- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.841
paşa yaptım canım kopyala olmazsa gene deneriz..bende çıkıyorum kocam sabahtan beri 100 kere geldi delirtçek beni annem yok merak ediyomuş belim ağrıyo diye..sağolsunda ben bi bakim gene gelirim öpüyorum sizleriiii..
paşa yaptım canım kopyala olmazsa gene deneriz..bende çıkıyorum kocam sabahtan beri 100 kere geldi delirtçek beni annem yok merak ediyomuş belim ağrıyo diye..sağolsunda ben bi bakim gene gelirim öpüyorum sizleriiii..
ee sen doğru almışsın yaaneden nasıl oldu :26: üff bugün cok kafam karıştı ne komik ama yaaaa ne diyorum ben yaa
# gamze81 gamzecim senide özledim canem görüşmeyeli nasılsın
# chnb okul nasıl gidiyo ögretmenim
# eylem59eylemcim bebek nasıl canım işşallah iyidir
# Fadik fadikçim nasıl gidiyo hayat bu ay malesef olmamış he işşallah bir dahaki ay olur canım ya
# ceylinirem, canım sen görüşmeyeli nasılsın hatırladınmı beni ben seni çok iyi hatırlıyorum kanki
canlarım kaç zamandır giremiyodum nihayet girdim çok şükür görüşmeyeli nasılsınız özledinizmi beni bakem :82::82::82::
okadar girmedim özleyen yok galiba beni hani öpücüjklerim nerde bakıyım
sevtun arkadaşımıza çok üzüldüm ya nasıl insanlar varmış dünyada sana deger vermeyene sen neden deger veresinki demi üzmesin yazık canının deymez öyleleri için allaha havale etsin olur biter biz onu burda ne kırıyoruz ne üzüyoruz onu kaybedenler utansın daha bir şey demiyorum kalbi gibi yüzüde güzel arkadaşımızın üzülme sevtuncum seni kaybedebler üzülsün kafalarını çok vururlar ama malesef geç kalıcaklar haberleri yok sen bize yetersin burası senin evin artık buraya gel oraya gitme
yok canım vermez...
senin benim gibi sadece tedbir amaçlı kullanan çok kişi var...
ya ama aklıma gelmişken yazayım...
eğer serklaj olacaksan ameliyat öncesi bir kaç gün aspirin içilmiyor diye biliyorum...
kanama olasılığına karşı...
yani o zaman dr una aspirin içtiğini söylemen lazım...
doğumdan da biraz önce kesiyorlar...
iğneyide aspirinide...
Canım ben kasımdan beri folik plus içiyordum üç tane günde hem de aynı anda. Fakültedeki doktor folbiol verdi bir de coraspin protein s düşük diye. Bir sürü tahlil istedi. Sonucuna göre iğneye geçiş olabilir. Benim de biliyorsun ilki 8 haftalık düşmüştü. Ama iki oğlumda da coraspin filan kullanmamıştım.
Bir de değerlerde hiçbir sorun yoksa coraspin gerekir mi ki. Tabi bilmiyorum yalnızca mantıken şöyle düşündüm: Normal düzeyde olan kan akışını çoğaltıp bebeğe bir zararı olmaz mı acaba? Tabi bilmiyorum aklıma öyle bir soru takıldı.
Evet canım, Crameren'le birçok bakımdan benziyoruz. Sıralamalar farklı biraz. Benim ilki 8. haftalık düşük, onun 3. sü 10 haftalık kalbi durmuş. Benim 2. si 29+4'ten sonra yoğun çabamla 38. hafta doğdu. Onun 34. haftada. İkimizinki de erkek onu 4 Ekim 2004, benimki 23 Ekim 20044. Benim 3. 25 haftalık doğdu, onunki 24 haftalık.
İnşallah bundan sonra hepimiz güzel kaderler görürüz.
evet canım bide oğluşlarımıza sağlıklı kardeşler verirsek tam kader ortağı oluruz inşallah.
kız doğru almış işte üzülme evicap almış elevit değil ilahi hepten karıştık
biliyorum o duyguyu canım bende bir topiği bıraktım bu tarz insan yüzünden ama kk dan ayrılmayı düşünmedim sadece yazmıyorum artık okadar..herkes acısını kendi bilir acitasyon diyenler sıkıntı çekmemiş insanlar demekki,sen inançlısın allaha havale et boşver hiiiç üzülme
bende öle körü körüne alıp başlayamadım coraspirine bide ertuğrul beye gidip ona sorayım diyorum,hafta sonuna doğru giderim heralde,ya da pazartesi olur geçmi olur ki?
evet canım bide oğluşlarımıza sağlıklı kardeşler verirsek tam kader ortağı oluruz inşallah.
