Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
aaaa,nedenn
sevtun ne oldu ,umarım kötü bi haber vermiceksinn

canım inan çok yoruldum bir diger topige yazıyodumya orda biraz canım sıkıldı ondan üyeligimin iptalini istedimde bekliyorum iptal edilsin diye bir daha kk girmeyi düşünmüyourm sana hayırlı dogumlarişşallah hamileliginde diliyorum emesenimi verdim sana eklersin ordan görüşürüz toplucana özeline mesaj yolladım ben zaten

Son düzenleme:

aman canım yaaa,bende korktum bian nooldu acaba dedim,boşver,salla gitsin..
şuan seni kimsenin üzmesine izin verme,baktın olmuyo kapa,çık ordan yazma bişey..bebeğini düşün ve strese girme şuan

arkadaşlara aranızdan ayrılıyorum malesef üyeligimin iptalini istedim her an iptal olabilirm kendinize iyi bakın

neden iptalini ist,yorsun bence sildirme kaydını insanlara göre yaşamamlısın ama burdaki insanlar seni hayatını etkileyecek kadar mutsuz ediyorsa saygı duyarım ...

neden iptalini ist,yorsun bence sildirme kaydını insanlara göre yaşamamlısın ama burdaki insanlar seni hayatını etkileyecek kadar mutsuz ediyorsa saygı duyarım ...

canım sanada nedenini anlatıcamda 10 dakikanın dolmasını bekliyorum az dur bakıyım aklıma bir şey geldi

öyle şeyler yaşadık ki her şeye dikkat etmemiz lazım bizim yaşadıklaımız allah kimseye göstermesin.. bidaha bunu yapmadık şu olmadı diye bir rahatığımız yok bencede kullanmanın bir zararı yok aksine faydası var allah en kısa zamanda evlat acısıyla yanan yüreklere su serpsin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın....

peki kızlar son birşey sorcam: eğerkan pıhtılaşması ile ilgili bi sorun yoksa yani gebelik gayet normal seyrediyorsa bu içilen coraspirin yinede bir zara vermez dimi?
çokcsoru sordum ama napıyım ...

yok canım bir zararı ancak amaliyata , doğuma giderken ve kanama başlayınca kesmelisin o yüzden dr kontrolünde kullanmalısın tatlım....

evet doğru söylüyor ben yanlış söylemişim elevit değil evicap sağol tatlım yanlışımı düzeltiğin için inşallah chnb bu ilaçı almamıştır yazdığını görmüştür :18: bana kızacak

canım özele mesaj atmam için 10 dakika ara lazım size zahmet beni iptal etmeden ben sana mesaj atayım sende elden ele yollarmısın sevinirim emasenimide yazıcam ordan yazışırız

arkadaşlara aranızdan ayrılıyorum malesef üyeligimin iptalini istedim her an iptal olabilirm kendinize iyi bakın
sevtunum ama gitmeee biz seni merak ederiz özleriz diğer topiğe girmezdin olup biterdi sıkma canını senin miniğin etkilenmesin kuzum..hadi dön aramıza tekrar boşver sen onları..

almamıştır salı alıcaktı canım bende abime aldım yeni onunda çocuğu yok ordan biliyoruzelevitte vitamin aldıysada hamişlikte kendi içer ziyan olmaz

Kızlar nöbetçiyim okula gelirken aldım Evicap aldım canım. Bir de keçiboynuzu pekmezi... Hayırlısı inşallah... Akşam görüşürüz...

Kızlar nöbetçiyim okula gelirken aldım Evicap aldım canım. Bir de keçiboynuzu pekmezi... Hayırlısı inşallah... Akşam görüşürüz...

tatlım evicap değil ama hep benim sucum ben keçi boynuzu kürü dedim bu doğru vitamin içe içe karıştırdım

canım gitme yaa benim kafam karıştı :26:

kurban olurum ben senin o suratına iptal ettirdimde kendimi neden olmadı acaba inan çok kırıldım incindim okadar canımı yaktılarki acıtasyonla suçlandım ben o çok agrıma gitti tanıyamaışım insanları ben herkezi kendim bildigim için ne yapcen yapacak bir şey yok malesef hakkınızı helal edin okadar arkadaşlık yaptık sizinle ama kafayı takmamak elde degil canımı acıtan biri çıkıpta beni savunmadı 1 iki kiş haricinde kadın oruya saltanatını kurmuş meyerse onun yüzünden kaç kişi gitti topikten kafam agrıcagına agrımasın boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…