Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
chnb açıkmısın bebekim sen sana yeni emesenimi yollucam kabul et

Canım okuldayım şimdi nöbet yerime gidiyorum. Eve gidince bakarım.

Bu arada evicap demişti Eylem ben de onu aldım bir de zinco kızlar. Yanlış mı aldım değiştiririm yanlışsa.

Kızlar nöbetçiyim okula gelirken aldım Evicap aldım canım. Bir de keçiboynuzu pekmezi... Hayırlısı inşallah... Akşam görüşürüz...

ee sen doğru almışsın yaa neden nasıl oldu :26: üff bugün cok kafam karıştı ne komik ama yaaaa ne diyorum ben yaa

tatlım evicap değil ama hep benim sucum ben keçi boynuzu kürü dedim bu doğru vitamin içe içe karıştırdım
kız doğru almış işte üzülme evicap almış elevit değil ilahi hepten karıştık

biliyorum o duyguyu canım bende bir topiği bıraktım bu tarz insan yüzünden ama kk dan ayrılmayı düşünmedim sadece yazmıyorum artık okadar..herkes acısını kendi bilir acitasyon diyenler sıkıntı çekmemiş insanlar demekki,sen inançlısın allaha havale et boşver hiiiç üzülme

# gamze81 gamzecim senide özledim canem görüşmeyeli nasılsın
# chnb okul nasıl gidiyo ögretmenim
# eylem59eylemcim bebek nasıl canım işşallah iyidir
# Fadik fadikçim nasıl gidiyo hayat bu ay malesef olmamış he işşallah bir dahaki ay olur canım ya
# ceylinirem, canım sen görüşmeyeli nasılsın hatırladınmı beni ben seni çok iyi hatırlıyorum kanki
canlarım kaç zamandır giremiyodum nihayet girdim çok şükür görüşmeyeli nasılsınız özledinizmi beni bakem :82::82::82::
okadar girmedim özleyen yok galiba beni hani öpücüjklerim nerde bakıyım
sevtun arkadaşımıza çok üzüldüm ya nasıl insanlar varmış dünyada sana deger vermeyene sen neden deger veresinki demi üzmesin yazık canının deymez öyleleri için allaha havale etsin olur biter biz onu burda ne kırıyoruz ne üzüyoruz onu kaybedenler utansın daha bir şey demiyorum kalbi gibi yüzüde güzel arkadaşımızın üzülme sevtuncum seni kaybedebler üzülsün kafalarını çok vururlar ama malesef geç kalıcaklar haberleri yok sen bize yetersin burası senin evin artık buraya gel oraya gitme

tatlım sen nasıl rahat ediceksen o şekilde olsun tel senle bebişin mutlu olun biz ssenin kararın arkasındayın üzülme tamam

kızlar sizden bir şey istesem yapabilirmisiniz acaba benimde çizelgem olabilirmi size zahmet biri ban yardım edebilirmi artık bebegimin zamanı geldi çizelge yapmanın yardım eden varmı acaba biraz paşam kulunuzu sevindirseniz

sağolasın canım iyiyiz çok şükür günlerimizi geçirmeye çalışıyoruz,sen nasılsın

ben yaparım sen son adet tarihini,beklenen doğum tarihini,cinsiyetini,birde notun varsa yaz seve seve yaparım benn

yok kuzu yok doğru gamzenin kafası karıştı kıyamam ona

ben zinko hapı içiyorum kırmızı kabı günde bir tane içiyorum sizdemi ondan kullanıyosunuz ben sordum dna kuvvetlendiriyomuş benim doktorum hamile kalmadan önce verdi şimdide içiyorum devamlı içiceksin dedi birde rahimden günlük jel sıktınızmı siz ben sıkmıştım öncekindede bundada doktor vermedi ilaç içiyosun gerek yok dediler bu hafta gidicem ne zaman gidicem bilmiyorum ama gidersem söylerim sizlere

tatım iyiyim sen nasılsın tatlım ben burdan cizelgemi yaptım iyi anlatıyor http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/403437-2011-agustos-anneleri.html

boşver canım takma kafaya
eğer iptal ederek rahat edeceksen sen bilirsin canım...

pasam3405 hoşgeldin
sağol canım artık kısmet başka aylara kaldı...
çizelgeni burdan yapabilrsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

Son düzenleme:
tatım iyiyim sen nasılsın tatlım ben burdan cizelgemi yaptım iyi anlatıyor http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/403437-2011-agustos-anneleri.html

allah hepinizden razı olsun iyiki sizler gibi dostlarım var benim eylemcim bebekim yolladım yap istersen ben becerebilsem olucekte nerde

eylem bebekim yaptınmı canım ben çıkıcam bırazdan namaz kılmam lazımda sagol yaptıgın için canım ellerine saglık şimiddensen linki sayfaya at ben ekliyim bakalım nasıl olucak teyzesi

paşa yaptım canım kopyala olmazsa gene deneriz..bende çıkıyorum kocam sabahtan beri 100 kere geldi delirtçek beni annem yok merak ediyomuş belim ağrıyo diye..sağolsunda ben bi bakim gene gelirim öpüyorum sizleriiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…