Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Darısı başımıza inşallah canım benim. Geçen ay tutmadı kısmet bu aya inşallah.
Burada birbirimize çok güzel destek oluyoruz. Bu acıları yaşayan anlar dediğin gibi.
Sen iyisin değil mi?

Benim 7 gibi duyulmuştu ama kişiden kişiye değişebilir canım. İnşallah duyarsın. Bulantı için de sevindim.

Benim 7 gibi duyulmuştu ama kişiden kişiye değişebilir canım. İnşallah duyarsın. Bulantı için de sevindim.

bilmiyorum canım yaa öncekini 6+4de duymuştuk yarın 6+2olucaz geç döllenme falansa belki duyamayız gelince yazarım hemen sizlere.
bu arada sevtun nereye gitti bir şeyler yazmış. msn'i de mi değiştirmiş. topiğimizin neşesiydi inşallah bizleri bırakmaz

canlarım bir şe sorbilirmiyim sizlere şimdi ban doktor dediki sana ikili test yapıcaz sorun çımazsa rahimi dikicez dedi dikişi atıp hemen evemi geldiniz yoksa 1 gece yattınızmı merakımı gideririseniz sevinirim

canım benim bir fikrim yok ama kasılmaysa da günde bir kere olması zarar etmez galiba...
yinede bir dr a danış istersen...

canlarım bugün doktora gittim bebegimin kalp atışlarını duydum çok şükür darısı olmayanlarım başına
gözün aydın canım

canım kalp atışı herkeste farklı haftada oluyor...
bazısında 6 haftada başlıyor bazısında 8 haftayı bile buluyor...
bu yüzden 6+2 de duyulmayabilir...
eğer duymassanız üzülme sakın...

canım bu arkadaş okadr önemliydi he sizin için bende üzüldüm şimid ya inan tanımak çok isterdim garibin ne sorunu vardıki gitmeye karar vermiş garip çok yıpranmış galiba okuduguma göre üzülme işşallah bahtı güzel olur bu arada nasılsın görümeyeli

darısı sana işşallah arkadaşım benim tez zamanda hamile kalamayan bütün arkadaşlara işşallah allahım sizede tattırsın işşallah

Canım birazdan bakar ısın özeline. Sana bir mesaj gönderdim.

Selen elini koyunca toplanma hissi varsa kasılmadır. Tam olarak kaçıncı haftadaydın canım?

Daha 17.haftanın içindeyim bende ona bakıyorum hep elimi koyuyorum öyle toplanma hissi fln olmuyo sadece bi yer sertleşmiş oluyor bende gerilmiş sıkışmış gibi hissediyorum orayı dediğim gibi çok aşağıda,bu kasılmadan çok korkar oldum ben yaa

aman diyim canım sakın karnını okşamayasın rahimi uyrıyomuşun doktorum demişti yavrum dogum için hazırlanıyomuş bende bir yerde toplanmıştı cahillik insanın başına ilk gelin-ce bilemiyo uzaktan sev uzaktan yanına sag saglim gelsin günü dolunca yakından doya doya seversin

En son gittiğimde doktora söyledim şu anda görünürde bişi yok dedi kestirip attı nasıl görücekse ultrasonda bende gıcık oldum bu gittiğimde zaten canım
toplama hissi olmuyorsa kötü düşünme canım...

canım acaba bebek hareketleri olabilirmi..
ben hiç duymadım bilmiyorum da demelerine göre hareketle kasılma birbirine benziyormuş...

canlarım bir şe sorbilirmiyim sizlere şimdi ban doktor dediki sana ikili test yapıcaz sorun çımazsa rahimi dikicez dedi dikişi atıp hemen evemi geldiniz yoksa 1 gece yattınızmı merakımı gideririseniz sevinirim

Dikişi yeni attırmış birisi olarak söleyeyim beni yatırmadılar sabah 8 gibi dikiş atılda öğleden sonra 3-4 gibi hastaneden çıktım arkadaşım genelde yatırmıyolarmış sanırım

Eee çatlak için fln krem sürerkende okşamış oluyoruz nasıl yapcaz şimdi bende masaj yapa yapa sürüyodum valla kremi rahat rahat

evet okşamamak lazımmış bende bunu bilmiyordum...
bizler de tam tersi bebeğiimz orda olduğu için hissetmek ve okşamak istiyoruz...
dikkat etmek lazım...

toplama hissi olmuyorsa kötü düşünme canım...

canım acaba bebek hareketleri olabilirmi..
ben hiç duymadım bilmiyorum da demelerine göre hareketle kasılma birbirine benziyormuş...

Valla Fadikcim bebek hareketine benzer bişi pek hissetmiyorum daha bazen su kabarcığı gibi bişiler hissediyorum ama o aşağılarda olmuyor göbek hizamda oluyor bu bayaa aşağıda sertleşme oluyor tam orta kısım sertleşiyor mesela iki yan tarafı daha yumuşak oluyor orta kısma bastıramıyorum yanlara bastırıyorum karışık anlattım dimi biraz panik oldumda bugün:18:

Eee çatlak için fln krem sürerkende okşamış oluyoruz nasıl yapcaz şimdi bende masaj yapa yapa sürüyodum valla kremi rahat rahat

canım bence krem kullanma erken doğum riski olanlar genelde kullanmıyor...
yinede dr a sor istersen ama okşamak iyi değil...

Dikişi yeni attırmış birisi olarak söleyeyim beni yatırmadılar sabah 8 gibi dikiş atılda öğleden sonra 3-4 gibi hastaneden çıktım arkadaşım genelde yatırmıyolarmış sanırım
canım teşekkür ediyorum bu arada sana demek kişiden kişiye degişiyo keşke banada dikiş atılsada bende eve gelsem hastaneelri hiç sevmiyorum bu arada ilaç takviyesi yaptımı san dikiş olduktan sonra

canım bu araştırılmış bebekim ben öyle duydum karnını okşıyosunya bebegi etkiliyomusun beniki çatlasada olur sürmem estetik yaptırırz kız sonra göbüşümüze sen devamlı yatıyomusun kimileri yatmıyoda ondan sordum ben biradan dönerim az işim var yavrularımız sevmek çok güzel olur ama ben şimid gittigim doktora soruyum bir ne diyo bu konuda :26::26::26:

Bende hiçç istemiyodum kalmayı sevilcek gibi değilki hastaneler ilaç olarak antibiyotik verdiler birde iğne yaptılar orda progestan 1 hafta sonra 1 tane daha yapıldı başka yapılmadı şimdi birde magnezyum alıyorum ..Ben devamlı yatmıyorum ama evdeyim hep genelde gün boyu dinleniyorum akşama doru bi yemek yapıyorum sadece başka iş fln yapmıyorum evde,çalışıyordum işide bıraktım..2 doktora gittim ikiside sürekli yatmana gerek yok ama yorulmicaksın hiç dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…