Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım ben hastanede yatmadım hiç evde yatıyorum rahim ağzım 18mm cik..senin çok iyi maşallah sonlara taşıycak bizi korkma canım..güzel güzel besle kuzunu..

paşayeni ticker geliyor..

Canım,Allah bu özverinin mükafatını İnşallah bebeğini kucağına vererek gösterecek sana,Haftalardır yatıyorsun.Maşallah riskli haftaları atlattın sayılır 35 de 40 larıda göreceksin Allahın izniylr.

Jorjetcim,bende hiç dediğin tarzda bir his olmuyordu bunu bundan sonra doktora gittiğinde tekrar sor bakalım ne diycekler.Ben geçen hafta bir arkadaşımı acil bir rahatsızlığı ile ilgili,eskiden gittiğim bir kadın doğumcuya götürdüm.Onu muayene ettikten sonra kendi durumumdan bahsettim beni muayene etmedi ama anlatıklarımdan şöyle bir şey şöyledi belki rahim küçüktür bebeği okadar tutmaya müsade etmiştir bir dahakini dikişle,ilaçla ve yatmayla 7 aya kadar taşırsın en kötü ihtimal sadece yoğun bakım olan bir hastane tercih et ne demek şimdi bu sizce doğrumudur dediği.Küçük rahim bu hsg de belli olmaz dedi fikri olan varmı rahim küçüklüğü ile ilgili ? Jorjet canım hafta sonu dışarı çıktığında hep bebekleri gördüm hamileleri gördüm demişşin bende de aynısı olmuştu hatta karnı çok büyümüş olan hamilelerin yanına gidip karınlarını altan tutma isteği gelmişti :)) sanki pıt diye düşüreceklermiş gibi geliyordu bana :)) sanki herkez benim gibiymiş gibi.Birde Ayşe Kulin'nin son kitapları hayat ve hüzünü okudum kadın habire doğuruyo üst üste , okudukça şuna bak ya nasılda doğurmuş bu kadar çocuğu diye düşünmüştüm.

canım ben hastanede yatmadım hiç evde yatıyorum rahim ağzım 18mm cik..senin çok iyi maşallah sonlara taşıycak bizi korkma canım..güzel güzel besle kuzunu..

ins senide benide sonlara tasir allahim yardimcimiz olsun.inan hastanede yatmaktan belkide kizim az gram aliyor hastaneye yatmadan once gayet iyidi yatmaya bas<layin az almaya basladi eve cikim bol bol yerim .as ermiyorumda ah olsa ben neler getittiririmde buraya.canim hic birsey istemiyo.sana doktor kac haftaya kesin gelebilirsin dedi sende sertlesme oluyormu.

Canım benim olmadı bir sabah kalktımve adet olmuş gibi kanamam olmuş.Suyum geldiğinde ise biraz adet sancısı gibi ağrım vardı canım.

işşallah canım tek temennimiz o degilmi
canım bended oluyo o bende dünyada tekimmi dediydimallah yardımcımız olsun
# eylem59
# ardatuana
# Selen_k
# jorjet
# chnb
# Regrete
ben çıkıyorum rabbime emanet ediyorum sizi eşim geldi çıkmam lazım

o zaman seninki başka bişey canım,iki doktorda korkulacak bişey yok dediyse ve magnezyum içiyosan..
senin şuan serklajın var dimi? birde daha önceden kaç kaybın vardı? ben çok eski değilim sitede eski mesajların tümünü okumadımda henüz..

bekliyorum bebekim onu yapıyım çıkıyım hadi teşekür edrim şimdiden

regrete ciim nasılsın görüşmeyeli
benim doktor konusundaki fikrim sanırım netleşti,cemil akgüle gidicem büyük ihtimal..bi arkadaşıma bu siteden ve o doktordan bahsettim,doktor karşılarındaki binada oturuyomuş ve bi arkadaşı da ona gidiyomuş,biçok tüp bebek denemesinden sonra onda başarılı olmuş,kız çok titiz ve pimpirikli biri diyo ,ona gidiyosa kesin çok iyi bi doktordur diyo,burada da bi çok arkadaş ondan memnun kalınca onu da deniyim diyorum,gitmediğim bi o kaldı :)

