- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.941
Canımcım,çok iyi bir doktor olduğunu duydum , inşallah sana da iyi gelecek sende Hayırlısıyla alacaksın bebişi kucağına canım.Benimde ona gitme düşüncem var biliyorsun.
Canım bende bir anne bebek sitesine üye olmuştum bana bebişi kaybettikten iki gün sonra süt pedi,humana sitil çayı,bebek alt silme mendili ve bir sürü broşür gelmişti.Tahminime göre bu aylarda da doğum yapacağım varsayılarak bir şeyler daha gelir.Napalım artık dayanıcaz bunlara biz bebişlerimizi kaybetmeye dayanıyoruz bunlar vız gelecek bize yapacak bişey yok üzmemeye çalış canım kendini
rahim küçüktür yorumu ile ilk kez karşılaştım ben ,yarım rahim,septum(perde),çift rahim,benimki gibi T shape duydum ama rahimin küçük olmasını ilk kez duyuyorum..yani öyle bile olsa bu hsg de çıkar bence ,cm cm ölçüsü görünüyo neticede..
Nebiliym ya canım.Dedi işte sorcam bir daha doktora gittiğimde.Hsg de belli olmaya bilir gibi şeyler dedi bencede orda belli olması gerekir.Bir daha gittiğimde sorucam canım canımcım bakalım ne diycek benim dr.
canım üzülme çok iyi biliim ben o duyguyu ablamı ikizleri vardı erken dogumdan kaybetti bizim bir tanıdık bir sürü şeyler örmüş yollamış kargoyla kapıyı kaynanası açtı dedi ban vermiyolar gelin sen gel neyse ablam aldı biliyodu ördügünü ama nerden biliceki hemen gelicegini oturdu açtı bu nedirki dedi sonra o sahne birden çöktü kaldı koltuga ah ablam inanın gmzümün önünden gitmiyo o halizaten bugünde canım sıkıldı ,ama alışmalıyım butür şeylere,doğurmak ve doğmak eylemi çok normal bişey benim için mucize olsada
hamileyken boyut yayınevinin bi kampanyası vardı prof.sabiha paktuna nın hamilelik ve bebeklerle ilgili kitaplarını ücretsiz gönderiyolardı (sadece kargo ücreti ödeniyodu)
kitap ben hastaneden çıktıkten iki gün sonra geldi,kapıyı da ben açtım aksi gibi..bugünde biri aradı boyut yayınevinden ''kitabı teslim aldınız mı ,kitap hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyiz '' diye ..önce ne diyeceğimi şaşırdım sonra ben bebeğimi kaybettim cümlesi çıktı ağzımdan adam da aradığına pişman ve şaşkın özür dileyerek kapattı
Canım Teşekür ederim açıklamalar için benim annem bütün hamileliklerinde senin gibiymiş bana hep bana çekersen yanarsın derdi.Benim öyle olmayınca dedim yırttık hamileliğim rahat geçecek ama bellide olmuyor anladığım Aman sağlıkla doğuralımda saloda da otururuz yatak odasında da :)
Pasam,canım benim canım hep ekşi çekti turşu,şalgam birde çok komik sarımsak istiyordu en başlarda yiyodum bende ezip tuzla kokumdan yaklaşılmıyordu valla yanıma :).Canımın çektiği şeylere göre herkes kız olacak diyolardı.Ama bebişim erkekti.Yani ye ekşiyi doğur ayşeyi,ye tatlıyı doğur hakkıyı doğru deil :)
İnşallah sende duyacaksın bebişinin o güzel sesini Allahın izniyle.İnan lütfen inanmak başarmanın yarısıdır
Jorjet canım o batma arada banada oluyordu ama ozaman benden önce hamile arkadaşlarıma soruyordum normal bizde de oluyor dediklerinden ciddiye almamıştım.
ay ne yazmışım çok güldüm acelene olmuşallah razı olsun kardeşim hakkını helal et çok yordum seni bugün inn çok mutlu ettim beni bugün rabbimde seni mutlu etsin tez zamanda işşallah yavrunu sana bagışlasın eşim çagıryo onu doyurmam lazım iyi akşamlar size
günaydın kızlar, dün doktorumu aradım. ikili tarama kan sonucunda herşey normal çıkmış çok şükür.
