- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.901
ayy çok sevindim canım evde daha rahat edersin daha güzel beslenirsin hem inşallah görürüz 35-36ları allahın izniyle..sakın evdeyim diye gevşeme kalkma fazla..bakacak kimsen varmı ve en son rahim ağzın kaç cm ölçüldü acaba?
arkadaslar biraz once doktorum yanima geldi.6 gundur ilaci azaltiyoduk yarin birine son sonra magnezyumu azaltcak iki gun de hapla hastanede kalcam allah izin verirse pazartesi eve cikabilirim 29 haftam dolmus olur doktorum her hafta istersen kontrole gel bakalim dedi .sordum boyle giderse 35 haftalari gorurmuyum dedim doktorum gorursun boyle devam ederse dedi cok rahatladim olduki sertlesmen olursa yine hastaneye yatarsin ama boyle uzun olmaz dedi icime su serpti sanki varya persembe gunu yine bakcak ultrasonla ins ozmaanda hersey yolunda olur.
ins bende zaten o yuzden eve cikmayida cok istiyorum bebegim daha iyi beslenir ben iyi beslendikce.ins goruruz aramizde bir hafta var galiba.ben kendi evimize gitmicem annemlerde kalcam doguma kadar annem zaten hic bi is yaptirmaz bende yapmam zaten birdaha o acilari yasamak istemiyorum.benim 33mm kadar kisalmisti hastaneye yattigimda sonra 38mm cikti en son baktiginda 39 mmdi allahtan daha kisalmadi.peki senin kac suan.sen daha hastanede yatiyomusun.
iyiyim canım sağol sen nasılsın dünden beri girmiyorum geçmiş birikmiş onları okuyordum. hamilelik şimdilik iyi gidiyor bu defa bulantım falan yok ama başım dönüyor tansiyonum düşüyor birde sanırım sürekli uyuyorumonun dışında bi şikayetim yok. yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım ilk defa gideceğim görsem duysam rahatlıycam biraz yarın sat'a göre 6+2 olucaz ama kalp atışlarınıda duyabilirmiyiz acaba. dua edin benim için kızlar
canlarım bugün doktora gittim bebegimin kalp atışlarını duydum çok şükürdarısı olmayanlarım başına
Maşallah, Allah 38 leri gösterir inşallah canım. Ev daha rahat ama misafire dikkat et canım. Yok o geliyor bu geliyor diye orası burası dağınık diye yorma kendini. Ben gurbetteyim çok yordum kendimi. Misafiri çok severim aslında ama bu sefer beni çok yormuşlardı Abartısız en az haftanın üç gecesi misafirim vardı. Tedbirli ol canım bu hususlarda. Bir şey olmaz yapayım deme. Bizleri de habersiz bırakma.
bayanlar iyi akşamlar,
umarım burada hep güzel,mutlu haberler alırız,
paşam gözün aydın ,40.haftalara kadar bebişin seninle olur inşallah..
selenk bence ihmal etme kasılma olabilir,doktorun önemsemese bile başka doktorada bi görün,seni paniğe sokmak istemem tabiki olumlu düşünmek strese girmemek gerekiyor ama bizler riskli gebelikler yaşayan insanlarız ve tüm fizyolojik değişimde bunu doktorumuzla paylaşmamız lazım diye düşünüyorum,ben en ufak şeyde söylediğim halde kaybettim bebeğimi..benimde 17 ve 18 haftalarda birkaç kez karnımda dışarı doğru gerinirmiş gibi sertleşme olmuştu,ama doktorum üzerinde fazla durmamıştı benimde..
bir de bişey sormak istiyorum ,benim sırtüstü yatıp ayaklarımı düz bi şekilde uzattığımda karnımda bi gerginlik hissi ve sanki bebek içeri sığamıyomuş gibi bi his oluşuyodu..aynı şeyi yaşayan varsa paylaşabilir mi? yani bu normal her hamilede olağan bişeymi yoksa sadece bende mi oldu?
canım bende annemdeyim anneler olmasa halimiz harap yanebu arada rahim boyu kısalıgı riski kaç normali kaç biraz bilgi alabilirmiyim
canım evet o kasılma ama günde 2 kez çok normal sayısı ve ritmik gelmesi çok önemli..benim 10dk da 1 bile geldi nst ye bağladı o anda bile 3 kez oldu ama güçlü kasılma çıkmadı mesela yalancı kasılmaymış..kesinlikle arkadaşlarda demiş o an özellikle okşama gevşesin diye..ben nidilat,progestan ve magnezyuma rağmen günde 4-5 kere oluyorum ama dr um önemli olan adet sancısı gibi kasık ve beline ağrı girmesi dedi..geçmiş olsun canım..
