- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.861
eşim kürü beğenmedi ve sanırım problemli hissetti kendini halbuki bende neler var neler maşallahhbirde daha ilk ay denemiştik sonraki ay oldu zaten hala söylenir aklına geldikçe..ben topicte tartışmadım canım rahatsız oldum yazmadım o yüzden oraya..ne demişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar..insan zor günlerinde anlaşıldığını bilmek destek görmek istiyor mutsuz olucaksa hiç yazmamak daha iyi diye düşünüyorum..
iyiyim canım sağol sen nasılsın dünden beri girmiyorum geçmiş birikmiş onları okuyordum. hamilelik şimdilik iyi gidiyor bu defa bulantım falan yok ama başım dönüyor tansiyonum düşüyor birde sanırım sürekli uyuyorumonun dışında bi şikayetim yok. yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım ilk defa gideceğim görsem duysam rahatlıycam biraz yarın sat'a göre 6+2 olucaz ama kalp atışlarınıda duyabilirmiyiz acaba. dua edin benim için kızlar
Benim 7 gibi duyulmuştu ama kişiden kişiye değişebilir canım. İnşallah duyarsın. Bulantı için de sevindim.
canım benim bir fikrim yok ama kasılmaysa da günde bir kere olması zarar etmez galiba...Kızlar ya bişi sorcam benim alt karnımda ama bayaa aşağılarda karın bile denirmi oraya tam bilemiyorum :) günde 1 kere falan bi sertleşme oluyo gerilmiş gibi bugün hatta 2 kere oldu korktum bayaa kasılma o kadar aşağıdamı oluyor gerildim iyice..bu arada magnezyum kullanıyorum sadece..
gözün aydın canımcanlarım bugün doktora gittim bebegimin kalp atışlarını duydum çok şükürdarısı olmayanlarım başına
canım kalp atışı herkeste farklı haftada oluyor...bilmiyorum canım yaa öncekini 6+4de duymuştuk yarın 6+2olucaz geç döllenme falansa belki duyamayız gelince yazarım hemen sizlere.
bu arada sevtun nereye gitti bir şeyler yazmış. msn'i de mi değiştirmiş. topiğimizin neşesiydi inşallah bizleri bırakmaz
bilmiyorum canım yaa öncekini 6+4de duymuştuk yarın 6+2olucaz geç döllenme falansa belki duyamayız gelince yazarım hemen sizlere.
bu arada sevtun nereye gitti bir şeyler yazmış. msn'i de mi değiştirmiş. topiğimizin neşesiydi inşallah bizleri bırakmaz
canım benim bir fikrim yok ama kasılmaysa da günde bir kere olması zarar etmez galiba...
yinede bir dr a danış istersen...
gözün aydın canım
canım kalp atışı herkeste farklı haftada oluyor...
bazısında 6 haftada başlıyor bazısında 8 haftayı bile buluyor...
bu yüzden 6+2 de duyulmayabilir...
eğer duymassanız üzülme sakın...
bilmiyorum canım yaa öncekini 6+4de duymuştuk yarın 6+2olucaz geç döllenme falansa belki duyamayız gelince yazarım hemen sizlere.
Selen elini koyunca toplanma hissi varsa kasılmadır. Tam olarak kaçıncı haftadaydın canım?
canım benim bir fikrim yok ama kasılmaysa da günde bir kere olması zarar etmez galiba...
En son gittiğimde doktora söyledim şu anda görünürde bişi yok dedi kestirip attı nasıl görücekse ultrasonda bende gıcık oldum bu gittiğimde zaten canım
Daha 17.haftanın içindeyim bende ona bakıyorum hep elimi koyuyorum öyle toplanma hissi fln olmuyo sadece bi yer sertleşmiş oluyor bende gerilmiş sıkışmış gibi hissediyorum orayı dediğim gibi çok aşağıda,bu kasılmadan çok korkar oldum ben yaa
En son gittiğimde doktora söyledim şu anda görünürde bişi yok dedi kestirip attı nasıl görücekse ultrasonda bende gıcık oldum bu gittiğimde zaten canım
bak kasılmak nasıl oluyo anlatayım sana bebekim deneyimin var ordan biliyorumbebek eger bir yerde toplanırsa afedersin gaz sancısı gibi olursa ozaman korkucan rahat yat sakın sırt üstü yatma soluna yat bebege ozaman güzel oksijen gidiyo iyi besleniyo bunu unutma allahım yavrularımız sag saglim almayı nasip etsin işşallah
toplama hissi olmuyorsa kötü düşünme canım...En son gittiğimde doktora söyledim şu anda görünürde bişi yok dedi kestirip attı nasıl görücekse ultrasonda bende gıcık oldum bu gittiğimde zaten canım
canlarım bir şe sorbilirmiyim sizlere şimdi ban doktor dediki sana ikili test yapıcaz sorun çımazsa rahimi dikicez dedi dikişi atıp hemen evemi geldiniz yoksa 1 gece yattınızmı merakımı gideririseniz sevinirim
aman diyim canım sakın karnını okşamayasın rahimi uyrıyomuşun doktorum demişti yavrum dogum için hazırlanıyomuş bende bir yerde toplanmıştı cahillik insanın başına ilk gelin-ce bilemiyouzaktan sev uzaktan yanına sag saglim gelsin günü dolunca yakından doya doya seversin
aman diyim canım sakın karnını okşamayasın rahimi uyrıyomuşun doktorum demişti yavrum dogum için hazırlanıyomuş bende bir yerde toplanmıştı cahillik insanın başına ilk gelin-ce bilemiyouzaktan sev uzaktan yanına sag saglim gelsin günü dolunca yakından doya doya seversin
toplama hissi olmuyorsa kötü düşünme canım...
canım acaba bebek hareketleri olabilirmi..
ben hiç duymadım bilmiyorum da demelerine göre hareketle kasılma birbirine benziyormuş...
Eee çatlak için fln krem sürerkende okşamış oluyoruz nasıl yapcaz şimdi bende masaj yapa yapa sürüyodum valla kremi rahat rahat
canım teşekkür ediyorum bu arada sana demek kişiden kişiye degişiyo keşke banada dikiş atılsada bende eve gelsem hastaneelri hiç sevmiyorum bu arada ilaç takviyesi yaptımı san dikiş olduktan sonraDikişi yeni attırmış birisi olarak söleyeyim beni yatırmadılar sabah 8 gibi dikiş atılda öğleden sonra 3-4 gibi hastaneden çıktım arkadaşım genelde yatırmıyolarmış sanırım
Eee çatlak için fln krem sürerkende okşamış oluyoruz nasıl yapcaz şimdi bende masaj yapa yapa sürüyodum valla kremi rahat rahat
canım teşekkür ediyorum bu arada sana demek kişiden kişiye degişiyo keşke banada dikiş atılsada bende eve gelsem hastaneelri hiç sevmiyorum bu arada ilaç takviyesi yaptımı san dikiş olduktan sonra
canım bu araştırılmış bebekim ben öyle duydum karnını okşıyosunya bebegi etkiliyomusun beniki çatlasada olur sürmem estetik yaptırırz kız sonra göbüşümüzesen devamlı yatıyomusun kimileri yatmıyoda ondan sordum ben biradan dönerim az işim var yavrularımız sevmek çok güzel olur ama ben şimid gittigim doktora soruyum bir ne diyo bu konuda :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?