bugün yatıyorum evde, yarın pazara çıkıp kendine pijama almak istiyorum. çok gezmeden hemen pijama alıp gelcem. cumaya hastaneye yattığımda temiz olsun.
günaydın kızlar, dün doktorumu aradım. ikili tarama kan sonucunda herşey normal çıkmış çok şükür.
bugün yatıyorum evde, yarın pazara çıkıp kendine pijama almak istiyorum. çok gezmeden hemen pijama alıp gelcem. cumaya hastaneye yattığımda temiz olsun.
arkadaşlar bende bu siteyi 6-7aydır takip ediyorum.son bir aydırda üye oldum ama yazmıyordum.sevtun arkadaşıma çok üzüldüm.ne gezer öyle patavatsızların olduğu sayfada.bizi ancak bizim gibi insanlar çok iyi anlıyor.gerisi boş ve yalan.
canlarım bugün doktora gittim bebegimin kalp atışlarını duydum çok şükürdarısı olmayanlarım başına
chnb canım benim bended o dedigin gibi pıt pıtlar var acep erkekmi am afedersiniz canınız çekmesin ama 1 kilo turşuyu linç ettim be aceb diyorum kızmı canınız neler çekmişti merak ettimde
Gamze nasılsın canım? Neler yapıyorsun? Ben hala yazılı hazırlıyorum boş günüm. Dün gece çok yağmur yağdı burada. Bahar gelmişti yine soğudu hava canım. Oralar nasıl?
Bu arada dün akşam içirdim Evicap'ı ve Zincoyu. Başta itiraz etti biraz ama sonradan kabul etti. Sabah pekmezden de içmiş.
maşallah bebişine tatlımartık kendini hissetirir sana nulantı kusma vs dünden beri midem yanıyor uyutmuyor beni kerata
canım ben bu 3. hamileliğim ilkinde hem ekşi+turşu+tatlı yedim erkekdi 2.cisinde nar ekşisi +limon+turşuyedim kızdı bunda turşu+nar ekşisi +tatlı yiyorum gecen hafta erkek olabilirmişbirraz matematiksel hesap oldu ama :26:
maşalahh tatlımben yaptırmadım 2 li testi :18: evet canım senin dikişin vardı cok kendini yorma allahın izniyle bunlarıda atlatıcaksın allahın izniyle
Bu arada kızlar bir şey sorayım sizlere:Geçen ay benim yumurtamın biri çatlamamış demişti doktor. Çatlamayınca ne olur? Klomeni düzensiz kullanmıştım ondan olabilir demişti doktor. Yumurtanın ikisi birden mi çatlaması lazım hamilelik için?:44:
iyiyim tatlım sen nasılsın?? hımm hıcam cok zorlama öğrencileriniyanında olsamsana yardımcı olurdum ben yağmuru cok severim bizim orda fırtınalı sağnak olur ama ben seviyorum izlemeyi ve yürümeyi burda bugün hava cok güzel ama ben 1 aydır evdeyim hapisdeyim sanki yaa sıkıldım yatyat bu erkekleri hiç anlamıyorum bir şey veriyoruz hemen itiraz zorla içiriyorsun kavga dövüş sonuçta içiçen işte öyle böyle direk yorma işte bende sorun yok diyor sanki sende sorun var diyorum vitamin diyorum yaa miktarı arttırıyor diyorum neyse sonuçta içirdim
Hayırlısı olsun canım kız erkek insan merak ediyor ama sağlıklı olsun da hele bizler için hiç farketmez artık. Ama insan işte yine de merak ediyor. Doktor mu dedi erkek olabilir diye? Ben hamileliklerimin başlarında pek az şey yiyebildiğim için ama tatlı olan hiç bir şeyi yiyememiştim ama ikisi de erkekti. Herhalde herkeste tutmuyor ye ekşiyi doğur Ayşe'yi, ye tatlıyı doğur atlıyı meselesi...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?