- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.821
chnb açıkmısın bebekim sen sana yeni emesenimi yollucam kabul et
Kızlar nöbetçiyim okula gelirken aldım Evicap aldım canım. Bir de keçiboynuzu pekmezi...Hayırlısı inşallah... Akşam görüşürüz...
Canım okuldayım şimdi nöbet yerime gidiyorum. Eve gidince bakarım.
Bu arada evicap demişti Eylem ben de onu aldım bir de zinco kızlar. Yanlış mı aldım değiştiririm yanlışsa.
kız doğru almış işte üzülme evicap almış elevit değil ilahi hepten karıştıktatlım evicap değil ama hep benim sucumben keçi boynuzu kürü dedim bu doğru vitamin içe içe karıştırdım
kurban olurum ben senin o suratına iptal ettirdimde kendimi neden olmadı acaba inan çok kırıldım incindim okadar canımı yaktılarki acıtasyonla suçlandım ben o çok agrıma gitti tanıyamaışım insanları ben herkezi kendim bildigim için ne yapcen yapacak bir şey yok malesef hakkınızı helal edin okadar arkadaşlık yaptık sizinle ama kafayı takmamak elde degilcanımı acıtan biri çıkıpta beni savunmadı 1 iki kiş haricinde kadın oruya saltanatını kurmuş meyerse onun yüzünden kaç kişi gitti topikten kafam agrıcagına agrımasın boşverin
kurban olurum ben senin o suratına iptal ettirdimde kendimi neden olmadı acaba inan çok kırıldım incindim okadar canımı yaktılarki acıtasyonla suçlandım ben o çok agrıma gitti tanıyamaışım insanları ben herkezi kendim bildigim için ne yapcen yapacak bir şey yok malesef hakkınızı helal edin okadar arkadaşlık yaptık sizinle ama kafayı takmamak elde degilcanımı acıtan biri çıkıpta beni savunmadı 1 iki kiş haricinde kadın oruya saltanatını kurmuş meyerse onun yüzünden kaç kişi gitti topikten kafam agrıcagına agrımasın boşverin
Canım okuldayım şimdi nöbet yerime gidiyorum. Eve gidince bakarım.
Bu arada evicap demişti Eylem ben de onu aldım bir de zinco kızlar. Yanlış mı aldım değiştiririm yanlışsa.
# gamze81 gamzecim senide özledim canem görüşmeyeli nasılsın
# chnb okul nasıl gidiyo ögretmenim
# eylem59eylemcim bebek nasıl canım işşallah iyidir
# Fadik fadikçim nasıl gidiyo hayat bu ay malesef olmamış he işşallah bir dahaki ay olur canım ya
# ceylinirem, canım sen görüşmeyeli nasılsın hatırladınmı beni ben seni çok iyi hatırlıyorum kanki
canlarım kaç zamandır giremiyodum nihayet girdim çok şükür görüşmeyeli nasılsınız özledinizmi beni bakem :82::82::82::
okadar girmedim özleyen yok galiba beni hani öpücüjklerim nerde bakıyım
sevtun arkadaşımıza çok üzüldüm ya nasıl insanlar varmış dünyada sana deger vermeyene sen neden deger veresinki demi üzmesin yazık canının deymez öyleleri için allaha havale etsin olur biter biz onu burda ne kırıyoruz ne üzüyoruz onu kaybedenler utansın daha bir şey demiyorum kalbi gibi yüzüde güzel arkadaşımızın üzülme sevtuncum seni kaybedebler üzülsün kafalarını çok vururlar ama malesef geç kalıcaklar haberleri yok sen bize yetersin burası senin evin artık buraya gel oraya gitme
kızlar sizden bir şey istesem yapabilirmisiniz acaba benimde çizelgem olabilirmi size zahmet biri ban yardım edebilirmi artık bebegimin zamanı geldi çizelge yapmanın yardım eden varmı acaba biraz paşam kulunuzu sevindirseniz
yok kuzu yok doğrugamzenin kafası karıştı kıyamam ona
ben yaparım sen son adet tarihini,beklenen doğum tarihini,cinsiyetini,birde notun varsa yaz seve seve yaparım benn
# gamze81 gamzecim senide özledim canem görüşmeyeli nasılsın
# chnb okul nasıl gidiyo ögretmenim
# eylem59eylemcim bebek nasıl canım işşallah iyidir
# Fadik fadikçim nasıl gidiyo hayat bu ay malesef olmamış he işşallah bir dahaki ay olur canım ya
# ceylinirem, canım sen görüşmeyeli nasılsın hatırladınmı beni ben seni çok iyi hatırlıyorum kanki
canlarım kaç zamandır giremiyodum nihayet girdim çok şükür görüşmeyeli nasılsınız özledinizmi beni bakem :82::82::82::
okadar girmedim özleyen yok galiba beni hani öpücüjklerim nerde bakıyım
sevtun arkadaşımıza çok üzüldüm ya nasıl insanlar varmış dünyada sana deger vermeyene sen neden deger veresinki demi üzmesin yazık canının deymez öyleleri için allaha havale etsin olur biter biz onu burda ne kırıyoruz ne üzüyoruz onu kaybedenler utansın daha bir şey demiyorum kalbi gibi yüzüde güzel arkadaşımızın üzülme sevtuncum seni kaybedebler üzülsün kafalarını çok vururlar ama malesef geç kalıcaklar haberleri yok sen bize yetersin burası senin evin artık buraya gel oraya gitme
boşver canım takma kafayakurban olurum ben senin o suratına iptal ettirdimde kendimi neden olmadı acaba inan çok kırıldım incindim okadar canımı yaktılarki acıtasyonla suçlandım ben o çok agrıma gitti tanıyamaışım insanları ben herkezi kendim bildigim için ne yapcen yapacak bir şey yok malesef hakkınızı helal edin okadar arkadaşlık yaptık sizinle ama kafayı takmamak elde degilcanımı acıtan biri çıkıpta beni savunmadı 1 iki kiş haricinde kadın oruya saltanatını kurmuş meyerse onun yüzünden kaç kişi gitti topikten kafam agrıcagına agrımasın boşverin
tatım iyiyim sen nasılsın tatlım ben burdan cizelgemi yaptım iyi anlatıyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/403437-2011-agustos-anneleri.html
allah hepinizden razı olsun iyiki sizler gibi dostlarım var benim
boşver canım takma kafaya
eğer iptal ederek rahat edeceksen sen bilirsin canım...
pasam3405 hoşgeldin
sağol canım artık kısmet başka aylara kaldı...
çizelgeni burdan yapabilrsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
allah hepinizden razı olsun iyiki sizler gibi dostlarım var benimeylemcim bebekim yolladım yap istersen ben becerebilsem olucekte nerde
yaptım canım sen http ile başlayanı ilk giriş sayfanda çizelge yazan yere kopyala bakalım ...burdanda yazıyım hatta..http://lbdf.lilypie.com/uqbdp2.png:38:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?