Ben daha önce temmuz ayında ikiz bebeklerimi kaybettim 20 haftalıklardı..şimdi 17 haftalık hamileyim 14.haftada dikiş atıldı evde dinlenme modundayım yani şu anda

sertleşme arada oluyor günde 4-5 kez..dr bana kesin hafta söylemedi canım nekadar kalırsa kardır diyoruz sadece 34 ü görürsek yoğunbakımda kalmaz dedi..

paşa ekle canım..http://lbdf.lilypie.com/Qc8op2.png

sertleşme arada oluyor günde 4-5 kez..dr bana kesin hafta söylemedi canım nekadar kalırsa kardır diyoruz sadece 34 ü görürsek yoğunbakımda kalmaz dedi..

anladim benim korkumda o erken olupta yogun bakimda kalirsa cok kotu olurum yogun bakimda kalmicak kadar ins buyur.

allah razı olsun kardeşim hakkını helal et çok yordum seni bugün inn çok mutlu ettim beni bugün rabbimde seni mutlu etsin tez zamanda işşallah yavrunu sana bagışlasın eşim çagıryo onu doyurmam lazım iyi akşamlar size

zaten bugünde canım sıkıldı ,ama alışmalıyım butür şeylere,doğurmak ve doğmak eylemi çok normal bişey benim için mucize olsada
hamileyken boyut yayınevinin bi kampanyası vardı prof.sabiha paktuna nın hamilelik ve bebeklerle ilgili kitaplarını ücretsiz gönderiyolardı (sadece kargo ücreti ödeniyodu)
kitap ben hastaneden çıktıkten iki gün sonra geldi,kapıyı da ben açtım aksi gibi..bugünde biri aradı boyut yayınevinden ''kitabı teslim aldınız mı ,kitap hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyiz '' diye ..önce ne diyeceğimi şaşırdım sonra ben bebeğimi kaybettim cümlesi çıktı ağzımdan adam da aradığına pişman ve şaşkın özür dileyerek kapattı

Canım Teşekür ederim açıklamalar için benim annem bütün hamileliklerinde senin gibiymiş bana hep bana çekersen yanarsın derdi.Benim öyle olmayınca dedim yırttık hamileliğim rahat geçecek ama bellide olmuyor anladığım Aman sağlıkla doğuralımda saloda da otururuz yatak odasında da :)

chnb canım benim bended o dedigin gibi pıt pıtlar var acep erkekmi am afedersiniz canınız çekmesin ama 1 kilo turşuyu linç ettim be aceb diyorum kızmı canınız neler çekmişti merak ettimde

Pasam,canım benim canım hep ekşi çekti turşu,şalgam birde çok komik sarımsak istiyordu en başlarda yiyodum bende ezip tuzla kokumdan yaklaşılmıyordu valla yanıma :).Canımın çektiği şeylere göre herkes kız olacak diyolardı.Ama bebişim erkekti.Yani ye ekşiyi doğur ayşeyi,ye tatlıyı doğur hakkıyı doğru deil :)

İnşallah sende duyacaksın bebişinin o güzel sesini Allahın izniyle.İnan lütfen inanmak başarmanın yarısıdır

Jorjet canım o batma arada banada oluyordu ama ozaman benden önce hamile arkadaşlarıma soruyordum normal bizde de oluyor dediklerinden ciddiye almamıştım.

neyse arkadaslar bende cikiyorumayni sekil oturmaktan popom agridi biraz kalkayim size iyi sohbetler allaha emanet olun bebislerede iyi bakin optum.

rahim küçüktür yorumu ile ilk kez karşılaştım ben ,yarım rahim,septum(perde),çift rahim,benimki gibi T shape duydum ama rahimin küçük olmasını ilk kez duyuyorum..yani öyle bile olsa bu hsg de çıkar bence ,cm cm ölçüsü görünüyo neticede..

Canımcım,çok iyi bir doktor olduğunu duydum , inşallah sana da iyi gelecek sende Hayırlısıyla alacaksın bebişi kucağına canım.Benimde ona gitme düşüncem var biliyorsun.

Canım bende bir anne bebek sitesine üye olmuştum bana bebişi kaybettikten iki gün sonra süt pedi,humana sitil çayı,bebek alt silme mendili ve bir sürü broşür gelmişti.Tahminime göre bu aylarda da doğum yapacağım varsayılarak bir şeyler daha gelir.Napalım artık dayanıcaz bunlara biz bebişlerimizi kaybetmeye dayanıyoruz bunlar vız gelecek bize yapacak bişey yok üzmemeye çalış canım kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…