Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

özletme kendini çok öpüyorum seni

oley başardım çok şükür şu an okadar mutlu ettinki beni dilerim rabbimden yaradan kucagına sag saglim verirde babasıyla senin mutluluk kaynagın olur işşallah sizleri seviyorum ben yanımda olsan öpücüklere bogardım seni ama neyse

bende çıkıyorum namazın geçmesin rabbime emanetsiniz sizleri seviyorum iyi dostlarım benim bu arada canım çizelgemin yazısı çok güzel olmuş ellerine saglık çok duygulandım ben ya işşallah kardeşim işşallah bu sefer mucizem beni bırakmıyacak işşallah sizlere acı haber degilde güzel haberler veririrm

ee sen doğru almışsın yaa neden nasıl oldu :26: üff bugün cok kafam karıştı ne komik ama yaaaa ne diyorum ben yaa

Olur arada öyle şeyler canım. Dün akşam Eylem erkekler için Evicap demişti ya ben de onu aldım. Yanlış olsa da geri verirdim önemli değil... Kusura bakma seni de strese sokmuş oldum...:90:

Sağol canım, hoş geldin aramıza. Eve yeni geldim. Oğlanı biraz parka götürdüm. Okul fena değil. Nöbet vardı yorucuydu ama Allah gönül yorgunluğu vermesin, beden yorgunluğu bir şey değil canım...

bende öle körü körüne alıp başlayamadım coraspirine bide ertuğrul beye gidip ona sorayım diyorum,hafta sonuna doğru giderim heralde,ya da pazartesi olur geçmi olur ki?

Canım doğru almışım sizi de strese soktum. Neyse halloldu mesele. Artık bundan sonrası Allah'a kalmış. Senin yazdığını anlayamadım. Eşin kürü içince beğenmedi mi?
Ben topik tartışmalarına pek anlam veremiyorum. Hiç kimse böyle bir meselede ajitasyon yapabilir mi? Gerçekten yaşamayan anlayamıyor demek. Bir de nasıl ki her insanın ağrı eşiği farklı farklı ise acı eşiği de farklı farklı bence. Hepimiz benzer olaylarda farklı yoğunlukta acımızı yaşayıp yansıtabiliriz. Ajitasyon olarak niye değerlendirilir ki, bir türlü anlayamıyorum...:44:

canım benim beğendiysen ne mutlu cinsiyet belli olsun ki bana erkek gibi geliyor değiştiririz olmazsa..hepimiz güzel haberler vericez burdan artık inşallahhh olumsuz düşünmek yok..bu arada zincoyu dr sor tekrar hamilelikte sadece ilk aylar içilebiliyordu ama sonrası haftada 1 falandı sanırım..

eşim kürü beğenmedi ve sanırım problemli hissetti kendini halbuki bende neler var neler maşallahhbirde daha ilk ay denemiştik sonraki ay oldu zaten hala söylenir aklına geldikçe..ben topicte tartışmadım canım rahatsız oldum yazmadım o yüzden oraya..ne demişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar..insan zor günlerinde anlaşıldığını bilmek destek görmek istiyor mutsuz olucaksa hiç yazmamak daha iyi diye düşünüyorum..

Sevtunnn nereye gitmeee aaa girme birdaha oraya olsun bitsin boşver.Sen buraya yaz canım sinirini bozuyolarsa girmezsin olur biter.

Sevtunnn nereye gitmeee aaa girme birdaha oraya olsun bitsin boşver.Sen buraya yaz canım sinirini bozuyolarsa girmezsin olur biter.

bende üzüldüm canım ya ama ne olursa böyleleriden oluyo canım ya artık saygı duymak kalır bize demi sen nasılsın görüşmeyeli

Tubaaoz nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım :)Varmı bulantı,uyku falan

iyiyim canım sağol sen nasılsın dünden beri girmiyorum geçmiş birikmiş onları okuyordum. hamilelik şimdilik iyi gidiyor bu defa bulantım falan yok ama başım dönüyor tansiyonum düşüyor birde sanırım sürekli uyuyorum onun dışında bi şikayetim yok. yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım ilk defa gideceğim görsem duysam rahatlıycam biraz yarın sat'a göre 6+2 olucaz ama kalp atışlarınıda duyabilirmiyiz acaba. dua edin benim için kızlar

Kızlar ya bişi sorcam benim alt karnımda ama bayaa aşağılarda karın bile denirmi oraya tam bilemiyorum :) günde 1 kere falan bi sertleşme oluyo gerilmiş gibi bugün hatta 2 kere oldu korktum bayaa kasılma o kadar aşağıdamı oluyor gerildim iyice..bu arada magnezyum kullanıyorum sadece..

canlarım bugün doktora gittim bebegimin kalp atışlarını duydum çok şükür darısı olmayanlarım başına

Selen elini koyunca toplanma hissi varsa kasılmadır. Tam olarak kaçıncı haftadaydın canım?

canım duyarsın işşalah ben duydum darısı sana olsun işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…