Teşekkür ederim Eylemcim içimi rahatlattın ben şimdide acaba gün içinde daha fazla oluyorda fark etmiyormuyum diye takmaya başladım gerçi hep evdeyim kendimi dinliyorum olursa farkederim heralde ayy ne bilim ya iyice paranoyak oldum:18:
y bebekim sorma inan gözlerimdeki yaşı bir görseydiniz inan benle aglardınız doktor şaştıda kaldı dedim hocam bu duru demi ötekiler gibi beni terketmez diye sordum canım ne aglıyousnki sevinsene dedi işşallah canım elimden geleni yapıyorum bak dedi allahım ban babasına bagışlasın yavrumu inan eşim gözümün önünden gitmiyo köşede öyle çöktü kalmıştı adamCanım benim sen içini ferah tut ben nezaman duyulduğunu tam hatırlıyamıyorum ama Allahın izniyle pıt pıt duyacaksın canım.Hamileliliğinde hep iyi gitsin inşallah.Birde bişey merak ediyorum ben hamile olunca çok fazla midem ağrımıştı ama ilk üç ay bulantım çok azdı sabah uyanınca kahvaltı yapana kadar hafif hafif bulanıyordu.Bu her hamilelikte farklı mı oluyor ki.Bende sanıyorum ki birincisinde genel olarak pek sıkıntım yoktu hep öle olacak?
Ay mercimek annesine ses vermiş.Canım inşallah hep böyle yolunda gidecek herşey sen yeterki,canını sıkma hiçbirşeye
ah bebem yat paşa paşayok zaten kendi evimizde kalmicam istemesende illaki insan kalkiyo durmuyo .annemlerde kalcam baktim oraya cok gelen giden oluyo gider odaya uzanir dinlenirim en iyisi.valla her hafta durumumu yaziyorum buraya ins 38 haftaya kadar daha yazarim .allahim bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin.
Canım benim sen içini ferah tut ben nezaman duyulduğunu tam hatırlıyamıyorum ama Allahın izniyle pıt pıt duyacaksın canım.Hamileliliğinde hep iyi gitsin inşallah.Birde bişey merak ediyorum ben hamile olunca çok fazla midem ağrımıştı ama ilk üç ay bulantım çok azdı sabah uyanınca kahvaltı yapana kadar hafif hafif bulanıyordu.Bu her hamilelikte farklı mı oluyor ki.Bende sanıyorum ki birincisinde genel olarak pek sıkıntım yoktu hep öle olacak?
Ay mercimek annesine ses vermiş.Canım inşallah hep böyle yolunda gidecek herşey sen yeterki,canını sıkma hiçbirşeye
chnb canım benim bended o dedigin gibi pıt pıtlar var acep erkekmi am afedersiniz canınız çekmesin ama 1 kilo turşuyu linç ettim be aceb diyorum kızmı canınız neler çekmişti merak ettimde
ah bebem yat paşa paşaçünkü çok arıcez yastıkları işşallah hayırlı evlatlar olsun işşallah yavrularımız eziyetimiz anlatırız belkim ilerde ne dersin
evet allah razi olsun annelerimizden.ya ben tam olarak bilmiyorum ama 2.5 alti riskli diyolar.ben iki kere kontrole gitmistim her dafasinda kisalmisti o yuzden agrilarimda olunca hic beklemeden geldim hastaneye.suan 39mm cok korkulcak kadar deil ama insan yinede korkuyo .
rabbim yavrunu korusun kardeşim bilirim evlat acısını ben herkez sag saglim doguryo çıkıyo hastaneden gezip tozuyolar ama biz hep yatmak zorundayız gezmeyi verelim demi yavrularımız iyi olsunda o yeter bize gene yolun yarısna gelipte geri dönmek istemiyorum rabbimde korusun yavrularımızı işşallah her şey güzel geçicek burda dogum hikayelerimizi konuşucaz işşallah şu kadar kaldı bu kadar kaldı diye ay hayali bile güzel vallahi rabbim kursagımızda bırakmasın işşallah bu kerez
canım ben her telden çalıyorum vallahiValla benim kaybettiğim ikizlerim kızdı çok fena ekşi yiyodum turşu falan kesmiyordu beni limon tuzunu naneyle karıştırıp yiyorudm :)) şimdikide kız ama pek ekşi yemiyorum normaldede tatlı hiç yemem tam ekşiciyimdir şimdi çikolata fln yiyorum canım istiyor hep pek alakası yok galibayla tatlıyla ekşiyle
ins o gunlerde gelir .allahim cumlemize hayirli evlatlar saglikli evlatlar nasip etsin.kiminin olur kiymet bilmez kimide iste biz gibi gozune bakariz.
chnb canım benim bended o dedigin gibi pıt pıtlar var acep erkekmi am afedersiniz canınız çekmesin ama 1 kilo turşuyu linç ettim be aceb diyorum kızmı canınız neler çekmişti merak ettimde
kızlar maşallahınız var valla,iki dakka annem aradı konuşurken kaç sayfa ilerlemişsiniz :79::79:
ben bişey daha sorcam sizeeee
benim birde son iki hafta afedersiniz vajinada bıçak batması gibi ağrı oluyodu,hatta bi keresinde kasılma ile aynı zamanda aşağıda batmada oldu,bayaa şiddetli..size de oluyomuydu bu ?
selen_k ,canım nasıl hatırlamam daha bir ay bile olmadı bebeğim benimleydibenim kasılma tam olarak göbek deliğimin olduğu yerde oluyodu,o haftalarda bebek oraya çıkmıştı..son iki gün leğen kemiğimin hizasına inmişti,elimle hissedebiliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?