın şaşkın dinlediler beni..iyice not alın yazılı yapıcam diyicektim nerdeyse
Yaren sen normal doğum yaptın. Makasla kesti mi acıyor mu o arada ve dikerken. Benim kesilme fobim var da . Elim kesilse fenalaşıyorum. Bu doğumda bebek küçüktü diye kesmedi doktor. Ama doktorlar kabul etse yine normal olsun isterim ama bu makas işi beni ürkütüyor nasıl bir duygu? Acıyor mu?
canım deminde yazdım benim ilk kızımda 21 haftada 1.6cm olmuştu..hatta bir dr bana her an doğum başlar çok baskı var 32 yi beklemesi lazım imkansız demişti..ben o süreçte hep yattım tuvalete bile kalkmadım sürgüyle idare ettim..30.haftaya kadar..sonra hatta 1 cm kapandı bile ..ve ben 38+1 de 3.290gr doğurdum kızımı..
chnb çok sağol canım amin..Allahım sanada sağlıkla nasip etsin..
canım sürgüyle zor olmuyomu hemmi yattın hiç kalmadan :44::44::44:merak ettim birde satılıyomu sürgü idrar için sunta takılsada dışkı için sürgü olsa olmazmı acep
canım kendine dikket edersen biraz daha dayanır bebişin...sağolun kızlar ya iyiki varsınız daha üstümü değişmeden hemen gelip yazıyım dedim..rahim ağzım aynı 1.8cm fakat hunileşme başlamış dedi daha 3-4 haftayı yatarak geçirdinmi bebeğin yoğunbakım ihtiyacı olmaz dedi.kızım 1500gr olmuşhunileşmeye sıkıldı canım biraz ama napalım buna şükür diycez artık..
İnşallah açılma olmaz..
ahhh canım sorma o sürgü olayı çok zor ben serklajlıyken 2 hafta kullandım o sürgüyü çok zordu benim hastaneden vermişlerdi ayrıca o sondayı da tehlikeli oluyor diye biliyorum idrar yolu enfeksiyonu yapıyormuş
inşallah canım çok sağol güzel dileklerin için..istanbul ama beylikdüzü medicana canım çok yakın bize 40dk sürüyo yol..doğum fiyatını sorduk bu arada 4350 dedi yuhh yani çok pahalı erken doğmazsa çorluda doğurucam inşallahhhhhh..Şükür canım buna da şükür açılma filan olmamış ya önemli değil... İnşallah en az 3 4 hafta daha dayanır. İstanbul'a gittin değil mi canım?
canım deminde yazdım benim ilk kızımda 21 haftada 1.6cm olmuştu..hatta bir dr bana her an doğum başlar çok baskı var 32 yi beklemesi lazım imkansız demişti..ben o süreçte hep yattım tuvalete bile kalkmadım sürgüyle idare ettim..30.haftaya kadar..sonra hatta 1 cm kapandı bile ..ve ben 38+1 de 3.290gr doğurdum kızımı..
chnb çok sağol canım amin..Allahım sanada sağlıkla nasip etsin..
canım kendine dikket edersen biraz daha dayanır bebişin...
hem çok şükür en riskli haftaları atlattınız...
inş biraz daha sabreder bebişin...
maşallah canım...
sen yinede tedbiri elden bırakma canım...
kendine dikket et...
# eylem59
# mavinilay
# Fadik
# jorjet
# chnb
ben geldim bebikler ne var ne yok bakalım
sonta olmaz herhalde çünkü onun iltihap yapma olasılığı çok fazla...canım sürgüyle zor olmuyomu hemmi yattın hiç kalmadan :44::44::44:merak ettim birde satılıyomu sürgü idrar için sunta takılsada dışkı için sürgü olsa olmazmı acep
inşallah canım çok sağol güzel dileklerin için..istanbul ama beylikdüzü medicana canım çok yakın bize 40dk sürüyo yol..doğum fiyatını sorduk bu arada 4350 dedi yuhh yani çok pahalı erken doğmazsa çorluda doğurucam inşallahhhhhh..
bende yatıyorum genelde wc ye duşa yemek yemeye kalkıyorum ahh darısı başıma canım..inşallah hepimiz sağsağlim alırız bebişlerimizi kucağımıza..
sonta olmaz herhalde çünkü onun iltihap yapma olasılığı çok fazla...
evet sürgü satılıyor canım...
kızlar sürgü dedinizde aklıma geldi:
ben sürgüyü ilk defa laporoskopiden sonra kullanmıştım...
ama afedersiniz hiçte beceremedim...
hep yatağa aktı...
ay ne gündü, ameliyattan uyanır uyanmaz sıkışık olduğumu farkettim kuzenim benimleydi sürgü bul dedim ama nerde...
ara ara yok en sonunda eşim gitti satın aldı ama zor tuttum yaa:78:
birde serundan falan mı bilmem aşırı sıkışıyordum saatte belki 4-5 kere hepsindede yatağa kaçtı...
yaa bu sürgü işide zor rabbim kullanmak zorunda kalanların yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?