- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.801
arkadaşlara aranızdan ayrılıyorum malesef üyeligimin iptalini istedim her an iptal olabilirm kendinize iyi bakın
aaaa,nedenn
sevtun ne oldu ,umarım kötü bi haber vermiceksinn
canım inan çok yoruldum bir diger topige yazıyodumya orda biraz canım sıkıldı ondan üyeligimin iptalini istedimde bekliyorum iptal edilsin diye bir daha kk girmeyi düşünmüyourm sana hayırlı dogumlarişşallah hamileliginde diliyorum emesenimi verdim sana eklersin ordan görüşürüz toplucana özeline mesaj yolladım ben zaten
arkadaşlara aranızdan ayrılıyorum malesef üyeligimin iptalini istedim her an iptal olabilirm kendinize iyi bakın
neden iptalini ist,yorsun bence sildirme kaydını insanlara göre yaşamamlısınama burdaki insanlar seni hayatını etkileyecek kadar mutsuz ediyorsa saygı duyarım ...
gerçekten her dr farklı insan kime güveneceğini şaşırıyor...
benim 3 erken kaybım olmuştu üçünde de kalp atışı olmadan...
4. de hem septum ameliyatı olmuştum hemde sadece önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne kullanmıştım..
ve allahın izniyle bebeyim sağlığı gayet iyidi ve 4. aya kadar gelmiştik...
tabi erken doğumla kaybettim ama bu başka sorun...
şuan için riskli gebelik dr u alan prof dr lar bile pıhtılaşman yok bu yüzden iğneye gerek yok diyorlar...
ben bunca kayıbı yaşamışken şimdi nasıl iğne kullanmam...
ben de hamile kalınca bu konuda çok sıkıntı yaşayacağım galiba...
ama ben kesinlikle kullanmaktan yanayım...
yoksa bekleyelim görelim bakalım kalbi atacak mı diyeceğiz...
ya atmassa veya allah korusun attıktan sonra durursa...
ya bizler gibi durumda olan arkadaşlar da hiç kullanan olmasa ya biz abatıyoruz, kafaya göre hareket etmeyelim diyeceğim...
ama pıhtılaşma olmadığı halde bizler gibi 2-3 veya daha fazla kaybı olan kişilere iğne veya aspirin yada ikisi bir arada verilebiliyor...
peki kızlar son birşey sorcam: eğerkan pıhtılaşması ile ilgili bi sorun yoksa yani gebelik gayet normal seyrediyorsa bu içilen coraspirin yinede bir zara vermez dimi?
çokcsoru sordum ama napıyım ...
oo bugün kaynatılmış biz yokken bol bol negüzel..kürleri bilmiyorum bikez denemiştim eşim bi hafta küstü daha beter olmuştu..gün aşırı durumu gerçekten çok sıkıntı..coraspin bencede erken gebelik kaybı olanlarda kullanılmalı zararı yok yalnız 32.haftadan sonra bırakılmalı bebekte kalp kapak hast. sebep olabiliyormuş..elevitte e vitamini değil vitamin karışımı ben içiyorum hala..erkekler için evicap kullanılıyor e vitamini,birde zinco..herkesler iyidir nuraycımda doğurmuştur inşallah ikiside iyidir..
neden iptalini ist,yorsun bence sildirme kaydını insanlara göre yaşamamlısınama burdaki insanlar seni hayatını etkileyecek kadar mutsuz ediyorsa saygı duyarım ...
canım özele mesaj atmam için 10 dakika ara lazım size zahmet beni iptal etmeden ben sana mesaj atayım sende elden ele yollarmısın sevinirim emasenimide yazıcam ordan yazışırız
tatlım burdaki kızların hepsine mi göndereyim :26:
sevtunum ama gitmeee biz seni merak ederiz özleriz diğer topiğe girmezdin olup biterdi sıkma canını senin miniğin etkilenmesin kuzum..hadi dön aramıza tekrar boşver sen onları..arkadaşlara aranızdan ayrılıyorum malesef üyeligimin iptalini istedim her an iptal olabilirm kendinize iyi bakın
evet doğru söylüyorben yanlış söylemişim elevit değil evicap sağol tatlım yanlışımı düzeltiğin için inşallah chnb bu ilaçı almamıştır yazdığını görmüştür :18: bana kızacak
evet doğru söylüyorben yanlış söylemişim elevit değil evicap sağol tatlım yanlışımı düzeltiğin için inşallah chnb bu ilaçı almamıştır yazdığını görmüştür :18: bana kızacak
canım benim benimle yazışmak isteyenlere emesenimi veririm yeterki desinler sen benim öteki dedigimi gönder bilsinler
Kızlar nöbetçiyim okula gelirken aldım Evicap aldım canım. Bir de keçiboynuzu pekmezi...Hayırlısı inşallah... Akşam görüşürüz...
sevtunum ama gitmeee biz seni merak ederiz özleriz diğer topiğe girmezdin olup biterdi sıkma canını senin miniğin etkilenmesin kuzum..hadi dön aramıza tekrar boşver sen onları..
almamıştır salı alıcaktı canım bende abime aldım yeni onunda çocuğu yok ordan biliyoruzelevitte vitamin aldıysada hamişlikte kendi içer ziyan olmaz
canım gitme yaabenim kafam karıştı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?