Coraspin konusunda seni etkilemek istemem canım benim aklıma böyle bir soru geldi ama hiç sorun olmayanlara verildiğine göre herhalde bir sorun olmuyordur. Ben Alper Mumcu adlı doktorun sitesinden bir yazı kopyalayıp burada paylaşmıştım ya. O yazıdan dolayı böyle düşündüm. Orada şimdi doktorların gerekli gereksiz herkese verdiğini yazıyordu aspirin cinsi ilaçları. Sen istersen ara sor doktorunu kaygılarını paylaş, son bebeğinin durumunu tekrar hatırlat canım. Dediğim gibi seni etkilemiş olmak istemem.
Evet senin gibi bir arkadaş bulduğum için de memnun oldum.Benzer durumlar insanı nedense rahatlatıyor canım...
bende çıkıyorum namazın geçmesin rabbime emanetsiniz sizleri seviyorum iyi dostlarım benim bu arada canım çizelgemin yazısı çok güzel olmuş ellerine saglık çok duygulandım ben yaişşallah kardeşim işşallah bu sefer mucizem beni bırakmıyacak işşallah sizlere acı haber degilde güzel haberler veririrm
Canım doğru almışım sizi de strese soktum. Neyse halloldu mesele. Artık bundan sonrası Allah'a kalmış. Senin yazdığını anlayamadım. Eşin kürü içince beğenmedi mi?
Ben topik tartışmalarına pek anlam veremiyorum. Hiç kimse böyle bir meselede ajitasyon yapabilir mi? Gerçekten yaşamayan anlayamıyor demek. Bir de nasıl ki her insanın ağrı eşiği farklı farklı ise acı eşiği de farklı farklı bence. Hepimiz benzer olaylarda farklı yoğunlukta acımızı yaşayıp yansıtabiliriz. Ajitasyon olarak niye değerlendirilir ki, bir türlü anlayamıyorum...:44:
kurban olurum ben senin o suratına iptal ettirdimde kendimi neden olmadı acaba inan çok kırıldım incindim okadar canımı yaktılarki acıtasyonla suçlandım ben o çok agrıma gitti tanıyamaışım insanları ben herkezi kendim bildigim için ne yapcen yapacak bir şey yok malesef hakkınızı helal edin okadar arkadaşlık yaptık sizinle ama kafayı takmamak elde degilcanımı acıtan biri çıkıpta beni savunmadı 1 iki kiş haricinde kadın oruya saltanatını kurmuş meyerse onun yüzünden kaç kişi gitti topikten kafam agrıcagına agrımasın boşverin
Sevtunnn nereye gitmeee aaa girme birdaha oraya olsun bitsin boşver.Sen buraya yaz canım sinirini bozuyolarsa girmezsin olur biter.
Tubaaoz nasılsın canım nasıl gidiyorbakalım :)Varmı bulantı,uyku falan
Kızlar ya bişi sorcam benim alt karnımda ama bayaa aşağılarda karın bile denirmi oraya tam bilemiyorum :) günde 1 kere falan bi sertleşme oluyo gerilmiş gibi bugün hatta 2 kere oldu korktum bayaa kasılma o kadar aşağıdamı oluyor gerildim iyice..bu arada magnezyum kullanıyorum sadece..
iyiyim canım sağol sen nasılsın dünden beri girmiyorum geçmiş birikmiş onları okuyordum. hamilelik şimdilik iyi gidiyor bu defa bulantım falan yok ama başım dönüyor tansiyonum düşüyor birde sanırım sürekli uyuyorumonun dışında bi şikayetim yok. yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım ilk defa gideceğim görsem duysam rahatlıycam biraz yarın sat'a göre 6+2 olucaz ama kalp atışlarınıda duyabilirmiyiz acaba. dua edin benim için kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?